Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Εφη μου μόλις μπήκα στη 37η εβδομαδα... Εδώ και 2 μερόνυχτα ταλαιπωρούμαι με ένα φοβερό πονόδοντο. Πήγα οδοντίατρο αλλά συνεχίζει και θα πάω ξανά αυριο.

Τατιάνα μου καλα έκανες που βάζεις ψεύτο θηλή εγω τις χρησιμοποίησα για 2 μηνες στην κόρη μου! Καλούς θηλασμους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Τατιάνα μου που ειναι ολα καλά!!!! Έχεις ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό; Αλήθεια επισκληρίδιο έκανες; Καλους θηλασμούς!!

Domino κι εμένα πρώτη φορά χθες μου έκανε για να δει τον τράχηλο μου είπε ειναι αρκετά μαλακός... Δεν ξέρω τι αλλο θέλουν να δουν. Αργότερα σίγουρα βλέπουν και τη διαστολή.

Αγάπη πονόδοντος τώρα;;; Ωχ ταλαιπωρία...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου!Δεν μπορώ να κοιμηθω με τίποτα!Πονουσαν και τα έντερα μου!

Έφη μου,βλέπω και συ στο πόδι είσαι!:D

Τατιάνα μου,κοριτσάκι μου,λιωνεις με τον γιο?Καλούς θηλασμούς!Καθως τον θηλαζεις να του πειράζεις την μυτουλα,το αυτακι,την πατούσα,για να ξυπνάει!

Έχεις κανέναν κοντά σου?Μακάρι να βρεθείτε και με την vanz!Ειπες πως είσαι στο 211?Θα πω της ξαδέρφης μου να σε έχει στα υπόψην της!

Ντόμινο μου,όπως σωστά πρόσθεσαν τα κορίτσια, ο γιατρός ελέγχει την ποιότητα του τραχήλου,για τυχόν εξάλειψη αυτού,ακόμη και αν υπάρχει διαστολή!:D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα καλημέρα!!!!!! :) Ναι ζήτησα αποκλειστικό και είναι υπέροχο!!!!!! ένα έχω να σας πω.. ξυπνάω 5' πριν μου το φέρουν από διαίσθηση... φανταστικό!! Οι περισσότερες μαίες από οτι έίδα το τηρούνε! Βασικά εμένα ΠΑΝΤΑ προσπαθεί να φάει κ τρώει έστω κ λίγο , που πάει να πει σιγουρα δε του δίνουν ξένο!! Τώρα που μου τον έφεραν δε σταμάτησε να τρώει!!!

Αγάπη μου με τις ψευτοθηλές μετά θήλαζες κανονικά έτσι? δεν είχες πρόβλημα με την μικρή να μην θέλει τη θηλη σου κτλ?? με τον οδοντιατρο πως παει?? πονάς πολύ ε?? παυσιπονα να φανταστω δε πέρνεια...... :/ ποπο κουραγιο κούκλα μου!!!

Ντόμινο μου μη φοβάσαι τίποτα απολύτως!!!

εγραφα εγραφα κι αυτό μονο πρόλαβα να αποθηκευσω συνεχίζω σε λιγάκι!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Για την επισκληρίδιο ναι έκανα.και δεν κατάλαβα τίποτα!!! Να ζητήσετε από τον αναισθησιολόγο να σας εξηγήσει τη διαδικασία και θα έχετε ξεμπερδέψει σε 10'!!! Δε θα καταλάβετε τίποτα από συσπάσεις απλά.μόνο το πέτρωμα μετά!!! και να τη ζητήσετε σχετικά γρήγορα γιατί για να επιδράσει θέλει 10-15'.. και όταν θα νιώθετε την παραμικρή ενόχληση από σύσπαση η πόνο να ζητήσετε επαναληπτική για να προλάβει να σας πιάσει!!! Δεν είναι τιποτα κ δε θα καταλάβετε τίποτα που να σας πονέσει ή να σας ταλαιπωρήσει!! και σας μιλάω εγώ που ήμουν σε κατάσταση τοκετού 12 ωρες!!! τραγική!!! ξέρετε ππσες ηρθαν μετά απο μενα κ τελείωσαν στο 2ωρο?!?! 6-7...!!!

όσο για την κολπική μετράει τη διαστολή σου κ το ποσο μαλακός είναι ο τράχηλος! άμα είναι μαλακός θα γεννήσεις εύκολα!! με 2-3 σπρωξιες το έχεις βγάλει το μωράκι!!!

ελπίζω να μη σας αγχωσαααααα !! και να βοήθησα!! θα έχετε σιγουρα πιο εύκολη γέννα από μενα!!! :) Ότι χρειαστείτε ρωτήστε!!! :)

Διαφημίσεις

Μαρία μου ακόμα τίποτα εσύ?? ούτε η Νεραιδουλα μας?!?!?!?! άντε να έχουμε και άλλα γεννητούριαααα!! απο πονους πως ειστε?? το έντερο άμα ξεκίνησε να "παίζει" γεννάς σε λίγάκι!! (ετσι με ειχες πει κ εμένα κ ισχυσε!!!) Αχ ναιιιιι... έχω λιώσει με τον γιο μου!!!! Κορίτσια είναι κούκλος και χαμογελάει οταν του χαιδευω το λαιμουδάκοοοο!!! Αυτό κάνω αλλά ξυπνάει ρουφάει άλλες 3 φορες και ξανα κοιμάται!! τώρα μόνος του μου πέταξε την θηλη κ κατάλαβα οτι χόρτασε!! 40' ολοκληρα θηλασε!!!!! 😆 να την πεις την ξαδέρφη να τη γνωρίσουμε!!!!!άμα δώσει σημάδια η βανζ θα βρεθουμεεε!! που είσαι καλε?!?!

Κοριτσάκι μου,ποσό συγκινητικά είναι όσα μας γραφεις!Δόξα Τον Θεό που πήγαν όλα καλά!Και τόσο αναπάντεχα! Διάβασα 2 μηνυματα σου που ελεγες πως είχες συσπάσεις και μετά όπως γεννησες!Μου φάνηκε ότι έγιναν τόσο γρήγορα όλα!

Θα της στείλω τώρα μήνυμα στο φβ!Είσαι μομνη σου?Έχεις κανέναν δκο σου κοντά ή δεν επιτρέπεται? Σου Στέλνω προσωπικό μήνυμα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρία μου άσε... Καθε μέρα τα ίδια τέτοια ώρα και ξανακοιμαμαι λίγο κατα τις 8....

Τατιάνα μου 12 ώρες ε;;; Δεν τις λες και λίγες αλλα αφού πήγαν ολα καλά μονο αυτο έχει σημασία! Νομιζω τη βδομάδα που έρχεται θα έχουμε κι αλλα μωράκια στην παρέα! Μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Μπράβο του που θήλασε τόσο! Δεν σε έχει πονέσει καθόλου; Σε βοηθούν οι μαίες;

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Μαρία μου άσε... Καθε μέρα τα ίδια τέτοια ώρα και ξανακοιμαμαι λίγο κατα τις 8....

Τατιάνα μου 12 ώρες ε;;; Δεν τις λες και λίγες αλλα αφού πήγαν ολα καλά μονο αυτο έχει σημασία! Νομιζω τη βδομάδα που έρχεται θα έχουμε κι αλλα μωράκια στην παρέα! Μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Μπράβο του που θήλασε τόσο! Δεν σε έχει πονέσει καθόλου; Σε βοηθούν οι μαίες;

Αχ βρε Έφη,δεν παλευεται αυτή η αϋπνία!Και γω στις 8 ξαναπαω για υπνο!!!

Πως είσαι?Κανένα σημάδι?

Εγω αγχωθηκα,από χθες!Δεν μπορώ να το εξηγήσω!Δε ξέρω τι είναι αυτό που φοβάμαι!Ίσως επειδή ξέρω τι με περιμενει!Ίσως επειδή τι !μυαλό μου είναι στο πότε θα ξεκινήσει ή διαδικασία!:cry:

Τατιάνα μου,πάντως εάν κατάλαβα,αφήνεις τον !μικρό να θηλασει όσο θέλει, έτσι? Και από τα 2 δίνεις?Εννοώ σε Εάν θηλασμό δίνεις και δεξί και αριστερό στήθος?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κανένα σημάδι!! Τίποτα!! Πεισματάρικο μωρό!!! :-D :-D

Μια εβδομάδα εχω ακομα... και εγώ αγχώθηκα χθες που το σκέφτηκα, αλλα μου πέρασε αμέσως... Από τη μια ανυπομονώ, από την άλλη μου αρέσει που είμαι ακομα έγκυος... Ολα μαζί όποτε προσπαθώ να εχω μια ηρεμία γενικά και ο,τι ειναι να έρθει ας έρθει! Μαρία μου δεν γεννάς με καισαρική έτσι; Δεν θυμάμαι ποιες κοπέλες ειναι με καισαρική...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Μπορώ να έχω τον άντρα μου μέχρι τις 22:00 το βράδυ.. μετά δυστυχώς δεν επιτρέπεται!! Ούτως ή άλλως κοιμάμαι το βράδυ και ξυπνάω μόνο να θηλάσω ή τώρα πχ που πειναω κ δε μπορώ να κοιμηθώ!!! χαχα!! Άστα ναι όόόλα τόσο ξαφνικά.. δε το περίμενα..έτσι θα γίνει με όλες κορίτσια!! από εκεί που δε το περιμένετε!! και εσύ μην αγχώνεσαι!! δεν υπάρχει λογος κ το ξέρεις!! μετά τα ξεχνάς όλα!!! Τον αφήνω όση ώρα θέλει αυτός... από μόνος του το πετάει και τον αφήνω!! Αν ξανα γκρινιάξει βάζω το δάχτυλό μου κοντά στο στοματάκι του κ αν δω ότι το ανοίγει τον βάζω στο άλλο στήθος! και ξεκινάει κ από εκεί!! απλά ξεκινάω με το αντίθετο.. δηλαδή πριν ξεκίνησα με δεξί και έφαγε πάρα πολύ.. στον επόμενο από το αριστερό θα ξεκινήσω .. σε κάθε θηλασμό όμως βάζω κ τα 2 αλλά το 2ο απλά για 3-5'...

Εφάκι μου πραγματικά δεν είναι τίποτα!!! Θα δεις θα τα πας πολύ καλά!!! Θα είναι σα να το έκανες χρόνια!! δε χρειάζεται άγχος αλλά ηρεμία κ το μωράκι θα το καταλάβει κ θα το εμπεδώσει κατευθείαν!!!

Μαγδα μουυυυ συγχαρητηρια κορίτσι μου!! :) Να σας ζήσει γερό και καλότυχο να είναι!!! Να το δεις όπως αγαπάς!!!! :) και λέγαμε που χάθηκες κ εσυ!!!!

Καλημερα σας!

Τατιάνα μου δεν είχα πρόβλημα καθόλου μετα τις ψεύτικες θήκες που χρησιμοποίησα ευτυχώς! Επίσης της έδινα και πιπίλα! Το κάθε μωράκι όμως έχει διαφορετικά γούστα. Μην αγχώνεσαι θα δεις πως θα παει. Το σημαντικό ειναι οτι άρχισες τον αποκλειστικό θηλασμο και φαίνεται να τα πηγαίνεις πολυ καλα!!!

Όσο για τον πονόδοντο με έχει τσακίσει! Απο χθες άρχισα τα παυσίπονα αλλά δεν μου κάνουν τίποτα! Σημερα θα ξαναπάω στον οδοντίατρο και θα του πω να κανει οτι ειναι να κανει για να μου περάσει! Δεν μπορω να φανταστώ οτι θα γεννάω με τον πξνοδοντο! Χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...