Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

καλές μουυυυ!!! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας!!!!! Εύχομαι υγεία κ ευτυχία στα μπεμπάκια σας και στις εναπομείναντες με έναν πονο γλυκές μου!!!!!!!! Πραγματικά είναι το πιο ωραίο συναίσθημα στον κόσμο.....!!!!!! Να το αγκαλιάζεις, να σου σφίγγει το δαχτυλάκι και να σε ψάχνει με τα ματάκια του ενώ δεν μπορεί να σε δει.......!!! Απλά δεν υπάρχει!!!! Λίγος καιρός έμεινε και σε εσάς!!!!!! :* :* :*

Χαχα βανζ μου εντάξει ποιος να το περίμενε ε?!?! χαχα για πλάκα το λέγαμε δες πως έκατσε!!!

Μόλις τελειώσαμε από έναν θηλασμό, δυστυχώς ο μπέμπης μου έχει βγει πολύ υπναράς!!!! Ενώ πιάνει θηλή κ ξεκινάει να ρουφάει τον παίρνει ο ύπνος!! πάντως έχει ξεκινήσει να τραβάει κ να παίρνει το πρόγαλα!!! πόσο χάρηκαααα!!!!!!! Βέβαια χρησιμοποιώ στο ένα ψευδοθηλή γιατί η φυσική μου.....αστα βράστα!!!!!

έχω αρκετό πόνο δυστυχώς από κάτω γιατί ο γιατρός χρειάστηκε 2 φορές να επέμβει στα ράμματα γιατί πονούσα...:/ Εντάξει βγήκα φοβητσιάρα!!!! χαχα!!!! Ηρθε πολύς κόσμος να μας δει τελικά κ έτσι περπάτησα κιόλας!!!!! Τι άλλααα...?!? Αυτά... δυσκολευτηκα λίγο αλλά ο κόπος ανταμείβεται εις το 1 τρις!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια τρελοθειούλες και τρελανουλίτσεςςςςς!!!!

Καλημέρα καλημέρα!!!!!! :-) Ναι ζήτησα αποκλειστικό και είναι υπέροχο!!!!!! ένα έχω να σας πω.. ξυπνάω 5' πριν μου το φέρουν από διαίσθηση... φανταστικό!! Οι περισσότερες μαίες από οτι έίδα το τηρούνε! Βασικά εμένα ΠΑΝΤΑ προσπαθεί να φάει κ τρώει έστω κ λίγο , που πάει να πει σιγουρα δε του δίνουν ξένο!! Τώρα που μου τον έφεραν δε σταμάτησε να τρώει!!!

Αγάπη μου με τις ψευτοθηλές μετά θήλαζες κανονικά έτσι? δεν είχες πρόβλημα με την μικρή να μην θέλει τη θηλη σου κτλ?? με τον οδοντιατρο πως παει?? πονάς πολύ ε?? παυσιπονα να φανταστω δε πέρνεια...... :/ ποπο κουραγιο κούκλα μου!!!

Ντόμινο μου μη φοβάσαι τίποτα απολύτως!!!

εγραφα εγραφα κι αυτό μονο πρόλαβα να αποθηκευσω συνεχίζω σε λιγάκι!!!

Tatkonouli κι εγω με ψευδοθηλη τον αποκλειστικό και παει καλα απο την πρωτη στιγμη ! Τρωει η μπουμπουκα και κοιμαται .. εμενα τρωει κανενα μισαωρο και μετα 4 ωριτσες υπνο χαλαρα...! Σημερα ηθελε και τα χαδια της... Εχει ανοιξει ματακια , καθοταν ξυπνια και καναμε αγκαλιτσες..!!!! :tongue:

Η γέννα πώς ήταν? Εγω θα τα γραψω παρακατω.. πολυ ευχαριστημενη !!!

Για τον πονο κι εγω τα ιδια.. δεν ποναει τιποτα μεσα στη κοιλια, ευχαριστη εκπληξη και για τον γιατρο, δεν πονανε τα ραματακια απο κατω , αλλα ποναει πολυ, συγνωμη κιολας, ... το σημειο κοντα στον ποπο! αλλα ζηταω παυσιπονο και μου δινουν..εχεις ζητησει κανενα ?

Είδες πως ερχονται τα πραγματα??? Ασχετο... δεν σου φαινεται κι εσενα πως το φαγητο που μας φερουν ειναι υπερβολικά πολύ?? Πωπω όλη μερα φαγητο ειναι εδω η φαση !! χαχαχααα

Να σας ζησουν τα μπεμπακια κοριτσια!Πολλες ευχες κ απο εμενα. Εγω εχω αρχισει κ αγχωνομαι λιγο. Ειμαι κ φοβιτσιαρα. Κανατε επισκληριδιο; Με τους πονους πως τα πηγατε; Κι εγω θα παω στο γιατρο μου αυτες τις μερες. Με την κολπικη εξεταση που λετε τι ελεγχουν ακριβως; Ευχομαι σε ολες μας με ενα πονο..

Ευχαριστουμε, ευχαριστουμε !!! Θα σας πω για την εμπειρια της επισκληριδιου..!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!Δεν μπορώ να κοιμηθω με τίποτα!Πονουσαν και τα έντερα μου!

Έφη μου,βλέπω και συ στο πόδι είσαι!:D

Τατιάνα μου,κοριτσάκι μου,λιωνεις με τον γιο?Καλούς θηλασμούς!Καθως τον θηλαζεις να του πειράζεις την μυτουλα,το αυτακι,την πατούσα,για να ξυπνάει!

Έχεις κανέναν κοντά σου?Μακάρι να βρεθείτε και με την vanz!Ειπες πως είσαι στο 211?Θα πω της ξαδέρφης μου να σε έχει στα υπόψην της!

Ντόμινο μου,όπως σωστά πρόσθεσαν τα κορίτσια, ο γιατρός ελέγχει την ποιότητα του τραχήλου,για τυχόν εξάλειψη αυτού,ακόμη και αν υπάρχει διαστολή!:D

Ισχύει αυτο με τα χαδακια ..εμενα μου εδειξαν πως να τη χαιδευω κοντα στο αυτακι και μια χαρα!

Λοιπον κοριτσια να σας πω κι εγω με τη σειρα μου πως το εζησα... 11 το πρωι αρχισαν κατι πονακια πολυυυυ υποφερτα καθε 25 λεπτα κι εφευγαν.μετα καθε 15 κι εφευγαν ..αλλα πολυ υποφερτα ... πηγε 3 εγιναν ενοχλητικα...ντρεπομουν να ερθω στη κλινικη, πηγαμε στα καθε 12, στα 8 εεεε...λεω μαλλον πρεπει να παω.... 4 το απογευμα ηρθα, μεχρι να με δουν , συσπασουλες... διαστολη 2... λιγο το κλυσμα, λιγη ακομα διαστολη, αντε να ξεντυθω... ειχε παει 5 και - 5μιση η ωρα... Οι πονοι ηταν δυνατοι καθε 3 λεπτα πλεον αλλα κρατουσαν δευτερολεπτα κι εφευγαν. Μεχρι εκει το παιξα ηρωιδα κι ελεγα δεν θελω επισκληριδιο. Αλλα δυναμωνουν οι ατιμοι οποτε δεχτηκα...μου σπασε τα νερα ο γιατρος δεν καταλαβα τιποτα...σαν απλη εξεταση 1 δευτερολεπτο.. μετα αρχισα να σπρωχνω , οτι μου ελεγαν, ζοοοοοορι γιατι ερχοταν πλαγια το παιδακι ,.... εκει τα βρηκαμε δυσκολα. Με την επισκληριδιο δεν μπορουσα να σπρωξω και πολυ γερα γιατι δεν εχεις καλη αισθηση, βαραινουν τα ποδια... εγω ζητησα και δευτερη δοση γιατι πονουσα οποτε εγινα κουτσουρο. βρε σπρωξε τιποτα.. αρχισε να ζοριζεται η μπεμπα, ειχε σκαλωσει, μου εβαλαν οξυγονο και μου λενε " ή θα σπρωξεις και θα βοηθησουμε κι εμεις (....) ή καισαρικη κουκλα μου" οποτε λεω παμε να σπρωξουμε... μεχρι εδω ολα καλα. Η βοηθεια τους ηταν να μου πατησουν οι μαιες την κοιλια κι αυτο κοριτσια ηταν πολυ πιεστικο .. δεν πονεσα αλλα με ζουληξανε πολυ...τεσσερις φορες , σφιχτηκα κι εγω οσο μπορουσα και βγηκε ! Αυτο ηταν !!! Κατω δεν πονεσα καθολου! Μεσα σε 7 λεπτα ειχε βγει το μωρακι και το πηρα αγκαλιτσα με τον λωρο ακομα !!! Με εραψαν χωρις να καταλαβω τιποτα , καθαρισμα και δωματιακι με τη μπεμπα αγκαλιτσα! 8μιση 9 η ωρα ειχαν τελειώσει όλα!

Και σας μιλαει η πιο φοβιτσιαρα ολου του κοσμου ! Στην αρχη δεν καθομουνα να μου βαλουν οροό ! Φανταστείτε! Και τωρα λεω μακαρι να ηξερα απο πριν οτι θα γινουν ολα τοσο ωραια και καλα να μην εχω αγχος!

Πωπωπω σας εγραψα τρελες λεπτομερειες !!!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια να σας ζησουν τα μπεμπακια, με το καλο οι υπολοιπες!!!! Και εμεις γεννησαμε τον μπεμπακο 2 Οκτ 15.

Συγχαρητήρια magda μου !!! Να το χαίρεστε!!!

Του είπε ο γιατρός να μην με αφήσει να κάθομαι καθόλου, να περπατάμε συνέχεια!!! Θα τον κουράσω τον καυμενο αλλα εντολή γιατρού!! Χαχαχαχα :-P

Πάντως κι εμένα ο γιατρός προχθές όταν του έκανα κουβέντα πως στο εξωτερικό περιμένουν και 42 εβδομάδες και... ήταν πολυ αρνητικός, δεν μου είπε πολλά για να μη με τρομάξει, κάτι λίγα μονο, και είπε πως δεν θέλει να με αφήσει μέχρι εκεί...

Αληθεια η Κατερίνα που ειναι;;;;;

Κοριτσια αυτο με το περπατημα ειναι μεγαλη αληθεια! Εγω δυο μερες πριν γεννησω αρχισαμε να περπαταμε επιτηδες...και γελουσαμε , λες να πιασει ? λεγαμε , να προλαβουμε να γεννησω πριν φυγει ο καλος μου.. και γεννησα ! Ε παιζει ρόλο !!!

Κοριτσαρες μου να σας ζήσουν τα μωράκια σας!! Γερά και καλότυχα να είναι!!! Να πω την αλήθεια τωρα που σας διάβασα το πόσο γλυκά μιλάτε για την όλη διαδικασία ηρέμησα και λιγο.. Συνήθως μολις διαβαζα γέννα με επιανε πανικός!! Να ειστε γερές και εσεις και τα μωράκια σας!! Αντε και το με το καλο ολες οι υπολοιπες!!

Μια μέρα έλειψα και 3 γέννες ειδα!! Αυτό είναι που λένε πήραν μπροστά οι μηχανές!!

Κορίτσάκια μου εγώ ειμαι μια χαρά! Πηγα χθες στον γιατρό οι μετρήσεις του μωρού ειναι κανονικές και φτάσαμε τα 3100 (Αν και δεν τους δινω βάση πλέον) με εξετασε και κολπικά και δεν υπάρχει ουτε ενα σημάδι οτι θα γεννήσω.. το μωρο ειναι πολύ ψηλά... ο τράχηλος κυριος στη θεση του... αρα;; πήρα την κατασταση στα χέρια μου.. θυμάστε τι σας ειχαν πει ε;; ή περπάτημα ή μπιπ μπιπ για να βοηθήσουμε τη γέννα;; εεε εγώ θα το πάω σαν το ανέκδοτο.. με το περπάτημα δεν το έχω.. αρά;; :lol: η χαζομάρα ειναι που δεν ρωτησα τον γιατρό.. αλλά οκ με μια φορά δε νομιζω να εγινε κατι.. απλά για να μην μας πιάσει ο Νοέμβρης μωρε! :lol:

Πάω να κανω καφεδάκι και επιστρεφω να πουμε και τα αλλα!!

Ευχαριστουμε !!! Δεν θα σε πιασει ο Νοεμβρης !! Θα δεις!

Vanz και Τατιάνα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!! Να είναι γερά και καλοτυχα!!! Η μία πίσω από την άλλη λοιπόν!!

Μαγδα μου να σου ζήσει το αγοράκι σου!!

Εγώ ακόμα κλινική με την μικρή μου, είναι μία χαρά η γλυκιά μου και ήρεμη!!! Εγώ δεν είμαι πολύ καλά αλλά δεν θέλω να σας επηρέασω γιαυτό λέω να σας τα πω όταν βγω. Πάντως έβγαλα και το ινομυωμα.

Δεν ξέρω πότε θα βγω ελπίζω να μάθω σήμερα.

Δεν θηλάζω αφού δεν μπορώ λόγω ισχυρής αντιβιωσης, το βγάζω με θήλαστρο και το πετάω. Το εγχειρησμενο στήθος δεν έβγαλε γάλα.

Θα σας ξαναγράψω όταν θα μπορώ.

Κορίτσια μου εύχομαι στις υπόλοιπες καλές γρήγορες και ανωδυνες γέννες!!

Ευχαριστουμε πολυ Tassoula μου...! Περαστικά να είναι όλα εύχομαι μεσα απο τη καρδιά μου !!!

vanz μου έλιωσαααααα με αυτό που έκανες γλυκιαααααα μου!!!!! :* Συγκινήθηκα πάααααααρα πολύ!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύύύύύύ!!!!!!!!!! Σε πιο δωμάτιο είσαι και εσύ δε με ειπές θέλω κι εγώ να σου στειλω κάτιιιιι.... καλή μουυυυυ!!!!! <3 αχουυυυυυ........ κλαίω πάλιιιι!!!! :* :* :*

Χιχιχι tatkonouli ! Λίγη καλη αύρα για τον μπεμπουλη με αγάπη ! Μη στείλεις τιποτα! Ήσουν στο σεμιναριο σημερα ? Πες μου πως ναι!!!

vanz μου κοριτσάκι μου.. μας εκανες την έκπληξη!! Δεν ξέρω αν συγκινήθηκα πιο πολύ με το ότι έγινες μανούλα ή ότι τελικά όλα έγιναν όπως τα ήθελες! Μπορεί να ταλαιπωρήθηκες λίγο, αλλά γέννησες φυσιολογικά και είχες δίπλα σου τον άντρα σου!! Είδατε που αλλιώς τα υπολογίζουμε και αλλιώς γίνονται και όλα πάνε καλά στο τέλος;; πολλά φιλιά στην πριγκίπησσα σου!! Να σας ζησει <3 <3 <3

Ασε kittoyli κι εγω δεν το πιστευω..! Τι υπεροχη εμπειρια ειναι ολο αυτο το πραγμα!!!

TASSOULA, VANZ, TATKONO, MAGDA κορίτσια μου να σας ζήσουν τα μωράκια σας γερά και καλότυχα να είναι :) Τα καλύτερα για όλες σας εύχομαι! :)

Εγώ κορίτσια επιτέλους πήρα υπολογιστή στα χέρια μου και μπήκα να σας γράψω! Τόσο καιρό με το κινητό κολάστικα ενώ σας διάβαζα κανονικά μολις έγραφα κάτι με πέταγε έξω!!!

Πολύ χαίρομαι που όλες έχετε μπει σε μια σειρά και κοντεύετε να πάρετε όλες τα μωράκια σας αγκαλιά! :)

Τα δικά μας νέα! αρχίσαμε κολικούς :( και λίγο ταλαιπωρούμαστε. Το παλεύουμε με το μητρικό για να τους περάσει πιο ήρεμα. Συνεχίζω να το βγάζω με το θήλαστρο για να το μετράμε αλλά είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πιάσαμε τα 3 κιλά και μεγαλώνουμε γρήγορα :)

Με το στήθος έχουμε ένα θέμα γιατί νευριάζει και δεν το έπιανε πάντα πιο πριν αλλά τώρα που μεγάλωσε λίγο το πάμε καλύτερα :) Τώρα του δίνω ένα γεύμα απο το στήθος και ένα απο το μπουκάλι. Έτσι θα πάμε μέχρι να έρθει η παιδίατρος να τον δει και μετά λογικά θα αρχίσουμε μόνο στήθος. Πάντως κορίτσια αν έπρεπε να κάνω για καιρό ακόμα το θήλαστρο δεν θα την πάλευα τουλάχιστον τώρα το μειώσα στο μισό γιατί πονάει το στήθος μου όταν πρέπει να το βγάλω!!! Κοντεύουμε δύο μήνες τώρα! Θέλω να πιστεύω ότι όλα καλά θα πάνε στο τέλος :) αλλιώς θα λέω ότι το κατάφερα και του έδωσα δικό μου έστω και για δύο μήνες! Μην με παρεξηγήτε κορίτσια αλλά δεν ανήκω στα πολύ υπομονετικά άτομα και έχω εξαντληθεί να πρέπει να είμαι με το θήλαστρο αγκαλιά. Θεωρώ ότι μου τρώει χρόνο απο άλλα πράγματα και ειδικά απο το παιδί που τώρα έχει αρχίσει να κάθεται ξύπνιο περισσότερο χρόνο και εγώ τον αφήνω αλλού για να κάνω αυτή την δουλειά!

Σκεφτείτε ότι έχω ξεκινήσει απο το πρωί να σας γράφω και τώρα κατάφερα να συνεχίσω!

Τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει και μου βγάζει γουλιές μετά τα γεύματα και δεν προλαβαίνω να πλένω! Χαμός και ειδικά αυτό το σίδερο! Και θεωρούσα υπερβολική την αδερφή μου που μου έλεγε δεν προλαβαίνει!

Κατα τα άλλα αυτή την βδομάδα έχω κανονίσει να κάνει τις επαναληπτικές εξετάσεις του και να πάω και εγώ στον γιατρό να με δει! μήπως και μας αφήσουν να φύγουμε μέχρι την άλλη βδομάδα και πάμε σπίτι μας :) Ανυπομονώ να πάμε στο σπιτάκι μας γιατί όσο και να αγαπάω τους δικού μου και αν με βοηθάνε αφάνταστα σαν το σπίτι σου δεν είναι πουθενά και έχουμε και τον μπαμπά μας μακρυά και του λείπουμε και φοβάμαι ότι θα γυρίσω σπίτι και τι θα βρώ!!!!

Δεν μπορώ να απαντήσω σε μία μία ξεχωριστά γιατί τρέχετε πολύ και έχω χάσει τα θέματα :) όμως σας σκέφτομαι συνέχεια και σας διαβάζω και αγωνιώ μαζί σας γιατί μπορεί να μην πρόλαβα να φτάσω στον μήνα μου με τον βιαστικό τον γιο μου όμως χαίρομαι που τα δικά σας μωρά δεν θέλουν να βιαστούν. Να προσέχετε όλες και με το καλό τα μωρά σας :)

Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ όταν θα έχω πάλι λίγο χρόνο. Σας φιλώ! :)

Mariren ευχαριστω κι εγω για τις ευχές! Το θηλαστρο ακουγεται ζορική υποθεση οντως... τι να σε παρεξηγησουμε καλε? όλα φυσιολογικά είναι... εγω τωρα αρχιζω και παιρνω μυρωδιά και βλεπω πως θέλει την οργανωση του το όλο πραγμα ρε παιδι μου και θελει κι αυτοκυριαρχη κι υπομονη κτλ κτλ..

Γιαμιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!Το ιδιο φαγακι εχουμεεεεεεεε!Χεχεχεχε!Καλο μεσημερι,καλη ορεξη![/QU

Χαχαχα!! Παιζει πολυ καρμποναρα εεεε?? :D:D:D Hope k kitty μου ωωω ναι!!! ο γιος μου ειναι 13 τον Δεκεμβρη μπαινει στα 14!!! Β' γυμνασιου το παληκαρι μου ενα πολυ καλο παιδι η Παναγιτσα να το φυλαει!!! Τον εκανα στα 27 αρα αν κανετε την προσθεση θα δειτε οτι ειμαι 40!!!!:D:D:Dευχαριστω για το κομπλιμαννν οτι φαινομαι μικρουλα παντως!!!Τα γονιδια της μαμας!!

Kitty μου μια χαρα το μπεμπακι αντε κοριτσακι μου μαζι θα κανουμε υπομονη να κατεβει κατω και με το καλο να ερθουν στην αγκαλιτσα μας!!!!

vanz τι ωραια περιγραφη της γεννας σου κοριτσακι μου!!!! Πολυ συγκινηθηκα με τον τροπο που τα εγραψες!! Να σου ζησει γλυκια μου γερο να ειναι και καλοτυχο το κοριτσακι σου!!!

mariren μου κανε υπομονη κοριτσακι μου σε νιωθω και σε καταλαβαινω απολυτα ετσι και εγω με τον γιο μου τον μεγαλο δυσκολα το επιανε το στηθος , το θηλαστρο ειχε γινει προεκταση μου ..τα καταφεραμε ομως και θηλασαμε 7 υπεροχους μηνες!! Μη το βαζεις κατω!!:D

tassoula μου οτι κι αν συμβαινει να ειναι περαστικο και να χαρεις το παιδακι σου!!! Προσπαθησε να μη στενοχωριεσαι οσο μπορεις! Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και ενα φιλακι γλυκο στο μπεμπακι σου!!!

Αντε να παρουμε και οι υπολοιπες σειραααα!!!:D:D:D:D:D

7baa9c7d39.png

mariren μου κάνε υπομονή και όλα θα φτιάξουν με τον θηλασμό!! Εχω ακουσει οτι ειναι ζόρι γενικά, αλλά και η αποστειρωση και το φτιαξιμο του γαλακτος ειναι και αυτό ζορι!! συν το οικονομικό!! Και φυσικά είσαι άνθρωπος και έχεις τις αντοχές σου!! Ποιος ή ποια μπορεί να σου πει κατι γι αυτο; μπορούμε να σου δινουμε κουράγιο, να σε σπρωχνουμε να κανεις υπομονή, αλλα το τι περνάς εσύ το ξέρεις και μονο!!

τωρα για το πλυσιμο και το σιδερο... δεν θελω να το σκέφτομαι!! Απλά δεν θέλω!! Βρε κοριτσακι μου να σε ρωτήσω.. τώρα μετα τη γεννα πως νιωθεις το σώμα σου;; ξεφουσκωσες;; εχεις αντοχές;; και δεν μιλάω απο κουραση, μιλάω σαν σώμα που πριν στην εγκυμοσυνη ηταν πρησμένο!!

Αντε με το καλό να σας δώσουν το οκ να πατε σπιτι σας και στον αντρα σου!! Βαθιές ανασες να πάρεις οταν μπεις μέσα, αν και απο την χαρά σου δεν θα σε νοιαζει το σπιτι πως ειναι!!

vanz ποια χαζομαμά έχει λιώσει με την κόρη;; μέχρι Αθήνα εφτασαν τα σιροπια :lol: και ειναι οτι πιο γλυκό!! Ακομα και τη γεννα την περιεγραψες σαν κάτι πολυ γλυκό!! Αχ κοριτσακι μου.. καλους θηλασμους να έχεις και να χαιρεσαι όλη την εμπειρία!! Ο άντρας σου πως είναι; τα έχει χαμένα ή ψυχραιμος;

afroditoula μου γερός να ειναι και καλη σταδιοδρομια να εχει στη ζωή του!!! Αντε θα ερθει και η σειρά μας!! Που θα πάει;;

Hope ξέχασα να σου πω γι αυτο που ειπες για τη μαμά μου.. Ξερω οτι εχει δικιο η γυναίκα σε αυτό το κομμάτι.. χιλια δικια.. απλά ξέρεις τι έχω πάθει; σε αυτό το σπίτι δεν ειμαι νοικοκυρά εγώ.. ειναι η μαμά μου.. αυτη τα κάνει σχεδόν όλα.. αυτη το έχει φτιάξει να ειναι λειτουργικό για την ιδια, το μόνο που έχω για να νιώσω και εγώ οτι έχω το σπιτι μου, οτι κάπου ειμαι νοικοκυρά, ειναι του παιδιού μου!! Γι αυτό και έχω γινει ιδιαιτερα εριστική!! Επειδή μου λείπει να εχω το σπιτι μου!!

Και τώρα δυο ιστοριούλες που με εκαναν και έλιωσα.. Χθες πρώτη φορά είδε ο μπαμπας του παιδιού την κοιλιά μου που κουνήθηκε.. Ειδε που εδινε κλωτσια ο μικρος..γέλασαν τα μάτια του.. που πιστεψτε με αυτό δεν γινεται σχεδόν ποτέ!! και καποια στιγμή που του λέω ολο παραπονο σε αλλη φάση, αν δεν το εχεις καταλάβει ειμαι εγκυος, μου λέει δεν ξέρεις οτι οι αντρες το καταλαβαινουμε μετά το τι γινεται; Δεν μπορουσα να πω τιποτα γιατι και μένα οι αντιδράσεις μου ειναι αντρικές πολλές φορές!!

Και το δευτερο, η σκυλοκορουλα μου έμαθε και δινει το μαγουλο της για φιλι! Την εχουμε μαθει που την φιλάμε στο μαγουλο και οποτε θελει τωρα ερχεται μας πλησιάζει με το μάγουλο και περιμένει να την φιλησουμε :lol:

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλησπέρα σας κι απο εμένα δεν θα γράψω πολλα γιατι ειμαι με τον πόνο στο δόντι ακόμη για τον οποίο άρχισα αντιβίωση...

Πήγα στο γιατρό το πρωι είπε ολα καλα με τον μπέμπη και απλά θα τον περιμένουμε ποτέ θα του ερθει να βγει! Ελπίζω όχι τωρα που εχω πονόδοντο γιατι ειμαι εξαντλημένη...

Και η hope είχε γιατρό σημερα αλλά δεν τη είδα να μας γράφει κατι. Ελπίζω ολα να ειναι οκ!

Κορίτσια πιστεύω οτι η Νεραϊδουλα θα γέννησε με δει στιγμής αφού δεν εδοσε κάποιο στίγμα στο φορουμ...

Ελπίζω απόψε να εχω πιο ήρεμο βράδυ ΧΩΡΙΣ πόνο!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν γεννησαμε ακομα...εδω ειμαι,πριν λιγο γυρισα απο Αθηνα και ειμαι πτωμα.Κουραστηκα με τα περα δωθε αλλα λιγες μερες μας εμειναν.Με ειδε ο γιατρος κολπικα σημερα,με σκαλισε κ λιγο (αουτς) μηπως παρουν μπρος οι μηχανες και απλα περιμενουμε...εχω κατι ψιλοπονακια που κ που αλλα τιποτα σπουδαιο.

Να μας ζησουν και τα υπολοιπα μπεμπακια!Πηραμε φορα βλεπω,μπραβο !

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Κατερίνα μου, μου έδωσε υποθετα και τη Δευτέρα που θα πάω για νστ παλι θα δουμε τι θα μου πει... Η αλήθεια ειναι ότι τις τελευταίες μέρες δεν προλαβαίνω να ενημερώνω το πινακάκι!!! Έρχονται τα μωράκια το ενα πίσω από το αλλο!!! Και όσον αφορά τους άντρες ειναι αλήθεια πως αργούν πολυ να το συνειδητοποιήσουν ότι γίνονται πατέρες, αλλα όταν γίνεται αυτο μετά τα δίνουν ολα!

Mariren μου χαίρομαι που ολα ειναι καλά! Υπομονή με τους θηλασμούς και με το καλό να πάτε σύντομα στο σπιτι σας!

Vanz μου ποσό γλυκιά ιστορία και μου έδωσες και ελπίδες που το καταφέρατε παρόλο που το μωράκι ήταν στραβά, γιατί κι εμένα έτσι ειναι μέχρι στιγμής...

Αλήθεια ψευδοθηλές γιατί βάζετε; Είδα ότι και η Τατιάνα χρησιμοποιεί. Για ευκολία η γιατί σας έχει πληγώσει το μωρό;

Αφροδιτούλα να χαίρεσαι τον γιο σου!!! Μου φαίνεται πολυ όμορφο που θα έχει ενα αδελφάκι κι ας έχουν τόση διαφορά... Έτσι ειναι κ ο άντρας μου με το μικρότερο κ πάντα μου μιλάει τόσο τρυφερά για όσα έζησε με το μωρό!

Αγάπη αντιβίωση;;; Πω πω ήταν ανάγκη να τύχει τώρα αυτο;!!! Ελπίζω να περάσει γρήγορα, είμαι σίγουρη πως δεν θα αντέχεται!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κατερίνα μου, μου έδωσε υποθετα και τη Δευτέρα που θα πάω για νστ παλι θα δουμε τι θα μου πει... Η αλήθεια ειναι ότι τις τελευταίες μέρες δεν προλαβαίνω να ενημερώνω το πινακάκι!!! Έρχονται τα μωράκια το ενα πίσω από το αλλο!!! Και όσον αφορά τους άντρες ειναι αλήθεια πως αργούν πολυ να το συνειδητοποιήσουν ότι γίνονται πατέρες, αλλα όταν γίνεται αυτο μετά τα δίνουν ολα!

Mariren μου χαίρομαι που ολα ειναι καλά! Υπομονή με τους θηλασμούς και με το καλό να πάτε σύντομα στο σπιτι σας!

Vanz μου ποσό γλυκιά ιστορία και μου έδωσες και ελπίδες που το καταφέρατε παρόλο που το μωράκι ήταν στραβά, γιατί κι εμένα έτσι ειναι μέχρι στιγμής...

Αλήθεια ψευδοθηλές γιατί βάζετε; Είδα ότι και η Τατιάνα χρησιμοποιεί. Για ευκολία η γιατί σας έχει πληγώσει το μωρό;

Αφροδιτούλα να χαίρεσαι τον γιο σου!!! Μου φαίνεται πολυ όμορφο που θα έχει ενα αδελφάκι κι ας έχουν τόση διαφορά... Έτσι ειναι κ ο άντρας μου με το μικρότερο κ πάντα μου μιλάει τόσο τρυφερά για όσα έζησε με το μωρό!

Αγάπη αντιβίωση;;; Πω πω ήταν ανάγκη να τύχει τώρα αυτο;!!! Ελπίζω να περάσει γρήγορα, είμαι σίγουρη πως δεν θα αντέχεται!

Δυστυχώς εφη μου δεν γλύτωσε την αντιβίωση αφού ο πονος ήταν ανυπόφορος και συνεχόμενος! Απόψε σαν να ειμαι καλύτερα Δόξα το Θεό!

Τις ψεύτικες θηλές τις βάζουμε είτε γιατι μας πλήγωσε το βρέφος είτε γιατι η δίκη μας δεν ειναι πολυ έξω ακόμη. Δεν ειναι τίποτα τρομακτικό πάντως. Ίσα ίσα που μας βοηθούν να θηλαςουμε. Ειναι σημαντικό κορίτσια να ανοίγει πολυ καλα το στομΑ του το μωρο και να ποιανει τη θηλή και την αλώ για να μη μας πληγώσει. Για όσες θηλασετε πρώτη φορά ειναι σύνηθες ν α σας πληγώσει μεχρι να μάθετε. Οκ σ και να χει ΜΗΝ το βάλετε κάτω! Εγω οπως είπα και σε άλλο ποστ μου είχα για 2μηνες τις ψεύτικες θηλές και ολα καλα! Επίσης έβαζα αυτή την κίτρινη κρεμουλες στη θηλή για να γιατρευτεί γρήγορα. Ξέχασα πως λένε την κρεμουλες αλλά νομίζω κάποιες απο εσάς την είχατε αγοράσει απο όσο θυμάμαι! Ανυπομονώ κι εγω να θηλάζω ξανά! Το συναίσθημα που νοιωθεις ειναι ανεπανάληπτο! Μια φίλη μου το περιέγραψε κάποτε σαν το καλύτερο ναρκωτικό!

Καλησπερα κοπελιές!Πολλα,διάφορα και ενδιαφέροντα τα νέα σας,αλλά θα σχολιασω αύριο μεθαύριο!Γράφω εδώ και πόση ώρα και με πετάει έξω!Έλεος!

Είμαστε καλά!Ή μπεμπα σχεδόν 3400,ίδια εικόνα τραχήλου, εξάλειψη και μικρή διαστολή, το μωρό κατέβηκε κι άλλο,την άλλη παρασκευή ξανά ραντεβού!Εάν δεν έχουμε γέννα μέχρι τότε,παρασκευή ή Σάββατο μπαίνω με πρόκληση! Δε με κρατάει πάνω από 40 βδομάδες!Δε το θέλω ούτε και γω!

Τα λέμε πάλι!Καλό και ήσυχο βράδυ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας εγκυουλες και μητερουλες!

Εγω κοιμήθηκα σχετικα καλα και ξύπνησα να πάρω την αντιβίωση μου. Εχω φουσκώσει σε όλο μου το αριστερό μάγουλο αλλά ειμαι καλύτερα απο θέμα πόνου Δόξα Το Θεό!

Τασουλα μου σορρυ που δεν σου ευχήθηκα περαστικά. Σε θυμήθηκα τωρα που ξύπνησα! Σου εύχομαι περαστικά και μην ανησυχείς που δεν μπορεις να θηλαζεις. Όλα καλα θα πάνε εςυ να βρεις τις δυνάμεις σου μονο.

Τασσουλα να σου ζησει το μικρουλη, και περαστικα,

Νεραιδουλα υπομονη κοπελα μου φτανει ο καιρος. Και εγω απο τα πολλα χαπια δεν ειχα συσπασεις και μπηκαμε με προκληση γιατι ειχα διαστολη 3.

Μαριρεν στην κορη μου χρησιμοποιουσα θηλαστρο γιατι δεν επιανε στηθος ευκολα, εβαζα ομως το παιδι πρωτα στο στηθος και μετα εδινα μπουκαλι, αυτο κρατησε περιπου 2-3 εβδομαδες που μετα δυναμωσε η μικρη και εφτιαξε η θηλη. Θηλασαμε 13 μηνες και τωρα ο μικρος επιασε αμεσως.

Κιττυ μετα την γεννα οταν περνουν αγκαλια το μωρακι οι μπαμπαδες αρχιζουν και το νιωθουν τωρα λογικα ειναι πολυ αγχωμενος....εμενα ετσι ηταν και προσπαθουσε να το κρυψει.

Αφροδιτουλα να χαιρεσαι τον γιο, θα σε βοηθαει...φανταζομαι θα περιμενει το μωρο πως και πως.

Αγαπη περαστικα ατιμος ο πονοδοτος. Πω πω εχεις τα πονακια της κοιλιας και αυτο τωρα.....υπομονη

Hope μεγαλη η μπεμπα. Θα εχεις ευκολο τοκετο αφου δεν εχεις τραχηλο και αρχισε η διαστολη.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κ απο εμενα. Διαβασα τα νεα σας. Εγω απο χθες το απογευμα εχω πονακια περιοδου υποφερτα. Το βραδυ με ξυπνουσαν στον υπνο μου. Κ το πρωι τωρα κ πανε κ ερχονται. Θα παω στο γιατρο στις 2 να με δει. Αγχωνομαι κοριτσια; ετσι ξεκιναει ο τοκετος; κ αλλη φορα ειχα ενοχλησουλες που φευγαν τωρα δεν φευγουν ομως...

Γεια σας κ απο εμενα. Διαβασα τα νεα σας. Εγω απο χθες το απογευμα εχω πονακια περιοδου υποφερτα. Το βραδυ με ξυπνουσαν στον υπνο μου. Κ το πρωι τωρα κ πανε κ ερχονται. Θα παω στο γιατρο στις 2 να με δει. Αγχωνομαι κοριτσια; ετσι ξεκιναει ο τοκετος; κ αλλη φορα ειχα ενοχλησουλες που φευγαν τωρα δεν φευγουν ομως...

Μην αγχώνεσαι domino γιατι μπορεί αυτο να παει ετςι για λίγες ημέρες η ώρες! Το σημαντικό για να ξέρεις ξέρεις οτι άρχισε ο τοκετός ειναι οι συσπασεις σου να ειναι τακτικές ανα 5-7 λεπτα!

Σας ευχαριστω για τις ευχές κορίτσια! Ειμαι πολυ καλύτερα σημερα έδρασε η αντιβίωση!

Νεραϊδουλα για ενημέρωσε τι γίνεται που σε πείραξα αρκετά ο γιατρός! Μου φαίνεται οτι γεννάς;;;;

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Αγάπη μου μπράβο που πηγαινεις καλυτερα! Ελπιζω να μη χρειαστείς να παρεις πολυ αντιβίωση.. Μπραβο για το μωράκι σου που ειναι μια χαρά!! Ειμαι σιγουρη οτι θα περιμένει να γινει καλά η μαμά του για να βγει!!!

neraidoyla πες την αληθεια.. δεν θες να γεννήσεις και το εχεις μιλημένο το παιδί ε;; :tongue::tongue:

Εφη μου περαστικό να είναι και να μην σε επηρρεάσει στη γέννα!! Εμένα δυστυχως μου ειπε οτι αν δεν φυγει το μικροβιο θα παμε για καισαρική!!

Hope μου τι εχεις κοριτσάκι μου; δεν ακουγεσαι πολυ καλά!! ελπιζω να εγραφες ετσι απο την ταλαιπωρία στον γιατρό!! Πω πω πω μια γκομενάρα που θα βγάλεις!! <3 <3 <3

Μαγδουλα μου πως τα πάτε;; ολα καλα;; βρηκατε τους ρυθμους σας;;

domino μου πηγαινε στον γιατρό να δεις τι θα σου πει!! Εχω ξεκινησει και εγώ σημερα να εχω πονάκια περιοδου και στο στομάχι.. αλλα μπορει λογω κρυώματος, με τις αλλαγες του καιρου!! Περιμενουμε νέα σου <3

Κοριτσουδια μου έχω ξυπνήσει τόσο στραβά σήμερα όσο δεν φαντάζεστε!! Δεν ξέρω γιατί.. Στις 2 τη νυχτα με ξυπνησε το σκυλοπαιδάκι μου να παιξουμε και κοιμηθηκα στις 5 παλι.. Ξυπνησα 8.30 και αν σας πω τι εφαγα πρωι πρωι ουτε τον πρώτο καιρο.. Σαρδελες κονσερβα σε λάδι με ψωμι και μιλκο!! Αηδια το ξέρω.. το στομάχι μου είναι χάλια και φυσικά ειναι λογικό.. Εβαλα τώρα να τελειωσω κατι δουλιτσες τελευταίες να απασχοληθώ τουλάχιστον..

Φιλάκια σε ολες!!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...