Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Νεραιδουλα μου μα κοίτα πείσμα αυτή η μπεμπα βρε παιδί μου να μην θέλει να βγει!!!

Φανταζομαι θα σε αφήσει μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας, δεν γίνεται πιο πολύ!!! Μακάρι αύριο που θα πας να έχεις χαρούμενα νέα!!!

Έφη μου ναι σε δημόσιο γενναω γιαυτό παίρνω όλο το σπίτι μαζί μου, εν το μεταξύ επειδή θα μπω νωρίς για να βρω δωμάτιο θα πάρω το μπιστολακι να φτιαξω τα μαλλιά μου για να περάσει η ώρα!!!

Αύριο θα μείνει η μαμά μου το βράδυ μαζί μου για παρέα όχι οτι θα χρειαστω κάτι!! Ο άντρας μου με την μικρή μας!!!

Vanz λες την τρίτη να γεννησουμε μαζί;; κοντευεις και εσύ!!!

Κορίτσια ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κoρίτσια καλημέρα και από εμένα! Με λένε Γεωργία και έχω πητ1/11! Σας "διαβάζω" κι εγώ λίγες μέρες τώρα και στεναχωριέμαι που δε σας "ανακάλυψα" λίγο καιρό νωρίτερα! Περιμένω το πρώτο μου παιδάκι,έχω αγοράκι και είχα μια παράξενη εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής με διάφορα ευρήματα στην αυχενική αρχικά, με εμβρυοκαρδιογράφημα., με πρόωρες συσπάσεις στην 25η εβδομάδα, νοσηλεία, φάρμακα, ενέσεις κτλ.! Αισίως ωστόσο μπαίνω σήμερα 37η εβδομάδα κι εγώ κι έχω ένα υγιέστατο αγοράκι στην κοιλιά μου! Μακάρι να σας είχα βρει νωρίτερα,είναι πράγματι ιδιαίτερα αλληλουποστηρικτικό το forum,

Ελπίζω να μην σας κούρασε η αυτοπαρουσίαση!

Με το καλό να δεχθείτε τα μωράκια σας,διάβασα πως κάποιες τα περιμένετε από μέρα σε μέρα!

Γεια σου georgia μου, καλώς ήλθες και με το καλό να έρθει το αγοράκι σου! Αϋπνίες και εσύ; Εμείς εδώ μαζευόμαστε όλες και μοιραζόμαστε τα άγχη και τις αγωνίες μας! Από ετοιμασίες πως τα πας; Βαλιτσούλα έτοιμη; Που γεννάς;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γεωργία μου καλώς ήρθες και με το καλό το αγοράκι σου!!! Πωπω φαντάζομαι πόσο δύσκολες στιγμές πέρασες και εσύ κορίτσι μου με αυτά που σου τύγχανε όμως σημασία έχει ότι το μωρό σου είναι καλά!!!

Έφη καλημέρα!!! Αϋπνίες ή πρωινος τύπος;;

Εγώ ξυπνησα έχω να ετοιμασω βαλίτσα :P πλάκα κάνω δεν χωράει τίποτα άλλο αν και το μαξιλάρι μου θα το πάρω!!!

Δεν μπορώ να πω οτι κοιμήθηκα καλά, είχα πονακια περιόδου που χτυπούσαν τη μέση και νόμιζα οτι θα γεννησω χθες!!! Φυσικά δεν ηταν τίποτα και απλά ηταν το άγχος μου, ίσως και το έντερο που έχω θέμα τουαλέτας τις τελευταίες μέρες!!! Τώρα τις πρωινές ώρες είδα στον ύπνο μου οτι έκανα εισαγωγή και πήγα να κάνω υπέρηχο και το μωρακι μου δεν ζούσε!! Φρίκη.... ξυπνησα έντρομη και ευτυχώς πριν κ λίγο έδωσε το παρόν να ηρεμήσει η μανούλα!! Τελικά και το προγραμματισμένο άγχος έχει πάντως, γιατί ξέρεις πότε θα γεννήσεις, ε και όσο κοντεύουν οι ώρες ...

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και τα μωρακια εντός και εκτός κοιλιτσας!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα σας και απο εμένα! Καλωσόρισες Γεωργια! Εγω εχω πητ στις 31/10 και τωρα ειμαι στην 36η εβδομαδα! Αχ μπερδεύτηκα με τις εβδομαδες πως τις μετράτε κορίτσια; Εφη μήπως να έβαζες ξανά το πινακακι και να προσθέσεις και τα νεα μέλη της ομάδας μας;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τασούλα μου γλυκιά, τι όνειρο ήταν κι αυτό?:rolleyes:!Καμάρι,καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου!Δεν είναι κατι που σε βρίσκει απροετοιμαστη,και αυτό νομίζω πως εντείνει την αγωνία! Τι ώρα θα κανείς εισαγωγή?Αχ δε το πιστεύω,αυριο θα κρατας την μπεμπουλα σου!Δε σχολιαζω για τη βαλίτσα!!!!Ελπίζω να εχει χώρους στο δωμάτιο!:tongue:!Καλά εκανες και την γεμισες!Να είσαι καλυμμένη!

Vanz μου,τι κάνει ο αντρουλης σου?Φαντάζομαι ποσό θα του λειψατε!Αύριο μπαίνεις για πρόκληση?

Εφουλα μου,σήμερα έχεις καρδιοτοκογραφο?

Νεραιδουλα μου,και εσύ έχεις γιατρό!Να ευχηθω καλή επιτυχία? Θα μας κάνει την χάρη ή κύρια?

Tatkono μου,σήμερα έρχεται ο άντρας σου?Με το καλό να τον υποδεχτείς!

Γεωργία μου,καλώς ήρθες καλή μου!Με το καλό να ρθει ο μπεμπης σου!Βλέπω και σένα σε ταλαιπώρησε πολύ!Δοξα τον θεό,όλα καλά!Δεν μας ήρθες αργά!Άλλωστε είμαστε εδώ για να μοιραστουμε και τα μετά της γέννας!Είμαστε παρεουλα!

Εγω κορίτσια τα ίδια! Νομίζω πως όσο ακολουθουσα φαρμακευτική αγωγή είχα πιο πολλές συσπάσεις απ ότι τώρα!Αν και πετρώματα έχω σχεδόν όλη μέρα,αλλά όχι πόνους!Θέλω να βγω λιγάκι έξω,να περπατησω,αλλά αρχίζω και ποναω μετά από λίγα λεπτά,στο γνωστό σημείο!:mad:!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα σας και απο εμένα! Καλωσόρισες Γεωργια! Εγω εχω πητ στις 31/10 και τωρα ειμαι στην 36η εβδομαδα! Αχ μπερδεύτηκα με τις εβδομαδες πως τις μετράτε κορίτσια; Εφη μήπως να έβαζες ξανά το πινακακι και να προσθέσεις και τα νεα μέλη της ομάδας μας;

Καλημέρα Αγάπη μου!Πως νιώθεις τώρα που σταματησες τη δουλειά?

Γιατί καλε μπερδευτηκες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Θα πάω κατά τις 11.00 με 11.30 για εισαγωγή μήπως βρω μονοκλινο αλλιώς θα πηγαινα απόγευμα!!

Έκανα την αποτρίχωση μου τώρα το πρωί τα λόγια είναι περιττά, το αίμα έτρεχε ποτάμι!!! Ελπίζω να μην με πιάσει πολύ φαγούρα και δεν την παλευω αν και με τους πόνους της καισαρικής νομίζω δεν θα καταλάβω τίποτα!!!

Θα έχουμε πολλά νέα κορίτσια σήμερα από γιατρούς!!! Θα μπαίνω να σας διαβάζω!!!

Hope τα χάπια κάνουν αυτή τη δουλειά φαντάζομαι. Εγώ είχα πάρει τόσα ενδοφλέβια φάρμακα στην πρώτη και τόση ξάπλα που τρομαξα να γεννησω!!! Αλλά περπατουσα πααααααρα πολύ. Να περπατας και εσύ γλυκιά μου να έχεις εύκολο τοκετό, χωρίς προκλήσεις κ.λ.π. Γιατρό πότε έχεις;;;

Αγάπη γιατί μπερδευτηκες; μετράς μέρες αντίστροφα από την Πητ και το βρίσκεις!!! Είσαι κοντά με την Γεωργία μήπως γιαυτό μπερδευτηκες επειδή είπε οτι είναι 37η εβδομάδα;; εμμμμ βιάζεται λίγο μου φαίνεται :P

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Effie μου έχω πολλές αϋπνίες! +του ότι έχω έναν άντρα που δουλεύει με βάρδιες και χτες ήταν νύχτα,οπότε ήταν πιο δύσκολα! Η βαλίτσα έτοιμη ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω! Γεννάω στο Λητώ,εσύ;;

Tassoula μου με το καλό κορίτσι μου,μ' έναν πόνο που λένε! Σε λίγο θα το κρατάς το μωράκι σου!

Αγάπη-Αγάπη είμαι 36 εβδομάδων και 1ας ημέρας,δηλαδή μπήκα 37η εβδομάδα κατά το γιατρό μου. Έχουμε διαφορά μιας ημέρας στην πητ μόλις! Κατά το γιατρό μου το πιο πιθανό είναι να μην συμπληρώσουμε τις 40 εβδομάδες βέβαια,γιατί το μωράκι μας είναι πολύ χαμηλά κι έχω αρκετές συσπάσεις που καταγράφονται και στον καρδιοτοκογράφο.

Hope μου χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκα το forum ,έστω και τώρα.

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια μέσαι και έξω από την κοιλίτσα!!! :)

Καλέ μια μέρα δεν μπήκα τι το κάνατε?! Πααααλι διάβαζα και "σημείωνα" τα σος!! Χεχε!! Καλά κάνετεεεε και χαίρομαι που είστε όλες καλά και δεν είσα και καμία γέννα όταν ελειπα!!! Χιχι!!

Να σας καλωσορίσω με την σειρά μου στην παρείτσα μας γλυκές μου thalisa και georgia! Είμαστε μια καλή παρέα όλες και δεν έχει σχέση ποτε γεννάμε κτλ!! Όπως είπαν κ οι υπόλοιπες ανταλλάσσουμε απόψεις και ανησυχίες!! Πως πάνε οι εγκυμοσύνες σας?? χαίρομαι που πήγαν καλά μεχρι τώρα μπορεί με κάποιες δυσκολίες αλλά σκεφτείτε φτάσατε στο τέλος!! :) εύχομαι με το καλό να φτάσετε στον τελικό προορισμό και να πάρετε τα ομορφότερα πλασματάκια στον κόσμο αγκαλίτσα!!! :)

Κορίτσια εχθές παγκόσμια ημέρα ζώων!! Να χαίρεστε και να αγαπάτε τα Ζωάκια σας και όλα τα ζωακια του πλανήτη!! :) οι σκυλομανούλες να χαίρονται τα σκυλοπαίδια τους κι εγώ φυσικά τον σκυλάρα μου που δε με εχει αφήσει λεπτό από τα μάτια του!! :)

hope μου σε ευχαριστώ καλή μου για τις ευχές σου!! :) εύχομαι και σε σενα ότι καλύτερο κ ευτυχέστερο στη ζωή σου και με το καλό να έρθει η 2η μπεμπούλα σου να σας χαρίσει πολλά πολλά χαμόγελα!!! :) Ναι σήμερα έρχεται ο αντρούλης μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ και ευτυχώς ο μπόμπιρας μας έκανε το χατίρι να περιμένει!! :) έμειναν πααααααρα πολλά γλυκά γιατί και οι προσκεκλημένοι φέρανε κ φαντάσου μου φτάνουν και περισσεύουν και για την κλινική!! Χιχι! Να κεράσω κανένα?! Όσο για την τούρτα παρά την στενοχώρια κ την αποτυχία που είχα βγήκε φανταστική τόσο εμφανισιακά όσο κ γευστηκά και χάρηκα ιδιαίτερα μπορώ να πω!! :) πως είσαι εσύ?! Και εσύ θα πας μέχρι το τέλος?! Τι θα γίνει με τα μωράκια μας δεν θέλουν να βγουν?! Χιχι

έφη μου πόσα τρουφάκια θες πες μου κ στέλνω!!!! Χιχι!, ε εντάξει περιττό να πω ότι έχω τσακίσει τα πάντα!! Πως μπορώ κ ανασαίνω από το φαι δε μπορώ να καταλάβω!! Σε τέτοια φάση βρίσκομαι!! Περιμένουμε νεάκια από τον γιατρόόόό!!! :)

vanz μου κορίτσι μου πως πάνε τα πονάκια.., διάβασα είσαι καλύτερα! Ε εντάξει είναι προπαρασκευαστικά αφού κιόλας έχεις ραντεβου αύριο κ μετράς αντίστροφα όλα καλά θα πάνε! Υπομονή για τα τελευταία πονάκια!! :) εγώ ναι χάνω λίγα λίγα έχει φύγει το "καπάκι" που λένε.. :/ πονους έχω τώρα πονάκια περιόδου αλλά τίποτα παραπέρα!! Δεν είδα και καθόλοθ υγρού εχθές οπότε κάτι είναι κ αυτό!! ;) ο μπεμπης ζωηρός όπως πάντα!! Χεχε!!

τασσουλίτσα μουυυυ σήμερα εισαγωγή!! Τέλειαααα!!! Απο αύριο θα έχεις αγκαλιά τον θησαυρό σου!!! Με το καλό ομορφιά μου!! Όλα να πάνε καλά σου στέλνουμε θετική ενέργεια και για να σου φεύγει το άγχος διάβαζε μας!! Εμείς απο ότι βλέπω δε γεννάμε !! Όλες εδώ....!!! :)

αγάπη τι κάνεις κορίτσι μου πως είσαι? κανένα νέο??

νεραιδούλα μου εντάξει έχω πάθει τραλαλά με το μωράκι σου!! Πόσο καλά το φροντίζεις και δε θέλει να σε αποχωριστεί?! Τρώει κάλα ε?! Χεχε όπως γράφει ένα ανέκδοτο έχει 24/24 ωρο σέλφ σέρβις ότι ζητήσει!!! Φια αυτόν τον λόγο!! Όταν θα βγει θα πρέπει να κλάψει κιόλας!! Χαχα!! Αχ γλυκιά μου τι ν κάνεις υπομονή!! Υπάρχουν κ αυτά τα δύσκολα με την έννοια της ταλαιπωρίας αλλά σκέψου τα χαδάκια και τα μουτράκια που θα έχεις όταν το πάρεις επιτέλους αγκαλιά!! Τα διαγράφει όλα!! Θυμισέ μου στην πρώτη καισαρική δεν είχες κάνει?? οπότε πρώτη φορά το ζεις όλο αυτό ε??

Κορίτσια μου εγώ τα ίδια.... Λίγο η μέση λίγο πονάκια περιόδου...λίγο σα να έχω κρυώσει και να έχω μια ελαφριά γαστρεντερίτιδα αλλά το καλό είναι ότι δε με φεύγουν άλλα υγρά και δεν γέννησα χωρίς τον άντρα μου!!!! Η κοιλίτσα έχει κατέβει εχθές το βράδυ και σήμερα τον νιώθω πολύ χαμηλά....βέβαια από ότι το κόβω πάλι ψηλά είναι για να βγει αλλά αφου άνοιξε ο σάκος μέσα στην εβδομάδα θα μας βγει! Τετάρτη έχω εγώ γιατρό μπορεί να με βάλει και την τετάρτη να γεννήσουμε... Για να δουμε... Μετά το χθεσινό πάντως είμαι όλο ξάπλα!! Δε προκειται να σηκωθω! Η βαλίτσα έτοιμη....

Πολλά έγραψα και σας κουρασααααα... Συγνώμη καλές μου πλλυλογού βγήκα...!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Tassoula μου με το καλο να πανε ολα και αυριο να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά!

Καλως ηρθανε τα νεα κορίτσια και με το καλο να περασουν οι μερες και να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά!

Θα μπω αργότερα να ας πω τα νεα μας. Πολλά φιλιά σε όλες! Να προσέχετε!

U85pp3.png

Τασσούλα μου αϋπνίες.... Τρελά όνειρα τις τελευταίες μέρες. Και εγώ έβλεπα ότι έσπασαν τα νερά αλλα δεν γεννούσα! Ο,τι να 'ναι!!!!

Γεωργία μου και εγώ στο Λητώ θα γεννήσω. Τα βραδια και εγώ μόνη, μια από τα ίδια και εμένα ο άντρας μου, όποτε σου κάνω συμπαράσταση... Και εχω πλέον πεισθεί ότι θα μου τύχει κάτι βραδινές ώρες, όποτε βαλιτσούλα κ τηλέφωνο για ταξί σε ετοιμότητα.

Τατιάνα μου με το καλό να δεχτείτε τον μπαμπά σας! Για να δούμε τι θα κάνει ο μικρούλης σας! Μήπως τον περιμένει για να έρθει;;!!!!! Ο καρδιοτοκογράφος δεν ξέρω αν ειναι απαραίτητος, εμένα θα μου κάνει γιατί θέλει να δει αν κάνει συσπάσεις η μήτρα, μιας και δεν εχω ούτε πόνους ούτε συσπάσεις ούτε πετρώματα τίποτα... Μετά νομίζω το κάνουν και προς το τέλος για να βλέπουν αν το μωρό ειναι οκ η δυσανασχετεί...

Mariren καλημέρα! Πως είστε μαμά και μωρό;;; Πως τα πάτε; Προσαρμόστηκες; Περιμένουμε νέα!

Αγάπη θα ανεβάσω πάλι το πινακάκι!!!

Hope μου σήμερα το μεσημέρι ναι! Νστ και καλλιέργεια μου είπε! Για να δούμε...

Καλημέρες σε όλες!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren..................αγοράκι......3/09

MARYPOPINS............αγοράκι......18/09

Coming soon...

neraidoyla............κοριτσάκι......ΠΗΤ 3/10

tassoula...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 6/10

Vanz.....................κοριτσάκι......ΠΗΤ 11/10

effie.k...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 14/10

magdaTS..................αγοράκι.....ΠΗΤ 16/10

Hope!...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 18/10

kitty805..................αγοράκι......ΠΗΤ 20/10

gigitsa...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 20/10

afroditoula...............αγοράκι.....ΠΗΤ 23/10

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Tatkono...................αγοράκι.....ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

georgia!..................αγοράκι.....ΠΗΤ 1/11

Thalitsa...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 8/11

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana.....................αγοράκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Σας ειπα πως βαριεμαιιιιι?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!

Τatkono μου,αμαν βρε θηριο,μου ανοιξες την ορεξη ετσι οπως τα περιγραφεις!Οριστε,λοιπον,αφου εχετε αποθεματα γλυκων,να τα παρεις στην κλινικη!Καμαρι μου,οπως ειπε και η Εφη,δεν ειναι απαραιτητο να κανεις καρδιοτοκογραφο!Και γω,εκανα μονον οταν νοσηλευτηκα!Στην 1η μου κορη,για παραδειγμα,δεν ειχα κανει καθολου!Την ειχα γεννησει στις 38εβδ και 4 μερες!Ισως εαν αργουσα κι αλλο να εκανα!Δε ξερω!

Εφουλα μου,λες να σας κανει νυχτα την εμφανιση η μπεμπουλα?Χαχαχαχα!Αντε,περιμενουμε νεα σου!Λες να κατεβηκε η μικρουλα?Το ευχομαι βρε γλυκα μου!Ειναι κοντα το μαιευτηριο?

Μαριρεν μου,τι κανετε κοπελα μου?Τι κανεις ο μπεμπης?

Γεωργια μου και ο αντρας μου,μετραει τις εβδομαδες οπως εσυ!Εαν τον ρωτουσες ποσο ειμαι τωρα,θα ελεγε ''Εισαι

38εβδομαδων και 2 ημερων,ΑΡΑ διανυεις την 39η βδομαδα!''!Εμενα με μπερδευει αυτο!:rolleyes:!

Εισαι ετοιμη?Βαλιτσα,παιδικο δωματιο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...