Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?

Εμεις ειμαστε καλα,για αλλη μια μερα,δοξα Τον Θεο!Εχθες,και μετα απο πολυ καιρο,βγηκαμε με τον αντρα μου,σε πιτσαρια,μαζι με φιλικο ζευγαρι!Ενιωσα τοσο ομορφα!:)

Αχχχχχχχχχ δεν τον πιστευωωωωωωωωω.....VANZ,κοριτσι μου,να σας ζησει!Καληηηη μου,να ειναι καλοτυχη και ευλογημενη!Καλο σαραντισμο ψυχη μου!Και καλους θηλασμους!

we-have-a-new-babygirl-in-the-family-welcome-1.png

Τατιανα μου,μηπως γεννησες και συ?Δωσε σημααααα!

Εφουλα μου,μια βδομαδα εμεινε και για σενα κοριτσι μου!Τι κανεις?

Κitty μου,καποια στιγμη ειχες γραψει κατι πολυ ομορφο και συγκινητικο...εαν θυμαμαι καλα απευθυνοσουν στην Τασουλα και ειχες πει να δωσει φιλια στην μπεμπα απο τις θειες της!Τι γλυκοοοοοο ρε κοριτσι!Τι ομορφη κουβεντα!

Ματια μου,καταλαβαινω πως εχεςι την αναγκη να ασχοληθεις εσυ με οτι εχει σχεση με τον μωρο σου,αλλα σιγουρα και η μητερα σου δεν κανει κατι απο κακια!Αλλωστε το καταλαβαινεις και η ιδια!Εδω,λοιπον,ισως να μην συμφωνησω μαζι σου,αν και θα ειμαι πολυ επιφυλακτικη,διοτι δε ξερω ακριβως τι και πως το κανει!Αλλα,το να μαζεψει για παραδειγμα τα απλωμενα ρουχα του μωρου,δε νομιζω πως ειναι απολυτα κακο,ή πραξη για την οποια πρεπει να σε παρει τηλεφωνο!Ζουζουνα μου,στα λεω για καλο,γιατι νιωθω πως εισαι αρκετα πιεσμενη στα θελω σου,οποτε μην θεσεις ορια τα οποια θα απομονωσουν την οικογενεια σου απο σενα και το παιδι!Προσπαθησε να το διαχειριστεις διαφορετικα ματια μου!Για να μην στεναχωρεθει κανεις σας!

:D!Στα λεω καλοπροαιρετα,ενταξει Κατερινα μου?

Οσι για το αλλο θεμα,τα του συζυγου,τι να πω βρε ματια μου!Υπαρχουν πολλοι ''καλοθελητες'',οποτε παντα,πριν κρινουμε αυτα που θα ακουσουμε να κρινουμε πρωτα το ατομο(την πηγη) που μας τα λεει!Και που μπορει να αποσκοπει ολο αυτο!Ενδιαφερεται πραγματικα ή απλως θελει να δημιουργησει εναν μικρο πανικο?:|

Ειμαι τοσο χαρουμενη κοριτσια που εχουμε γεννες,που εχουμε ευχαριστα!!!!

-i_am_happy_a.jpg

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέτε να γεννάει και η Τατιάνα;;;...

Hope μου καλά κάνατε και βγήκατε, αλλάζει και λίγο η ψυχολογία με κάτι τέτοιες εξόδους τώρα στο τέλος!

Χθες λόγω βροχών δεν βγήκα για περπάτημα και το έριξα στις δουλειές... Σήμερα έχουμε γιατρό. Για να δουμε... Το μονο ευχάριστο ειναι ότι ο άντρας μου παίρνει άδεια από αύριο και έτσι δεν θα είμαι μόνη!! :-D:-D

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Λέτε να γεννάει και η Τατιάνα;;;...

Hope μου καλά κάνατε και βγήκατε, αλλάζει και λίγο η ψυχολογία με κάτι τέτοιες εξόδους τώρα στο τέλος!

Χθες λόγω βροχών δεν βγήκα για περπάτημα και το έριξα στις δουλειές... Σήμερα έχουμε γιατρό. Για να δουμε... Το μονο ευχάριστο ειναι ότι ο άντρας μου παίρνει άδεια από αύριο και έτσι δεν θα είμαι μόνη!! :-D:-D

Έτσι είναι βρε Έφη μου,η συναναστροφή με άλλους ανθρώπους,η αλλαγή εικόνων και περιβάλλοντος,δημιουργεί μια ευχάριστη ψυχολογία!

Ξεφεύγεις από την ρουτίνα του σπιτιού!

Ακόμη όμως και οι δουλειές στο σπίτι,όταν η έξοδος είναι αδύνατη,σου προκαλούν μια ευφορία!Ειδικά όταν συνοδεύονται από την αγαπημένη σου μουσική!;)!Δεν μπορώ να κάνω ευχάριστα τις δουλειές,εάν δεν έχω μουσική στο σπίτι!:)

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!Να μας πεις τα νέα σας,όταν αυτό ειναι εφικτό?

Και φυσικά,καλή άδεια στον άντρα σου!Τι καλά που θα έχετε χρόνο σαν ζευγάρι,πριν την άφιξη της μπέμπας σας!Χωρίς να έχει και ο ίδιος το άγχος ότι πρέπει να πάει στη δουλειά!:D

Εγώ έχω αύριο ραντεβού,μαζί με την Αγάπη!

Μωρέ,λέτε τελικά να συνέπεσε η γέννα της vanz με της tatkono?!Χαχαχα!Πλάκα θα χει!

Βρε κορίτσια,άσχετο μεν,αλλά κάποια στιγμή αναφέραμε τα ονόματα μας!Εγώ είμαι η Μαρία,για όσες δεν το ήξεραν!:D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μωρέ,λέτε τελικά να συνέπεσε η γέννα της vanz με της tatkono?!Χαχαχα!Πλάκα θα χει!

Βρε κορίτσια,άσχετο μεν,αλλά κάποια στιγμή αναφέραμε τα ονόματα μας!Εγώ είμαι η Μαρία,για όσες δεν το ήξεραν!:D

Μαλλον για να μην έχει μπει μέχρι τώρα... Όπως και να 'χει ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά!

Μαρία μου νόμιζα ότι ήσουν κι εσύ Μαίρη και έγραφα συνέχεια hope για να μην σας μπερδεύω με τη neraidoyla! :-D :-D

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

κοριτσια γεια σας!!! ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!! έναν μπόμπιρα 3100 σήμερα το πρωι στις 10:25!!! Ευκολη γεννα, δυσκολος τοκετός!! απο τις 11 το βραδυ που ειχα συσπάσεις, τελεια διαστολή εγινε στις 10 το πρωι!! λίγο ελειψε νσ τον βγαζαμε με καισαρική... θα σας πω αλλη στιγμή λεπτομέρειες!! φιλάκια πολλά κ με το καλό τα μπουμπουκια σας να ερθουν!!!!!

vanz μου να σου ζησει γλυκια μουυυυυυ!!!!!!! :) καλότυχο να είναι!!!!! :* στο 211 είμαι εγώ αλλά δε μπορω να περπατησω! μιλάμε αυριο για καφε!!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Ενταξειιιιιιιιιιιι............ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Να σας ζησει Τατιανα μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Καλοτυχος και ευλογημενος ο μπεμπης σας!Καλο σαραντισμο και καλους θηλασμους και σενα!!!!!!!!

Αχ θεε μουυυυυυυ....δεν προλαβαινουμε να μοιραζουμε ευχες!!!!!!!!!!!!

Καλως ηρθατε μικρα πλασματακια!!!!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ααααχ κι άλλο μπεμπακι!!!! Τι χαρά!!! Μπράβο Τατιάνα μου, να σας ζήσει, να ειναι γερό και καλοτυχο! Ε το περιμέναμε για να μην έχεις μπει από χθες!.... Να μας στείλεις όταν μπορέσεις!! :-D :-D

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren....................αγοράκι........3/09

MARYPOPINS............αγοράκι.......18/09

tassoula.................κοριτσάκι........6/10

Vanz.....................κοριτσάκι........7/10

Tatkono...................αγοράκι........8/10

Coming soon...

neraidoyla............κοριτσάκι......ΠΗΤ 3/10

effie.k...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 14/10

magdaTS..................αγοράκι.....ΠΗΤ 16/10

Hope!...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 18/10

kitty805..................αγοράκι......ΠΗΤ 20/10

gigitsa...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 20/10

afroditoula...............αγοράκι.....ΠΗΤ 23/10

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

georgia!..................αγοράκι.....ΠΗΤ 1/11

Thalitsa...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 8/11

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana.....................αγοράκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αντε κοριτσακια μου,πλησιαζει και η δικη μας ωρα!Δεν μειναμε πολλες για γεννα!Τουλαχιστον εμεις που μπαινουμε πιο τακτικα!

Εγω ηδη,το απογευμα εχω πιο πολλα πετρωμα!Χωρις ομως να σημαινει πως εχω ελπιδες,γιατι δεν συνοδευονται απο πονο!Για να δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος αυριο!Εκτος εαν προχωρησε η διαστολη,χωρις να το καταλαβαινω και με στειλει στην κλινικη!:rolleyes:

Στην κλινικη πιθανον να μην εχω προσβασει σε ιντερνετ,οποτε και να γεννησω καλες μου,μαλλον θα το μαθετε μετα την εξοδο απο την κλινικη!:roll:

Αυριο εχω ραντεβου στις 6.30!Θα προσπαθησω να ενημερωσω!

Καλο βραδυ σε ολες!

Μανουλες φιλια στα μωρακια σας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Όντως έτσι όπως πήραμε φόρα μας βλέπω να γεννάει η μια πίσω από την άλλη τώρα! :-P

Εμείς πήγαμε γιατρό, το μωρό ακομα σχετικά ψηλά αλλα ολα καλά! Μου έκανε και κολπική εξέταση -αουτς- και μου έδωσε και θεραπεια για μύκητες! Ενα καλό ειναι ότι βρήκε τον τράχηλο αρκετά μαλακό, όποτε αν κατέβει λίγο το μωρό ολα θα ειναι πιο εύκολα. Δευτέρα νστ πάλι...

Αχ σε λίγο καιρό θα μιλάμε για θηλασμούς και πάνες!! Χιχιχιχι

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κορίτσια λίγες μείναμε να μιλάμε στο φορουμ κι εγω ειμαι η τελευταία που εχω πητ και θα μιλάω μόνη μου μου φαίνεται! Αυριο μεσημέρι εχω κι εγω γιατρό και νομίζω μου είπε θα με εξετάσει κολπικά. Για να δούμε...

Hope εύχομαι να πλησιάζεις κι εςυ κι η Νεραϊδουλα κι η εφη σύντομα! Άντε μα το καλο κορίτσια!

Εφη μου νομίζω πως μετα δεν θα έχουμε κ τόσο πολυ χρόνο για να μπαίνουμε στο φορουμ και οπως είχε πει κάποιο κορίτσι προηγουμένως θα μιλάμε τηλεγραφικά οπως σημερα θηλασα 10 φορές στοπ. Πάω γιΑ ύπνο στοπ. Χαχαχα!

καλές μουυυυ!!! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας!!!!! Εύχομαι υγεία κ ευτυχία στα μπεμπάκια σας και στις εναπομείναντες με έναν πονο γλυκές μου!!!!!!!! Πραγματικά είναι το πιο ωραίο συναίσθημα στον κόσμο.....!!!!!! Να το αγκαλιάζεις, να σου σφίγγει το δαχτυλάκι και να σε ψάχνει με τα ματάκια του ενώ δεν μπορεί να σε δει.......!!! Απλά δεν υπάρχει!!!! Λίγος καιρός έμεινε και σε εσάς!!!!!! :* :* :*

Χαχα βανζ μου εντάξει ποιος να το περίμενε ε?!?! χαχα για πλάκα το λέγαμε δες πως έκατσε!!!

Μόλις τελειώσαμε από έναν θηλασμό, δυστυχώς ο μπέμπης μου έχει βγει πολύ υπναράς!!!! Ενώ πιάνει θηλή κ ξεκινάει να ρουφάει τον παίρνει ο ύπνος!! πάντως έχει ξεκινήσει να τραβάει κ να παίρνει το πρόγαλα!!! πόσο χάρηκαααα!!!!!!! Βέβαια χρησιμοποιώ στο ένα ψευδοθηλή γιατί η φυσική μου.....αστα βράστα!!!!!

έχω αρκετό πόνο δυστυχώς από κάτω γιατί ο γιατρός χρειάστηκε 2 φορές να επέμβει στα ράμματα γιατί πονούσα...:/ Εντάξει βγήκα φοβητσιάρα!!!! χαχα!!!! Ηρθε πολύς κόσμος να μας δει τελικά κ έτσι περπάτησα κιόλας!!!!! Τι άλλααα...?!? Αυτά... δυσκολευτηκα λίγο αλλά ο κόπος ανταμείβεται εις το 1 τρις!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια τρελοθειούλες και τρελανουλίτσεςςςςς!!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Να σας ζησουν τα μπεμπακια κοριτσια!Πολλες ευχες κ απο εμενα. Εγω εχω αρχισει κ αγχωνομαι λιγο. Ειμαι κ φοβιτσιαρα. Κανατε επισκληριδιο; Με τους πονους πως τα πηγατε; Κι εγω θα παω στο γιατρο μου αυτες τις μερες. Με την κολπικη εξεταση που λετε τι ελεγχουν ακριβως; Ευχομαι σε ολες μας με ενα πονο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...