Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Μαριρέν μου περιμένουμε νεάκια σαςςςς!! :) Μας λείψατε!!!

Εφάκι μουυυ ευχαριστούμε για το πινακάκιιιι! Ειναι τέλειοοο!! :) ευχαριστώ και για την ενημέρωση!! :)

Hope μου ευχαριστώ για την ενημέρωσηηηη! Και εμένα μου ειπε κ η μαμά κ ο γιατρός ότι την ώρα του τοκετού θα μου κάνουν.. Γιατί βαριέσαι εσυ καλέ?! Θέλεις δουλειές να κάνεις?! Εγώ πάλι ξαπλωωωωωνω τι ωραια που ειναιιι!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριρέν μου περιμένουμε νεάκια σαςςςς!! :) Μας λείψατε!!!

Εφάκι μουυυ ευχαριστούμε για το πινακάκιιιι! Ειναι τέλειοοο!! :) ευχαριστώ και για την ενημέρωση!! :)

Hope μου ευχαριστώ για την ενημέρωσηηηη! Και εμένα μου ειπε κ η μαμά κ ο γιατρός ότι την ώρα του τοκετού θα μου κάνουν.. Γιατί βαριέσαι εσυ καλέ?! Θέλεις δουλειές να κάνεις?! Εγώ πάλι ξαπλωωωωωνω τι ωραια που ειναιιι!!

Μαλλον με τρωει ο...μπιιιιπ μου....χαχαχα!!!!Ξερεις που θα ηθελα να ημουν?Θεσσαλονικη,βολτα στα μαγαζια,και μετα καφεδακι με τις κολλητες Αριστοτελους ή παραλια!:rolleyes::rolleyes:!

Τελικα,εχεις ακομη στο νου σου το ταξιδι-εκπληξη?Και μενα ο συζυγος,σκεφτεται να παμε καπου μετα τον Δεκεμβριο!Για Σ/Κ βεβαια!Για να δουμε,θα βολεψει?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστω για τη διευκρίνιση! Τωρα ειμαι βέβαιη πως ειμαι στην 36η εβδομαδα! Γεωργία μου με μπέρδεψες λίγο καλε!

Σορρυ πιυ δεν μπαίνω συχνά στο ποστ απλά δεν ειμαι καλα ψυχολογικά τελευταία...τρώω συνέχεια γλυκά και σημερα έφαγα κρέπα σοκολάτα...!

Την Παρασκευή εχω γιατρό εγω.

Πρώτα όμως να μάθουμε απο τις κοπέλες που θα πάνε στο γιατρό σημερα αυριο τι θα σας πούνε;

Εν τω μεταξύ η Κατερίνα που χάθηκε;;;

Χαχαχα hope μου ποπο και σημερα και εχθές η Θες/νίκη μας είναι μια κούκλαααα! :) ήλιο με δροσούλα και με κόσμο!! Υπέροχηηηηηη!! :) Και εγώ θα ήθελα να σου πω την αλήθεια, αλλά φοβάμαι μοναχούλα και αφού ελρχεται ο αντρας μου θα πάμε παρείτσα!!!! :) σκέφτομαι ακόμα για το ταξίδι αλλά από ότι το κόβω δεν θα βγω οικονομικά.... :/ τι υπέροχο που από τώρα το σκέφτεταιιιι!! Να πάτε κορίτσι μου μακάρι να σας βολέψει!! Να πάτε παλαιό Άγιο Αθανάσιο! Είχα πάει 3 βράδια ήτανε μαγευτικά!!! :)

Αγάπη μου γιατί δεν είσαι καλά κορίτσι μου?! Μην στενοχωριέσαι ούτε που τρως ουτε τίποτα! Κι εγώ κ ολες μας εδώ που είμαστε το ζητάμε!! Όσο για το γιατρό με το καλό να έρθει η παρασκευή να δεις το μπεμπάκι σου!! :) δεν έχεις τίποτα έτσι? πονακια κτλ......?

Κορίτσια έκανα εισαγωγή και τώρα είμαι με τον αντρουλι μου!!! Τελικά δεν βρήκα μονοκλινο και είμαι σε δίκλινο αλλά μου είπαν δεν θα βάλουν άλλον. Για να δούμε γιατί εγώ φοβάμαι τόσες μέρες και αν γεμίσει;; Τους έχω ενημερώσει αν βρεθεί μονοκλινο να με βάλουν.

Κουράστηκα πολύ και τώρα έχω φοβερό πονοκέφαλο!! Μου κάνανε εξετάσεις, το μωράκι είναι 3050 γρ. Καρδιοτοκογραφος, καρδιογραφημα, υπέρηχος όλα καλά!! Μου είπαν οκ για το ξύρισμα είμαι μια χαρά πάει και αυτό!!

Κορίτσια δεν σχολιάζω τίποτα δικό σας γιατί είμαι στο κινητό και σπάει το κεφάλι μου από τον πονοκέφαλο!! Περιμένω όμως τα νέα σας!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Κορίτσια έκανα εισαγωγή και τώρα είμαι με τον αντρουλι μου!!! Τελικά δεν βρήκα μονοκλινο και είμαι σε δίκλινο αλλά μου είπαν δεν θα βάλουν άλλον. Για να δούμε γιατί εγώ φοβάμαι τόσες μέρες και αν γεμίσει;; Τους έχω ενημερώσει αν βρεθεί μονοκλινο να με βάλουν.

Κουράστηκα πολύ και τώρα έχω φοβερό πονοκέφαλο!! Μου κάνανε εξετάσεις, το μωράκι είναι 3050 γρ. Καρδιοτοκογραφος, καρδιογραφημα, υπέρηχος όλα καλά!! Μου είπαν οκ για το ξύρισμα είμαι μια χαρά πάει και αυτό!!

Κορίτσια δεν σχολιάζω τίποτα δικό σας γιατί είμαι στο κινητό και σπάει το κεφάλι μου από τον πονοκέφαλο!! Περιμένω όμως τα νέα σας!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Απο κυκλο οχι δεν εχω σταθερο...και παντα μεγαλο πανω απο 35 ημερες,η ΠΗΤ ομως ειναι βαση υπερηχου,δεν αλλαζει.Ο γιατρος μου ειναι της σχολης 42 εβδομαδες η εγκυμοσυνη κ οχι 40,οποτε θα περιμενω.Προκληση δεν μπορω να κανω γιατι το πρωτο το γεννησα με καισαρικη.Αν περασουν κ οι επομενες μερες που μου δινει κ δεν ξεκινησει τοκετος,θα παρω τη βαλιτσουλα μου κ θα παω:rolleyes:

Είχες μεγάλο κύκλο neraidoula άρα μάλλον γι αυτο κι ο γιατρός σου περιμενει... Μια χαρά! Δεν ειναι απο αυτους που βιαζονται σωνει και καλά να το βγάλουν το παιδακι πριν την ωρα του..

Vanz λες την τρίτη να γεννησουμε μαζί;; κοντευεις και εσύ!!!

Κορίτσια ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές!!!

Tassoulini αντε με το καλό !! Μηπως να κοιμοσουν λιγάκι , ετσι ωραια ωραια εκει στην ησυχία σου? Αραξε τωρα.. Δεν το βλέπω να γενναμε μαζί αφού αυριο ειανι το ραντεβου μου κι αν μπω για προκληση - σχεδον 100% σιγουρο αφου ειδαμε αρχη γηρανσης στον πλακουντα - θα μπω βραδυ Τρίτης αργά ωστε μεχρι Τεταρτη ξημερωματα να με πιασουν τα φαρμακα κοκ. Αρα μαλλον θα εχουμε μια μερα διαφορα !!!

Κoρίτσια καλημέρα και από εμένα! Με λένε Γεωργία και έχω πητ1/11! Σας "διαβάζω" κι εγώ λίγες μέρες τώρα και στεναχωριέμαι που δε σας "ανακάλυψα" λίγο καιρό νωρίτερα! Περιμένω το πρώτο μου παιδάκι,έχω αγοράκι και είχα μια παράξενη εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής με διάφορα ευρήματα στην αυχενική αρχικά, με εμβρυοκαρδιογράφημα., με πρόωρες συσπάσεις στην 25η εβδομάδα, νοσηλεία, φάρμακα, ενέσεις κτλ.! Αισίως ωστόσο μπαίνω σήμερα 37η εβδομάδα κι εγώ κι έχω ένα υγιέστατο αγοράκι στην κοιλιά μου! Μακάρι να σας είχα βρει νωρίτερα,είναι πράγματι ιδιαίτερα αλληλουποστηρικτικό το forum,

Ελπίζω να μην σας κούρασε η αυτοπαρουσίαση!

Με το καλό να δεχθείτε τα μωράκια σας,διάβασα πως κάποιες τα περιμένετε από μέρα σε μέρα!

Καλωσήλθες Γεωργία !!! Με το καλό το μωράκι σου !!!!!

Vanz μου,τι κάνει ο αντρουλης σου?Φαντάζομαι ποσό θα του λειψατε!Αύριο μπαίνεις για πρόκληση?

Εγω κορίτσια τα ίδια! Νομίζω πως όσο ακολουθουσα φαρμακευτική αγωγή είχα πιο πολλές συσπάσεις απ ότι τώρα!Αν και πετρώματα έχω σχεδόν όλη μέρα,αλλά όχι πόνους!Θέλω να βγω λιγάκι έξω,να περπατησω,αλλά αρχίζω και ποναω μετά από λίγα λεπτά,στο γνωστό σημείο!:mad:!

Μαλλον με τρωει ο...μπιιιιπ μου....χαχαχα!!!!Ξερεις που θα ηθελα να ημουν?Θεσσαλονικη,βολτα στα μαγαζια,και μετα καφεδακι με τις κολλητες Αριστοτελους ή παραλια!:rolleyes::rolleyes:!

Τελικα,εχεις ακομη στο νου σου το ταξιδι-εκπληξη?Και μενα ο συζυγος,σκεφτεται να παμε καπου μετα τον Δεκεμβριο!Για Σ/Κ βεβαια!Για να δουμε,θα βολεψει?

Αχ, Hope μου, αυτο το "γνωστο" σημείο !!! Εχω αρχίσει πλέον να το βλέπω χιουμοριστικά γιατί αλλιώς δεν παλέυεται !!!

Ο αντρούλης μια χαρά, ο γλυκός μου ! Απο τις αρχες της εγκυμοσυνης μεχρι και σημερα , με προσπάθεια πολλή τα εχουμε φερει ετσι ωστε και το αγχος του εφυγε και βγαινει υπεροχη τρυφεροτητα και νιωθω πολυ χαρουμενη. Μου εφερε δωρακι ενα ματακι να φορεσω, με χαιδευει, μιλαει συνεχεια για τη μπεμπουλα μας, χτες την ειπε "η κόρη μου" ... "η δικια μου η κορη ξερει ποτε θα βγει, δεν θα μας δυσκολεψει ουτε σ αυτο!" ,οπότε για μένα όλο αυτο ειναι σαν λύτρωση..Απο εκει που δεν τολμουσα ουτε να αναφερθω στο μωρο, πλεόν μοιραζομαστε τα παντα... του λεω τι αισθανομαι , τι φοβαμαι, και δεν ενησυχω οτι τον απωθει αυτο , ισα - ισα βλεπω πως ενδιαφερεται τρελα... Αχ σορρυ για το μπλα μπλα αλλα αγγιξαμε το δικό μου ευαισθητο θεμα τωρα....:tongue:

Όσο για τη Θεσσαλονίκη...κι εγω που ειμαι εδω και που ειναι η αγαπημενη μου εποχη σ αυτη την πολη - ειναι στα καλυτερα της τωρα - και ειμαι ΚΑΡΓΑΑΑΑΑΑ ερωτευμενη με την πολη μου, και δεν μπορω να βγω μια βολτα απο το βαρος που αισθάνομαι ... ποσο μου εχει λειψει το κεντρο και η παραλια...

vanz μου κορίτσι μου πως πάνε τα πονάκια.., διάβασα είσαι καλύτερα! Ε εντάξει είναι προπαρασκευαστικά αφού κιόλας έχεις ραντεβου αύριο κ μετράς αντίστροφα όλα καλά θα πάνε! Υπομονή για τα τελευταία πονάκια!! :) εγώ ναι χάνω λίγα λίγα έχει φύγει το "καπάκι" που λένε.. :/ πονους έχω τώρα πονάκια περιόδου αλλά τίποτα παραπέρα!! Δεν είδα και καθόλοθ υγρού εχθές οπότε κάτι είναι κ αυτό!! ;) ο μπεμπης ζωηρός όπως πάντα!! Χεχε!!

Κορίτσια μου εγώ τα ίδια.... Λίγο η μέση λίγο πονάκια περιόδου...λίγο σα να έχω κρυώσει και να έχω μια ελαφριά γαστρεντερίτιδα αλλά το καλό είναι ότι δε με φεύγουν άλλα υγρά και δεν γέννησα χωρίς τον άντρα μου!!!! Η κοιλίτσα έχει κατέβει εχθές το βράδυ και σήμερα τον νιώθω πολύ χαμηλά....βέβαια από ότι το κόβω πάλι ψηλά είναι για να βγει αλλά αφου άνοιξε ο σάκος μέσα στην εβδομάδα θα μας βγει! Τετάρτη έχω εγώ γιατρό μπορεί να με βάλει και την τετάρτη να γεννήσουμε... Για να δουμε... Μετά το χθεσινό πάντως είμαι όλο ξάπλα!! Δε προκειται να σηκωθω! Η βαλίτσα έτοιμη....

Πολλά έγραψα και σας κουρασααααα... Συγνώμη καλές μου πλλυλογού βγήκα...!!

Ρε κορίτσια εγώ δεν έχω κανει καρδιοτοκογράφο... :/ πρέπει να μου κάνει? :/

Tatkonouli που εισαι εσυ? Πονάκια ε? Ε τα ιδια εχουμε, τα φυσιολογικά προφανως! Υπομονη! Εσενα εχει ανοιξει τουλαχιστον απο κατω, εγω δεν ξερω ακομα...!

Καρδιοτοκογραφο δεν χρειαζεται να σου κανουν απο πριν...Οταν μπεις θα σε συνδεσουν εκεινη την ωρα!

Κοριτσια θελω να σας περιγραψω μια σκηνη απο χτες που δεν περιμενα να τη ζησω... Μονο στο youtube το ειχα δει..!

Λοιπον καθομαι αργα χτες το βραδυ και βλέπω τηλεοραση , ψιλοισιωμενη με μαξιλαρια στη μεση, καθισμενη στο καναπε, οποτε η κοιλια προεξεχει.. μονη μου.. Ε εκει στις 2 ειναι η ωρα που το νυχτοπουλι μου ξυπναει..οποτε αρχισε τις κλωτσουλες. Σ ολη την εγκυμοσυνη ηταν συμμαζεμενο το θεμα, θελω να πω, δεν προεξειχαν ποδια , χερια.. εβλεπα ελαφρα εξογκωματακια που κα που ... και με τη καμερα που παραμονευα και την τραβουσα ισα που φαινονταν..

Ε χτες κοιταω και βλέπω κατω απο το δεξί μου πλευρο μια πατουσα να μπαινοβγαινει ! Τρέλα! Υπερφυσικο! Κι εννοειται οτι το τραβηξα βιντεο αλλιως δεν θα με πιστευε κανενας !!! Κοριτσια με κλωτσαει και φαινεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ η πατουσιτσα , κανονικοτατα, λες και η κοιλια μου ειναι λεπτη σαν φουσκωμενο μπαλονι σ εκεινο το σημειο! Χαχαχαχα!

Αυτα, ζητω συγνωμη αλλα δείξτε κατανόηση στη χαζομαμα vanz ! !!!

Κορίτσια καλησπέρα , είναι η τρίτη απόπειρα που κάνω να σας γράψω. Είχα γράψει 2 μηνύματα κατεβατά, αλλά κάθε φορά πο πήγαινα να το δημοσιοποιήσω δεν το δεχόταν το σύστημα! Θα επιχειρήσω να τα ξαναγράψω σε επόμενο μήνυμα, αφού επιειρήσω πρώτα ν δημοσιέυσω αυτό!

Τασσουλίτσα μου ξεκουράσου γλυκιά μου γιατί αύριο είναι η μεγάλη μέρα!!! Τελειοοοοοοο?!? με το καλοοοο!!

Βανζ μου στα ίδια βρισκόμαστε πάνω κάτω, με την διαφορά οτι εγώ τον περιμενα τέλη του μηνα!! Χαχα!! Τι κακό κι αυτο!!! Anyway!! Δεν σε παρεξηγούμε αλλά εγώ πιστευα αυτό στο γιουτιουμπ ηταν μοντάζ!! Λέω δε παιζει κάτι τέτοιοοοοο!! Έπαθες τρελα?! Μπλακ ουτ εκείνη την ωρα?! Ποποποπο... Δε μπορώ να το χωνέψω! :tongue: εγώ μόνο να προεξέχουν ογκώδη πραγματάκια βλέπω κ αισθάνομαι!! Και υπολογίζω τι ειναι!! Χιχι..

Γεωργία μου το συστμα μπλοκάρει! Το εχω πάθει 100000000 φορές και πλέον το κάνω αντιγραφή σε κάθε παράγραφο!! Χεχε

Λοιπόν αφού τα κατάφερα υνεχίζω. Εμείς λίγο πριν γυρίσαμε από το γιατρό. κάναμε καρδιοτοκογράφημα. κατεγράφησαν 2 συσπάσεις, αλλά το μωράκι μια χαρά. Χαμηλά στη λεκάνη βρίσκεται και περιμένουμε την άφιξή του όποτε το αποφασίσει. Επειδή μοιάζει να βιάζεται λίγο το έχουμε ντοπάρει και με κορτιζόνη, για να ενισχύσουμε τα πνευμονάκια του.

Τατιάνα μου απ' όσα εχω καταλάβει με τον καρδιοτοκογράφο βλέπουμε τις συσπάσεις και κατά πόσο δυσανασχετεί το μωράκι την ώρα που η μήτρα συσπάται. Επίσης κοιτάμε και την κινητικότητα του εμβρύου.

Mariren μου να σου ήσει το μωράκι σου και να μαίνεις να μοιράζεσαι εμπειρίες. Είναι πολύτιμες κυρίως για όσες δεν έχουμε άλλα παιδάκια.

Έφη μου εμένα ο άντρας μου έχει άλλη μια νύχτα αύριο (σήμερα ρεπό), έπειτα μια βάρδια απογευματινά και μια πρωινά. Κάτι ρεπό στα ενδιάμεσα και άδεια από 23 Οκτώβρη έως 11 Νοέμβρη, για να χαρεί το μωρό μας! Για το Λητώ τί έχεις ακούσει; Εγώ επιεδή νοσηλεύτηκα στον 6ο αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις σχετικά με την υποστηρικτικότητα των μαιώ, Ήμουν σε θάλαμο με πρόωρες συσπάσεις εγκύων και πρόωρες γεννήσεις και έδειχναν ιδιαίτερο ζήλο για το μητρικό θηλασμό στα ποωράκια!! Επίσης πριν από 9 μήνες γεννήθηκε και το μικράκι του αδερφού μου εκει και πάλαι μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Σε τί δωμάτιο θα είσαι; Έχετε σκεφτεί το rooming in;

Hope μου το δωματιάκι του- ας είναι καλά η μανούλα μου- είναι πανέτοιμο από την Πρασκευή. Χτες περάσαμε και τις κουρτίνες. Μόνο αυτός λείπει από μέσα και τώρα τον περιμένω πιο πολύ!

Αγάπη συγγνώμη βρε κορίτσι μου αν σε μπέρδεψα με τις εβδομάδες κι εγω τα χω μπερδέψει λίγο να σου πω. Ειχα πητ 27/10 βάσει ΤΕΡ και βάσει υπερήχου έχω 1/11 ΠΗΤ. Σκέψου ο γιατρος με είδε σήμερα κια μου είε, άντε μπαίνουμε 38η!! Ούτε πουξέρω τί γίνεται!!

Τασσούλα μου όλα να πάνε καλά! σε λίγες ώρες θα έχεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!!

Vanz μου καλώς σας βρήκα! Xαίρομαι που μοιράζομαι ίδιες εμπειρίες με ομοιοπαθούσες την ίδια χρονική περίοδο!

Διαφημίσεις

p.s.: Χίλια συγγνώμη για τα τυπογραφικά λάθη, δυστυχώς το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μου υπολειτουργεί και κάποιες φορές χρειάζεται 2 πατήματα το κάθε γράμμα για να γραφτεί.

Βανζ μου στα ίδια βρισκόμαστε πάνω κάτω, με την διαφορά οτι εγώ τον περιμενα τέλη του μηνα!! Χαχα!! Τι κακό κι αυτο!!! Anyway!! Δεν σε παρεξηγούμε αλλά εγώ πιστευα αυτό στο γιουτιουμπ ηταν μοντάζ!! Λέω δε παιζει κάτι τέτοιοοοοο!! Έπαθες τρελα?! Μπλακ ουτ εκείνη την ωρα?! Ποποποπο... Δε μπορώ να το χωνέψω! :tongue: εγώ μόνο να προεξέχουν ογκώδη πραγματάκια βλέπω κ αισθάνομαι!! Και υπολογίζω τι ειναι!! Χιχι..

Tatkonouli όντως, είναι τόσο εξωπραγματικό που μονο ψευτικο μου φαινόταν κι εμενα ή άντε το πολύ πολύ σε κοιλιές τσίτα, τεράστιες, πιο μαλακές απο τη δική μου που σαν πρωτοτοκος την εχω μικρη, σφιχτή και χοντρόπετση, χαχαχαχα !!!

Κι ομωωως το ειδα με τα ματια μου !! Το εγραψα σε βιντεο και θα το εχω μια ζωη να το δειχνω και στη μικρη. Εξωπραγματικο , δεν πιστευα στα ματια μου, οπως τα λες, μπλοκαρα !

Λοιπόν αφού τα κατάφερα υνεχίζω. Εμείς λίγο πριν γυρίσαμε από το γιατρό. κάναμε καρδιοτοκογράφημα. κατεγράφησαν 2 συσπάσεις, αλλά το μωράκι μια χαρά. Χαμηλά στη λεκάνη βρίσκεται και περιμένουμε την άφιξή του όποτε το αποφασίσει. Επειδή μοιάζει να βιάζεται λίγο το έχουμε ντοπάρει και με κορτιζόνη, για να ενισχύσουμε τα πνευμονάκια του.

Τατιάνα μου απ' όσα εχω καταλάβει με τον καρδιοτοκογράφο βλέπουμε τις συσπάσεις και κατά πόσο δυσανασχετεί το μωράκι την ώρα που η μήτρα συσπάται. Επίσης κοιτάμε και την κινητικότητα του εμβρύου.

Mariren μου να σου ήσει το μωράκι σου και να μαίνεις να μοιράζεσαι εμπειρίες. Είναι πολύτιμες κυρίως για όσες δεν έχουμε άλλα παιδάκια.

Έφη μου εμένα ο άντρας μου έχει άλλη μια νύχτα αύριο (σήμερα ρεπό), έπειτα μια βάρδια απογευματινά και μια πρωινά. Κάτι ρεπό στα ενδιάμεσα και άδεια από 23 Οκτώβρη έως 11 Νοέμβρη, για να χαρεί το μωρό μας! Για το Λητώ τί έχεις ακούσει; Εγώ επιεδή νοσηλεύτηκα στον 6ο αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις σχετικά με την υποστηρικτικότητα των μαιώ, Ήμουν σε θάλαμο με πρόωρες συσπάσεις εγκύων και πρόωρες γεννήσεις και έδειχναν ιδιαίτερο ζήλο για το μητρικό θηλασμό στα ποωράκια!! Επίσης πριν από 9 μήνες γεννήθηκε και το μικράκι του αδερφού μου εκει και πάλαι μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Σε τί δωμάτιο θα είσαι; Έχετε σκεφτεί το rooming in;

Hope μου το δωματιάκι του- ας είναι καλά η μανούλα μου- είναι πανέτοιμο από την Πρασκευή. Χτες περάσαμε και τις κουρτίνες. Μόνο αυτός λείπει από μέσα και τώρα τον περιμένω πιο πολύ!

Αγάπη συγγνώμη βρε κορίτσι μου αν σε μπέρδεψα με τις εβδομάδες κι εγω τα χω μπερδέψει λίγο να σου πω. Ειχα πητ 27/10 βάσει ΤΕΡ και βάσει υπερήχου έχω 1/11 ΠΗΤ. Σκέψου ο γιατρος με είδε σήμερα κια μου είε, άντε μπαίνουμε 38η!! Ούτε πουξέρω τί γίνεται!!

Τασσούλα μου όλα να πάνε καλά! σε λίγες ώρες θα έχεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!!

Vanz μου καλώς σας βρήκα! Xαίρομαι που μοιράζομαι ίδιες εμπειρίες με ομοιοπαθούσες την ίδια χρονική περίοδο!

Georgia μου πολυ χαιρομαι που σε βλεπω χαλαρή! ολα ομορφα, ο αντρουλης σου , το δωματιακι του μπεμπε, κτλ ! Με ενα πονο ευχομαι εγω απο τωρα αφου δεν ξερει κανεις ποτε θα κανει εξοδο ο μπεμπης σας !!

Γεια σας κοριτσάκια!

Εμείς έχουμε τελικά ενα πεισματάρικο μωρό που καλοπερνάει μέσα στην κοιλιτσα και αρνείτε να κουνηθεί! :-P το νστ πήγε μια χαρά, το μωρό και οι κινήσεις του τέλεια, απλά η μήτρα τίποτα! Πρέπει να κατέβει το μωρό για να την ξεκολλήσει λίγο. Έχουμε 10 μέρες περιθώριο ακομα για να συμβεί αυτό...

Γεωργία μου, θα μείνω σε τρίκλινο και ναι θέλω να κάνω rooming in! Εσυ;; Ο γιατρός μου παρόλο που συνεργάζεται με ολα τα ιδιωτικά εμπιστεύεται περισσότερο το Λητώ γιατί δεν προωθεί τόσο πολυ τις καισαρικές όπως κάποια αλλα. Χαίρομαι που είχες καλές εμπειρίες από προσωπικό κλπ, πολυ καλό αυτό.

Vanz μου πόσο απίστευτο παίζει να ειναι αυτο που έζησες;;!!! Μπράβο που πρόλαβες και το κατεγραψες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!! Τι κάνετε;; Ξέρω οτι χαθηκα αλλα δεν εχω κάτσει καθολου και απο το κινητό που μπαινω στο ιντερνετ δεν βολευει για το σαιτ (εκτος αν ξέρετε κανενα κολπο!)

Σας διάβασα ολες σας, αλλα πιστεψτε με ειναι αδυνατον να τα θυμάμαι ολα και να σας απαντησω προσωπικά.. Οποτε συγχωρεστε με που θα γινω λιγο γαϊδουρα σημερα :oops::oops::oops:

Ειδα οτι αναψα μεγάλο θέμα με το τσιγάρο.. Εγώ να πω την αλήθεια στην εγκυμοσύνη έχω κάνει συνολο σε τόσους μήνες περιπου 8 τσιγάρα.. δεν ξέρω αν επηρρέασαν το παιδί, γιατί τον τελευταίο καιρό που κάνω υπέρηχο (που βλέπουμε την αναπτυξη του για να ειμαστε σιγουροι) με ρωτανε συνεχεια αν καπνιζω και μισο τσιγάρο (και δεν θυμάμαι κιολας αν οντως το εκανα) εχω να κανω απο τον Αυγουστο.. Δεν ξέρω βεβαια αν παιζει ρολο οτι ο μπαμπας του παιδιού ειναι καπνιστής.. Και κορίτσια να σας ρωτησω κάτι; ο καπνός απο το ηλεκτρονικό τσιγάρο μας επηρρεάζει;;; ναι μεν δεν ειναι τσιγάρο αλλα ειναι κατι χημικό!

Thalitsa και georgia καλως ηρθατε κοπέλες μου!! Με το καλο να γεννήσετε και οτι θέλετε εδώ ειμαστε.. ολες γλωσσοκοπάνες και διανυκτερεύουμε και πολλές φορές :lol:

Vanz μου (καλά δεν το συζητάω για το πατουσάκι.. ελιωσα!!) και Τασσουλα μου με το καλό να γεννήσετε!! Να βγαλετε γερά και δυνατά και καλοτυχα μωράκια!!!!!

Οφείλω να ομολογήσω οτι μολις ειδα την φωτο της Τασσουλας χθες το βραδυ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ!!! Τετοιο σοκ ειχα να περάσω 5χρονια οταν εμαθα πως γεννιουνται κανονικά τα παιδιά και οχι απο ταινίες!! :lol: Αργώ λιγο αλλα συνειδητοποιώ οτι θα γινω μάνα!!

Μην μιλάτε για γλυκά και φαγητά!! Την Κυριακή έφαγα 3 φορές φαγητό να μην στεναχωρήσω κανέναν!! Εγώ ηθελα τονοσαλατα και ευτυχώς εφαγα νωρίς, μετά μου ειπε να παω απο το σπιτι ο πατερας του παιδιού που ειχε μαγειρέψει κοτοπουλο κοκκινιστό και το βράδυ επρεπε να φάω στο σπιτι μου κρέας απο το μεσημέρι για να μην ψιλιαστεί κανείς οτι εφαγα και εκει που πηγα (μη ρωτησετε γιατί ειναι ολοκληρη ιστορία!) Ευτυχως εχω συμμαχο το σκυλοπαιδάκι μου που εσκασε στο φαγητό κατω απο το τραπέζι :lol:

Το Σαββατο ηρθε μια γυναικα στο σπιτι και καθαρισε το δωματιο μου και την κουζινα.. Εγώ ελειπα για ψωνια και ηταν η μαμά εδω και της ελεγε τι να κανει.. Βαλαμε και τα πραγματα στη θεση τους.. και εγώ εχω πέσει σε μελαγχολία... και θυμό.. πολύ θυμό πολλά νευρα.. μου φταίνε ολα και ολοι... Δεν ξέρω αν θα μου μιλάει ανθρωπος μετά την εγκυμοσύνη!! Δεν με νοιάζει κιολας να πω την αλήθεια!! :lol: Το μονο που ξέρω είναι οτι θέλω ΗΡΕΜΙΑ και οχι πολυ κοσμο στην καθημερινοτητα μου!!

Πρεπει να ετοιμαστώ να φύγω.. θα πάω τελευταία φορά σε δουλειά εκτος γραφείου.. το έχω αναγκη αφου μετά θα καθομαι 3 μηνες!! Θα τα πουμε μετά!!

φιλιαααα

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?

Εμεις καλα,δοξα Τον Θεο!Η μπεμπα ειναι αρκετα κινητικη,αλλα με ενοχλουν οι κινησεις της,μου προκαλουν πονο και δυσφορια!:|!Σημερα το μενου εχει φασολαδα!Εσεις τι καλο θα φατε?Οπως πολυ καλα ξερουμε,το φτερνισμα της Mariren εχει γινει ''σλογκαν''!Ε,λοιπον,χθες το βραδυ,καθως καθομουν στον καναπε,φτερνιζομαι και μου φευγουν κοριτσια ουυυυυυυυρααααααα!Οχι απλα λερωθηκα εγω,λερωσα και τον καναπε!Στην αρχη θεωρησα πως εσπασα τα νερα,αλλα ειχε οσμη ουρων,οποτε δεν ηταν κατι τετοιο!Χαχαχαχα!Ελεος!!!!:tongue::tongue:

!

Σορρυ πιυ δεν μπαίνω συχνά στο ποστ απλά δεν ειμαι καλα ψυχολογικά τελευταία...τρώω συνέχεια γλυκά και σημερα έφαγα κρέπα σοκολάτα...!

Την Παρασκευή εχω γιατρό εγω.

Πως εισαι κοπελα μου?Μην αφηνεις να σε κυριευσουν αρνητικα συναισθηματα!Πρεπει να εχεις καλη ψυχολογια για την περιοδο της λοχειας κοπελα μου!Οσο για τα γλυκα,αντε καλε!Καλα εκανες!Εγω χθες,μετα απο πολυ καιρο,εφαγα μια παστα και 2 μπολ ρυζογαλο!Καν δεν προλαβα να το βγαλω,ηταν και καυτο!Χεχεχεχε!Το βραδυ φυσικα υπεφερα!

TatKono μου,χουχουλιαζεις με τον αντρουλη σου?Καλως τα δεχτηκες κοπελια μου!Αγιο Αθανασιο εχω παει 2 φορες!Πραγματικα,πολυ ομορφο μερος,οπως και το Πηλιο,και συγκεκριμενα στην Πορταρια,οπου ειχα μεινει σε ενα φανταστικο ξενοδοχειο!Εαν γινει καποια στιγμη προορισμος σας,σας το προτινω ανεπιφυλακτα!

vanz μου,τι να πρωτοσχολιασω?Χαιρομαι ιδιαιτερα που η σχεση σου με τον αντρα σου ειναι τοσο τρυφερη!Τον συγχαίρω για την προοδο που εχει κανει,και φαινεται πως ειναι αληθινη,πηγαζει απο την καρδια του!Να διατηρησετε αυτη την αγαπη καλη μου!Να σας εχει Ο Θεος παντα καλα!Σας το ευχομαι ολοψυχα!

Οσο για τη μοναδικη στιγμη που εζησες με την μπεμπουλα σου,απλα νιωθω γοητευμενη!Στο επιφυλασσε για το τελος λοιπον!

Δηλαδη,υπαρχει περιπτωση απο αυριο να κρατας την κορουλα σου αγκαλια?Αχ θα τρελαθωωωωω!

effie.k μου,τι να πω,ελπιζω να κανει την μεγαλη βουτια!Μωρε,τι πεισματαρικα πλασματα εχουμε?Γυναικες παιδι μου,απο τωρα εχουν χαρακτηρα!:-D

Δεν εχει καμια βολτα σημερα?

Κατερινακι,σιφουνας!Κοιτα να δεις,μην αισθανεσαι καθολου ασχημα για τα νευρα και που θελεις ηρεμια μετα την γεννα!Ολα ειναι φυσιολογικα!Η περιοδος αυτη δεν ειναι ευκολη!Καταρχην,το σωμα μας καλειτε να στηριξει ενα βαρος το οποιο καταπονει μεση,πλατη,ποδια!Αυτο δεν ειναι αρκετο για να μας δυσκολεψει την καθημερινοτητα?Απ,οτι την αλλη,οι ορμονες μας εναλλάσσονται!Ποσο,λοιπον,μπορεις να το διαχειριστεις!

Απο την αλλη,μεχρι συνειδητοποιησεις τις αλλαγες που εχει επιφερει ενα παιδι στη ζωη σου,μεχρι να μπειτε σε ενα προγραμμα,θελεις χρονο!Αλιμονο,να εχεις τον εναν και τον αλλον πανω απο το κεφαλι σου!Βρε ουστ!:evil:

Πως ειναι η μανουλα?

Και δεν εισαι γαιδουρα,αιντε!:D!Οσο για το τσιγαρο,καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις,για να μπορει μια γυναικα να εχει ολοκληρωμενη αποψη πανω στο θεμα!Απο κει και περα,το τι θα κανει η καθε μια ειναι δικος της θεμα!Κοιτα,το τσιγαρο κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης,συσχετιζεται με την αναπτυξη του βρεφους!Αλλα στις περιπτωσεις που η γυναικα καπνιζει παρα πολλα τσιγαρα!Εσυ καπνισες πολυ μικρη ποσοτητα,δε νομιζω πως εχει επηρεάσει σε κατι!

Οσο για το ηλεκτρονικο,το θεωρω το ιδιο επιβλαβες!Οπως ειπες,εχει χημικα μεσα!Ελα,μαζι θα κανουμε υπομονη,θα στηριζουμε η μια την αλλη!Αλλωστε,για τα μωρα μας το κανουμε,δεν το αξιζουν?Και για την υγεια μας,ετσι?

Γεωργια μου,ολα θα πανε καλα!Εχεις μπει ηδη στον μηνα σου,εχετε παρει και τις απαραιτητες προφυλαξεις για το καλο του παιδιου,να μην αγχωνεσαι!Και γω περασα απο αυτο το σταδιο,με ενεσεις,χαπια,ορο,και κοιτα που ειμαι!Ακομη η μπεμπουλα μου ειναι στην κοιλιτσα!

Ποτε εχεις ξανα γιατρο?

ΤΑΣΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ!ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ!

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑΑΑΑΑΑ?,μηπως και συ γεννησες?Η ξεκουραζεσαι?:-D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...