Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κορίτσια γέννησα!!!! Μια υπέροχη μπουμπού!! Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω. ίσως το βράδυ μην με παρεξηγείτε!!!

ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!!! ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;

Hope μου ασχετο, αλλά μας ειχαν πει οτι οταν σπάσουν τα νερά πρώτα ειναι διαφανα και μετά μυριζουν σαν ουρα γιατι ουσιαστικά ειναι τα ουρα του μωρου!!

Η μανουλα είναι πολυ καλυτερα ευτυχως.. μπαινει σε μια σειρά.. δεν βαζει κωλο κάτω.. Ηρθε η ώρα να απογαλακτιστώ απο τη μανούλα μου.. Εχετε ακουσει που λένε πολλές την αγαπαω την λατρευω, αλλά στο ιδιο σπιτι δεν ειναι πλέον ευκολο;; αυτο ακριβώς!! γενικά εχω πολλά νευρα.. πολυ στεναχωρια.. πολύ απο το πατάω και δεν ξερω που βρισκομαι.. Θέλω το σπιτι μου... να ειχα μια γκαρσονιερα.. ενα δυάρι.. να παω να μεινω μονη με τον γιο και το σκυλοπαιδάκι μου.. Να τους βλέπω ολους τους αλλους, αλλα οχι αυτο το καθημερινό!! φοβαμαι οτι θα γεννησω και θα ειμαι ολη μερα στο δωματιο μου με το μωρό για να μην βλέπω κανέναν και να μην με ενοχλει και κανένας.. Πρέπει να κερδισω το τζοκερ μου φαινεται!!

gigitsa μου τι κάνεις κοριτσάκι μου; μη στεναχωριεσαι για τα κιλά!! θα φυγουν!!! Για το τσιγάρο δεν ξερω τι να σου πω.. καθε μερα το λιγουρευομαι να ηρεμησω, αλλά λέω οχι.. αρκετά το εχω ταλαιπωρήσει το παιδί μου.. Για καφέ δεν το συζητάμε!! νες δεν πινω.. αλλα ο καπουτσινο καθε μερα στο προγραμμα και μαλιστα καποιες μέρες και 1,5 ή 2.. Επίσης εχουμε ιδια μέρα ΠΗΤ!! Αντε με το καλο <3 <3 <3

TatKono μου βγες απο εδώ μέσα και τρέχα να πάρεις και αλλη αγκαλιά τον αντρα σου να τον χαρείς!! Είναι σπουδαίο πράγμα οι αγκαλιές!! Καλέ ακομα να σου δωσουν τα χρηματα σου; τι θα κάνεις τελικά;; Πάντως φαινεται οτι εισαι χαρουμενη!! Σε φτυνω να μην σε ματιάσω!! Νομίζω οτι αν μας τα ελεγες ολα αυτα που μας γραφεις, απο την χαρά σου θα μας τα ελεγες κελαηδιστά!!

vanz μου γλυκιά μου κοπελίτσα, χαιρομαι απιστευτα που ηρθε ο αντρας σου και θα πάτε μαζί!! Δεν ξέρεις πόση έννοια σε ειχα και ακομα πιο πολυ χαίρομαι που ηρεμησε και πλέον ειστε τόσο καλά μαζί!! Ειναι σα να ανταμειφθηκαν οι κόποι σου!! Λογικά τώρα θα ξέρεις αν θα γεννησεις ή οχι!! Οποτε και να γινει, να εχεις ενα γερό, δυνατό και τυχερό μωρό!! Να έρθει σαν ευλογία στη ζωή σας!!

Οσον αφορά το σκυλοπαιδάκι μου δεν ξέρεις ποσο την λατρεύω!! Δεν με αφήνει στιγμη απο τα ματια της! Χθες το βραδυ εβλεπε εφιαλτη το κοριτσακι μου και ηρθε και κολλησε πανω στη κοιλια μου.. και αυτή ηρεμησε και εμενα μου ζεσταινε την κοιλια και τον μπεμπη!!

Περιμένουμε νεα σου!!

Αγάπη μου αυτο για την υπομονη και τα χρηματα εχεις δικιο.. θελω να κερδισω το τζοκερ!! οχι υπερβολές.. ισα να μπορέσω να βρω τον χωρο μου και να εχω μια σιγουριά στη ζωή μου!

Εφη μου και εγώ ειμαι υπερ του rooming in ακριβώς επειδη θα γινω πρωτη φορά μανουλα να το εχω συνηθίσει πριν το πάρω σπιτι.. να με εχουν βοηθήσει και οι μαίες.. να μην μου ερθει απότομα... Άσε που νομίζω οτι η υστερία μου θα μου βγει και εκεί (ΜΗ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ :lol:) Πάντως αν μαζευεται κόσμος απο αλλη κοπέλα να τους βγαζετε εξω.. 2 ατομα την καθε φορά!! Και εγώ μπορει να λεω για τοσα ατομα, αλλά συνολο!! Οχι ολοι μαζεμένοι!!

neraidoyla μου αντε κοριτσάκι μου να ερθει η σειρά σου!!! Τελικά εχουμε πολυ πεισματάρικα μωρά!! Οτι θέλουν αυτα μας κάνουν!! :lol:

Τασσουλα μου ελπίζω να εχεις γεννησει και ολα να πηγαν καλα!! Προσευχομαι γι αυτο!!!

Κατα τ αλλα κορίτσια, ανάσες... βαθιές ανάσες και προσευχές.. μόνο αυτό εχω στο μυαλό μου πια.. Τα παραπονα πάνε και ερχονται.. τα νευρα, τα κλάματα επίσης.. Δεν ξέρω πια τι να ευχηθώ για το μωρακι μου.. να ερθει νωριτερα να μην το ταλαιπωρώ απο αυτα που αισθάνομαι ή να μείνει παραπάνω μέσα μεχρι να συνέλθω και να μπορεσω να γινω καλή μαμά;

Δεν ξέρω πια.. Βλέπω τους γυρω μου να κανουν υπομονή μαζί μου, βλέπω κάποιους αλλους να μου ρουφάνε ενεργεια.. ακόμα βλέπω από πολλές κοπέλες ένα ειδος ζήλια, σα να νομίζουν οτι το να εισαι εγκυος σου λυνει ολα σου τα προβλήματα ή απο μονο του σε κάνει ευτυχισμένη! Τώρα εγώ πως να τους εξηγήσω οτι βρε αγάπες μου, το θεμα δεν ειναι οτι μείνεις εγκυος, αλλά οτι πρέπει να βρεις ενα μέρος ήρεμο και καλο να μεγαλώσεις το παιδί σου; οτι αλλάζει η ζωή σου και οτι πλέον δεν εισαι μονος.. και οχι στα λόγια.. στις πράξεις!! Καταλαβαινω οτι εχουν κουραστει απο τη μοναξια και τους χαζους γκομενους.. αλλα το μωρό δεν ειναι υποκατάστατο κανενος!!

Ουφ.. πάλι παρλαπιπας εγινα.. παλι καλα που εχω και εσας και ξεχνιεμαι!! Σας αφήνω να κλεισω το γραφείο να πάω σπιτι!! Φιλια σε ολες και στα μπεμπακια σας <3 <3 <3

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Κοριτσαρα μου ομορφη!!! Τασσουλα μου !! Να σας ζησει!! Γερη και τυχερη να ειναι!!! Τι να σε παρεξηγησουμε καλε;;;; Γεννησες ή τρελάθηκες;;; Καρδουλα μου, καλοτυχη να ειναι η κορη σας!!! Τρεχα κοντά της και φιλα της τα πατουσακια απο ολες τις τρελες θειες εδώ μέσα

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren....................αγοράκι........3/09

MARYPOPINS............αγοράκι......18/09

tassoula...............κοριτσάκι........6/10

Coming soon...

neraidoyla............κοριτσάκι......ΠΗΤ 3/10

Vanz.....................κοριτσάκι......ΠΗΤ 11/10

effie.k...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 14/10

magdaTS..................αγοράκι.....ΠΗΤ 16/10

Hope!...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 18/10

kitty805..................αγοράκι......ΠΗΤ 20/10

gigitsa...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 20/10

afroditoula...............αγοράκι.....ΠΗΤ 23/10

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Tatkono...................αγοράκι.....ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

georgia!..................αγοράκι.....ΠΗΤ 1/11

Thalitsa...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 8/11

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana.....................αγοράκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια γέννησα!!!! Μια υπέροχη μπουμπού!! Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω. ίσως το βράδυ μην με παρεξηγείτε!!!

ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!!! ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ!!!

Tassoulitsa συγχαρητηρια !Να σας ζήσει!!!!

Vanz εισαι η επομενη καθως φαινεται...με το καλο να αγκαλιασεις το μπεμπακι σου!

vanz μου γλυκιά μου κοπελίτσα, χαιρομαι απιστευτα που ηρθε ο αντρας σου και θα πάτε μαζί!! Δεν ξέρεις πόση έννοια σε ειχα και ακομα πιο πολυ χαίρομαι που ηρεμησε και πλέον ειστε τόσο καλά μαζί!! Ειναι σα να ανταμειφθηκαν οι κόποι σου!! Λογικά τώρα θα ξέρεις αν θα γεννησεις ή οχι!! Οποτε και να γινει, να εχεις ενα γερό, δυνατό και τυχερό μωρό!! Να έρθει σαν ευλογία στη ζωή σας!!

Οσον αφορά το σκυλοπαιδάκι μου δεν ξέρεις ποσο την λατρεύω!! Δεν με αφήνει στιγμη απο τα ματια της! Χθες το βραδυ εβλεπε εφιαλτη το κοριτσακι μου και ηρθε και κολλησε πανω στη κοιλια μου.. και αυτή ηρεμησε και εμενα μου ζεσταινε την κοιλια και τον μπεμπη!!

Περιμένουμε νεα σου!!

Τι γλυκια εικονα με το σκυλακι σου !!!! Αχ τι εχει να γινει οταν συναντησει και τον μπεμπη απο κοντα !

Λοιπον κοριτσακια μου πηγαμε γιατρο , βολτα και τωρα ειμαι σπιτι ! Δεν γενναω με πρόκληση απο οτι καταλαβαινετε ! Με ειδε ο γιατρος και αποφασισε (!) οτι θα περιμενουμε να παρω ολη την εβδομαδα, καθως ο πλακουντας ειναι οκ ακομα , το υγρο σουπερ - και φοβομουν - και η μπεμπα συνεχιζει να παιρνει καλυτερη θεση! Μπορει να γεννησω αυριο αυθορμητα , μπορει και την Παρασκευη, κοκ.

Δεν το περιμενα η αληθεια ειναι.. νομιζω οτι αυτο ηταν , σημερα θα μου πει μπαινουμε. Πηγαινοντας εβγαλε το αυτοκνητο βλαβη, σταματησαμε, ανοιξαμε καπο, αναμονη και ξεκινησαμε σιγα σιγα. Φτανοντας στο γιατρο το ασανσερ δεν ερχοταν, επεμενα, οταν αποφασισε να ξεμπλοκαρει βγαινει απο μεσα μια κοπελα κιτρινη, ειχε 20 λεπτα μεσα κλεισμενη. Αντε ανεβα ετοιμογεννη στον τεταρτο απο τις σκαλες μετα..οκ, λεω, ωραια σημαδια..!

Τελοσπαντων, να μην τα πολυλογω, θελει να περιμενουμε. Αν δεν προκυψει γεννα μεχρι Κυριακη που ειναι η πητ μου, μου ειπε να τον παρω τηλ Δευτερα πρωι να μιλησουμε.. Τι να πουμε αραγε, δεν ρωτησα αλλα φανταζομαι ...!

Το θεμα τωρα που προκυπτει παλι για μενα ειναι οτι Παρασκευη ως Δευτερα αντρουλης γιοκ, ταξιδι Κυπρο..οποτε παλι αναγκαστικα μαμα, αδερφος, ανακατωσουρα, ουφ, αχαχαχαχαχα!!!!

Χαλαλι !!

τασσουλίτσα μουυυυ να σας ζήσει!!!!! :) Γερό και καλότυχο το γλυκό σας μπουμπουκάκι!!! Μπες όποτε μπορέσεις να μας πεις τι κ πως και πως ειναι το ζουζουνι σου!!! Φιλάκια πολλααααα!!!

vanz μου δεν έκανα τις εξετάσεις εκεί γιατί δεν ήθελε ο γιατρός..με έστειλε σε δικιύς του ανθρώπους και ένιωσα καλύτερα να σου πω την αλήθεια... Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη!! Τώρα για το τρίκλινο μπορεί να είμαι κ μόνη ή μα είμαστε κ 2 δεν πειράζει... Θα δούμε! Να σου πω την αλήθεια θέλω κ άλλη κοπέλα μαζί μου να έχω παρέα... Δε μπορώ μόνη μ!!η πολυλογού!! Χαχα!! Βρε λες να γεννήσουμε μαζί!?! Κι εγώ λογικά αυτή τη βδομάδα θα τον βγάλω τον μπέμπη (για να δουμε τι θα μας πει σημερα!)!!!!! Άμα είμαστε μαζί θα έρθω να σε βρω!!χεχεχε!!

αγάπη μου ναιιιι.. Είδες πως τα φέρνει η ζωή?! Αν έρθουν μαζί τα μωράκια μας μπορεί να ειμαστε παρέα με την vanz μας!!

kitty μου δε θα το ποστέψεις!! Σε είδα στο ονειρό μου,! Χαχαχα!! τραγική η κοπέλα (εγώ!) σας το πα!! Βέβαια δεν είδα προσωπο ή δε το θυμάμαι αλλά δεν σε λέγανε στην πραγματικότητα κατερίνα αλλά Κριστίνα...ζντόινκ!!! Και εγώ καθόμουν κ αναρωτιόμουν μόνη μου γιατί δεν ξερω καμια Κριστίνα αφου την κίττι μας την λένε Κατερίνα!! Ασε... Τραγικη υποθεση!! Χαχα!! Μικρή μου για την ψυχολογία σου είναι φυσιολογικότατο.. Πολλές γυναίκες το περνάνε δυστυχώς, άλλες νωρίτερα στην εγκυμοσύνη τους, άλλες όταν κοντεύουν να γεννήσουν κ άλλες μόλις γεννήσουν.. Είναι μΙα μορφή κατάθλιψης.. Πιστεύω όλες την περνάμε... Καλό θα ήταν μα μιλήσεις με έναν ειδικό για να μην πάθεις "εξάρτηση" ψυχαναγκαστική από το μωρό και το τρελαίνεις αλλά μην πάθεις και το αντίθετο μόλις γεννηθεί, δε θέλεις μα το δεις... Πρέπει να μιλήσεις και με τη σειρά τους στους ανθρώπους γύρω σου κ να τους εξηγήσεις ότι με πνίγεται.. Δεν είναι ότι δε σας θέλω κ δε σας αγαπάω αλλά με την εγκυμοσυνη κ όλα αυτά θέλω την ησυχία μου!! Θα σε καταλάβουν!

Όσων αφορά τη ζήλια με τις υπόλοιπες κ την εγκυμοσύνη άστα να πάνε έχω να σου πω! Έχω αγανακτήσει κι εγώ!! Θα σου πω το πιο απλό παράδειγμα που με έφερε στα ακρα... Η κολλητή μου... Ναι η κολλητή μου... Ήρθε στη Σάμο κάποια στιγμή είδε οτι περνάμε ζάχαρη κ διασκεδάζουμε, νάζουμε τα προβλήματα μας σε μια σειρα κ ΖΗΛΕΨΕ..βρήκα τον άντρα μου εγώ (φρεσκοχωρισμένη ημουνα) και ΖΗΛΕΨΕ που πήρα το θαρρος κ χωρισα με τον τοτε κ αυτή δεν έπερνε την απόφαση να χωρίσει... Το έκανε μετά που έφυγε θεσνικη! Της λέω οτι ειμαι έγκυος....μάντεψε!! ΖΗΛΕΨΕ!! Επειδή έμεινα εγώ κ όχι αυτή!! Συνέχεια να της στελνω φωτο, όταν ερχόμουν Θεσνικη να μου χαιδεύει την κοιλιά,χωρίς να με ρωτάει και χωρίς ξέρεις να μιλάει στην κοιλιά κ να "παίξει για λίγο".. Μέχρι που μια μέρα είδε τα ρούχα του μπέμπη κ είπε "Θέλω κο εγώ!" .. Ε αυτό ήτανε! Την κρατάω έξω από το σπίτι μου κ την εγκυμοσύνη μου από τότε.. Όχι για κάτι αλλο αλλά εμένα με πιέζει κ πνίγει αυτό.., δεν είναι κακός άνθρωπος, μετά φυσικά την εγκυμοσύνη κ την γεννα οταν περάσει ο καιρός θα έχουμε επαφή αλλά εμένα αυτο με νευριάζει!!! Δηλαδή τι νομίζει επειδή έεμεινα έγκυος όλα είναι μέλι γάλα και ροδαλά?! Ε δεν ειναι έτσι.... Καθόλου μάλιστα!! Στις αρχες με τον αντρα μου λέγαμε να χωρίσουμε! Λίγο οι ορμονες λίγο το αγχος αλλά μετά βασάνων κ πολλων προσπαθειών αλλά κ αγάπη είμαστε εδώ....φτου φτου... Ωρες ωρες λέω δε θα μπορούσα χωρίς αυτόν...αλλά μπορούμε!! Και είμαστε κ δυνατές... Απλά είναι πολύ ωρίο να το μοοράζεσαι με κάποιον... Δικό σου.....! Με λίγα λόγια, μη δίνεις πολύ θάρρος στους ξένους κ στις υπολοιπες που πιστευουν οτι όλα λύνονται κλπ απλά κράτα τους σε απόσταση!!! Αλλά τους δικούς σου μίλα τους αλλά μην τους ξεκόβεις!!

Παναγία μου τι εχω γράψει...... Συνεχίζω με άλλο ποστ!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημερα σε όλες τις εγκυουλες!

Τασουλα να σας ζήσει να τη χαίρεστε με υγεία και καλο θηλασμο! Περιμένουμε νεα σας!

Vans υπομονη τωρα που ειναι οι τελευταίες ημέρες αναμονής! Εύχομαι να ειναι και ο πατερούλης παρόν στη γεννα!

τώρα στα δικά μου κορίτσια... Εχθές είχα κάτι συσπασούλες...βασικά τι συσπασούλες, ΣΥΣΠΑΣΑΡΕΣ!! Έπιασα το χρονομετρο του άτρα μου κ πάμε!! Είχαν διαρκεια 20-25" και ερχοντουσαν κάθε 15-20'... Για περίπου 1-1:30 ώρα... Οκ λέω δε γεννάω είμαστε καλά!!! Ευτυχώς το είδα ήρεμα και δεν έτρεξα στον γιατρό!! Χαχαχα!! Ρε κοριλτσια μόνο εγώ νιώθωτους πόνους λες και είναι πόνοι περιόδου κ γαστρεντερίτιδας μαζί?! :/ αμαν ουτε τους πόνους μου δε ξεχωρίζω!! Χαχα!! Πονάει και η κοιλιά μου λες και τεντώνονται όργανα και δερμα γυρω γυρω από την κοιλιά κάθε φορά που πάω να γυρίσω ή να σηκωθώ... Δε μπορώ να το εξηγήσω... Ο γιατρός με ειχε πει όλα οκ είναι.. :/ υγρά έχω πολλά κολπικά, για το άλλο ούτε δείγμα!! Αιματάκι καθολουυυυυ... Το εντεράκι κάνει πάρτυ... Και εγώ λέω που θα πάει θα γεννήσω!! Είπατε πως όταν σπάσουν τα νερά μυρίζουν κ ούρα? να ξέρουμε ρε παιδάκι μου μη μας σπάσουν κ δε το καταλάβουμε!!! Χαχαχαχαχα!!!

Καλημερα παρεα!Τι κανετε?

Εμεις ειμαστε καλα,δοξα Τον Θεο!Αλλη μια μερα,με την μπεμπα στην κοιλια!

Ο καιρος ειναι ετοιμος για βροχη,συννεφιασμενος και κρυος,και γω απολαμβανω τον καφε μου!

Ευτυχως προλαβα και καθαρισα χθες το μπαλκονι,εκανα και ενα ξεκαθαρισμα στις γλαστρες,οποτε πλεον ειναι πιο ''αναλαφρο''!

Κοριτσια μου,θιγετε το θεμα του rooming in!Και συμφωνω με τις περισσοτερες που θελουν το μωρο διπλα τους!Και γω κοντα μου το ειχα,αλλωστε στην κλινικη που γενναω δεν εχουν χωρο για τετοιου ειδους φυλαξη!Και δεν το μετανιωνω!:D

TatKono μου,ο πονος που νιωθω εστιαζει μονον σε ενα σημειο,εκει που αλλωτε ηταν το συκωτι!:tongue:Πιθανον,βεβαια να πιεζει το μωρο καποιο νευρο ή καποιον μυ!Δε το νιωθω δηλαδη σα συσπαση ή πετρωμα!

Αλλα,ναι υπαρχουν στιγμε που νιωθω πονους περιοδου,κοινως συσπασεις,που κρατουν οσο κρατησαν εσενα καμαρι μου,αλλα καταλαβαινω επισης,πως δεν ειναι γεννας!Στην κορη μου,οι πρωτες συσπασεις γεννας που ενιωσα ηταν τοσο δυνατες,θαρρεις και με εσφαζαν!Οσο για τις εντερικες ενοχλησεις που αναφερεις,ισως να λογω της εντονης κινητικοτητας να επηρεαζονται και αυτα!Εχεις διαρροια?Για πεςςςςςςςς,πως τα περνατε με τον αντρουλη?

Οσο για τις ζηλιες αλλω ατομων,απλα προσπερνας,οπως ειπες!Εαν ενα ατομο δεν μπορει να χαρει με την χαρα μου,θελω και να απεχει απο αυτη!Πολυ απλα!;)

Κitty μου,θα εισαι η καλυτερη μητερα του κοσμου για το μωρακι σου!Να εισαι σιγουρη για αυτο!Καταλαβαινω πως ο χωρος που ζεις και θα φερεις στον κοσμο το μωρο σου,ισως να μην ειναι ο καλυτερος!Και δεν αναφερομαι σε θεμα αγαπης,απο αυτο ειμαι σιγουρη πως θα παρει απειρη απο τους γυρω του,αλλα απο θεμα ησυχιας!Τοσο της δικης σου,οσο και του παιδιου!Θα απαιτησεις να σεβαστουν ολοι την περιοδο της λοχειας!Θα κοιταξεις,ολα να ειναι προς οφελος σας,απο τον χωρο του σπιτιου,μεχρι και το ποιος θα ρθει στο σπιτι!Οτι εσενα θα σου εξασφαλισει ασφαλεια!Και ευχομαι,μεσα απο την καρδια μου,καποια στιγμη να μπορεσεις να υποστηριξεις εναν δικο σου χωρο!Για σενα και το παιδι σου,και γιατι οχι,να συμμετεχει και ο πατερας του!Ευχομαι να αλλαξει κι αυτο καποια στιγμη!Ισως τωρα δεν ειναι η καταλληλη στιγμη,αλλα αργοτερα μπορει να καταφερετε να αλλαξετε πολλα!;)

Τελευταια μερα στη δουλεια?Ή θα ξαναπας?

Εφη και νεραιδουλα,τι γλυκια συμπτωση να γεννησετε μαζι!Χιχιχιχι!

Οπως και η vanz με την tatkono!Υπεροχο!

Βρε vanz μου,παλι θα φυγει ο αντρουλης?:(!Πφφφφ....αντε δεν πειραζει,καθε εμποδιο σε καλο!Μπορει να προλαβει και παλι!Τι λες?

Αφου κραταει ακομη ο πλακουντας,καλα εκανε και δε σε εβαλε με προκληση!Εχεις λιγες μερες περιθωριο αλλωστε!Καλα,με τη μαγειρικη με σοκαρες!

Το χεις,ετσι?Οποτε λοιπον θα στερευω απο ιδεες,θα απευθυνομαι σε σενα!

Τιποτα σε γλυκακι παιζει?:rolleyes::rolleyes::mrgreen:!

τα υπολοιπα κοριτσακια μας ειναι καλα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια κοριτσάκια μου!!

vanz μου θυμάμαι που ειχες πρωτοερθει στην παρέα μας και είχες φρικάρει με το οτι θα κάνεις καισαρική όπως και να είχε.. και τώρα, το παλευετε για φτ και χωρίς προγράμματα!! Μπραβο κοριτσακι μου!! Λυπάμαι που ο αντρας σου ξαναφευγει, αλλα και γι αυτον δεν ειναι ευκολο.. Αυτο το ερχομαι φευγω.. πάω στοιχημα και αυτός θα ηθελε να ειναι στο σπιτακι σας μετά απο τη δουλειά και να χαλάρωνε μαζί σου!! Ειδες που καμια φορά τους κακολογουμε αλλά απλά στο τέλος θέλουν χρόνο; και τρέχει ο ανθρωπος οσο μπορεί!!

TatKono συγνωμη αλλα σημερα ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ!!!! Σε παρακαλώ πολύ μη με ξαναδεις στον υπνο σου!! Με βλέπω εγώ.. αλλος ενας δυο να με δουν ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ! 12 το μεσημέρι ξυπνησα σημερα (ή να πω την αληθεια, ξυπνησα 7 ηπια χυμο και εφαγα μισο τοστ και ξανακοιμηθηκα!).. Απο πόσα ονειρα να κάνω περατζάδα η εγκυος; :tongue::tongue::tongue: Και τελικά τι έκανα στον υπνο σου; μόνο όνομα ειχα αλλάξει; :cool:

Αυτο με την κολλητή σου δεν ξέρω με τι τρόπο στο είπε, αλλά ειναι λογικό να σκεφτεται οτι θέλει και αυτή.. Εμένα δεν με πειράζει οταν μου λένε οτι θέλουν και αυτές παιδιά.. με πειράζει ο τρόπος, το στυλ: τι αναγκη εχεις εσύ, εσυ θα εχεις το παιδί σου τώρα, αλίμονο σε εμάς! Οταν μου λένε απλά οτι θέλουν και αυτές ενα παιδάκι και ζηλεύουν, επειδή εχω περάσει απο αυτό το στάδιο, τις συμβουλεύω όσο πιο πολυ μπορώ βάσει αυτών που έχω ζήσει μέχρι τώρα.. Ειχα μια κολλητή απο το δημοτικό.. όταν μετακόμισα στα 21 μου στη Ζακυνθο και βρήκα κάποιον κύριο και ημουν μαζί του και περνάγαμε πολυ καλά, η κολλητή-αδελφή μου εβγαλε ζηλια γιατι ειχε μπλέξει με καποιον ναρκομανή με οτι αυτο συνεπάγεται, συν του οτι πηγαινε στους γονείς μου και ηθελε να παρει τη θέση μου.. εε εκεί κάπου τελειωσε μια αδελφική φιλία!

Αλλά ήμασταν μικρές τότε.. μακάρι να ειχαν ερθει αλλιως τα πράγματα και να ειχαμε κρατησει τη φιλία μας.. Πάντως αλήθεια τα τρίτα πρόσωπα σπάνια κάνουν καλό στο σπίτι μας! Εμένα χθες ακόμα το πρωην αφεντικό του μπαμπα του παιδιού μου εβγαλε ολα οσα ειχε κανει στο παρελθόν στη φόρα.. το εχει ξανακάνει.. απο αυτόν εμαθα πράγματα που μου ειχε κρύψει και χθες κι ολας μου ειπε και άλλα που με τάραξαν πάρα πολύ.. Μου εβαλε τη φυτιλιά πάλι και μάλιστα δεν ξέρω κατα πόσο ισχύουν ή οχι.. ίσως η αλήθεια βρισκεται στη μέση... εμένα με πλήγωσαν πάλι.. τσακώθηκα με τον μπαμπα του παιδιού και πάλι στο μηδέν! Γι αυτό ολοι οι αλλοι μακριά απο το σπιτι σου .. Ο καθένας θα το δει απο την πλευρά του χωρίς να σκεφτεί εσένα ή τον αλλο αντικειμενικά! Και πολλές φορές μπορει να σου πουν πράγματα που θα σε φουντώσουν παραπάνω απ οτι είσαι και να βγει σε κακο χωρίς λογο!!

Όσον αφορά τα αμνιακά υγρα δεν μυρίζουν αμέσως ουρα.. μετά απο λιγο.. στην αρχη ειναι διάφανα!! Εγώ να πω την αλήθεια ξέχασα πότε πρέπει να φύγω για το νοσοκομείο.. Οταν σπάσουν τα υγρά ή όταν πιάσουν οι πόνοι; με βλέπω να πηγαινω συνέχεια για το καλό!!

Hope καλο μου κοριτσάκι, μου ερχεραι να σε δέσω σε μια καρέκλα να κατσεις ησυχη με τις δουλειές!! Μα το μπαλκονι; Τι φοβάσαι; οτι θα ερθει η μπέμπα θα κοιτάξει εξω και θα πει: πω πω τη γαϊδουρα τη μάνα μου, δεν εχει σκουπίσει το μπαλκονι;;

Οσον αφορά το περιβάλλον, η ησυχία και ότι δεν μπορώ να γινω νοικοκυρά στο σπιτι μου με κάνει χάλια.. πχ.. εχω ζητήσει από ολους, πολύ πολύ πολύ ευγενικά οτι με τα ρουχα και τα πραγματακια του παιδιού δεν θέλω να ασχολουνται (πλυσιματα, μαζεματα, σιδερώματα κλπ..) και αν ειναι κάτι ας μου κάνουν ένα τηλέφωνο να με ρωτάνε.. και γενικά σαν άτομο δεν ανακατεύομαι με τα πράγματα των αλλων στο δωμάτιο τους κλπ.. Και χθες η μάνα μου ανακατευτηκε με του μωρού πάλι.. και της εξηγώ: βρε μαμά δεν σου εχω εξηγησει θέλω να τα κάνω ολα αυτά εγώ μόνη μου; δεν στο έχω ζητησει πολυ ευγενικά απο ολους οτι του μωρού θέλω μονο εγώ να ασχολουμαι; αν ειναι κάτι θα στο ζητήσω.. αν ειναι κατι αναγκη παρε με και πες μου: Κατερινα αυτό και αυτο.. και θιχτηκε και παρεξηγηθηκε.. και μου ξεκινησε το οτι δεν ηξερα οτι θα σε πειράξει τοσο και εντάξει δεν θα ξανακάνω τιποτα κλπ.. δηλαδή να νιώθεις και σκύλα απο πάνω! Και αν πας να της πεις, εσύ θα αφηνες την μαμά σου να τα κανει αυτά (που η απαντηση θα ηταν ΟΧΙ μεγαλυτερο και απο του Μεταξά) θα ξεκινήσουν αλλα 'ντ' αλλων.. Δηλαδή αυτή νοικοκυρα και τα πραγματα στο σπιτι της οπως τα θέλει και αμα πας να της τα αλλαξεις να γινεται πανικος (μιλάμε για τα κοινοχρηστα) αλλά αποψη και χεράκι να βάζει στα δικά σου! Δεν το κάνει για κακό το ξέρω.. Αντιθέτως να βοηθήσει θέλει, αλλά ειναι σπαστικό! Μου θυμίζει το ανεκδοτο με τη γριουλα στο φανάρι, που ενώ δεν ηθελε να περάσει απέναντι την πέρασαν με το ζόρι!

Ουφ.. αρκετά γκρίνιαξα και σήμερα!! Κοριτσια η κοιλιά σας μεγαλώνει με ταχυτητατους ρυθμούς ή μόνο η δική μου θυμήθηκε να γινει σαν 2 μπαλες μπασκετ;; (την πρωτη μπαλα την ειχα και απο πριν :lol: )

Καλά καλέ?! Είστε σοβαρές??? απευθύνομαι τώρα συγκεκριμένα στην hope!!! Καλά σε λέει η Κατερίνα! Το μπαλκόνι καλε?? ποποπο μα κάτσε κατω επιτέλουςςςςς! Γεννάς το έχεις καταλάβει ή μόνο η κοιλίτσα το έχει καταλάβει?!? χαχαχαχα!!! Κατάλαβα τα πονάκια σου! Αυτό ακριβώς νιώθω κι εγώ έτσι οπως λες με μυς και τετοια αλλά μόνο όταν σηκώνομαι ή αλλαζω πλευρό προς το παρόν!! Υπομονή κορίτσι μου.... :/ :) διάρροια δεν έχω αλλά την ημέρα πηγαίνω σιγουρα 3 φορές τουαλέτα... :/ (συγνώμη για την υπεεεεεροχη αυτή συζήτηση κορίτσια αλλαααααα....!!) να σου πω την αληθεια με τον αντρούλη μου πότε έτσι ποτε αλλιώς... Με συγχίζει με κάποια πράγματα που λεει αλλά τι να κάνουμε?! Κατα τα άλλα καλααααα!! :) χιχι!! Ο καημενος ακόμα δεν εχει νιωσει το μωρό! Κάθε φορά που βάζει το χερι του ο μπομπιρας σταματάει!!!

κατερινακι μου έχω λιώσει στο γέλιο γλυκιά μου να σαι καλά!!! Χαχα!! Δεν φταίω εγώ που άλλαξες όνομαααα! Έλα πες καταβάθος το λατρεύεις το όνομα που σου έδωσααα!! Χαχα!! Ησουν στην κλινική λέει γέννησες κι εσύ μαζί με μενα και πηγαινες να πάρεις το μωρό σου κ με ειπες "α δε με λένε Κατερίνα αλλά Κριστίνα!" Κι εγώ σα χάνος καθομουν κ σκεφτομουν "βρε σιγουρα μιλουσα εγώ με αυτή τόσο καιρό στο φορουμ?!" ... Άσε τραγικαααα!!!

Ωχ ωχ για την φίλη-φίδι κατάλαβα πόσο καλό παιδί ήταν :twisted: !!! Ποπο καλά έκανες κ την σουταρες!! Βρε δε πάει να είναι και 20 χρονων φίλη...?! Όταν λένε και κάνουν κάποια πράγματα απλά καταλαβαίνεις πόσο λάθος εκτίμξση έκανες όλα αυτά τα χρόνια!! Ρε όχι εμένα το κατάλαβα ότι εννοουσε "εσύ φρεσκοχωρισμένη και επβρηκες άλλον, έμεινες έγκυος και έχετε το σπιτάκι σας τώρα, κι εγώ που ημουν 5-6 χρόνια με τον άλλο κ τον χώρισα αλλά αυτός που είμαι τώρα δεν κάνει τέτοια, εγώ πότε θα γίνω μάνα?" ή του τύπου "καλά εσυ που δεν ήσουν σε αυτή τη σχέση καιρό θα κάνεις παιδί?" ή "σε ζηλεύω έτσι οπως εχεις καταφερει στη ζωη σου"... Και έτσι λοιπόν την απομάκρυνα γιατί η πολύ γλωσσοφαγιά λέει............... ;)

Ποπο για τον πατέρα του παιδιού καλή μου τι να σου πω... Εσύ ξέρεις τι ειπώθηκε κ το τι έχει γίνει, αλλά άμα βλέπεις ότι σου παρουσιαζότανε αλλιώς ή ότι μασάει λόγια ή σου κρύβει πολλά ή δεν μπορείς ρε παιδάκι μου να συνυπάρξεις μαζί του, τότε για το καλό το δικό σου κ για του παιδιού(για αρχή) βγάλτον στην απ εξω! Και εύχομαι μετά ο άνθρωπος να καταλάβει ότι ειναι πατέρας κ πρέπει να αναλάβει κάποιες ευθύνες και να μεγαλώσει σωστά το παιδί του..ρέπει να αναλάβει κάποιες ευθύνες και να μεγαλώσει σωστά το παιδί του..

Για την κλινική τώρα θα πας όταν έχεις πόνους κ όχι οταν σπάσουν τα υγρα γιατί μπορεί να σπάσουν αλλά να μην έχεις συσπάσεις κ διαστολή!! Και ανάλογα την απόσταση που έχει με το νοσοκομείο.... Εμένα μομίζω στα 7-10' οταν με πιάσουν με είπε να πάω... Βεναια τώρα σημερα θα μου πει κιολας σιγουρα!!!!! Εχω ραντεβού σε 1 ωρα... Αγχος?!?! Μπολικοοοοοο!! Εμένα η κοιλιά μου ειναι μικρή ακομααααα... Δεν φαίνομαι για 9μηνων μου λένε... Αλλά για μενα ειμαι σαν φουσκαααααα!!!

Κορίτσια μουυυυ... ήρθα!!!

Λοιπόόόόν....έχουμε κ λέμε... Το πρώτο πράγμα που με είπε ο γιατρός "Την άλλη εβδομαδα σε βάζω να γεννήσεις"... τι πάει να πει αυτό λέω...?? ναι μου λέει θα γεννήσεις πολύ εύκολα, έχεις και μαλακό (λογικά τράχηλο εννοούσε) και είναι 1,5 +κάτι ενώ την Πέμπτη που είχα πει ήταν σχεδόν 0,5!! Σου δίνω μέχρι την Παρασκευή αλλά σίγουρα θα σου πω την Τετάρτη, μπορεί κ την τετάρτη να μπούμε κλινική.. βέβαια λέει μπορεί να γεννήσεις και σήμερα γιατί σε πείραξα τώρα.. έχε τον νου σου κτλ κτλ... Μου είπε ενώ δεν έχει καμιά περιτύλιξη κάτι τρέχει με τον λώρο και μετρούσε κάτι κ μου είπε την επόμενη φορά να του πάω τον υπέρηχο να το ξανα δούμε... τώρα έχουμε ραντεβού Τετάρτη αν προλάβουμε!! :) μου είπε αν έχω πόνους μετράω και στα 5-7' πάμε κλινική, ή άμα σπάσουν τα νερά (ένα ζεστό υγρό χωρίς οσμή μου είπε) ή άμα δω αιματάκι έστω κ λίγο από αύριο γιατί σήμερα με πείραξε και πόνεσα (κάτι έκανε για τον τράχηλο κ τη μήτρα) και μου είπε ότι δεν θέλει να με κάνει πρόκληση τώρα βράδυ .. κάτι μου λέει κάτι παίζει με το λώρο... αγχώθηκα λίγο αλλά οκ!!! με είπε να μην αγχώνομαι και όλα θα πάνε καλά!! αυτάααααα... για πείτε εσεις!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...