Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Τι μου κανετε μανουλες Οκτωβριου?

Εχω χασει επαφη με αρκετες απο εσας, με καποιες μιλαμε μεσω facebook...

Σημερα σας διαβασα ολες, ειδα και καποιες καινουργιες, μεγαλωσε η ομαδα! αν και σιγα σιγα γενναμε ολες...

Λοιπον τα δικα μου νεα...20κιλα θα σκασω!!!

Τελικα καισαρικη παλι, στις 20 οκτωβριου...

Εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης κανω ενα τσιγαρο το πρωι και πινω λιγο νες καφε...

φιλακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κουκλίτσεςςςςςς!! :) Τι κάνετε πως είστε?!? :)

Επειδή όμως μία προηγείταιιιι.....τασσουλααααααααα μουυυυυυυυυ είμαι σίγουρη ότι εχεις γεννήσει εδώ και περίπου 2 ώρες και βάλε (τέτοια ώρα που ξυπναω όλα τα χάνω!) ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ!!! Να χαίρεσται το μωράκι σαςςςς καλότυχο στη ζωή του και να το δεις όπως το ονειρεύεσαιιιιι!! Πολλά φιλάκια στα χεράκια κ τα πατουσάκια τηηηηηςςςς!!!!

εφάκι μου χαίρομαι που το νστ πήγε καλά!! :) έχεις ακόμα περιθώριο καλή μου δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!! Εντάξει ξέρω πέρασαν οι μέρες και λες.....ΠΟΤΕ?? αλλά υπομονή!! :) Όχι Πανικός όπως λέει κ η Θεία μ!! Χαχα!! Καο είσαι κ τυχερή και από τος λίγες που στην Αθήνα δεν βρήκες γιατρό να σου προωθεί την καισαρική!! :) εμένα ξέρεις τι μου είχε πει? άμα θέλεις να κάνεις καισαρική όχι απλά θα σε απογοητεύσω και να με παρακαλάς δε σε κάνω! Επισκληρίδιο και πολύ σου ειναι! Και γελούσε!(τι σου κάνει ο ανθρωπος όταν τον ξέρεις χρόνια! :tongue:)

κατερινάκι μου ευτυχώς έδωσες σημεία παρουσίας!! Χαίρομαι που είσαι πολύ καλά και με νεύρα το ίδιο γλυκιά είσαι!! Χιχι!! :D έλα να σοβάρευτούμε τώρα! Χαχα!! Όλες μας τα έχουμε τα νευράκια...βασικά όχι νευράκια...η μαμά μου με είπε κάνω σαν υστερική.. Ναι το καταλαβαίνω αλλά ρε κορίτσια δε μπορώ να κάνω κατι... :/ είναι λοιπόν φυσιολογικότατο...οι ορμονες δεν ειναι υπέρ μας!! Προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο μπορείς και να μην αγχώνεσαι!?, θέλει κουράγιο η λοχεία...! Εγώ φοβάμαι μην πέσω σε κατάθλιψη γιατί είχα πέσει καιρό πριν μείνω έγκυος... Ευτυχώς ο άντρας μου το ξέρει και ξέρω ότι θα είναι εκεί! Ότι και να έχεις να το λες πάντως.... Δεν θες κανένανε? διωξτουυυυς! Αμαν!! Για το τσιγάρο θα συμφωνήσω με την hope μας! Και ο άντρας μου έκανε στην αρχή στριφτό, το οποίο μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη κάπνιζε μακρια μου κ εξω από το σπίτι και στη συνέχεια ηλεκτρονικό το οποίο το σταμάτησε κ αυτό από κοντά μου.. Είναι χημικά όπως και να το κάνουμε!

hope μου μου κάνεις πλάκα τώρα?! Χαχα!! Αυτο με το φτέρνισμα πάει έμεινε!! Χαχα δε σας πιστεύω!! Χαχα!! Ε εντάξει ατυχήματα συμβαίνουν σε τέτοιες μέρες.. Άμα είναι κ χαμηλά η μπεμπούλα χωρις να το καταλάβεις γίνονται όλα!! Μη μας γεννησεις ομως κι εσυ έτσι!! Βρες άλλον τρόπο σε οαρακαλώ να έχουμε ποικιλία!! ;) ήρθε ηρθε ηρθε ηρθεεεεε!! Επιτέλουυυυς!! :) αγκαλίτσαααα όλο το βράδυ... Αχ τι υπέροχο.... Πόσο μου έελιψε!! Πιάστηκε για να είμαστε αγκαλιά το πουλάκι μου!!! :) <3 ευχαριστώ πολύ!! Άντε να δεχτούμε και τον μπέμπη μας τώρα!! :) Πορταριά δεν έχω πάει η αληθεια ειναι αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα και θα ακούσω τη συμβουλή σου!! Θα το επιδιώξω!! Όσο για το Πήλιο πήγα καλοκαίρι και είναι ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ!!! :) τι ωραία μέρη που έχει η Ελλαδίτσα μας!!

νεραιδούλα μουυυυ... Γέννησες?? :/ που είσαι καλεεεε?! Δεν είπαμε τέευταία θα γεννήσεις?! Σα να βιάζεσαι....!! :tongue:

Κορίτσια εγώ έχω πονάκια περιόδου με γαστρεντερίτιδας... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε!! Δεν μπορώ να γυρίσω στο κρεβάτι χωρίς να πονέσω... :/ δεν μπορώ να καθίσω οκλαδόν με ενωμένες τις πατούσες (μαθήματα ανώδυνου τοκετού!) γενικά δυσκολεύομαι... Με πιάνουν και κάτι σουβλιές χαμηλά για δευτερόλεπτα τα οποία βέβαια δε με αγχώνουν αλλα πονάνε!! Και ο μπέμπης πάρτυ κάνει καθημερινά!! Κατέβηκε πάντως και μπορεί αύριο να με πει ο γυναικολόγος γεννάμε...! Υγρό δε ξανα έβγαλα το παρακολουθώ συνέχεια! Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να τα έχω πάθει όλα τα σημαδια για τον τοκετό και να μην βγαίνει... Καλά κάνει το γιαβρί μου αλλά φοβάμαι για τα υγρα κτλπ... Θα μου πεις ο γιατρός θα σου έλεγε αν ειναι κατι ανησυχητικό... Παραλογίζομαι μου φαίνεται!! Πφ.... Τεσπα!! Σήμερα πάλι στα orchestra μαζί με τον μπαμπάκα τώρα για ψώνιαααααα! Τέλειο?! Επίσης κάτι ήθελα να ρωτησω αλλά δεν θυμαμαί... Αμα θυμηθω θα σας γραψω!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Τι μου κανετε μανουλες Οκτωβριου?

Εχω χασει επαφη με αρκετες απο εσας, με καποιες μιλαμε μεσω facebook...

Σημερα σας διαβασα ολες, ειδα και καποιες καινουργιες, μεγαλωσε η ομαδα! αν και σιγα σιγα γενναμε ολες...

Λοιπον τα δικα μου νεα...20κιλα θα σκασω!!!

Τελικα καισαρικη παλι, στις 20 οκτωβριου...

Εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης κανω ενα τσιγαρο το πρωι και πινω λιγο νες καφε...

φιλακια

Που εισαι βρε Γεωργια!Χαχαχαχα!Ασε μωρε τα κιλα,εσυ και το μωρο να ειναι καλα!Τι κανει η κορουλα σου?Καισαρικη παλι?Δεν πειραζει βρε κοπελα μου!Με το καλο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τatkono,ε ρε θηριο,με συγκινησες!Μετα απο πολλες μερες παλι μαζι,ετσι?

Αντε,να χορτασετε ο ενας τον αλλον!Και καλα ψωνια!Με αλλη διαθεση φυσικα!

Ναι,ναι...ασε τι επαθα!Εγω και η κορη μου εχουμε καταρουσει καθε γωνια του καναπε!Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!Ευτυχως πλενονται ολα,εχω και τον σωτηρα μου,τον ατμοκαθαριστη!Χεχε!!!!

Αυτες οι γεννες μας,με μπερδεψαν πολυ!Ειδες τελικα,ουτε για στοιχηματα δεν ειμαστε!Χαχαχαχα!

Ποτε εχεις γιατρο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Εμείς έχουμε τελικά ενα πεισματάρικο μωρό που καλοπερνάει μέσα στην κοιλιτσα και αρνείτε να κουνηθεί! :-P το νστ πήγε μια χαρά, το μωρό και οι κινήσεις του τέλεια, απλά η μήτρα τίποτα! Πρέπει να κατέβει το μωρό για να την ξεκολλήσει λίγο. Έχουμε 10 μέρες περιθώριο ακομα για να συμβεί αυτό...

Γεωργία μου, θα μείνω σε τρίκλινο και ναι θέλω να κάνω rooming in! Εσυ;; Ο γιατρός μου παρόλο που συνεργάζεται με ολα τα ιδιωτικά εμπιστεύεται περισσότερο το Λητώ γιατί δεν προωθεί τόσο πολυ τις καισαρικές όπως κάποια αλλα. Χαίρομαι που είχες καλές εμπειρίες από προσωπικό κλπ, πολυ καλό αυτό.

Vanz μου πόσο απίστευτο παίζει να ειναι αυτο που έζησες;;!!! Μπράβο που πρόλαβες και το κατεγραψες!

Effie μου τέλεια , μια χαρά λοιπόν! Να το προγραμματίσεις το rooming in ! Ρωτησε τους αν γίνεται και σε τί ειδους δωμάτιοα. Γίνεται σε τρίκλινο? Εγω εκεί που θα γεννήσω μαλλον δεν γίνεται αλλά ετσι κι αλλιώς εμενα θα με βαλουν σε δικλινο, λόγω κάρτας ανεργίας, έτσι πάει, οπου επιτρέπεται και κανονιστηκε ήδη. Το μονο που ειναι σημαντικό είναι συμφωνα με τον γιατρό μου να ελεγξουμε τον ογκο του επισκεπτηριου. Εγω περιμενω ας πουμε 5-6 άτομα ολα κι ολα. Αλλα αν ειναι να ερθουν 20-30 συν τα ατομα από την διπλανη σου , οι γιατροί ειναι εναντίον, ειδικά για τους ηλικιωμένους. Μηπως να το κανονιζες εκεινες τις ωρες να παιρνουν το παιδάκι οι μαμές για κανενα μπανακι?

Vanz μου (καλά δεν το συζητάω για το πατουσάκι.. ελιωσα!!) και Τασσουλα μου με το καλό να γεννήσετε!! Να βγαλετε γερά και δυνατά και καλοτυχα μωράκια!!!!!

Οφείλω να ομολογήσω οτι μολις ειδα την φωτο της Τασσουλας χθες το βραδυ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ!!! Τετοιο σοκ ειχα να περάσω 5χρονια οταν εμαθα πως γεννιουνται κανονικά τα παιδιά και οχι απο ταινίες!! :lol: Αργώ λιγο αλλα συνειδητοποιώ οτι θα γινω μάνα!!

Μην μιλάτε για γλυκά και φαγητά!! Την Κυριακή έφαγα 3 φορές φαγητό να μην στεναχωρήσω κανέναν!! Εγώ ηθελα τονοσαλατα και ευτυχώς εφαγα νωρίς, μετά μου ειπε να παω απο το σπιτι ο πατερας του παιδιού που ειχε μαγειρέψει κοτοπουλο κοκκινιστό και το βράδυ επρεπε να φάω στο σπιτι μου κρέας απο το μεσημέρι για να μην ψιλιαστεί κανείς οτι εφαγα και εκει που πηγα (μη ρωτησετε γιατί ειναι ολοκληρη ιστορία!) Ευτυχως εχω συμμαχο το σκυλοπαιδάκι μου που εσκασε στο φαγητό κατω απο το τραπέζι :lol:

Που εισαι εσύ Kitty? Σε φαντάζομαι με το σκυλάκο κατω απο το τραπεζι και πεθαινω στο γελιο! Λογικό να έχεις νευράκια, όλες έχουμε, πλησιάζει ο καιρός, μην αγχωνεσαι εξτρα επειδη εχεις άγχος ! Με τον μπαμπα σας πως πας? ;)

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?

Εμεις καλα,δοξα Τον Θεο!Η μπεμπα ειναι αρκετα κινητικη,αλλα με ενοχλουν οι κινησεις της,μου προκαλουν πονο και δυσφορια!:|!Σημερα το μενου εχει φασολαδα!Εσεις τι καλο θα φατε?Οπως πολυ καλα ξερουμε,το φτερνισμα της Mariren εχει γινει ''σλογκαν''!Ε,λοιπον,χθες το βραδυ,καθως καθομουν στον καναπε,φτερνιζομαι και μου φευγουν κοριτσια ουυυυυυυυρααααααα!Οχι απλα λερωθηκα εγω,λερωσα και τον καναπε!Στην αρχη θεωρησα πως εσπασα τα νερα,αλλα ειχε οσμη ουρων,οποτε δεν ηταν κατι τετοιο!Χαχαχαχα!Ελεος!!!!:tongue::tongue:

vanz μου,τι να πρωτοσχολιασω?Χαιρομαι ιδιαιτερα που η σχεση σου με τον αντρα σου ειναι τοσο τρυφερη!Τον συγχαίρω για την προοδο που εχει κανει,και φαινεται πως ειναι αληθινη,πηγαζει απο την καρδια του!Να διατηρησετε αυτη την αγαπη καλη μου!Να σας εχει Ο Θεος παντα καλα!Σας το ευχομαι ολοψυχα!

Οσο για τη μοναδικη στιγμη που εζησες με την μπεμπουλα σου,απλα νιωθω γοητευμενη!Στο επιφυλασσε για το τελος λοιπον!

Δηλαδη,υπαρχει περιπτωση απο αυριο να κρατας την κορουλα σου αγκαλια?Αχ θα τρελαθωωωωω!

Πωπω Hope να σαι καλα! ΓΙα τα τσισακια μια απο τα ίδια ! Ευτυχως εμενα οτι μου εφυγε ήταν στο μπάνιο κι οχι στο καναπε! Τα όσπρια τα σταματήσαμε εμεις την τελευταία εβδομάδα για λόγους ..πως να το πω...κομψότητας! χαχαχαχα εννοω για να μην διακινδυνεύσω φουσκωμα αν χρειαστεί να παω γιατρό ή κλινική και γενικά απο προχτές έχω ελαττώσει και τις ποσότητες και τις ποιότητες προς το πιο ελαφρύ! Οπότε ακούω φασολάδα και τρέχω μακριά! Το εντυπωσιακό ειναι - τρελή συμπτωση - οτι ενω εχω φάει μονο μια φορά στη ζωή μου και το σιχαίνομαι - χτες εφτιαξα ρυζόγαλο ! Το λαχτάρησα! Δες συμπτωση τωρα! Ζεστό το εφαγα !

Η μπέμπα εξακολουθεί και ριχνει χορούς !!! Που σε χτυπάει? Ψηλά? Θώρακα? Ή και κάτω?

Κορίτσια εγώ έχω πονάκια περιόδου με γαστρεντερίτιδας... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε!! Δεν μπορώ να γυρίσω στο κρεβάτι χωρίς να πονέσω... :/ δεν μπορώ να καθίσω οκλαδόν με ενωμένες τις πατούσες (μαθήματα ανώδυνου τοκετού!) γενικά δυσκολεύομαι... Με πιάνουν και κάτι σουβλιές χαμηλά για δευτερόλεπτα τα οποία βέβαια δε με αγχώνουν αλλα πονάνε!! Και ο μπέμπης πάρτυ κάνει καθημερινά!! Κατέβηκε πάντως και μπορεί αύριο να με πει ο γυναικολόγος γεννάμε...! Υγρό δε ξανα έβγαλα το παρακολουθώ συνέχεια! Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να τα έχω πάθει όλα τα σημαδια για τον τοκετό και να μην βγαίνει... Καλά κάνει το γιαβρί μου αλλά φοβάμαι για τα υγρα κτλπ... Θα μου πεις ο γιατρός θα σου έλεγε αν ειναι κατι ανησυχητικό... Παραλογίζομαι μου φαίνεται!! Πφ.... Τεσπα!! Σήμερα πάλι στα orchestra μαζί με τον μπαμπάκα τώρα για ψώνιαααααα! Τέλειο?! Επίσης κάτι ήθελα να ρωτησω αλλά δεν θυμαμαί... Αμα θυμηθω θα σας γραψω!

Tatkonouli τι γλυκο με τον μπαμπακα σας !!! Αν κανουμε χαδακια όχι απαραίτητα σεξ, ας πουμε αν μας χαιδευει ο αντρας μας το χερι ή το κεφαλι, καπου διαβασα, αυτες τις μερες, μας ηρεμει , εκκρινονται καποιες ορμονες που μας χαλαρωνουν και βοηθαει πολυ στη γεννα. Γενικά ειμαι σχεδον βεβαιη πια πως αυτη τη περιοδο το κανακεμα ειναι αναγκη κοριτσια , οχι ιδιοτροπία... Σωστά?

Μην ανησυχεις για τα υγρα απο την στιγμη που σε παρακολουθει ο γιατρός... λέω κι εγω στον εαυτό μου ! Τελειωνει το βασανιστηριο αυτο το αγχος σημερα που επιτελους θα με δει. Εσύ αύριο γιατρό?

Κοπέλες μου εγω κατα τις 5 θα φυγω , να παω να παρω με τον μπαμπα μας κατι πραγματακια της τελευταιας στιγμης και μετα γιατρό. Αν επιμείνει στη προκληση θα μπω σημερα το βραδυ. Ελπίζω να καταφερω να ξαναγραψω ή εστω να διαβασω τα νεά σας! Ειμαι σιγουρη οτι η tassoulitsa γεννησε !!!!

Φιλια!

Διαφημίσεις

gigitsa γεια σου!! :) με το καλό εύχομαι να ερθει το μωράκι σας!! :) για τα κιλάκια ούτε λόγος!! Μην αγχώνεσαι κ στενοχωριέσαι άδικα!! Μέσα στο πρόγραμμα είναι!! :) Σκέψου ότι θα πάρεις αγκαλιά το αγγελούδι σου κ όλα καλαααααα! :)

hope μου ασεεεεε...!! Το πρωί (03:40 έφτασε το πουλάκι μου,) μόνο που δεν ούρλιαξα!! Χαχα! Πλακα είχα! Ευχαριστουμε ευχαριστουμε!! Λίγες μερες να προλάβουμε να χαρει ο ενας τον άλλο πριν έρθει το μωρό μας!! :) Αυριο έχω γιατρό.. Για μα δουμε τι θα μας πει! :) χαχαχα έχω πεθάνει!! Εσύ κανεις παρέα στην κορη σου με τα τσισακια ή η μικρή εσένα?! Χαχαχαχαχα!!!

vanz μου πιστεψε με η αληθεια ειναι οτι αν εχεις να δεις τον ανθρωπο σου από τον Ιούλιο δε σε νοιάζει το σεξ για αρχή!! Ένα φιλί ένα χαδι! Και φυσικά σε ηρεμεί απιστευτα να ξερεις οτι ειναι εκεί... Και εννοειτε δεν ειναι ιδιοτροπία!! Ρε χαιρομαι παααααρα πολύ που τα πάτε καλά με τον μπαμπάκαααα! Να ειστε πάντα έτσι αγαπημένοι κ μονιασμένοι κ να χαιρεστε κάθε στιγμή σας και με το μωράκι σαςςςς!!

Εγώ αυριο έχω γιατρό και να σου πω μου έφυγε το αγχος το να γεννησω νωρίτερα γιατί έλεγα μη γεννησω κ ο μπαμπας δεν παρει αγκαλιά τον γιο του!!τώρα οποτε ερθει καλοδεχουμενοςςςςς φυσικαααα!! :)

Μας γεννάς δηλαδη?!? κι εσυυυυυ?!! Αχουυυυυυυυυυ!! Περιμενουμε νεακια σου καλή μουυυυυυυ!!! Καλά αποτελέσματα και με εναν πονο κουκλα μουυυ!!!! :)

εφακι μου για αυτό με το rooming in και τα ατομα και εγώ το σκέφτομαι να ξερεις κ συμφωνω με την vanz.. Γι αυτό δε θα ζητησω rooming in σε τρικλινο λόγω ατόμων... Εκτός αν μπορώ να το μεταφέρω όταν θα έχω κόσμο.. :/ πάντως ο γυναικολόγος μου μου ειπε πως δεν υπαρχουν πολλές γεννες τώρα τον οκτώβρη οπότε για να δουμε αν θα ειναι γεμάτο το τρικλινο ή οχι... Αμα είχαν μπει τα λεφτά μου (ακομα δεν εχει μπει ουτε 10?!!!!) θα έπερνα δικλινο!! Αλλά που?! Στο γενεσις?! Φυλακηηηη!! Πάντως μα σας πω την αληθεια και να μην κανεις rooming in δεν θα με πειραζε εμενα προσωπικά για να πάρω λίγες δυνάμεις μετά την γέννα να ξεκουραστώ μέχρι να ξεκινήσει το ζορι της αρχής στο σπίτι.... Βεβαια δική μου αποψη!

Πάλι μιλάω πολύ... Ποπο κάντε κατι! Σταματηστεεεεε μεεεεεε!

Vanz μου,θεωρώ πως ακολουθείς την καλύτερη διατροφή για τη δεδομένη στιγμή!Το στομάχι μας πρέπει να είναι ''ελαφρύ'',διότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκληθεί τοκετός,οπότε να μην έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα κατά την διάρκεια αυτού!Και εγώ,κακώς ίσως που έφτιαξα τόσο βαρύ φαγητό,αλλά δεν ήξερα τι άλλο να κάνω,στέρεψα από ιδέες!:oops:!Και λέω,μεθαύριο,να κάνω καρμπονάρα!Λες να το αναβάλλω?:rolleyes:

Και ''κατω'' ποναω,αλλα,ποναω πανω δεξια,νιωθω σα να με τραβαει!Νομιζω το ιδιο ενιωθε καποια στιγμη και η tatkono!

Καλά ψώνια και σε σένα καλή μου!

Και αν δεν ξαναμπείς,με έναν πόνο!:D:D:D!

Αμάν βρε κορίτσια....συγκινήθηκα....έρχονται τα μωρά,το ένα μετά το άλλο!Δεν είναι υπέροχο?Έφτασε αυτή η ευλογημένη μέρα!

new-day-new-wishes-new-dreams-something-good-going-to-happen-have-a-blessed-day.png

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Παντως κοριτσακια μου,ξερω και απο την ξαδερφη μου,πως το επισκεπτηριο στο ''Γενεσις'' είναι πολύ αυστηρό και πως εκείνη την ώρα τα μωρά τα παίρνουν!Δε γνωρίζω εάν ισχύει το ίδιο και για τα άτομα που έχουν ζητήσει rooming in!Αλλά,σε γενικές γραμμές,αυτή είναι η τακτική!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Vans καλή επιτυχία και καλα γεννητούρια! Ολα να πάνε κατευχη και ΟΧΙ άγχος να θυμάσαι! Να μας ενημερώσεις αν μπορέσεις!

Τασουλα μας εύχομαι ολα καλα να πήγανε και να σπολαμβανεις τωρα στην αγκαλιά σου την μπεμπουλα σας! Να σας ζήσει με υγεία!

Όλες οι άλλες κάνουμε υπομονη κορίτσια γιατι δεν έχουμε κατι άλλο να κάνουμε! Αν είχαμε πολλα χρήματα θα ήμασταν όλη την ωρα έξω θα ψώνια κι ετςι θα περνούσαν πιο ευχάριστα οι μέρες!

Προσωπικά θεωρώ πολυ σημαντικό το rooming in! Το μωρό έχει ανάγκη να ειναι στην αγκαλιά της μαμάς του και όχι σε έναν αφιλόξενο χώρο μονο του -προσωπική μου άποψη πάντα-! Συν του ότι δεν θέλω να μου έρθει απότομα η μετάβαση μετά στο σπιτι. Θέλω να μάθω να αναγνωρίζω τα σημάδια που θα μου στέλνει και να εκμεταλλευτώ και τη βοήθεια των μαιων εκεί! Αν ζητήσεις rooming in ξέρω ότι σε βάζουν με άλλες κοπέλες που έχουν ζητήσει το ίδιο. Αν όχι και έχουν χώρο σε βάζουν σε δίκλινο... Από πλευράς μου αλλα κ του συζύγου δεν περιμένουμε κόσμο πέρα από τους γονείς. Και επίσης εχω κάθε δικαίωμα σε περίπτωση που σε κάποια άλλη κοπέλα γίνεται χαμός να ζητήσω να απομακρύνονται ή να παίρνουν για λίγο το μωρό...

Η Τασσούλα μας δηλαδή γέννησε;;!!! Ελπίζω να μπει να μας πει νέα! Και να της ζήσει να ειναι καλότυχο. Να τη μεταφέρω και στο πινακάκι μας...

Vanz μου καλά ψώνια, καλά αποτελέσματα από το γιατρό κι αν γεννάς ειδοποίησε μας!!!! :-D :-D

Τατιάνα μου καλά ψώνια και εσείς! Να χαρείτε αυτές τις στιγμές με το μπαμπά σας παρέα!!!

Gigitsa μου αστα τα κιλά.... Αρκεί να ειναι ολα καλά!!!

Hope μου τα πιο τρελά συμβαίνουν σε αυτή την παρέα!!! Χαχαχαχα!! Σήμερα περπάτημα, περπάτημα, περπάτημα.... Ουφ!!

Κατερινακι ψυχραιμία και βαθιές ανάσες!!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

hope μου ναι το ενιωθα κι εγώ αυτό! Μπορεί να σε γυρίσει σε πόνο και να πιανει ολη την κοιλιά και λίγο τη μέση! Τότε ξεκίνα να χρονομετράς!!! Έτσι με είχε πει! :) ξεκουράσου πρώτα κ αλμα δεν περάσει μίλα με τον γιατρό σου! Λες να ερθει σημερα?!?! :D:D :mrgreen: ολα τα μωράκια μαζιιιιι?!? χιχι!! Όσο για το επισκεπτηριο το ξέρω ειναι αυστηρα κ δεν αφηνουν κ κανεναν μαζι σου το βράδυ! Για να δουμε!

εφάκι μου είδες?! Διαφέρουμε σε αυτό!! :) είναι κάθε άνθρωπος πως το βλέπει!! Ίσως επειδή θα έχω κ το σεμινάριο οταν θα νοσηλευομαι αλλά και την μαμά μου δίπλα μου στις αρχές γι αυτό και δεν αγχωνομαι κ λέω να μην κάνω rooming in!! Θέλω μετά με το καλό να μας πεις εντυπώσεις κ πως ήτανε!!! :) πάντως για τον θηλασμό ας πουμε ο γυναικολόγος μου με διαβεβαίωσε και μου ειπε κιολας οτι το τηρουνε οταν το γραφει ο γιατρος στο φακελο οτι δε δινουν ξένο! Τώρα για τα υπολοιπα θ δουμε!!

Το μωρό σας το φέρνουν συγκεκριμένες ώρες?? πχ ειναι οπως το επισκεπτήριο ή να θηλάσεις και όποτε θέλεις μπορείς να το πάρεις κ να το ξανα δωσεις?! Δεν ξέρω καθόλου!!

Ευχαριστώ κορίτσιαααα! Θα τα πουμε το βραδάκι πρώτα ο Θεός!!! Καλά γεννητούρια σε όσες γεννάνε κ όπως είπε κ η Αγάπη μας οι υπόλοιπες υπομονηηηηη!! Δεν εμεινε πολυυυυυυ! :-D

κια ή η μικρή εσένα?! Χαχαχαχαχα!!!

vanz μου πιστεψε με η αληθεια ειναι οτι αν εχεις να δεις τον ανθρωπο σου από τον Ιούλιο δε σε νοιάζει το σεξ για αρχή!! Ένα φιλί ένα χαδι! Και φυσικά σε ηρεμεί απιστευτα να ξερεις οτι ειναι εκεί... Και εννοειτε δεν ειναι ιδιοτροπία!! Ρε χαιρομαι παααααρα πολύ που τα πάτε καλά με τον μπαμπάκαααα! Να ειστε πάντα έτσι αγαπημένοι κ μονιασμένοι κ να χαιρεστε κάθε στιγμή σας και με το μωράκι σαςςςς!!

Εγώ αυριο έχω γιατρό και να σου πω μου έφυγε το αγχος το να γεννησω νωρίτερα γιατί έλεγα μη γεννησω κ ο μπαμπας δεν παρει αγκαλιά τον γιο του!!τώρα οποτε ερθει καλοδεχουμενοςςςςς φυσικαααα!! :)

Μας γεννάς δηλαδη?!? κι εσυυυυυ?!! Αχουυυυυυυυυυ!! Περιμενουμε νεακια σου καλή μουυυυυυυ!!! Καλά αποτελέσματα και με εναν πονο κουκλα μουυυ!!!! :)

εφακι μου για αυτό με το rooming in και τα ατομα και εγώ το σκέφτομαι να ξερεις κ συμφωνω με την vanz.. Γι αυτό δε θα ζητησω rooming in σε τρικλινο λόγω ατόμων... Εκτός αν μπορώ να το μεταφέρω όταν θα έχω κόσμο.. :/ πάντως ο γυναικολόγος μου μου ειπε πως δεν υπαρχουν πολλές γεννες τώρα τον οκτώβρη οπότε για να δουμε αν θα ειναι γεμάτο το τρικλινο ή οχι... Αμα είχαν μπει τα λεφτά μου (ακομα δεν εχει μπει ουτε 10?!!!!) θα έπερνα δικλινο!! Αλλά που?! Στο γενεσις?! Φυλακηηηη!! Πάντως μα σας πω την αληθεια και να μην κανεις rooming in δεν θα με πειραζε εμενα προσωπικά για να πάρω λίγες δυνάμεις μετά την γέννα να ξεκουραστώ μέχρι να ξεκινήσει το ζορι της αρχής στο σπίτι.... Βεβαια δική μου αποψη!

Πάλι μιλάω πολύ... Ποπο κάντε κατι! Σταματηστεεεεε μεεεεεε!

Tat μου εδω ειμαι ! Ωραίες στιγμές , να ειναι κι οι πατερουληδες μαζι και να εχουν συμμετοχή !

Για το τρικλινο , επειδη κι εγω Γενεσις γενναω, να σε ρωτησω: δεν εκανες εκει αυχενικη και β επιπεδου? Αν ναι, δικαιούσαι να επιλέξεις μεν τρίκλινο αλλα να πας σε δικλινο με τα ίδια λεφτά. Αναβάθμιση δωματιου λεγεται και στο κανουν αν εχεις κανει αυτες τις εξετασεις εκει. Πάντως όντως δεν εχει πολλές κοπέλες να γεννανε αθτο τον καιρο. Στο δικλινο εγω μπορεί να ειμαι και μονη μου. Ψαξτο ;)

Vanz μου,θεωρώ πως ακολουθείς την καλύτερη διατροφή για τη δεδομένη στιγμή!Το στομάχι μας πρέπει να είναι ''ελαφρύ'',διότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκληθεί τοκετός,οπότε να μην έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα κατά την διάρκεια αυτού!Και εγώ,κακώς ίσως που έφτιαξα τόσο βαρύ φαγητό,αλλά δεν ήξερα τι άλλο να κάνω,στέρεψα από ιδέες!:oops:!Και λέω,μεθαύριο,να κάνω καρμπονάρα!Λες να το αναβάλλω?:rolleyes:

Και ''κατω'' ποναω,αλλα,ποναω πανω δεξια,νιωθω σα να με τραβαει!Νομιζω το ιδιο ενιωθε καποια στιγμη και η tatkono!

Καλά ψώνια και σε σένα καλή μου!

Και αν δεν ξαναμπείς,με έναν πόνο!:D:D:D!

Αμάν βρε κορίτσια....συγκινήθηκα....έρχονται τα μωρά,το ένα μετά το άλλο!Δεν είναι υπέροχο?Έφτασε αυτή η ευλογημένη μέρα!

Γλυκούλα μου !! Ναι, εχει συγκινηση το θεμα... Αν ειμαστε και ψυχολογικά προετοιμασμενες , ειναι ακομα λιγοτερο αγχωτικό το θεμα, αρα ακομα πιο ηρεμο και γλυκο !

Θες να σου πω ιδέες για φαγάκια? Τα μακαρονακια ειναι καλη ιδέα γιατι πριν τον τοκετο μας γεμιζουν ενεργεια αλλα οχι με πολλά μπεικονια αχαχαχαχα !!! Εχουμε και λεμε: χορτοσουπα με εξτρα λεμονακι - φαε 3 πιατα που λεει ο λογος- με γιαουρτακι απο διπλα, φρυγανισμενο ψωμακι. Αβγα βραστα σε σαλατα με ντοματα, μαρουλι, αγγουρακι, πιπεριτσα, ελιτσες και οτι αλλο λαχανικο μπορεις να σκεφτεις. Σπανακορυζο αν το τρως. Ψαρακια πχ σαρδελες ψητες με πατατοσαλατα για ενεργεια με λεμονι και λιγη μαγιονεζα - βοηθαει και στη δυσκοιλιοτητα. Σουπες σουπες σπουπες που δεν προκαλουν και συμφορηση στο εντερο... Τι λες για ελαφρια γιουβαρλακια? Ενα ωραιο κομματι κοτοπουλο με λεμονι και μουσταρδα και ρυζακι...χμμμ. ουυυυ μπορω να σκεφτομαι ωραια φαγακια για ωρες !!! Τα τελευταια βραδια επισης για να γλυτωσω τις πολυ στερεες τροφες τρωω γιαουρτι με τα σπορακια που ξεκολλανε απο τα κριτσινια που εχω, πολυσπορα... ξεκολλανε οι σποροι μεσα στο σακουλακι τους παιρνω αντι να τους πεταξω , κοβω και μερικα κριτσινια απο πανω και μια χαρα. Και πιστεψε με ειμαι πολυ φαγανο παιδι ! Για να χορτάσω θέλω 2 μακαροναδες αλλα με τα παραπανω σκαω ειδικα τωρα βεβαια που ειναι το στομαχι και λιγο πιεσμενο..

Ουφ αυτααααα ! Συγνωμη για το κατεβατο αλλά πορωνομαι με την μαγειρικη !

Παντως κοριτσακια μου,ξερω και απο την ξαδερφη μου,πως το επισκεπτηριο στο ''Γενεσις'' είναι πολύ αυστηρό και πως εκείνη την ώρα τα μωρά τα παίρνουν!Δε γνωρίζω εάν ισχύει το ίδιο και για τα άτομα που έχουν ζητήσει rooming in!Αλλά,σε γενικές γραμμές,αυτή είναι η τακτική!

Ναι, παιζει να ισχυει, μονες τους μου ειπαν οι μαμες αν θελω να το παιρνουν το μπεμπε οταν ερχονται επισκεπτες αν φοβαμαι !

Vanz μου καλά ψώνια, καλά αποτελέσματα από το γιατρό κι αν γεννάς ειδοποίησε μας!!!! :-D :-D

Φευγωωωωω... πάω να ετοιμαστω !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα προσπαθησω να μπω απο κινητο γιατι θα εχω πολλες ωρες ξαπλα αν μπω !!!

Vanz εισαι η επομενη καθως φαινεται...με το καλο να αγκαλιασεις το μπεμπακι σου!

Εφη μου τα ειπαμε κ στο φεισμπουκ,υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να συναντηθουμε στο Λητω και εγω να ξερεις rooming in θα επιλεξω,πλακα θα εχει να μας βαλουν κ μαζι.Οσο για τον κοσμο,μπορεις για λιγο να το δωσεις το μωρακι μεχρι να τελειωσει το επισκεπτηριο αν δεν νιωθεις ανετα και να στο φερουν αν κλαψει ή κατι χρειαστει.Εγω το μωρο δεν το αφηνω αυτη τη φορα μονο του σε ενα κρυο θαλαμο μαζι με αλλα 50..

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Εφη μου τα ειπαμε κ στο φεισμπουκ,υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να συναντηθουμε στο Λητω και εγω να ξερεις rooming in θα επιλεξω,πλακα θα εχει να μας βαλουν κ μαζι.Οσο για τον κοσμο,μπορεις για λιγο να το δωσεις το μωρακι μεχρι να τελειωσει το επισκεπτηριο αν δεν νιωθεις ανετα και να στο φερουν αν κλαψει ή κατι χρειαστει.Εγω το μωρο δεν το αφηνω αυτη τη φορα μονο του σε ενα κρυο θαλαμο μαζι με αλλα 50..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Ούτε κι εγώ θέλω να το αφήσω μόνο του! Μια αγκαλιά μας έχει ανάγκη το μωρό γιατί να του τη στερήσουμε;... Πάντως παίζει πολυ να συναντηθούμε τελικά και αφού θα κανεις κι εσύ rooming in, μήπως πράγματι μας βάλουν μαζί!! :-D :-D

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...