Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Β

Συγνωμη vikib,διαβασα καλα?Σου εχει πει ''Συμβουλος Θηλασμου'' πως επιτρεπεται το καπνισμα στον θηλασμο?Λυπαμαι κοπελα μου,αλλα εαν σου ειπε τετοιο πραγμα πολυ απλα δεν ειναι καταλληλη ''Συμβουλος Θηλασμο''!Απο ποτε το καπνισμα ειναι ακινδυνο εκεινη την περιοδο?Ακομη και στην εγκυμοσυνη!Το τσιγαρο περιεχει πανω απο 2000 δηλητηριωδης ουσιες!Κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης καθονται επανω στον πλακουντα,απ οπου τρεφεται το μωρο,εαν το θυμαστε καλα!Κατα τον θηλασμο,περνανε στο μωρο οοοολες οι ουσιες!Εδω,κοπελα ειπε πως τρωγοντας σοκολατα,το μωρο δεν κοιμοταν τοσο πολυ λογω ζαχαρης!Φανταζεστε τι κακο θα κανει το τσιγαρο?

Και Αγαπη μου,δε ξερω σε ποιο συγκερκιμενο θεμα του parents αναφερεσε,αλλα ειναι ντροπη να υπαρχουν τετοια αρθρα,που μπορει να προτρεπουν μια γυναικα που θηλαζει να καπνιζει!

Παιδια,μην τρελαθουμε τωρα!Λυπαμαι εαν φαινομαι αποτομη,αλλα διαβαζουν και νεες μανουλες/γυναικες,που δεν εχουν γνωση περι αυτου και θα το θεωρησουν φυσιολογικο!:confused::confused:

Hope απο τον τόνο που έγραψες προφανώς φαίνεται οτι δεν είσαι καπνίστρια! Το φορουμ ειναι το parents.org.gr και μπορεις να πας στο ποστ θηλασμός και κάπνισμα για να διαβάσεις. Κανένας ειδικός δεν συστηνει το κάπνισμα κατα τη διάρκεια θηλασμού απλά ο ΠΟΥ και άλλοι οργανισμοί λένε οτι ΔΕΝ ειναι αντένδειξη για κάποια θηλάζουσα μητέρα να καπνίσει μεχρι και 5 τσιγάρα την ημέρα αφού αναλύσεις απο έρευνες έδειξαν οτι μεχρι 5 δεν ανιχνεύτηκαν στο γάλα!

Επίσης αν βάλει κανεις κλίμακα πρώτα ειναι καλύτερα να θηλάζει μια μητέρα που δεν καπνίζει μετα έρχεται η μητέρα που θηλάζει και καπνίζει στη συνέχεια η μητέρα που θηλάζει και δίνει συμπλησωμα ξένο γάλα και τελικά η μητέρα που δίνει μονο ξένο! Sorry αν σε σόκαρα ξανά αλλά ολα αυτά τα διάβασα και τα μεταφέρω...

Ειναι καλο ξέρεις να ενημερωθούν οι νέες μανούλες και για το κάπνισμα για να μην νοιωθπυν άσχημα όσες θέλουν να θηλάσουν αποκλειστικά αλλά θέλουν να καπνίσουν κιόλας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιςης μεταφέρω αυτούσιο ένα κείμενο που διάβασα στο ποστ που προανάφερα και με το οποίο συμφωνώ "και δεν θα έπρεπε να τρώει ούτε τηγανητές πατάτες, ούτε όλα αυτά τα συσκευασμένα τρόφιμα με χρώματα, συντηρητικά και βελτιωτικά γεύσης, με ζάχαρη και κορεσμένα λίπη αγνώστου προέλευσης,

δεν θα έπρεπε να βάφει τα μαλλιά της και τα νύχια της, να βάζει αρώματα με επικίνδυνες ουσίες, να φοράει ρούχα με επικίνδυνες βαφές, να τρώει κρέατα με ορμόνες...

ο κατάλογος είναι ατελείωτος.

Όμως το πρόβλημα είναι μόνο οι μητέρες που θηλάζουν!

Ψάχνουμε ευκαιρία να επιτεθούμε.

Αυτές πρέπει να έχουν πάναγνο γάλα.

Η σαβούρα που τρώει η αγελάδα, τα αντιβιοτικά και οι ορμόνες που έχει πάρει δεν μας πειράζουν καθόλου, το γάλα της είναι μια χαρά για τα παιδιά μας."

Hope μου από περπάτημα άσε... Σήμερα έφτασα σε άλλο δήμο!!! Αύριο μπορεί και σε άλλο νομό!!!:tongue::tongue::tongue:

Neraidoyla έτσι ειναι όπως τα λες. Και εμένα δεν θέλει να με βάλει με τεχνητούς κλπ μέσα... Αλλα φοβάται κάπως την περιτύλιξη και ότι ειναι μεγάλο για μένα το μωρό... Να φτάσω τις 42 εβδ δεν εχω πρόβλημα, αλλα το μωρό θα έχει μεγαλώσει πολύ και σκέφτομαι θα μπορέσω φυσιολογικά;... Τελοσπαντων εχω εμπιστοσύνη στη μητέρα φύση, πιστεύω ολα θα βρουν το δρόμο τους κάπως... Θα δούμε τι θα δείξει κ το νστ τη Δευτέρα.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αχ Αγάπη μου,καπνίστρια είμαι!Εννοειτε πως το εκοψα στην εγκυμοσύνη,αλλά και όταν θηλαζα την πρώτη μου κόρη!Εννοειτε όπως δεν Υπάρχει περίπτωση να το βάλω στο στόμα μου οσο θηλαζω!Και παλι είμαι αντιθετη σε ολα αυτα που μου παραθετετε κοριτσια!Δεν ειναι μονο η νικοτινη η οποια μενει στον οργανισμο συγκεκριμεν λεπτα,οπως αναφερετε καπου,κι οτι το μωρο μπορει αφοβα να θηλασει μετα απο καποια ωρα,ολα τα υπολοιπα συστατικά?

Τελος πάντων!Για μένα θα έπρεπε το τσιγάρο να είναι ένα μεγάλο Χ όταν συσχετίζεται με τον θηλασμό!Απόψεις! Και εννοειτε πως δε θα κατακρινω οποία το κάνει!Ή κάθε μια ξέρει τι κάνει,είναι ενήλικη!

Λοιπόν,όλες καλά βλέπω!Μωρακια στις κοιλιτσες,πονακια υπάρχουν!

Νεραιδουλα μου,πως πέρασες σήμερα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Επιςης μεταφέρω αυτούσιο ένα κείμενο που διάβασα στο ποστ που προανάφερα και με το οποίο συμφωνώ "και δεν θα έπρεπε να τρώει ούτε τηγανητές πατάτες, ούτε όλα αυτά τα συσκευασμένα τρόφιμα με χρώματα, συντηρητικά και βελτιωτικά γεύσης, με ζάχαρη και κορεσμένα λίπη αγνώστου προέλευσης,

δεν θα έπρεπε να βάφει τα μαλλιά της και τα νύχια της, να βάζει αρώματα με επικίνδυνες ουσίες, να φοράει ρούχα με επικίνδυνες βαφές, να τρώει κρέατα με ορμόνες...

ο κατάλογος είναι ατελείωτος.

Όμως το πρόβλημα είναι μόνο οι μητέρες που θηλάζουν!

Ψάχνουμε ευκαιρία να επιτεθούμε.

Αυτές πρέπει να έχουν πάναγνο γάλα.

Η σαβούρα που τρώει η αγελάδα, τα αντιβιοτικά και οι ορμόνες που έχει πάρει δεν μας πειράζουν καθόλου, το γάλα της είναι μια χαρά για τα παιδιά μας."

Πιστεύετε πως όλα αυτά μπορεί να συγκριθούν με το τσιγάρο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Μωρέ κορίτσια νομίζω ότι όλες καταλαβαίνουμε οτι δεν κάνει καλό το τσιγάρο ούτε στην εγκυμοσύνη αλλά ούτε στον θηλασμό!! Θεωρώ απαράδεκτο να συμφωνήσει γιατρός για ακόμα και 5 τσιγάρα την ημέρα. Θεωρώ απαράδεκτο γυναίκα να θέλει και να θηλάζει και να καπνίζει!!! Ας κάνει υπομονή για το καλό του παιδιού της που δεν φταίει σε τίποτα να καπνίζει μαζί της.....

Είμαι απόλυτη σε αυτό το θέμα και είμαι και πρώην καπνίστρια που το εκοψα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και εννοείται δεν το ξεκίνησα στον θηλασμό!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κορίτσια η ψυχολογία μετα τη γεννα ειναι δύσκολη! Η κάθε μια έχει τις δικές της ανάγκες! Για όσες καταφέρατε να θηλασετε αποκλειστικά και δεν να αρχίσατε το καπινισμα ειναι τι ιδανικότερο και το σέβομαι αλλά δεν μπορω να κατακρίνω και τις μανούλες καπνίστριες που θέλουν να θηλάσουν! Απλά ενημερωτικά έγραψα τα πιο πάνω ποστ και όσες θέλουν μπορούν να ενημερωθούν και απο ειδικά άρθρα του ΠΟΥ και της UNICEF!

Πιστεύετε πως όλα αυτά μπορεί να συγκριθούν με το τσιγάρο?

Βεβαίως μπορούν συγκριθούν και μπορεί να το καταλάβει κανεις αυτο οταν ασχολείται με την υγιεινή διατροφή!

Δεν μπορούμε απλά να στεινουμε στο τοίχο μια μάνα που θηλάζει και θελει να καπνίσει και να αγνοούμε μια μάνα πιυ δεν θηλάζει και δίνει μονο ξένο γάλα! Βέβαια δεν θέλω να κρίνω ή να κατακρίνω καμία κορίτσια η καθεμία κανει τις επιλογές της! Αυτο που θέλω όμως όσον αφορά τον αποκλειστικό θηλασμο ειναι να έχετε μια σωστή ενημέρωση ίδιαιτερα αν μπορείτε απο κάποιο σύμβουλο θηλασμού! Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση όσον αφορά το θηλασμο!

Κορίτσια να σας πω την ανησυχία μου γιατί δεν το είχα σκεφτεί και αγχωθηκα τώρα;;;

Εγώ που θα κάνω καισαρική δεν θα μπορώ να παίρνω αγκαλιά την κόρη μου την πρώτη για χμμμ 2 μήνες τουλάχιστον..... Μα είναι δυνατόν;; είναι ακόμα μωρό και αυτή πως θα της στερησω την αγκαλιά που την ζητάει συνέχεια;; συν το πρακτικό του θέματος θα πρέπει να την σηκώνω να την άλλαξω, ντύνω, βάζω στο καρεκλακι της!!! Δεύτερο μανουλες τι λέτε;;;

Θα ρωτησω τον γιατρό αλλά είμαι σίγουρη οτι θα μου απαγορεύσει να την σηκώνω..... Δεν θα νιώθει απόρριψη που θα σηκώνω το μωρό;;; είναι 20 μηνών δεν νομίζω να καταλάβει αν της εξηγήσω!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Βανζ μουυυυ τι ωραία που πήρε θέση...!! Άντε πλησιάζεις κι εσυυυυ!! Σε κουράζει η μπεμπα?? πάλι καλά που κοιμάσαι πάντως!! Πολλές δεν μπορούνε καθόλου!! Και εγώ μπορώ να πω τον ευχαριστιέμαι τον υπνο!! Χιχι!!

Tatkonouli , κανένα νέο ? Πώς πας?

vanz μου,κοιμησου κοριτσι μου!Και γω τελευταίες μερες ριχνω κατι υπνους!Πριν ζοριζομουν,ή απλως ειχα αυπνιες!Μακαρι να γυρισε,να ειναι ετοιμη η μπουμπου σου!Οι δικοι σου μενουν κοντα?

Hope μου, καλά κάνεις! Θα μας χρειαστουν δυναμεις πιστευω για μετα τη γεννα! Πώς είσαι σήμερα?

Οι δικοί μου μένουν σε μια αποσταση κανενα τεταρτακι με το αυτοκινητο. Τωρα τους εχω εδω σε μενα τις τελευταιες μέρες..

Προχτές είχα πόνους... Είναι εδω οι δικοί μου , δεν φοβηθηκα.. Χτες δουλειές.. κουρτινες με τον αδερφο , μαγειρεματα, πλυσιματα, κουράστηκα, το απογευμα ημουν χαλια... αλλα κουραστηκα ψυχολογικα γιατι ενω εχουν καθε καλη προθεση εγω εχω γίνει ιδιοτροπη και μ ενοχλουσε μεχρι κι η κουπα του καφε τους... αποζητώ την απολυτη ταξη... βεβαια δεν βαζω χερι σε κανεναν γιατι δεν φταινε... εγω βασανιζομαι και δεν ηρεμω...

Παω λοιπον με λιγα νευρα και κουρασμενη να μπω για ενα ντους και ξαφνικα γινομαι λουτσα... σαν να κ@τουρηθηκα... χαμος, πλημμυρα... διαφανα κι αοσμα, γεμισε το μπανιο αφου δεν μπορουσα να κρατηθω... Καταλαβαίνετε οτι πηρα τη κλινικη, εκανα το ντους και φυγαμε κατευθειαν. Με εβαλαν για καρδιοτοκογραφημα , εκατσα 2 ωρες , ειχα συσπασεις, με εξετασαν, αλλά... δεν σπασαν τα νερα μου! Και γυρισα σπιτι

Ειναι δυνατον? Οκ, δεν εχω ξαναγεννησει αλλα περιμενω τις γνωμες σας οσες ξερετε ... ξερω να ξεχωριζω τα τσισα..

οπως και να χει εχω εξασφαλίσει το γεγονος οτι υπάρχει υγρό στη κοιλίτσα από την εξεταση που μου εκαναν... και ειμαστε σε επιφυλακη... γυρναει κι ο αντρουλης μου σημερα νωριτερα , δεν κρατιεται, τα ανεβαλε ολα κι ερχεται..

εχω βαλει φαγητο να γινεται , να δουμε, θα προλαβω να το φαω ή ειναι όλα στο μυαλό μου ???

(Με ολα αυτα κοριτσια, εχω χασει λιγο τη μπαλα με τα νεα σας! Ελπίζω όλες καλά και με καλή ψυχολογίαααα! ) :D

Διαφημίσεις

Vanz λιγο περιεργο μου ακουγεται ολο αυτο!Και τι ηταν τοσα υγρα,ουρα;;Εγω λεω να ξαναπας να σε τσεκαρουν κ με υπερηχο να εισαι σιγουρη

neraidoula δεν ξερω... τσισα δεν μου φανηκαν εμενα... κρυσταλλινα διαφανη νερακια... εκει μου ειπαν οτι θα ηταν ουρα με υγρα - τα φυσιολογικα του κολπου στην εγκυμοσυνη-...

αλλα ευτυχως με καθυσηχαζει το οτι και απωλεια αμνιακου υγρου να ηταν, παρολο που ηταν ποσοτητα αρκετη σιγουρα (σαν μια "παρτιδα" τσισα), εχω πολυ ακομα, γιατι εχουμε λιτρα κανονικα μεσα μας.... το παρακολουθω βεβαια και σημερα ... στη πρωτη σταγονα εχω φυγει... επισης την Τριτη θα κανω υπερηχο

Ο γιατρος ενημερωθηκε , δεν ανησυχησε... Αχ, τι να κανω...? Δεν ξερω τι να σκεφτω και λεω βλακειες..

Vanz μου να έχεις το νου σου, γιατί εμένα ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να φύγουν και λίγα λίγα σε κάποιες ποσότητες... Αλλα αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός μην αγχώνεσαι.

Οι υπόλοιπες καλά; Δεν πιστεύω να γεννάει καμία;; :-P

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!!!! :-D :-D

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κορίτσια μου γειά σας!!

vanz μου τι κάνεις κορίτσι μου?! Τι ήταν αυτό που διαβασα?! Καλε όλα τα περιεργα στην παρέα μας θα γίνουν?! Η μία με το φτέρνισμα η άλλη (εσυ στην προκειμένη περίπτωση) με τα υγρααα! Αιντεεεε!! Χαχα! Πως εισαι? εχεις πονάκια??

Εγώ γλυκές μου ΣΧΕΔΟΝ τίποτα!! Σήμερα έχασα μία μεγάλη ποσότητα βλέννας η οποία ήταν καφετί γέμισα σχεδόν όλο το χαρτί! :/ παρόλα αυτά τίποτα από πόνους... ΤΙΠΟΤΑ! Και αγχώνομαι μην τελειώσουν τα υγρά... :/ ο γιατρός με είπε ότι δεν χρειάζεται άγχος.. Αχ...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιάνα μου αυτό που βλέπεις στο χαρτί είναι βλέννα πηχτή σαν μυξα ή υγρά καφέ του κόλπου σαν αυτά που έχουμε;; μην αγχωνεσαι γιατί αυτό δεν είναι αμνιακό υγρό για να στερέψει!!!

Vanz στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα χάσει πολλά υγρά και είχα τρέξει στο νοσοκομείο γιατί νόμιζα οτι ηταν αμνιακό. Τελικά μετά απο εξετάσεις μου είπαν οτι δεν έχω χάσει αμνιακό αφού ο σάκος είναι κλειστός!!! Μου έλεγαν οτι ήταν ούρα και εγώ τους έλεγα οτι αποκλείεται!!! Μου έλεγαν οτι το παθαίνουν αυτό οι γυναίκες και δεν το καταλαβαίνουν αλλά είναι ούρα που μας φεύγουν γιατί πιέζεται η κύστη μας!!! Εγώ το είχα πάθει στον 8ο!!!

Δεν λέω ότι ηταν και τα δικά σου ούρα απλά λέω τι είχε συμβεί σε μένα!! Άμα σου είπαν πάντως ότι έχεις αμνιακό μην αγχωνεσαι και παρακολούθησε το!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...