Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Πως είστε;

Τασσούλα μου με το καλό αύριο, χωρίς άγχος και θετικές σκέψεις! Ολα καλά θα πάνε!

Thalitsa καλώς ήλθες! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου, όποτε αυτό αποφασίσει! Λογικά την Πέμπτη μπαίνεις στο μήνα σου!

Hope μου καλό χειμώνα τώρα! Εγώ δεν το σκέφτομαι ακομα για χαλιά μιας και ο καιρός εδώ ειναι ακομα ζεστός...

Τατιάνα αν έχει μείνει κανά τρουφακι στείλε κανένα κι από εδώ!! :tongue::tongue:

Εχω λυσσάξει για γλυκό εδώ και μια βδομάδα αλλα κρατιέμαι...

Αύριο νστ, ξέρετε πόσο διαρκεί;;;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έφη μου ευχαριστώ!!! Είμαι χαλαρή τώρα και περιμένω!!! Θα μπαίνω να σας λέω τα νέα μου!! Ήθελα το μωρακι μου να ετοιμαστεί μόνο του και να μου δείξει σημάδια πριν την καισαρική!!! Δεν ήθελα να το βγάλω πριν την ώρα του αλλά δεν θέλουμε να το ρισκαρουμε!! Μπορεί μέχρι την τρίτη να γινει έχω ακόμα καιρό!!!

Εμένα το νστ κρατούσε συνήθως 20 λεπτά με μισή ώρα. Αναλόγως βέβαια την περίπτωση θα σου πει ο γιατρός σου, υπολόγισε γύρω στο μισαωρο !!!

Χαλιά;;; εδώ έχουμε ακόμα ζέστη, κοιμάμαι χωρίς σεντόνι... Χαλιά πριν τις γιορτές!!! Αφού θα ανέβει η θερμοκρασία!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπερα κι απο μεναα!Τι κανετε?

Αχ,Τασουλα μου,πραγματι,πολυ χαμηλος ο αιματοκριτης!Φανταζομαι οτι ακολουθεις φαρμακευτικη αγωγη,ηδη προ εγκυμοσυνης!Πως αισθανομαι καλη μου που αυριο κανεις εισαγωγη?Τι ωρα θα μπεις?Αντε,να ξεκουραστεις και να χαρεις και την κορακλα σου,μιας και θα την δεις μετα απο καποιες μερες!

Τασουλα μου,εγω δεν εχω σχετικη εμπειρια να σου πω,για τον αν μπορεις να σηκωνεις ή οχι την μικρη σου μετα την καισαρικη!Θα σου πω,απλως τι εκανα,οταν εμαθα πως ειμαι εγκυος και λογω και προηγηθεισας αποβολης,απέφευγα την αγκαλια!Οταν ζητουσε,και ημουν ορθια,της ελεγα μονο στο ποδι γιατι η μαμα εχει νινι στην κοιλια!Τουλαχιστον μεχρι να περασει το 1ο τριμηνο!Επειτα,οταν ηθελα επιμονα,καθομουν κατω!Σιγα σιγα,αρχισε να το καταλαβαινει και μαλιστα μου ελεγε η ιδια''αγκαλια στο ποδι,γιατι η μαμα εχει νινι''!:)

Thalitsaκαλως ηρθες στην παρεα μας!Με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου!Οπως ειπε η Τασουλα,ειμαστε πολλες αυτες που ειχαμε συσπασεις κι ακομη ειμαστε στην αναμονη για γεννα!Εγω ειχα συσπασεις απο την 30η εβδομαδα,με τραχηλο που μειωνοταν,παρολο που επαιρνα χαπια!Τωρα μπαινω στην 38η βδομαδα με εξαλειψη τραχηλου και διαστολη,και παρολα αυτα,κρατιομαστε ακομη!

Πραγματικα μωρε κοριτσια,εκει που ελεγα πως μετραω ωρες,μαλλον δεν εχω ελπιδες!Νιωθω πως θα φυγει και αυτη η βδομαδα!Ετσι μου λεει το ενστικτο μου!:rolleyes:

Εφη μου εχω καθησα μιση ωρα στο μηχανημα!Περιπου 20 με 30 λεπτα διαρκει!Να μας πεις νεα!

Οσο για γλυκο,αχ πως κρατιεμαι και γωωωω,δεν λεγετε!Τωρα εφαγα ενα μπολ με φρουτα μπας και μου φυγει η λιγουρα!Αι στο καλο,τι παθαμε?:shock:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Θα μπαίνω να σας λέω τα νέα μου!! Ήθελα το μωρακι μου να ετοιμαστεί μόνο του και να μου δείξει σημάδια πριν την καισαρική!!! Δεν ήθελα να το βγάλω πριν την ώρα του αλλά δεν θέλουμε να το ρισκαρουμε!!

Χαλιά;;; εδώ έχουμε ακόμα ζέστη, κοιμάμαι χωρίς σεντόνι... Χαλιά πριν τις γιορτές!!! Αφού θα ανέβει η θερμοκρασία!!!

Χεχεχεχε...σοκαριστικες με τα χαλια?Καλε,μιλαμε για Κοζανη!Χαζο κλιμα!Εδω τα κρυα μας επισκεφτονται πρωτα,ενω το καλοκαιρι,μας θυμαται στο τελος του!

Να φανταστειτε,ηδη στην οικοδομη μας,οσοι εχουν παιδια,αναψαν τα καλοριφερ!Γενικως,ο κοσμος αρχισε να χρησιμοποιει θερμανση!:)

Να μπαινεις κοριτσι,εαν μπορεις!

Δεν πειραζει,με οποιον τροπο κι αν ερθει,να πανε ολα καλα Τασουλα μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εγώ το πρωί που πήγα για καφέ πήρα επιτέλους σοκολάτα μηχανής!!! Βαρεθηκα χυμούς χυμούς χυμούς!!! Είμαστε στο τέλος γιαυτό ζητάμε γλυκό!! Εγώ κορίτσια τελικά πήρα 12 κιλά στην εγκυμοσύνη μου, αφού αύριο κάνω εισαγωγή καο κόβω το φαγητό μπορώ πλέον να το πω οτι εκλεισα στα +12. Θα σας πω όταν βγω και ζυγιστω σπίτι πόσα θα φύγουν στην γέννα :P

Και εγώ αυτό θα κάνω με την μικρή μου, θα την παίρνω αγκαλιτσα στο κρεββάτι ή στον καναπέ, θα προσπαθήσω ίσως να της πω όρι η μαμά είναι λίγο αρρωστουλα και δεν μπορεί!!! Δεν θα της πω για το νινι μήπως της βγει αρνητικά και το βαραει ή νομίζει οτι φταίει αυτό!!!

Χθες που είχαμε βγει έλεγαν οι φίλοι μας στον άντρα μου αφού το βράδυ θα μένει αυτός κάθε πολύ ξυπνάει το μωρό θα πρέπει να με βοηθάει να το βάζω στο στήθος για να θηλάζει..... Ξέρετε τι απάντησε;;; δεν θα είστε καλά, θα σηκωνομαι , θα του δίνω το γαλατάκι του, θα ξερενεται και μετά θα κοιμάμαι και εγώ!!!:cry::cry::cry:

Γιατί οι άντρες δεν καταλαβαίνουν της ανάγκη του μωρού για θηλασμό; ενώ ξέρει και μου το λέει και ο ίδιος οτι το καλύτερο γάλα είναι το μητρικό, μου απαντάει οτι ακόμα δεν θα έχω γάλα, όταν κατέβει σε 3 μερες θα μπορώ να θηλάζω μονη μου....

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες και ανταποδιδω!!!!τασουλα δεν ηξερα σου ευχομαι αν και ειμαι σιγουρη ολα θα πανε τελεια και με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου:)

Κοπελιά μου,καλά έκανες και ήπιες την σοκολατιτσα σου!Άλλωστε,όπως ειπες,την Τρίτη θα έχεις το κοριτσάκι σου αγκαλιά, σε ένα ρόφημα θα κολλησουμε?

Τασούλα μου,πιστεύω πως ο άντρας σου δε θα έχει τη ιδια άποψη όταν με το καλό γεννηθεί ή μπεμπα σας!Δεν είναι ή πρώτη φορά που θα θηλασεις, έχει περάσει μαζί σου αυτή την εμπειρία! Μπορείς όμως να το συζητήσεις μαζί του!Τι λες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Vanz μου να έχεις το νου σου, γιατί εμένα ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να φύγουν και λίγα λίγα σε κάποιες ποσότητες... Αλλα αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός μην αγχώνεσαι.
Κορίτσια μου γειά σας!!

vanz μου τι κάνεις κορίτσι μου?! Τι ήταν αυτό που διαβασα?! Καλε όλα τα περιεργα στην παρέα μας θα γίνουν?! Η μία με το φτέρνισμα η άλλη (εσυ στην προκειμένη περίπτωση) με τα υγρααα! Αιντεεεε!! Χαχα! Πως εισαι? εχεις πονάκια??

Εγώ γλυκές μου ΣΧΕΔΟΝ τίποτα!! Σήμερα έχασα μία μεγάλη ποσότητα βλέννας η οποία ήταν καφετί γέμισα σχεδόν όλο το χαρτί! :/ παρόλα αυτά τίποτα από πόνους... ΤΙΠΟΤΑ! Και αγχώνομαι μην τελειώσουν τα υγρά... :/ ο γιατρός με είπε ότι δεν χρειάζεται άγχος.. Αχ...

Vanz στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα χάσει πολλά υγρά και είχα τρέξει στο νοσοκομείο γιατί νόμιζα οτι ηταν αμνιακό. Τελικά μετά απο εξετάσεις μου είπαν οτι δεν έχω χάσει αμνιακό αφού ο σάκος είναι κλειστός!!! Μου έλεγαν οτι ήταν ούρα και εγώ τους έλεγα οτι αποκλείεται!!! Μου έλεγαν οτι το παθαίνουν αυτό οι γυναίκες και δεν το καταλαβαίνουν αλλά είναι ούρα που μας φεύγουν γιατί πιέζεται η κύστη μας!!! Εγώ το είχα πάθει στον 8ο!!!

Δεν λέω ότι ηταν και τα δικά σου ούρα απλά λέω τι είχε συμβεί σε μένα!! Άμα σου είπαν πάντως ότι έχεις αμνιακό μην αγχωνεσαι και παρακολούθησε το!!

Άρα Τατιάνα είναι σίγουρα η τραχηλικη βλέννα!!! Εγώ ακόμα εδώ είμαι!!! Σήμερα βολταρα πολύ το πρωί για καφέ και το βράδυ με πήγε ο άντρας μου για φαγητό γιατί ποιός ξέρει πότε θα μπορώ να ξανά πάω!!! Έφαγα μέχρι σκασμου μια υπέροχη μακαροναδα και νομίζω θα υποφέρω το βράδυ!!!! Άντε να κοιμηθώ!!!

Κορίτσια που χαθηκατε σήμερα;;;;

Vanz πως είσαι;;; τελικά με τα υγρά που εχασες τι έγινε;;; εχασες κι αλλά;; μήπως γεννας;;;

Την τρίτη με καισαρική!! Αύριο κάνω εισαγωγή!! Τώρα είμαι ξάπλα και ξεκουραζομαι τα έχω όλα έτοιμα!!! Μόνο να πάνε όλα καλά!!!

Κοριτσια καλησπέρα.. Υγρα δεν ειχα άλλα. Η μικρη κουνιεται αρκετα αν και ζορισμενη, πονακια εξακολουθω να εχω λίγα και υποφερτά, κι εχω και συσπασούλες. Άρα μάλλον δεν γεννάω , τουλάχιστον οχι μεχρι την Τρίτη που πλεον θα βάλουμε ραντεβού για την πρόκληση.

Tassoula όλα καλά να πάνε ! Είσαι στη τελική ευθεία! Να μπεις να μας πεις νεα μολις μπορέσεις! Με λίγωσες με την μακαροναδα ! Κι εγω παστίτσιο εφαγα σημερα αλλά ηταν τόοοοσο ελαφρύ (light, χωρις λαδι, χωρις αβγα, τυρια, κτλ) που μπορω να πω ηταν σαν νσ τρωω σαλατα...χααχαχα

όσο για τα υγρα, βλεπω οτι πολλες κοπελες μπερδευονται οποτε, ναι, γιατι να μη πιστεψω τις μαμες? Να, κι εσυ λες οτι τα μπερδεψες.. Αλλωστε δεν ειχα άλλα σημαδια..

Κατα τ αλλα , ναι , κοριτσάκια μου, προσέχω. Μείναν πολύ λίγες μέρες πια...

Καλημέρα ομορφιές!! Τι κάνετε που χαθήκατε όλες?? :/

Τασσουλίτσα μου γλυκιά και καλά έκανες και έφαγες και το ευχαριστήθηκες!! :D όπως είπες μετά δεν ξέρεις πότε θα γίνει!! ;) ωραια η μακαρονάδα?! :tongue: πως είσαι κατα τα άλλα?! Ασε ναι αμνιακό υγρό σίγουρα είναι γιατί πρώτη φορά το έβλεπα, μου το είπε κ ο γιατρός... Το θέμα είναι γιατί το χάνω τόσο νωρίς, δεν έχω κανένα πόνο και είναι και σχετικά ψηλά ακόμα ο μπεμπης... :/ περιμένει μάλλον αύριο τον μπαμπά του!!, :D

Εγώ να δείτε τι εφαγα εχθές και σήμερα!! Οτία, πιροσκί, τρουφάκια, πουράκια, κρουασάν...!! Έκανα και την τούρτα!!!! :D φαντασου ειναι πρωι κ εχω φαει τόσα πολλά!!! Χιχι!! Με μέτρο από δω κ περαααα....

Που ειστε καλεεεεε?! Ξυπνησατεεεεεεε?!

Tatkonouli , τι φάση με τα υγρα? Μπορεις να μου θυμισεις σε παρακαλω γιατι ειμαι λίγο στον κόσμο μου αυτες τις μερες? Χάνεις λιγο - λιγο? Και βλέννη παράλληλα?

Εγω καλα, να τα εγραψα και πιο πάνω.. πονάκια, όχι , δεν εχω έξτρα... αυτα που ειχα.. στη μεση και σουβλίτσες στη κοιλιά κι απο κάτω μαζι με πίεση..

vanz μου,κουραζομαστε μωρε!Ακομη και να μην κανουμε τιποτα,ο οργανισμος μας εργαζεται διπλα,για να συντηρησει το μωρακι μας!Οποτε,λογικο ειναι εμφανιζουμε σημαδια κυκλοθυμιας,αλλα πιο σημαντικο να το καταλαβαινουμε!Οπως ειπες,δεν μας φταιει κανεις!Μη νομιζεις,και γω το ιδιο ειμαι!:)

Βρε συ,τι ηταν αυτο που επαθες?Εμενα γιατι μου φαινεται πως ηταν αμνιακο?Οι περιγραφες σου αυτο μου δειχνουν!

Γυρναει ο αντρας σου?Τι καλαααααααααααα!Να τον υποδεχτειτε με το καλο!!!!

Hope μου !!! Ευτυχως μπαινω και λίγο εδω και χαλαρωνω.. Γυρισε ο καλος μου αρον αρον , εφυγαν οι δικοι μου και καθομαστε.. κανουμε σχεδια , οργανωνομαστε, ηρεμα... Εσύ? όλα καλα?

Γεια σας με λενε θαλεια και ειμαι και εγω μαλλν μανουλα οκτωβριου αν και εχω τελικη ημερομηνια 8νοεμβριου μαλλον θα ερθει γρηγοροτερα η μπουμπου μου....

Καλωσήρθες Thalitsa κι απο μενα ! Όλα καλά θα πάνε όποτε και να το αποφασίσει η μπεμπούλα σου, οπότε μην εχεις αγχος !

Διαφημίσεις

Τασσουλα μου με το καλο να αγκαλιασεις την κορη σου!Το τικερακι το εβγαλα μεχρι να γεννησω για να μην αγχωνομαι!40+1 σημερα..αυριο παλι γιατρο!

Neraidoula συγνωμη που δεν θυμαμαι, εχει ψιλοκαει κι ο εγκεφαλος μου λιγο τελευταια... ειχες σταθερο κύκλο? η πητ σου επαιζε ? σου εχει προτείνει πρόκληση?

Τασουλα καλή επιτυχία στην καισαρική και εύχομαι να εχεις σύντομα στην αγκαλιά σου την Μπέμπα σου με υγεία!

Θαλεια καλωσόρισες στην παρέα μας!

Με μπερδέψατε λίγο με τις εβδομαδες κύησης! Εννοείτε οτι απο 35η εβδομαδα είμαστε στον 9ο μηνα; Γιατι εγω ξερω απο την 36η!

Κορίτσι ας με σταματήσει κάποιος γιατί όλη μέρα όλο κάτι προσθετω στην βαλίτσα, λες και πάω διακοπές στο εξωτερικό. Δεν χωράει τίποτα άλλο πλεον!! Έχω μια μεγάλη βαλίτσα, μια μεγάλη τσάντα τζάμπο με όλα τα χαρτικά, πάνες κ.λ.π. μια μικρή βαλιτσουλα νεσεσερ και μια τσαντουλα για να δώσω στο μαιευτήριο στην γέννα!!!

Θα διαβάσω λίγο το βιβλίο μου και θα πάρω αγκαλιτσα την κορούλα μου!!! Θα τα πούμε αύριο να σας πω και αν βρήκα μονοκλινο!!! Εκτός και αν έχω αϋπνίες οπότε μπορεί να ξανά γράψω!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Neraidoula συγνωμη που δεν θυμαμαι, εχει ψιλοκαει κι ο εγκεφαλος μου λιγο τελευταια... ειχες σταθερο κύκλο? η πητ σου επαιζε ? σου εχει προτείνει πρόκληση?

Απο κυκλο οχι δεν εχω σταθερο...και παντα μεγαλο πανω απο 35 ημερες,η ΠΗΤ ομως ειναι βαση υπερηχου,δεν αλλαζει.Ο γιατρος μου ειναι της σχολης 42 εβδομαδες η εγκυμοσυνη κ οχι 40,οποτε θα περιμενω.Προκληση δεν μπορω να κανω γιατι το πρωτο το γεννησα με καισαρικη.Αν περασουν κ οι επομενες μερες που μου δινει κ δεν ξεκινησει τοκετος,θα παρω τη βαλιτσουλα μου κ θα παω:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...