Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Αγάπη προς το παρόν δεν βλέπω να υπάρχει κινητικότητα!!! Μάλλον θα έρθουν όλα μαζί τα γεννητούρια!!! :-P :-P

Τατιάνα τι εννοούσε σε βάζει να γεννήσεις; Θα σου κάνει πρόκληση;;; Δεν θέλει να περιμένει άλλο;;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια 9-11' μεταξύ των συσπάσεων και 45-55".. Θα δω αν συνεχίσουν και μειωθεί η ωρα αναμεσα τους! :/

Εφάκι μου όχι γιατί τον ρώτησα, με είπε ο.τι θα έχω γεννήσει μέχρι την Παρασκευή σίγουρα! Την άλλη... Κι εγώ αγχωθηκα γιατί έλεγε κάτι για τον λώρο αλλά μου εξηγησε ότι θα έχουμε γεννήσει μέχρι τις 16!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

ναι έχω... 8' η τελευταια με 32".. Ελπίζω να μην ερθει σημεραααα... Με είπε ο γιατρός οτι θα εχω πονάκια γι αυτό θα φανει!! Σημερα πηγε ο μπαμπας μας στο πατρικό του γιατί η γιαγιά του δεν ειναι καλά... :/ οχι σημερα....

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

vanz μου δεν έκανα τις εξετάσεις εκεί γιατί δεν ήθελε ο γιατρός..με έστειλε σε δικιύς του ανθρώπους και ένιωσα καλύτερα να σου πω την αλήθεια... Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη!! Τώρα για το τρίκλινο μπορεί να είμαι κ μόνη ή μα είμαστε κ 2 δεν πειράζει... Θα δούμε! Να σου πω την αλήθεια θέλω κ άλλη κοπέλα μαζί μου να έχω παρέα... Δε μπορώ μόνη μ!!η πολυλογού!! Χαχα!! Βρε λες να γεννήσουμε μαζί!?! Κι εγώ λογικά αυτή τη βδομάδα θα τον βγάλω τον μπέμπη (για να δουμε τι θα μας πει σημερα!)!!!!! Άμα είμαστε μαζί θα έρθω να σε βρω!!χεχεχε!!

Vans υπομονη τωρα που ειναι οι τελευταίες ημέρες αναμονής! Εύχομαι να ειναι και ο πατερούλης παρόν στη γεννα!

Βρε vanz μου,παλι θα φυγει ο αντρουλης?:(!Πφφφφ....αντε δεν πειραζει,καθε εμποδιο σε καλο!Μπορει να προλαβει και παλι!Τι λες?

Αφου κραταει ακομη ο πλακουντας,καλα εκανε και δε σε εβαλε με προκληση!Εχεις λιγες μερες περιθωριο αλλωστε!Καλα,με τη μαγειρικη με σοκαρες!

Το χεις,ετσι?Οποτε λοιπον θα στερευω απο ιδεες,θα απευθυνομαι σε σενα!

Τιποτα σε γλυκακι παιζει?:rolleyes::rolleyes::mrgreen:!

τα υπολοιπα κοριτσακια μας ειναι καλα?

Καλημερουδια κοριτσάκια μου!!

vanz μου θυμάμαι που ειχες πρωτοερθει στην παρέα μας και είχες φρικάρει με το οτι θα κάνεις καισαρική όπως και να είχε.. και τώρα, το παλευετε για φτ και χωρίς προγράμματα!! Μπραβο κοριτσακι μου!! Λυπάμαι που ο αντρας σου ξαναφευγει, αλλα και γι αυτον δεν ειναι ευκολο.. Αυτο το ερχομαι φευγω.. πάω στοιχημα και αυτός θα ηθελε να ειναι στο σπιτακι σας μετά απο τη δουλειά και να χαλάρωνε μαζί σου!! Ειδες που καμια φορά τους κακολογουμε αλλά απλά στο τέλος θέλουν χρόνο; και τρέχει ο ανθρωπος οσο μπορεί!!

Κοριτσια μου καλημερα ! Εγω γεννησα μια πανεμορφη κι υγιεστατη μπουμπου !!! Σας γραφω μεσα απο την κλινικη! Χτες το βραδακι στις 8μιση βγξκε το μωρακι μου με εναν γρηγορο, φυσιολογικο και λίγο δυσκολουτσικο τοκετο !!! Αλλά ήρθαν ολα τοσο γλυκα! 3μιση η ωρα ημουν ακομα σπιτι με κατι πονακια και την ψιλιαστικα λογω συχνοτητας... Ηρθα με 0 διαστολη και σε μια ωριτσα ειχα τελεία ! Εβγαινε στραβα η μπεμπα που να σας τα λεω...! Ομως υπεροχη εμπειρια, ειμαι τοσο ευτυχισμενη! Σας σκεφτομουν απο χτες!

Ο αντρουλης μου ολη την ωρα ηταν διπλα μου! Τη νυχτα θηλασα και το μωρακι μου και τωρα περιμενω να μου την φερουν ξανα αφου εφαρμοζουμε αποκλειστικο θηλασμο κι απο σημερα ξεκιναω rooming in, χτες την κρατησα οσο μπορουσα και για 2 ωριτσες την πηραν γιατι επρεπε να κοιμηθω...!

Tatkonouli που εισαι ??? Γεννας ??? Μηπως εισαι εδω ??? Ελα να πιουμεεεεεεε καφε!

Κιτουλι ηρθε καποια στιγμη η ωρα να αποφασισω για καισαρικη γιατι ειχαν αρχισει να ζοριζουν τα πραγματα αλλα μου ειπαν θα βαλεις τη περισσοτερη δυναμη της ζωης σου για να συνεχισουμε και το εκανα!!!

Δεν σας εχω διαβασει όλες κοριτσια μου! Θα σας γραψω λεπτομερειες μολις εχω παραπανω χρονο κι ανεση ! Περιμενω ερωτησεις και τα νεα σας γλυκουλες μου! :P

VanZ να σας ζήσει να τη χαίρεστε με υγεία!!! Οτι επιθυμείτε και καλο θηλασμο! Τι ευχάριστη έκπληξη μας έκανες σημερα!

Νομίζω οτι και η Τατιάνα κάπου εκεί τριγύρω πρέπει να ειναι;;; Δεν μας ενημέρωσε απο χτες! Εύχομαι ολα να πάνα καλα!

Εφη ενημέρωσε το πινακακι μας πριν γεννήσεις κι εςυ!

Διαφημίσεις

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren....................αγοράκι........3/09

MARYPOPINS............αγοράκι......18/09

tassoula.................κοριτσάκι........6/10

Vanz.....................κοριτσάκι........7/10

Coming soon...

neraidoyla............κοριτσάκι......ΠΗΤ 3/10

effie.k...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 14/10

magdaTS..................αγοράκι.....ΠΗΤ 16/10

Hope!...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 18/10

kitty805..................αγοράκι......ΠΗΤ 20/10

gigitsa...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 20/10

afroditoula...............αγοράκι.....ΠΗΤ 23/10

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Tatkono...................αγοράκι.....ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

georgia!..................αγοράκι.....ΠΗΤ 1/11

Thalitsa...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 8/11

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana.....................αγοράκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Vanz να σας ζησει η μπεμπουλα,να ειναι γερη και καλοτυχη!Διαστολη απο μηδεν σε 10 σε μια ωρα ειναι ρεκορ,μπραβο σας!!:P

Τατιανα που εισαι;;Γεννας μου φαινεται..αντε κοριτσι με το καλο!

Πηραμε φορα,πολλα μωρακια και στα δικα μας :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Vanz να σας ζησει η μπεμπουλα,να ειναι γερη και καλοτυχη!Διαστολη απο μηδεν σε 10 σε μια ωρα ειναι ρεκορ,μπραβο σας!!:P

Τατιανα που εισαι;;Γεννας μου φαινεται..αντε κοριτσι με το καλο!

Πηραμε φορα,πολλα μωρακια και στα δικα μας :tongue:

Και στα δικά σου Νεραϊδουλα με ένα πόνο πιυ λένε! Κάνε υπομονη καλή μου και σε λίγες μέρες θα εχεις κι εςυ το Μπεμπακη σου αγκαλιά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...