Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Συγνώμη για την έκφραση αλλά ναι σαν μύξα τεράστια ήταν!! Λες και βγηκε από ελέφαντα!!! όλες τις φορές που σας είπα οτι μου βγήκαν (τα κολπικά τα βλέπω κάθε φορά που σκουπίζομαι κ είναι διάφανη) .. κανένα άλλο σύμπτωμα, και φυσικά εγώ κωλο κάτω δεν έβαλα!! ετοιμασίες για αύριο βλέπεται!!! 😛 δεν πέτυχα κ την τούρτα κ στενοχωρέθηκα.... :(

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άρα Τατιάνα είναι σίγουρα η τραχηλικη βλέννα!!! Εγώ ακόμα εδώ είμαι!!! Σήμερα βολταρα πολύ το πρωί για καφέ και το βράδυ με πήγε ο άντρας μου για φαγητό γιατί ποιός ξέρει πότε θα μπορώ να ξανά πάω!!! Έφαγα μέχρι σκασμου μια υπέροχη μακαροναδα και νομίζω θα υποφέρω το βράδυ!!!! Άντε να κοιμηθώ!!!

Κορίτσια που χαθηκατε σήμερα;;;;

Vanz πως είσαι;;; τελικά με τα υγρά που εχασες τι έγινε;;; εχασες κι αλλά;; μήπως γεννας;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Neraidoula το τικερακι σου δεν μετράει μετά τις 40 εβδομάδες και φαίνεται οτι γεννησες!!!:lol:

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα!!! Μανουλες που είστε;;;

Εγώ τελικά κοιμηθηκα μια χαρά παρόλο το φαι χθες!!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφιές!! Τι κάνετε που χαθήκατε όλες?? :/

Τασσουλίτσα μου γλυκιά και καλά έκανες και έφαγες και το ευχαριστήθηκες!! :D όπως είπες μετά δεν ξέρεις πότε θα γίνει!! ;) ωραια η μακαρονάδα?! :tongue: πως είσαι κατα τα άλλα?! Ασε ναι αμνιακό υγρό σίγουρα είναι γιατί πρώτη φορά το έβλεπα, μου το είπε κ ο γιατρός... Το θέμα είναι γιατί το χάνω τόσο νωρίς, δεν έχω κανένα πόνο και είναι και σχετικά ψηλά ακόμα ο μπεμπης... :/ περιμένει μάλλον αύριο τον μπαμπά του!!, :D

Εγώ να δείτε τι εφαγα εχθές και σήμερα!! Οτία, πιροσκί, τρουφάκια, πουράκια, κρουασάν...!! Έκανα και την τούρτα!!!! :D φαντασου ειναι πρωι κ εχω φαει τόσα πολλά!!! Χιχι!! Με μέτρο από δω κ περαααα....

Που ειστε καλεεεεε?! Ξυπνησατεεεεεεε?!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημερα γλυκες μανουλες!Τι κανετε?Δεν καταφερα να μπω χθες!Καναμε δουλειες με τον αντρα μου,με αφορμη το στρωσιμο των χαλιων,και φυσικα μετα δεν μπορουσαμε να κουνηθουμε!:tongue:!Ζεσταθηκε,ομως,το σπιτι!

Εχω βαλει και το φαγακι μου,κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και πιλαφακι!Εσεις τι καλο θα φατε?

αλλα κουραστηκα ψυχολογικα γιατι ενω εχουν καθε καλη προθεση εγω εχω γίνει ιδιοτροπη και μ ενοχλουσε μεχρι κι η κουπα του καφε τους... αποζητώ την απολυτη ταξη... βεβαια δεν βαζω χερι σε κανεναν γιατι δεν φταινε... εγω βασανιζομαι και δεν ηρεμω...

Παω λοιπον με λιγα νευρα και κουρασμενη να μπω για ενα ντους και ξαφνικα γινομαι λουτσα... σαν να κ@τουρηθηκα... χαμος, πλημμυρα... διαφανα κι αοσμα, γεμισε το μπανιο αφου δεν μπορουσα να κρατηθω... γυρναει κι ο αντρουλης μου σημερα νωριτερα , δεν κρατιεται, τα ανεβαλε ολα κι ερχεται..

vanz μου,κουραζομαστε μωρε!Ακομη και να μην κανουμε τιποτα,ο οργανισμος μας εργαζεται διπλα,για να συντηρησει το μωρακι μας!Οποτε,λογικο ειναι εμφανιζουμε σημαδια κυκλοθυμιας,αλλα πιο σημαντικο να το καταλαβαινουμε!Οπως ειπες,δεν μας φταιει κανεις!Μη νομιζεις,και γω το ιδιο ειμαι!:)

Βρε συ,τι ηταν αυτο που επαθες?Εμενα γιατι μου φαινεται πως ηταν αμνιακο?Οι περιγραφες σου αυτο μου δειχνουν!

Γυρναει ο αντρας σου?Τι καλαααααααααααα!Να τον υποδεχτειτε με το καλο!!!!

Τασουλα μου,σωστη η παρατηρηση σου για το τικερακι της νεραιδουλας!Αντε να δουμε,ποσο θα την ταλαιπωρησει?

Κοριτσακιιιι,τι καλα που βγηκατε με τον αντρα σου!Ποσο θα σε αναζωογόνησε!Μακαρι να επαναληφθει συντομα(ασχετα εαν θα ειναι μετα απο 2-3-4(?) μηνες!!!:tongue:)!

Εν τω μεταξυ,πολυ ενθαρρυντικο που ανεβηκε ο αιματοκριτης σου!Ποσο εχεις φυσιολογικα,γιατι θυμαμαι πως ειχες αναιμια?

Αυριο ειναι η μεγαλη μερα ματια μου?Μπαινεις στο νοσοκομειο?Αχ,πως νιωθεις?!!!

Tatkono μου,να χαιρεσαι την αδερφουλα σου!Να ειναι γερη και δυνατη!Να περασετε καλα σημερα!Τι εγινε με την τουρτα τελικα?Σωθηκε η κατασταση?Πως εισαι εσυ?

Να χαιρεστε τα σκυλακια σας κοριτσαρες,και οτι ζωακια εχετε!!!Παγκοσμια ημερα των ζωων σημερα!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Θάλεια με το καλό να έρθει το μωρακι σου!!! Αυτή την εβδομάδα μπαινεις στον μήνα σου!!! Πως πάει η εγκυμοσύνη σου; τι μωρακι έχεις;;;

Hope ο αιματοκρίτης μου είναι πάντα χαμηλός στο 32.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σου τασουλα μου!!!εχω κοριτσακι και γενικα η εγκυμοσυνη μου ηταν πολυ καλη μεχρι τις 33 εβδομαδες οπου εκανα συσπασεις και αρχισα τα χαπια και εκανα και ενεσεις γιατι φοβηθηκαν μηπως βγει προωρη η μπουμπου μας.βασικα ψιλοαγχωνομαι μηπως γεννησω νωρις και μπει θερμοκοιτιδα...επειδη εχω προβλημα με το ποτε μπαινω στον μηνα μου εσυ τι γνωριζεις γι αυτο!!!!χαιρομαι που μπορω και μιλαω σε καποιον μακαρι να το ειχα κανει νωριτερα...δεν ηξερα :)

Διαφημίσεις

Βασικά πρέπει να είσαι 35 εβδομάδων και την πέμπτη μπαινεις στον μήνα σου!!! Τώρα έχεις πολλές συσπάσεις με τα χάπια; ο τράχηλος σου σε τι κατάσταση είναι;; να μπαινεις να μας λες οτι σε απασχολεί, εδώ όλες είμαστε μια μεγάλη παρέα και περιμένουμε τα μωρακια μας!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Με τα χαπια τωρα εχουν περιοριστει οι συσπασεις αλλα οχι οτι κοπηκαν και εντελως!!!αυριο εχω γιατρο οποτε θα ξεκαθαρισω το θεμα με τον μηνα για να ησυχασω λιγακι.πιστευω πως και την αλλη εβδομαδα λογικα θα κοπουν τα χαπια αφου θα εχω μπει στον μηνα μου.ειναι και το πρωτο και γενικα αγχος πολυ...!!!!ευχαριστω πολυ παντως για το ενδιαφερον...

Στο πρώτο παιδί μου είχα νοσηλευτεί και εγώ στις 33 εβδομάδες για συσπάσεις για 2 εβδομάδες μέχρι να μπω στον μήνα μου!! Τελικά πήγαν όλα καλά και γεννησα στις 38 +6 εβδομάδες!!! Μην αγχωνεσαι θα πάνε όλα καλά και εδώ υπάρχουν κοπέλες με συσπάσεις και που κρατάνε ακόμα και δεν έχουν γεννήσει!!! Οι συσπάσεις στον μήνα που είσαι είναι φυσιολογικές και προετοιμάζουν και μαλακώνουν τον τράχηλο για την γέννα!!! Να ακούς τον γιατρό σου!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ναι δικιο εχεις γενικα ειμαι πολυ καλα και ο τραχηλος μου μια χαρα απλα η γιατρος το μονο που μου ειπε ειναι μεινε στον καναπε :) ελπιζω να πανε και για μενα καλα και να γεννησω οσο πιο αργα γινεται.εσυ γεννας οπου να ναι ε;;;

Την τρίτη με καισαρική!! Αύριο κάνω εισαγωγή!! Τώρα είμαι ξάπλα και ξεκουραζομαι τα έχω όλα έτοιμα!!! Μόνο να πάνε όλα καλά!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...