Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

georgiana μάτια μου όμορφα ο άντρας σου δεν έχει ιδέα για το συμβάν?????? α εντάξει υπάρχει τρέλα!!!! Αυτά είναι!!!!!!! Δεν πειράζει καλά έκανες εμείς τα τραβάμε όλα!!!! α και κάτι άλλον όπως ήταν ο σάκος το σποράκι μου ήταν στην άκρη του σάκου δεν ρώτησα τον γιατρό αλλά τώρα το βλέπω ξανά και ξανά και ξανά με αυτό κοιμάμαι και ξυπνάω!!! Χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που τα λέμε!!! Σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους!!! Εγώ θα γεννήσω πρώτα ο Θεός στο ρέα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέρεις, αγχώθηκα με την αυχενική και τις πιστοποιήσεις των γιατρών. Θέλω να τον ρωτήσω αν θα μου κάνει αυτός την αυχενική ή οποιοσδήποτε τύχει. Αν μου την κάνει αυτός, οκ, παρόλο που δεν τον είδα στη λίστα, αλλά μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Αν είναι να γίνει από κάποιον τυχαία, τουλάχιστον θα πάω κάπου έξω να την κάνω αφού πρώτα το ψάξω εξονυχιστικά.

Άσχετο: Δεν είναι καμιά σας που σχεδιάζει να γεννήσει στο Έλενα, έτσι για να νιώθω ότι υπάρχει συμπαράσταση/ παρέα; Όλες σε ιδιωτικό θα πάτε;

Ουτε ο δικος μου κανει μου ειπε καποια ονοματα να αποφασίσω. Στην Κύπρο ειμαι και σε ιδιωτικο το παω

JRfdp2.png

georgiana μάτια μου όμορφα ο άντρας σου δεν έχει ιδέα για το συμβάν?????? α εντάξει υπάρχει τρέλα!!!! Αυτά είναι!!!!!!! Δεν πειράζει καλά έκανες εμείς τα τραβάμε όλα!!!! α και κάτι άλλον όπως ήταν ο σάκος το σποράκι μου ήταν στην άκρη του σάκου δεν ρώτησα τον γιατρό αλλά τώρα το βλέπω ξανά και ξανά και ξανά με αυτό κοιμάμαι και ξυπνάω!!! Χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που τα λέμε!!! Σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους!!! Εγώ θα γεννήσω πρώτα ο Θεός στο ρέα!

Το Ρέα είναι πολύ κοντά μας και πήγα και έκανα κάποιες εξετάσεις εκεί. Αλλά είπα να πώ σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί αν, χτύπα ξύλο, τύχει καμιά στραβή σε δημόσιο σε στέλνουν.

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Γεια σας κορίτσια. Τι κανετε; Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλωσορίσματα!!! mariren επόμενο ραντεβού δικό μου για υπέρηχο είναι 22/4 και η αυχενική 2/4. Ολα καλά μέχρι σήμερα. Ανακατωσούρες και εγώ πολλές, βεβαια όσο πάνε και λιγοστεύουν. Για την αυχενική και εμένα η γιατρός μου μου έδωσε ονόματα συγκεκριμένα να μου την κάνουν. Είναι πολύ κρίσιμη εξέταση απ όσο ξέρω και θέλει κάποιον έμπειρο. Εγώ θα την κάνω στο ΡΕΑ όμως. Δεν ξέρω για Έλενα. Καλή συνέχεια σε όλες

6Ogwp3.png

marypopins μου ποσων εβδομάδων εισαι?? Και εγώ αν πάνε όλα καλά στο ρέα θα την κάνω. Δεν θα έπρεπε όμως ο γιατρός μας να μας συστήνει κάποιον?? Εμέις που να ξέρουμε. Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου πχ ο γιατρός μου είπε β επιπέδου θα κάνεις τότε με τον κ.τζώρτζη.

Διαφημίσεις

ΑΜΜΠ καλως όρισες κορίτσι μου μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις :) και εμένα ο γιατρός μου έχει δώσει προγεστερόνη και φυλλικο οξύ αλλά ακόμα τίποτα άλλο γιατί είναι νωρίς. Σίγουρα άν μπορούμε να πάρουμε τις βιταμίνες φυσικά είναι το καλύτερο αλλά εξαρτάται και τον οργανισμό. Όμως θα εξαρτάται μάλλον απο τις ανάγκες μας. :)

Georgiana μια χαρά κοπέλα μου σου έφυγε το άγχος :) το ίδιο θα έκανα και εγώ αν δεν έπρεπε να κάνω ολόκληρο ταξίδι για να πάω :) Όσο για τους άντρες μας έχουν να περάσουν πολλά ακόμα μαζί μας! Εγώ κάθε μέρα τον πρήζω και με κοιτάει λες και έχω κατέβει απο άλλο πλανήτη σηκώνει τα χέρια ψηλά και κουνάει το κεφάλι, για απάντηση ούτε λέξη χαχαχαχαα

Marypopins εγώ θα πάω μετά απο σένα για την αυχενική οπότε θα είσαι η πρώτη που θα μας πει τα νέα της :) όλα καλά να είναι. Κοντεύει να περάσει ένας μήνας απο όταν είχα πάει στον γιατρό και τώρα με έχει πιάσει αγωνία να περάσουν οι μέρες να πάμε να το δούμε. :) Μου έχουν περάσει και τα συμπτώματα μόνο τα πονάκια χαμηλά εχουν μείνει για να καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται :)

Ανδρομάχη μου οι ανακατωσούρες είναι ζόρι στην εγκυμοσύνη και σε ρίχνουν αρκετά αν νιώθεις καλύτερα μπορεί να περνάνε σε ύφεση τώρα και για λίγο να ηρεμήσεις. :)

Για τα πονάκια είχες δίκιο :)

Rosali μου μην αγχώνεσαι ρίξε μια ματιά στην λίστα και δες ποιος είναι στο Έλενα ώστε μόλις πάρεις τον γιατρό σου να είσαι ενήμερη. Και εγώ στο Ρέα θα πάω γιατί εκεί είναι ο γιατρός μου.

Tinami μου θα συμφωνήσω με την Georgiana για το μηχάνημα μπορεί να μην το πιάνει όταν είναι πολύ μικρό. Και εγώ όταν είχα κάνει τον υπέρηχο πάντως στην άκρη του σάκου ήταν, το έχω και σε φωτογραφία :) Κάπου διάβασα ότι στην αρχή ο ομφάλιος λώρος είναι κοντός και σιγά σιγά μακραίνει και αφήνει χώρο στο μωρό να κουνιέται. :) Και εμένα ο γιατρός μου μου έδωσε κάποιον απέξω - που εκεί θα πάω γιατι εκεί είχαν πάει και η αδερφή μου και η ξαδέρφη μου και ήταν ευχαριστημένες - και μου έδωσε και απο το Ρέα τον κ. Τζώρτζη πρώτο και μετά 3 άλλους αν δεν μπορούσε εκείνος λόγω των ραντεβου.

Domino μου να πάνε όλα καλά αύριο κοπέλα μου :) Θα περιμένουμε νέα σου.

Πάντως κορίτσια βλέπω οι περισσότερες στο Ρέα θα συναντηθούμε :)

Εγώ πήρα σήμερα πρωί πρωί τον γιατρό μου να του πω για τα πονάκια και με καθυσήχασε ότι τα χαμηλά είναι φυσικά και αυτά στον αφαλό μάλλον απο το έντερο μου που περνάει διάφορες φάσεις :) Βρε κορίτσια έχετε και εσείς προβλήματα; Εγώ νομίζω ότι ξεκινάω δυσκοιλιότητα και τρώω δημητριακά για να τα γλιτώσω!!!

Δεν πιστεύω να ξέχασα κάποιο κοριτσάκι :)

U85pp3.png

Τι κάνεις mariren μου??? Καλά έκανες και πήρες τον γιατρό! Και εμένα μου είπε στο ραντεβού πως οτι θελήσω ή οτι χρειαστώ ότι ώρα και να έιναι να τον πάρω τηλέφωνο. Οπότε κάτι είναι και αυτό!! Περιμένω να πληρωθεί ο άντρας μου για να πάω αυριο μεθαύριο να κάνω τις εξετάσεις!!!!!!!!! φιλάκια κουκλίτσα!

Domino μου περιμένουμε τα νεακια σου.

Mariren μου καλες αναλυσεις. Ποτε θε έχεις αποτελέσματα;

MaryPopins καλως ήρθες μανουλιτσα και μια όμορφη εγκυμοσύνη να έχεις :*

Αύριο θα σε προσθέσω στο πίνακακι της παρεας :)

JRfdp2.png

ΑΜΜΠ καλως όρισες κορίτσι μου μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις :) και εμένα ο γιατρός μου έχει δώσει προγεστερόνη και φυλλικο οξύ αλλά ακόμα τίποτα άλλο γιατί είναι νωρίς. Σίγουρα άν μπορούμε να πάρουμε τις βιταμίνες φυσικά είναι το καλύτερο αλλά εξαρτάται και τον οργανισμό. Όμως θα εξαρτάται μάλλον απο τις ανάγκες μας. :)

Georgiana μια χαρά κοπέλα μου σου έφυγε το άγχος :) το ίδιο θα έκανα και εγώ αν δεν έπρεπε να κάνω ολόκληρο ταξίδι για να πάω :) Όσο για τους άντρες μας έχουν να περάσουν πολλά ακόμα μαζί μας! Εγώ κάθε μέρα τον πρήζω και με κοιτάει λες και έχω κατέβει απο άλλο πλανήτη σηκώνει τα χέρια ψηλά και κουνάει το κεφάλι, για απάντηση ούτε λέξη χαχαχαχαα

Marypopins εγώ θα πάω μετά απο σένα για την αυχενική οπότε θα είσαι η πρώτη που θα μας πει τα νέα της :) όλα καλά να είναι. Κοντεύει να περάσει ένας μήνας απο όταν είχα πάει στον γιατρό και τώρα με έχει πιάσει αγωνία να περάσουν οι μέρες να πάμε να το δούμε. :) Μου έχουν περάσει και τα συμπτώματα μόνο τα πονάκια χαμηλά εχουν μείνει για να καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται :)

Ανδρομάχη μου οι ανακατωσούρες είναι ζόρι στην εγκυμοσύνη και σε ρίχνουν αρκετά αν νιώθεις καλύτερα μπορεί να περνάνε σε ύφεση τώρα και για λίγο να ηρεμήσεις. :)

Για τα πονάκια είχες δίκιο :)

Rosali μου μην αγχώνεσαι ρίξε μια ματιά στην λίστα και δες ποιος είναι στο Έλενα ώστε μόλις πάρεις τον γιατρό σου να είσαι ενήμερη. Και εγώ στο Ρέα θα πάω γιατί εκεί είναι ο γιατρός μου.

Tinami μου θα συμφωνήσω με την Georgiana για το μηχάνημα μπορεί να μην το πιάνει όταν είναι πολύ μικρό. Και εγώ όταν είχα κάνει τον υπέρηχο πάντως στην άκρη του σάκου ήταν, το έχω και σε φωτογραφία :) Κάπου διάβασα ότι στην αρχή ο ομφάλιος λώρος είναι κοντός και σιγά σιγά μακραίνει και αφήνει χώρο στο μωρό να κουνιέται. :) Και εμένα ο γιατρός μου μου έδωσε κάποιον απέξω - που εκεί θα πάω γιατι εκεί είχαν πάει και η αδερφή μου και η ξαδέρφη μου και ήταν ευχαριστημένες - και μου έδωσε και απο το Ρέα τον κ. Τζώρτζη πρώτο και μετά 3 άλλους αν δεν μπορούσε εκείνος λόγω των ραντεβου.

Domino μου να πάνε όλα καλά αύριο κοπέλα μου :) Θα περιμένουμε νέα σου.

Πάντως κορίτσια βλέπω οι περισσότερες στο Ρέα θα συναντηθούμε :)

Εγώ πήρα σήμερα πρωί πρωί τον γιατρό μου να του πω για τα πονάκια και με καθυσήχασε ότι τα χαμηλά είναι φυσικά και αυτά στον αφαλό μάλλον απο το έντερο μου που περνάει διάφορες φάσεις :) Βρε κορίτσια έχετε και εσείς προβλήματα; Εγώ νομίζω ότι ξεκινάω δυσκοιλιότητα και τρώω δημητριακά για να τα γλιτώσω!!!

Δεν πιστεύω να ξέχασα κάποιο κοριτσάκι :)

Νομίζω ότι η δυσκοιλιότητα είναι σύνηθες φαινόμενο στην εγκυμοσύνη και πολλές φορές γίνεται πιο έντονη και λόγω του σιδήρου που παίρνουμε. Βέβαια εγώ δεν έχω γιατί τρώω πάρα πολλά λαχανικά (ολόκληρες σαλατιέρες, όχι απλώς λίγο σαλάτα). Και τα ολικής αλέσεως πάντως σίγουρα βοηθάνε.

Να ρωτήσω κάτι, βρε κορίτσια; Πώς τα πάτε με την κοιλιά και τα κιλά; Έχει αρχίσει να φαίνεται; Εγώ μπαίνοντας στον 3ο μήνα είχα πάρει 1 κιλό μόνο, το οποίο το είχα πάρει από την αρχή αρχή της εγκυμοσύνης (ίσως λόγω κατακράτησης υγρών). Τώρα δεν έχω ζυγιστεί πάλι, αλλά νομίζω ότι δεν θα έχω πάρει άλλο. Η κοιλιά όμως φαίνεται αρκετά, λαμβάνοντας υπόψη ότι πριν ήμουν σανίδα. Εσείς πώς τα πάτε;

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Διαφημίσεις

Rosali μου καλημερα :)

Χμ...απο κιλα... με ζυγησε πρωτη φορα την προηγούμενη Τεταρτη 69. Μου ειπε ότι προτιμα μεχρι την 12η +2 μεχρι την 24η +4 και μεχρι το τέλος +6.

Δε θα πεθανεις και της πεινας μου ειπε απλα αν τα καταφέρω και ειμαι κοντα σ αυτο...

απο κοιλιά. . Ειχα ενα μικρο σωσιβιο απο πριν το οποιο περνει μια πιο στρογγυλή μορφη και παρολο που ειμαι 2 μηνών με ρωτανε πελατες που εχει καιρο να με δουν πότε με το καλο!! :P

Mama90 καλως ορισες γλυκεια μου και να χερεσαι και το αλλο σου ζουζουνι :*

Πως νιωθεις απο συμπτωματα; κανονισατε αυχενικη;

JRfdp2.png

mama90 καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι που έχεις στην κοιλίτσα σου και να σου ζήσει το αγοράκι σου!!! Κορίτσιαααααααααααααααα αύριο θα πάω το απόγευμα στον γιατρό να μου πάρει κολπικό υγρό για καλλιέργεια και μου είπε οτι θα δούμε ξανά το σποράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Έχω πεθάνει ήδη απο την αγωνία μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή!! Σύμπτωματα δεν υπαρχουν όπως και στην πρωτη εγκυμοσύνη αυχενική δεν θα κάνω θα κάνω μια εξέταση η οποία λέγεται panorama και ανιχνεύονται τα παντα ακόμα και το φυλο

αχ βρε tinami μου..... με το καλο ζουζούνα μου να το δεις και να ακουσετε και καρδούλα

Mamy90 ενδιαφερουσα άποψη. Ποτε γίνεται η συγκεκριμένη εξεταση και ποσο στοιχίζει?;

JRfdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...