Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσια να σας ζησουν τα μπεμπακια, με το καλο οι υπολοιπες!!!! Και εμεις γεννησαμε τον μπεμπακο 2 Οκτ 15.

Μάγδα να σας ζήσει να το χαίρεστε με υγεία! Και σε σκεφτόμασταν τι έγινες αν γέννησες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγάπη μου ευτυχώς μη το ματιάσω δέχεται πολύ καλά ο μπέμπης τη θηλή και το θηλασμό!! :) Να δουμε πως θα παει!! πιπιλα λεω να μη του δωσω σιγουρα πριν σαραντήσει.. μετά βλέπουμε!! ποπο να πας να σε δει μη το αφήσεις!!! και αν γενάς με πονόδοντο πες ρου οταν θα σε κάνουν επισκληρίδιο να σου κανουν κ για το δοντάκι!!! χαχαχαχα πλάκα κανω!!! ελπίζω να σου περάσει για να μη σε τσακίσει μετά...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημερα καλες μου!!!Τι κανετε?

Εμεις καλα!Εν τελει,ξανακοιμηθηκα στις 7.30 και ξυπνησα πριν κανεναν μισαωρο!

Εκανα το καφεδακι μου και σας απολαμβανω!:D

Μαγδα μου,να σαας ζησει καλη μου!Να ειναι γερο και ευλογημενο!Καλο σαραντισμο κοριτσι μου!Πως ηταν ο τοκετος,μιας και ειχες ηδη διαστολη?

Τatkono μου,πως εισαι γλυκια μου?Χαιρομαι παρα πολυ που τα πατε καλα με τον θηλασμο,μπραβο σας κοριτσι μου!Σου εδειξαν/ενημερωσαν οι μαιες ή το πας βαση ενστικτου?Αν και νομιζω,πως το δευτερο ειναι οτι καλυτερο!Δεν πειραζει που δεν εχεις καποιον εκει!Αλλωστε,ο,τι χρειαστεις,τα κοριτσια ειναι προθυμα να βοηθησουν!Αχχχ,πολυ χαιρομαι για σας!

Αυτο το αγχος μου,το απεριγραπτο...φυσικα και δεν υπαρχει λογος!Απλως στην κορη μου εγιναν ολα τοσο γρηγορα!Εδω βλεπω πως αργουμε,αν και εχω μια βδομαδα ακομη!Βεβαια,δεν θελω να ξεπερασω τις 40 εβδομαδες,εχω στο οικειο μου περιβαλλον καποια περιστατικα,που δεν ειναι της παρουσης φυσικα!Εαν δω πως φτανουμε εως εκει,θα του πω να με βαλει με προκληση,μια μερα πριν!

Εφη μου,οχι αγαπη μου,δεν γενναω με καισαρικη!Τουλαχιστον με τα τωρινα δεδομενα!Πως περνατε με τον αντρουλη τωρα που εχει αδεια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια να σας ζησουν τα μπεμπακια, με το καλο οι υπολοιπες!!!! Και εμεις γεννησαμε τον μπεμπακο 2 Οκτ 15.

Να σας ζήσει Μαγδα μου! Να ειναι γερό και καλότυχο και να το δείτε όπως ποθειτε!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα σας!

Τατιάνα μου δεν είχα πρόβλημα καθόλου μετα τις ψεύτικες θήκες που χρησιμοποίησα ευτυχώς! Επίσης της έδινα και πιπίλα! Το κάθε μωράκι όμως έχει διαφορετικά γούστα. Μην αγχώνεσαι θα δεις πως θα παει. Το σημαντικό ειναι οτι άρχισες τον αποκλειστικό θηλασμο και φαίνεται να τα πηγαίνεις πολυ καλα!!!

Όσο για τον πονόδοντο με έχει τσακίσει! Απο χθες άρχισα τα παυσίπονα αλλά δεν μου κάνουν τίποτα! Σημερα θα ξαναπάω στον οδοντίατρο και θα του πω να κανει οτι ειναι να κανει για να μου περάσει! Δεν μπορω να φανταστώ οτι θα γεννάω με τον πξνοδοντο! Χαχαχα

Καλημερα στην αγαπημενη Κυπρο!Πως εισαι κοπελα μου?Αμαν μωρε,τωρα σε βρηκε να σε πιασει ο πονοδοντος?

Παντως για να σε καθησυχασω,της νονας μου η νυφη,με την οποια συμβαδιζουμε στις εβδομαδες,εχει κυστη κοκκυγος!Και φυσικα δεν μπορει να γινει επεμβαση στην κατασταση που βρισκετε!Η κοπελα υποφερει!Οχι,πως ο πονος δοντιου ειναι καλυτερος,σκεψου ομως πως υπαρχουν και χειροτερα!:D

Εσυ που θα την αφησεις την μικρουλα σου οταν με το καλο γεννησεις?

Αληθεια,σε πιο μερος της Κυπρου μενεις?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren....................αγοράκι........3/09

MARYPOPINS............αγοράκι.......18/09

magdaTS..................αγοράκι.......2/10

tassoula.................κοριτσάκι........6/10

Vanz.....................κοριτσάκι........7/10

Tatkono...................αγοράκι........8/10

Coming soon...

neraidoyla............κοριτσάκι......ΠΗΤ 3/10

effie.k...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 14/10

Hope!...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 18/10

kitty805..................αγοράκι......ΠΗΤ 20/10

gigitsa...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 20/10

afroditoula...............αγοράκι.....ΠΗΤ 23/10

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

georgia!..................αγοράκι.....ΠΗΤ 1/11

Thalitsa...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 8/11

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana.....................αγοράκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Εφη μου,οχι αγαπη μου,δεν γενναω με καισαρικη!Τουλαχιστον με τα τωρινα δεδομενα!Πως περνατε με τον αντρουλη τωρα που εχει αδεια?

Του είπε ο γιατρός να μην με αφήσει να κάθομαι καθόλου, να περπατάμε συνέχεια!!! Θα τον κουράσω τον καυμενο αλλα εντολή γιατρού!! Χαχαχαχα :-P

Πάντως κι εμένα ο γιατρός προχθές όταν του έκανα κουβέντα πως στο εξωτερικό περιμένουν και 42 εβδομάδες και... ήταν πολυ αρνητικός, δεν μου είπε πολλά για να μη με τρομάξει, κάτι λίγα μονο, και είπε πως δεν θέλει να με αφήσει μέχρι εκεί...

Αληθεια η Κατερίνα που ειναι;;;;;

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Του είπε ο γιατρός να μην με αφήσει να κάθομαι καθόλου, να περπατάμε συνέχεια!!! Θα τον κουράσω τον καυμενο αλλα εντολή γιατρού!! Χαχαχαχα :-P

Πάντως κι εμένα ο γιατρός προχθές όταν του έκανα κουβέντα πως στο εξωτερικό περιμένουν και 42 εβδομάδες και... ήταν πολυ αρνητικός, δεν μου είπε πολλά για να μη με τρομάξει, κάτι λίγα μονο, και είπε πως δεν θέλει να με αφήσει μέχρι εκεί...

Αληθεια η Κατερίνα που ειναι;;;;;

Σαφέστατα και είναι στην κρίση του κάθε γιατρού,αλλά όσο κι αν έχει προχωρήσει η επιστήμη,κατ'εμέ,κάποια πράγματα θα παραμείνουν δεδομένα!

Εν πάσει περιπτώση,και γω δεν θα το διακινδυνευσω!Το θεωρώ ρίσκο!

Έλα μου ντε,που χάθηκε αυτό το κορίτσι?Της έστειλα μήνυμα στο fb!

Η νεραιδούλα μας?Κι αυτή από πότε έχει να δώσει παρόν!

Έλα μωρέ,δεν θα κουραστεί!Άλλωστε κι γι αυτόν φαντάζομαι πως θα είναι ευεργετικό να πηγαίνει βόλτες!Ειδικά εάν έχει και καιρό να πάρει άδεια!

Πότε θα σε δει πάλι ο γιατρός?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εντάξει ευτυχώς δεν μιλάει! Ακολουθεί ακομα και στα εμπορικά αν και τα βαριέται! :-P

Τη Δευτέρα για νστ παλι!!!!

Η neraidoyla αν δεν της έχει τύχει να γεννήσει μέχρι τώρα ειχε πει θα μπει στις 17!

Αν έχεις τίποτα νέα από την Κατερίνα πες μας!!

Μήπως γέννησαν κι οι δυο;!....

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

:D:DΝα μαι και εγωωω!!! Καταρχην να ευχηθω σε ολα τα κοριτσια που εφεραν στον κοσμο τα μωρακια τους!!! Να σας ζησουν τα μπεμπακια κοριτσαρες μου καλο σαραντισμο, καλους θηλασμους , καλοτυχα , γερα να ειναι!!! Πολλα φιλακια στα πατουσακια τους και απο μενα!!! Σας διαβαζα ανελλιπως καθε μερα, αλλα δεν με βολευε απο το κινητο να γραψω.. ελπιζω να μη με ξεχασατε εεε???:( Τα δικα μου τωραααα... εμεις ακομα ειμαστε ψηλα δεν εχει εμπεδωθει ο μπεμπουλης ολα καλα ομως θα παμε γιατρο παλι την τεταρτη για νστ και βλεπουμε!! εχουν ξεκινησει οι συσπασεις μεερες τωρα αλλα τα τελευταια 3 βραδια εχουν συχνοτητα για κανα 2-3 ωρες μετα τελος με παιρνει ο υπνος!! Απο κιλα +16 μια χαρρααααα δεν με αγχωνει το θεμα απλα ποναει η μεση , η λεκανη απο κατω ξερετε τωρα εσεις μια απο τα ιδια!!!! Θα προσπαθω να μπαινω και να γραφω πιο συχνα σε ολες οσες απομειναμε!!! Αντε γλυκες μου μια ανασα πριν ειμαστε!!!! Ανυπομονω τοοοοοοσο πολυ που δεν περιγραφεται!!!:D:D:D Φιλια σε ολες και οσα κοριτσακια δεν μπαινουν πλεον ευχομαι τα καλυτερα!!!!!:P:D

7baa9c7d39.png

Εντάξει ευτυχώς δεν μιλάει! Ακολουθεί ακομα και στα εμπορικά αν και τα βαριέται! :-P

Τη Δευτέρα για νστ παλι!!!!

Η neraidoyla αν δεν της έχει τύχει να γεννήσει μέχρι τώρα ειχε πει θα μπει στις 17!

Αν έχεις τίποτα νέα από την Κατερίνα πες μας!!

Μήπως γέννησαν κι οι δυο;!....

Αχχχχ,αυτα τα εμπορικα!Απαγορευμενη λεξη Εφη μου!:-D

Η Κατερινα εχει αναρτησει κατι βιντεακια,οποτε ειναι ενεργη,και οχι για γεννα μαλλον!Η νεραιδουλα τιποτα!Λες να της εκανε την χαρη?

Χεχεχεχε!Μακαρι!Απορω παντως,πως με τοσο περπατημα ειναι ακομη μεσα!Ατιμουλικο ειναι!Μετα την γεννα,θα κρατησεις καποιον στο σπιτι,για βοηθεια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Που εισαι μαρη Αφροδιτη?Να μπαινεις ρε αγαπη,να μας λες τα νεα σου,οποτε μπορεις!Φυσικα και δεν σε ξεχναμε!Και σεις στην αναμονη?

Ουφ,αντε,δεν μας εμεινε και πολυ!Παει η μεση,ε?Αστα να πανε!Που να στηριξουμε πλεον τις κοιλιες μας?:tongue:!Επιβαρύνονται ολα μωρε!Εγω παρατηρησα πως οταν στεκομαι ωρα ορθια,πριζονται οι πατουσες μου!

Τελεια!Θα γεννησω και θα κανω παλι κατακρατηση!:mad:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χαχαχαχα ατιμούλικο ναι!!! Μετά θα μείνουν για καμιά εβδομάδα οι γονείς μου, δυστυχώς δεν μπορούν περισσότερο και μετά μόνη μου... Τι να κάνουμε....

Αφροδιτούλα κι εσείς ψηλά ε;; Αχ κι εμείς... Τι σου λέει ο γιατρός; Που γεννάς;

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Που εισαι μαρη Αφροδιτη?Να μπαινεις ρε αγαπη,να μας λες τα νεα σου,οποτε μπορεις!Φυσικα και δεν σε ξεχναμε!Και σεις στην αναμονη?

Ουφ,αντε,δεν μας εμεινε και πολυ!Παει η μεση,ε?Αστα να πανε!Που να στηριξουμε πλεον τις κοιλιες μας?:tongue:!Επιβαρύνονται ολα μωρε!Εγω παρατηρησα πως οταν στεκομαι ωρα ορθια,πριζονται οι πατουσες μου!

Τελεια!Θα γεννησω και θα κανω παλι κατακρατηση!:mad:

Η πλακα ειναι οτι το πρωι, οτι ωρα και αν ξυπνησω φυσικα ειμαι μεσα στην ενεργεια πεταωωω:tongue: μετα το μεσημερι αρχιζει και βαραινει το κορμι και θελω γερανο χαχαχαχα:D:tongue: Μου φαινεται οτι οι μερες δεν περνανε οτι εχουν κολλησει φφφφφφφφφφφ!!!!:cry:

7baa9c7d39.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...