Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Χαχαχαχα ατιμούλικο ναι!!! Μετά θα μείνουν για καμιά εβδομάδα οι γονείς μου, δυστυχώς δεν μπορούν περισσότερο και μετά μόνη μου... Τι να κάνουμε....

Αφροδιτούλα κι εσείς ψηλά ε;; Αχ κι εμείς... Τι σου λέει ο γιατρός; Που γεννάς;

Εφη μου τιποτα δεν λεει ο doc:roll: περπατημα και παλι περπατημα εχουμε καιρο ακομα, χτες πηγα στο νοσοκομειο να μας δει, εκανα νστ φαγαμε και χερι και τιποταα αλλο...Την τεταρτη παλι και βλεπουμε!! Γενναω στο Αττικο με το καλο.. εσυ αν θυμαμαι στο Ελενας η οχι??

7baa9c7d39.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η πλακα ειναι οτι το πρωι, οτι ωρα και αν ξυπνησω φυσικα ειμαι μεσα στην ενεργεια πεταωωω:tongue: μετα το μεσημερι αρχιζει και βαραινει το κορμι και θελω γερανο χαχαχαχα:D:tongue: Μου φαινεται οτι οι μερες δεν περνανε οτι εχουν κολλησει φφφφφφφφφφφ!!!!:cry:

Το ιδιο νιωθω και γω Αφροδιτη μου!Αφου λεω,ο Θεος να με συγχωρεσει,να βγει ομως!

Και θυμαμαι που μου ελεγε μια γνωστη μου,περιπου στις εβδομαδες που ειμαστε,οτι ειχε κουραστει,και θεωρουσα πως ισως ηταν λιγακι υπερβολικη!

Μεγαλη μπουκια φαε,που λενε!Στην κορη μου,να πω την αληθεια,δεν ειχα κουραστει τοσο!Τωρα ειναι ατελειωτοοοοο!

Εφη μου,νομιζω μια βδομαδα ειναι καλα!Απο κει και περα,πρεπει να βρειτε και μονοι σας τους ρυθμους σας!Ο αντρας σου θα εχει αδεια μεχρι τοτε?

Τα πεθερικα δεν ζουν εκει κοντα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι??:confused: Τα εχω ξεχασει κιολας μετα απο 13 χρονια...:tongue::tongue: Οταν εχω συσπαση η κοιλια μου γινεται τριγωνη χχαχαχχα καρουμπαλιαζει απο την αριστερη και τσιτωνει απο την δεξια!!! Και σε εσας ετσι κανει η μονο σε εμενα γινετασι alien????:tongue::tongue::tongue::tongue::rolleyes:

7baa9c7d39.png

Αφροδιτούλα περπάτημα και εμείς! Στο Λητώ θα γεννήσω... Χέρι και εμένα προχθές και δεν ήμουν κ προετοιμασμένη μου ήρθε ενα σοκ, ευτυχώς δεν κράτησε πάνω από 3-4 δευτερόλεπτα...

Μαρία μου είμαστε μόνοι μας Αθήνα... Οι γονείς μου ειναι κανα δυωρο μακριά, τα πεθερικά καμια ώρα αλλα δεν ειναι σε θέση να κάνουν κάτι...! Μονο στους γονείς μου μπορώ να στηριχτώ ή να ζητήσω βοήθεια αν χρειαστεί με το μωρό... Ο σύζυγος μονο 12 μέρες άδεια...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Το ιδιο νιωθω και γω Αφροδιτη μου!Αφου λεω,ο Θεος να με συγχωρεσει,να βγει ομως!

Και θυμαμαι που μου ελεγε μια γνωστη μου,περιπου στις εβδομαδες που ειμαστε,οτι ειχε κουραστει,και θεωρουσα πως ισως ηταν λιγακι υπερβολικη!

Μεγαλη μπουκια φαε,που λενε!Στην κορη μου,να πω την αληθεια,δεν ειχα κουραστει τοσο!Τωρα ειναι ατελειωτοοοοο!

Εφη μου,νομιζω μια βδομαδα ειναι καλα!Απο κει και περα,πρεπει να βρειτε και μονοι σας τους ρυθμους σας!Ο αντρας σου θα εχει αδεια μεχρι τοτε?

Τα πεθερικα δεν ζουν εκει κοντα?

Και εγω στον γιο μου δεν θυμαμαι τετοια κουραση! Ειχα γαιδουρινη εγκυμοσυνη:tongue:, δουλευα μεχρι και 2 μερες πριν γεννησω, οδηγουσα ετρεχα για ψωνια σπιτι δουλειες τι να πω?? Εχουν περασει και 13 χρονια απο τοτε..ο Γιατρος μου ειπε χτες οτι ειναι πλεον μετα απο τοσα χρονια λες και ειναι το πρωτο παιδι...:rolleyes:

7baa9c7d39.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου σας αφηνω προς το παρον! Παω να βαλω φαγακι..Εχω παραγγελια για καρμποναρα θα γινει γρηγορα...θα τα ξαναπουμε συντομα..φιλακια πολλα και κουραγιο!!!:D:D

7baa9c7d39.png

Κοριτσακια μου σας αφηνω προς το παρον! Παω να βαλω φαγακι..Εχω παραγγελια για καρμποναρα θα γινει γρηγορα...θα τα ξαναπουμε συντομα..φιλακια πολλα και κουραγιο!!!:D:D

Γιαμιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!Το ιδιο φαγακι εχουμεεεεεεεε!Χεχεχεχε!Καλο μεσημερι,καλη ορεξη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

can-stock-photo_csp9807903.jpg

Κοριτσαρες μου να σας ζήσουν τα μωράκια σας!! Γερά και καλότυχα να είναι!!! Να πω την αλήθεια τωρα που σας διάβασα το πόσο γλυκά μιλάτε για την όλη διαδικασία ηρέμησα και λιγο.. Συνήθως μολις διαβαζα γέννα με επιανε πανικός!! Να ειστε γερές και εσεις και τα μωράκια σας!! Αντε και το με το καλο ολες οι υπολοιπες!!

Μια μέρα έλειψα και 3 γέννες ειδα!! Αυτό είναι που λένε πήραν μπροστά οι μηχανές!!

Κορίτσάκια μου εγώ ειμαι μια χαρά! Πηγα χθες στον γιατρό οι μετρήσεις του μωρού ειναι κανονικές και φτάσαμε τα 3100 (Αν και δεν τους δινω βάση πλέον) με εξετασε και κολπικά και δεν υπάρχει ουτε ενα σημάδι οτι θα γεννήσω.. το μωρο ειναι πολύ ψηλά... ο τράχηλος κυριος στη θεση του... αρα;; πήρα την κατασταση στα χέρια μου.. θυμάστε τι σας ειχαν πει ε;; ή περπάτημα ή μπιπ μπιπ για να βοηθήσουμε τη γέννα;; εεε εγώ θα το πάω σαν το ανέκδοτο.. με το περπάτημα δεν το έχω.. αρά;; :lol: η χαζομάρα ειναι που δεν ρωτησα τον γιατρό.. αλλά οκ με μια φορά δε νομιζω να εγινε κατι.. απλά για να μην μας πιάσει ο Νοέμβρης μωρε! :lol:

Πάω να κανω καφεδάκι και επιστρεφω να πουμε και τα αλλα!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Αν με πιάσεις από την μύτη,σκάω!Είπα να κάνω ξεκαθάρισμα χειμερινά-καλοκαιρινά παπούτσια,ανοίγω την παπουτσοθήκη ,και τι να δώ....νεράαααα!Τα νεύρα μου!Καταρχήν,μείον 2 μπότες,οι οποίες ''τράβηξαν'' νερό...πόσο να άντεχαν οι καημένες!Ωχ Παναγία μου!

Δεν σας περιγράφω τι γίνετε αυτή τη στιγμή στο μπαλκόνι!:evil::evil:

Συγνώμη βρε Αφροδιτάκι μου,όταν λές ''13 χρόνια'' εννοείς πως έχεις γιο 13ων χρόνων?Πότε τον έκανες καλέ?Στις φωτογραφίες φαίνεσαι τόσο μικρούλα!:confused:

Εφάκι μου,σε ότι απόσταση κι αν έιναι κορίτσι μου,είναι μακρυά!Εάν του χρειαστείς,δεν μπορούν σε 5 λεπτά να είναι εκεί!Οπότε έχετε και σεις ο ένας τον άλλον!

Και μας οι γονείς,είναι 1,5 ώρα μακρυά,ο καθείς!Όταν μου λένε πως δεν έχω ανάγκη διότι είναι μόνο 1,5 ώρα δρόμος,εκνευρίζομαι!Δηλαδή τόσο εύκολο είναι να πάρω,πχ την μάνα μου τηλέφωνο,και να της πω έλα τώρα,και να παρατήσει σπίτι/δουλειά κτλ,για να είναι την ίδια στιγμή σε μένα?

Απορώ πως κρίνουν!

Πφφφφ......μάλλον με σύγχυσε η παλιοπαπουτσοθήκη!Πάω να συνεχίσω κορίτσια!Ελπίζω να καταφέρω να ξαναμπώ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Vanz και Τατιάνα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!! Να είναι γερά και καλοτυχα!!! Η μία πίσω από την άλλη λοιπόν!!

Μαγδα μου να σου ζήσει το αγοράκι σου!!

Εγώ ακόμα κλινική με την μικρή μου, είναι μία χαρά η γλυκιά μου και ήρεμη!!! Εγώ δεν είμαι πολύ καλά αλλά δεν θέλω να σας επηρέασω γιαυτό λέω να σας τα πω όταν βγω. Πάντως έβγαλα και το ινομυωμα.

Δεν ξέρω πότε θα βγω ελπίζω να μάθω σήμερα.

Δεν θηλάζω αφού δεν μπορώ λόγω ισχυρής αντιβιωσης, το βγάζω με θήλαστρο και το πετάω. Το εγχειρησμενο στήθος δεν έβγαλε γάλα.

Θα σας ξαναγράψω όταν θα μπορώ.

Κορίτσια μου εύχομαι στις υπόλοιπες καλές γρήγορες και ανωδυνες γέννες!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Vanz και Τατιάνα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!! Να είναι γερά και καλοτυχα!!! Η μία πίσω από την άλλη λοιπόν!!

Μαγδα μου να σου ζήσει το αγοράκι σου!!

Εγώ ακόμα κλινική με την μικρή μου, είναι μία χαρά η γλυκιά μου και ήρεμη!!! Εγώ δεν είμαι πολύ καλά αλλά δεν θέλω να σας επηρέασω γιαυτό λέω να σας τα πω όταν βγω. Πάντως έβγαλα και το ινομυωμα.

Δεν ξέρω πότε θα βγω ελπίζω να μάθω σήμερα.

Δεν θηλάζω αφού δεν μπορώ λόγω ισχυρής αντιβιωσης, το βγάζω με θήλαστρο και το πετάω. Το εγχειρησμενο στήθος δεν έβγαλε γάλα.

Θα σας ξαναγράψω όταν θα μπορώ.

Κορίτσια μου εύχομαι στις υπόλοιπες καλές γρήγορες και ανωδυνες γέννες!!

Ψυχουλιτσα μου,ολα να ειναι περαστικα και αγυριστα!Ειτε εχει σχεση με ψυχολογια ειτε παθολογικο!

Να βγειτε με το καλο,και να μπειτε σε ενα προγραμμα!

Δεν εβγαλε τελικα το ενα στηθος?Δεν πειραζει μωρε!Υπαρχει περιπτωση να εχει αποθεματα γαλακτος και απλως λογω ιδιαιτεροτητας να μην βγαζει ή απλως δεν προκειτε να κανει παραγωγη?

Να εισαι καλα κοριτσι μου!Δεν εμεινε και πολυ στις υπολοιπες!

Ολα να κυλησουν ομαλα!Φιλια στην μπεμπουλα σου!

Κατερινιω μου,μια χαρα ο μπεμπης!

Δωστου να καταλαβει καλε!Ολα γινονται για ιερο σκοπο!Χεχεχεχεχεχε!Αντεεεε......θα θερμανεται και τη σχεση σας!:mrgreen::D!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ευχαριστώ για τις ευχές και τις υπόλοιπες!!! :) εύχομαι καλές γέννας κ με έναν πόνοοοο!!! :) δεβ έμεινε τίποτααααα!!! :)

Αφροδίτη μου και εμένα η κοιλίτσα μου τριγωνική προς τα πάνω γινόταν στις συσπάσεις οπότε δεν είναι μόνο το δικό σου μωρό!!! εγώ έλεγα θα βγάλω το τέρας του Λοχ νες έτσι οπως κουνιόταν!! χαχα

Κατερινα μουυυυ δώσε λίγο και σε μας καλεεεε! χαχαχα 😛 εμείς φυσικά σε κανα 2μηνο!!! και 3 μήνες πριν.... ποπο αραχνιάσαμε!!!!

Εντάξει Μαρία με εσένα και τις δουλειές δεν ξανα ασχολουμαιιιι!!! 😛 και μόλις γνώρισα την ξαδερφούλα σουυυυ!! τι γλυκιά!!!!! :) με ενα χαμογελο στα χείλη!!!!! :)

Τασσουλίτσα μου μη σε πέρνει από κάτω... Θυμάσαι τι είπαμε?? Έίναι οι ορμόνες και η ψυχολογία!! Όλα καλά θα πάνε θα έχεις το μωρακι σου σπιτάκι σου αγκαλιά και θα λες παρόλε τις δυσκολίες έχω το πιο ομορφο πλάσμα στην αγκαλιά σου και αυτομάτψς θα τα ξεχνάς όλα!!!!!! :)

vanz μου έλιωσαααααα με αυτό που έκανες γλυκιαααααα μου!!!!! :* Συγκινήθηκα πάααααααρα πολύ!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύύύύύύ!!!!!!!!!! Σε πιο δωμάτιο είσαι και εσύ δε με ειπές θέλω κι εγώ να σου στειλω κάτιιιιι.... καλή μουυυυυ!!!!! <3 αχουυυυυυ........ κλαίω πάλιιιι!!!! :* :* :*

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κατερινακι join the club με τα μωράκια που πεισματικά αρνούνται να κατέβουν λίγο πιο κάτω!!!

Μαρία μου σε δουλειές να βρίσκεσαι!!! Θα αρχίσει το μωρό τις διαμαρτυρίες 'μάνα κάτσε ήσυχα επιτέλους'!!! :-P

Τασσούλα μου ο,τι και να 'ναι προσπάθησε να έχεις μια καλή ψυχολογία για το μωρό που εισπράττει τα συναισθήματα της μαμακας του! Γρήγορα να πάτε σπιτι σας και ολα θα πάνε καλά!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

tassoula μου γλυκιά μη στεναχωριέσαι για τιποτα!! Ολα περαστικά θα είναι! Σημασία εχει οτι το μωράκι σου και εσύ είστε καλά.. ναι οκ.. καλο θα ηταν να θηλαζες.. το καταλαβαίνω ποσο το ηθελες, αλλά μια χαρά γερό και δυνατό μωρό θα μεγαλώσεις!! Πολλές πολλες αγκαλιτσες για να νιωσεις καλυτερα!!!

TatKono μου γλωσσοκοπανίτσα μου... με τρελαίνει που είσαι μέσα εχεις γεννησει εχεις κοσμο και δεν μας ξέχασες!! Αυτο που ήσουν σε κατασταση τοκετου 12 ωρες, δεν θέλω να το σκέφτομαι ΤΡΟΜΑΖΩ!!

Τωρα για τον μπεμπη και τον θηλασμό τι να πω;; αντρας δεν ειναι;; πέτα του λιγο στήθος και σιγά μην πει οχι :lol: Να τον χαιρεσαι τον παιδαρο σου <3 <3 <3

vanz μου κοριτσάκι μου.. μας εκανες την έκπληξη!! Δεν ξέρω αν συγκινήθηκα πιο πολύ με το ότι έγινες μανούλα ή ότι τελικά όλα έγιναν όπως τα ήθελες! Μπορεί να ταλαιπωρήθηκες λίγο, αλλά γέννησες φυσιολογικά και είχες δίπλα σου τον άντρα σου!! Είδατε που αλλιώς τα υπολογίζουμε και αλλιώς γίνονται και όλα πάνε καλά στο τέλος;; πολλά φιλιά στην πριγκίπησσα σου!! Να σας ζησει <3 <3 <3

Μαγδουλα μου μας εκανες και εσύ και ο μπεμπάκος σου την εκπληξη!!! Γερός και τυχερός να είναι!! Ολα καλά ειναι;; Φιλάκια πολλά!!

Αγάπη μου πως πάει το δοντάκι; ηρέμησες καθόλου;; Παντως μην ανησυχεις! Εγω εχω ΠΗΤ 20/10.. ο δικός μου δειχνει οτι περνάει μια χαρά και δεν θέλει να βγει.. οποτε θα φυλάμε οι δυο μας το φορουμ μεχρι να μπουν και οι υπολοιπες σε σειρά!! Εμένα με συμφερει αυτό γιατι οταν δεν θα ξέρω θα μπαίνω να ρωτάω τις υπολοιπες το τι να κανω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εφάκι νομίζω ότι εσένα σου αξίζει βραβείο!! Μεσα σε ολα τα αλλα εχεις αναλάβει και χρέη γραμματέως!! Ποσες φορές εχεις ενημερώσει και θα ενημερώσεις αυτό το έρημο το πινακάκι!! :lol: Σε ευχαριστουμε πολύ!!

Τι σου ειπε ο γιατρός με τους μυκητες;; εγώ ολοκληρωσα τη θεραπεία και περιμένω αποτελεσματα να δουμε αν ειναι ολα καλα!! ΠΑντως με την κολπική εξέταση εμένα ειδε οτι δεν εχει χάσει και καθολου απο το ύψος του, ουτε διαστολή ουτε τιποτα!

Παντως να μην στεναχωριέσαι που είναι μακρια ολοι.. οταν θα ερθει η ώρα θα ερθουν και μετά πίστεψε με νομίζω οτι θα θες και εσύ την ηρεμία σου και να βρεις τους ρυθμους σου και οσο να ναι με αλλους μέσα στα πόδια σου θα ειναι δυσκολο!! Και συγχαρητηρια στον σύζυγο που ερχεται μαζί σου παντου χωρίς να γκρινιάζει!! Μεγαλο προσόν αυτό στον άντρα!!

neraidoyla μου δεν ξέρω και τον χορό του τοκετού να μπεις και εσύ να γεννήσεις!! Μεχρι τον χορό της βροχής ξέρω!! Αντε με το καλο να μπεις και εσύ!!

Hope (αρνουμαι με τόσες Μαριες-Μαιρουλες εδω μέσα να σε πω με το ονομα σου!! Θα ψαχνομαστε ολες!! :P ) πρώτον.. πήγες σε πιτσαρία και ένιωσες καλά με την αγαπημένη σου μουσική και όχι με καμία πιτσα ή μακαρονάδα;; :rolleyes: Πάντως ανταλλάζω cd οποιας μουσικής θέλεις με μια λαχταριστή περίεργη μακαρονάδα ή ενα καλοφτιαγμένο ρυζοτο (και να φανταστεις δεν ειμαι μακαρονου.. θα έλεγα οτι δεν ειμαι και πιτσού αλλά θα ακουστεί περίεργα :lol: ) Πέρα απο την πλάκα ακόμα και μια βόλτα κάπου διαφορετικά, είναι σπουδαίο πράγμα!!

Και ξεκινάμε απλά μαθηματα ηρεμίας.. Δεν ξέρεις τι σε περιμένει.. δεν εχεις ιδέα πως θα γεννήσεις! Μην αγχωνεσαι απο τώρα! Η καθε γέννα ειναι ιδιαιτερη και η πρωτη παντα ειναι πιο δυσκολη!! Βαλε μουσικούλα που σου αρέσει και σκέψου ευχάριστα πράγματα.. μη σκεφτεσαι τη διαδικασία.. αυτη θα κρατησει ελάχιστα.. σκέψου το μετά!! Το μωράκι σου!!

Και σταμάτα να χαρείς να κάνεις δουλειές!!! Οσο ψάχνεις θα βρισκεις!! Κάτσε να ηρεμήσεις! Ομολογώ οτι για τις μποτες λυπηθηκα και εγώ! Εχω αδυναμία στις ατιμες!! Μόλις γεννήσω με το καλό νομίζω οτι θα είναι το δώρο μου στον εαυτο μου ενα ζευγαρι μποτες με πλατφορμα!! Βέβαια.. οσες ειναι μάνες με κοροιδεύουν οταν λεω οτι θα φοράω τακουνι.. Λέτε βρε κορίτσια; Δεν εχω προβλημα υψους.. ειμαι σχεδον 1.80 αλλά μου αρέσουν!! :rolleyes:

Αντε περιμενουμε νέα απο τον γιατρό!!

ντομινουλη μου μην αγχωνεσαι κοριτσι μου για τιποτα.. οπως βλέπεις ολες γεννάνε και μετά ειναι εδώ και γράφουν.. απο αυτο παιρνω θάρρος και εγώ μη νομίζεις!! Με το καλο να πας στον γιατρό!!

Αφροδιτουλα μου καλως ηρθες πάλι!! Και σοκ νο1 13 χρονων γιο;;; Να τον χαιρεσαι!! Για ολα τα υπολοιπα που ειπες.. πονάκια κλπ ολες ετσι ειμαστε.. κανουμε υπομονή και λέμε που θα πανε.. θα περάσουν (το καλο που τους θέλω!! :mrgreen::mrgreen: ) Εμένα ο γιος μου δεν ειναι αλιεν σαν τον δικό σου.. εμένα θα βγει νιντζα.. μου χωνει διπλες στριφογυριστες κλωτσιες απανωτες!! Εκει που κανει φουσκωματακι παντως, ειναι το πωπουδακι του <3 <3 <3

Και τι πάθανε ολοι καλε αυτες τις μέρες με την καρμπονάρα;; και εμενα μου ζητησε χθες καρμπονάρα φουρνου και τελικά του την εκανα με μπεσαμελ.. Λαθος συνεννοηση.. αλλα εφαγε μισό ταψι :cool: 8)

Κοριτσακια μου πάω να ξαναματακοιμηθώ!! Δεν σας προλαβαινω!! τοσο διαβασμα δεν ειχα ριξει ουτε στο σχολειο!! Το παιδευω το μηνυμα απ το μεσημέρι!!

Φιλάκια πολλά και θα τα πουμε!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

TASSOULA, VANZ, TATKONO, MAGDA κορίτσια μου να σας ζήσουν τα μωράκια σας γερά και καλότυχα να είναι :) Τα καλύτερα για όλες σας εύχομαι! :)

Εγώ κορίτσια επιτέλους πήρα υπολογιστή στα χέρια μου και μπήκα να σας γράψω! Τόσο καιρό με το κινητό κολάστικα ενώ σας διάβαζα κανονικά μολις έγραφα κάτι με πέταγε έξω!!!

Πολύ χαίρομαι που όλες έχετε μπει σε μια σειρά και κοντεύετε να πάρετε όλες τα μωράκια σας αγκαλιά! :)

Τα δικά μας νέα! αρχίσαμε κολικούς :( και λίγο ταλαιπωρούμαστε. Το παλεύουμε με το μητρικό για να τους περάσει πιο ήρεμα. Συνεχίζω να το βγάζω με το θήλαστρο για να το μετράμε αλλά είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πιάσαμε τα 3 κιλά και μεγαλώνουμε γρήγορα :)

Με το στήθος έχουμε ένα θέμα γιατί νευριάζει και δεν το έπιανε πάντα πιο πριν αλλά τώρα που μεγάλωσε λίγο το πάμε καλύτερα :) Τώρα του δίνω ένα γεύμα απο το στήθος και ένα απο το μπουκάλι. Έτσι θα πάμε μέχρι να έρθει η παιδίατρος να τον δει και μετά λογικά θα αρχίσουμε μόνο στήθος. Πάντως κορίτσια αν έπρεπε να κάνω για καιρό ακόμα το θήλαστρο δεν θα την πάλευα τουλάχιστον τώρα το μειώσα στο μισό γιατί πονάει το στήθος μου όταν πρέπει να το βγάλω!!! Κοντεύουμε δύο μήνες τώρα! Θέλω να πιστεύω ότι όλα καλά θα πάνε στο τέλος :) αλλιώς θα λέω ότι το κατάφερα και του έδωσα δικό μου έστω και για δύο μήνες! Μην με παρεξηγήτε κορίτσια αλλά δεν ανήκω στα πολύ υπομονετικά άτομα και έχω εξαντληθεί να πρέπει να είμαι με το θήλαστρο αγκαλιά. Θεωρώ ότι μου τρώει χρόνο απο άλλα πράγματα και ειδικά απο το παιδί που τώρα έχει αρχίσει να κάθεται ξύπνιο περισσότερο χρόνο και εγώ τον αφήνω αλλού για να κάνω αυτή την δουλειά!

Σκεφτείτε ότι έχω ξεκινήσει απο το πρωί να σας γράφω και τώρα κατάφερα να συνεχίσω!

Τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει και μου βγάζει γουλιές μετά τα γεύματα και δεν προλαβαίνω να πλένω! Χαμός και ειδικά αυτό το σίδερο! Και θεωρούσα υπερβολική την αδερφή μου που μου έλεγε δεν προλαβαίνει!

Κατα τα άλλα αυτή την βδομάδα έχω κανονίσει να κάνει τις επαναληπτικές εξετάσεις του και να πάω και εγώ στον γιατρό να με δει! μήπως και μας αφήσουν να φύγουμε μέχρι την άλλη βδομάδα και πάμε σπίτι μας :) Ανυπομονώ να πάμε στο σπιτάκι μας γιατί όσο και να αγαπάω τους δικού μου και αν με βοηθάνε αφάνταστα σαν το σπίτι σου δεν είναι πουθενά και έχουμε και τον μπαμπά μας μακρυά και του λείπουμε και φοβάμαι ότι θα γυρίσω σπίτι και τι θα βρώ!!!!

Δεν μπορώ να απαντήσω σε μία μία ξεχωριστά γιατί τρέχετε πολύ και έχω χάσει τα θέματα :) όμως σας σκέφτομαι συνέχεια και σας διαβάζω και αγωνιώ μαζί σας γιατί μπορεί να μην πρόλαβα να φτάσω στον μήνα μου με τον βιαστικό τον γιο μου όμως χαίρομαι που τα δικά σας μωρά δεν θέλουν να βιαστούν. Να προσέχετε όλες και με το καλό τα μωρά σας :)

Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ όταν θα έχω πάλι λίγο χρόνο. Σας φιλώ! :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...