Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλησπερα.ενα καφεδακι την ημερα επιτρεπεται.πιειτε ενα το πρωι κ αν το απογευμα το μωρακι ειναι ανησυχο η το βραδυ περισσοτερο απο αλλη μερα που δεν ειπιατε τοτε κοψτε τον.η σοκολατα επιτρεπεται αν το μωρο δεν εμφανισει αλεργια.με μετρο κ αυτη μπορει να αναστατωσει το μωρο.σαλατικα-χορτα-πρασιναδες ελευθερα.θα προσεξετε αν φερουν αερια τα πιο βαρια κουνουπιδι-φασολια.κ αν καποια θελει να καπνισει κ αυτο επιτρεπεται

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή τρώμε σοκολάτες; πίνουμε καφέ; τρώμε λαχανικά, χόρτα κλπ και δεν θυμάμαι τι άλλο γράφει;;; θα σας γράψω αύριο που θα βρω το χαρτί!!!

Είμαι πολύ καλύτερα δεν πονάει τόσο το ηβικό οστό πιά όμως μπουκωσε η μύτη μου και σαν να τρέχει λίγο !!! Είναι ο άντρας μου κρυωμενος αυτό μου έλειπε τώρα!!!

Πρέπει αύριο να τα ετοιμασω όλα να δω τι μου λείπει και τα πάρω γιατί Δευτέρα πρωί θα κάνω εισαγωγή!!! Πρέπει να κάνω και το beaute μου λογικά Κυριακή βράδυ να είμαι έτοιμη για τρίτη πρωί....... Θα κρατήσει;;

Λέτε να έχουμε γέννες το σαββατοκύριακο;; έχω μπερδευτεί λίγο με το ποιά έχει σειρά!!!

Μα καλά πως κρατατε ακόμα με διαστολή και χωρίς τραχηλους;;;;:tongue:

Τασουλα μου για να καταλάβεις τι εννοώ...οταν θηλασα αποκλειστικά την κόρη μου με είχε ποιασει λαιμαργία και έτρωγα 2-3 σοκολάτες μεγάλες την ημέρα! Φυσικά είχα προσέξει οτι το μωρο δεν κοιμόταν πολυ λογω της ζάχαρης που έπαιρνε :oops:αλλά δεν μπορούσα να τις κόψω είχα πάθει εξάρτηση! Επίσης έτσωγα μεγάλες ποσότητες σαλατών! Για τα εσπεριδοειδή θα ξανά ρωτησω το σύμβουλο μου ναι θα σας πω!

Καλημερουδια κοριτσαρες μου!!! Τι μου κάνετε;;

domino αν δεν εχουμε ιδεα το ποτε γεννάμε, την ωρα των πονων θα εχουμε τους δικους μας να τυλιγουν και να κολλάνε!!! Με τα νευρα που θα εχουμε δε νομιζω να παιρνει κανέναν να πει οχι!! :lol: Πέρα απο την πλάκα ειναι και πόσα ατομα περιμένεις να σου έρθουν!!! Αν πλακώσουν πάρα πολλά εε δεν γινεται!! Εγω υπολογίζω πανω κατω 25-35 ατομα εκτος απο τους δικους μου και εκτος απο αυτους που δεν μου παει το μυαλο οτι θα ερθουν! Βεβαια αναλογως και τι μέρα θα γεννησω.. με πηρε μια φιλη μου απο Πατρα και μου λέεει γεννησε Σαββατο να μπορεσω να ανεβω Κυριακη :lol:

TatKono μου πως εισαι σημερα;; Το τσουτσουρδωσε δεν το εχεις ακουσει;; ειναι οταν παιρνει τα πανω του καποιος.. τωρα να ειναι ζακυνθινη λέξη και να μην το ξέρω;; τι να σου πω :tongue: Εγώ πλέον θέλω να γεννησω κανονικά!! Να ειναι γερό το μωράκι μου, δυνατό και αν μπορεί να μεινει μεχρι 20-24 του μηνος μέσα καλο θα ηταν!! :cool:

Εφηηη ουουουου θες να σου τσιριξω και σημερα;; :tongue::tongue:

Παντως στο δικό μου σόι οτι και να εχουμε στο μαιευτηριο απο γλυκά-αλμυρά ή της κατσαρόλας, αναρπαστα θα γινουν :lol: Ειμαστε φαγανοι!!

Αγάπη μου ξαναρωτησε τον συμβουλο σου για τα εσπεριδοειδή.. εγώ σε ενα γκρουπ που ειμαι που ειναι με θηλασμό λένε ακριβώς τα ίδια οπως η vikib, δοκιμάζεις τα παντα με μετρο και οτι δεις οτι πειράζει το μωρό το κόβεις.. Εντωμεταξυ η ασχετη εδω.. το γιασεμι το βαζουν για αρωμα μόνο ε;; εννοω δεν ειναι απο μονο του αφέψημα..

tassoula μιλησε αγαπη μου στο μωρό.. πες του κανονισε γιατι δανεικά ειναι ολα σε αυτη τη ζωή !! :lol: εκτος αν δεν της εκανες καποιο χατηρι.. και ξερεις οι γυναικες ειμαστε εκδικητικές απο την κοιλιά :lol: Οπως θα πηγαινεις βολτα παρτης καμια ροζ κορδελιτσα να δεις πως ηρεμει :lol:

Πως σου φαινεται που γεννάς την Τριτη;; Τι Beaute θα κανεις καλέ;; νυχια δεν κανει να ειναι βαμμενα.. αν κανεις μακιγιάζ θα εχει φυγει.. το μαλλι θα το εχεις πανω πιασμενο μαλλον να μην χαλάσει.. αρα;;

Κοριτσακια και χθες το απογευμα και σημερα ειμαι στην δουλειά πάλι!! Χρειάζομαι και εγώ γιατι η μαμά δεν εχει συνελθει ακομα και δεν πρεπει να ειναι αρκετές ωρες εξω και με βαβουρα.. Πινω το καπουτσινο μου.. εχω βαλει μουσικουλα που μου αρεσει και σκεφτομαι ποσο ωραιο θα ηταν να εκανα μια δυο τζουρες απο τσιγάρο.. δεν θα κανω βεβαια.. (ουτε πριν μεινω εγκυος καπνιζα κανονικά, 1 πακετο τον μηνα εκανα, αλλα τραβιεται το ατιμο σημερα!)

Χθες πηγε ο αδελφος μου στον γιατρο κατι εξετασεις του.. διαγνωστηκε με αρχη σακχαρου.. 38 ετών.. να σκάσω ειμαι.. οχι επειδή θα κανει διαιτα.. αλλά του ειπε οτι θα παιρνει εφ ορου ζωής χαπάκι για σακχαρο και χοληστερίνη και παμε να προλαβουμε για εμφραγμα στα 55 οπως ο μπαμπας μου!! Το θέμα ειναι οτι εχουμε πολυ κακη νοοτροπια οσον αφορα το φαγητο σαν σπιτι και δυστυχως τωρα βγαινουν αυτα που μεγαλωνουμε!! Και οταν λεω στην μάνα μου, πρεπει να αλλάξουμε λιγο τροπο στο σπιτι δεν το παραδεχεται οτι εχουμε κακη νοοτροπία και δεν μπορει να καταλαβει οτι ο βουλιμικος ο ανθρωπος και να μη θελει να φαει δεν μπορει.. Ειναι αρρωστια τελικά αυτο!!

Ουφ.. του ειπα οτι μολίς περάσουν 2-3 μηνες απο τη γεννα να μπορει να μεινει με τη μαμα το μωρό μια ωριτσα, θα πηγαινουμε μαζι γυμναστηριο! Και εγώ θελω να χασω οχι μονο τα κιλα της γεννας αλλα και απο πριν που ειχα ξαναπάρει καποια.. εχουμε τετοιο ασχημο ιστορικό που το φοβάμαι!

Αντεεεε ξυπνηστε και οι υπολοιπες!! Που ειστε;; εκτος αν ειχαμε γεννητουρια! :-P

Kitty μην ανησυχείς για τον αδελφό σου βρε φτάνει που διαγνώστηκε εγκαίρως και θα παίρνει τα χαπάκια του! Κι εγω παίρνω το χάπι της χοληστερίνης απο μικρή γιατι δεν μπορούσα να τη ρίξω με τπτ! Α κι επειδή ανάφερες και το τσιγάρο να σας πω οτι το κάπνισμα θεωρείται πιο επιβλαβές για το μωρο κατα την εγκυμοσυνη παρά κατα το θηλασμο! Υπάρχει σχετικό ποστ στο parents.com πιυ μπορείτε να διαβάσατε οι καπνίστριες πιυ θέλουν να θηλάσουν για να μην αγχώνεστε και γιαυτο!

Επίσης το γιασεμί μπορεί να ειναι και μεσα σε τσάι!

Κορίτσια μου μόλις ήρθαμε από γιατρό... Το μωρό δεν έχει κουνηθεί καθόλου... Ειναι παρά πολυ ψηλά, και ο τράχηλος τίποτα, στο 4!!!! Παίζει να φταίει είπε ο γιατρός να ειναι κοντός ο λωρος και με την περιτύλιξη να μην το αφήνει να κατέβει.... Τη δεύτερα θα πάω για νστ στο Λητώ.... Ουφ....:(:(:(:(:(

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Έφη μου τι εννοεις 4; διαστολή;;:shock: πολύ μου φαίνεται βρε παιδί μου αλλά ο γιατρός ξέρει μάλλον καλύτερα!!!

Εμένα δεν παίζει να με άφηναν να φύγω με τέτοια διαστολή, αφού στο πρώτο είχα διαστολή ένα και μου έκαναν εισαγωγή!!! Βέβαια έχανα αμνιακό και είχα αιμοραγία και θέλανε να με παρακολουθουνε!!!

Εγώ σας ξανά λέω μια φίλη μου με διαστολή 3 έκανε σεξ και μέσα σε 2 μέρες γέννησε!!! Το σπέρμα κάνει δουλειά!!!

Έφη μην αγχωνεσαι εσύ θα κατέβει το μωρακι σου, συνέχισε περπάτημα και μπάλες και περίμενε!!! Δευτέρα τα νεώτερα!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τώρα κατάλαβα πάχος 4 έχεις δίκιο είναι παχύς αλλά έχεις ακόμα χρόνο, οι κυήσεις πλέον φτάνουν μέχρι 42 εβδομάδες, μην απογοητεύεσαι!!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Συγνωμη vikib,διαβασα καλα?Σου εχει πει ''Συμβουλος Θηλασμου'' πως επιτρεπεται το καπνισμα στον θηλασμο?Λυπαμαι κοπελα μου,αλλα εαν σου ειπε τετοιο πραγμα πολυ απλα δεν ειναι καταλληλη ''Συμβουλος Θηλασμο''!Απο ποτε το καπνισμα ειναι ακινδυνο εκεινη την περιοδο?Ακομη και στην εγκυμοσυνη!Το τσιγαρο περιεχει πανω απο 2000 δηλητηριωδης ουσιες!Κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης καθονται επανω στον πλακουντα,απ οπου τρεφεται το μωρο,εαν το θυμαστε καλα!Κατα τον θηλασμο,περνανε στο μωρο οοοολες οι ουσιες!Εδω,κοπελα ειπε πως τρωγοντας σοκολατα,το μωρο δεν κοιμοταν τοσο πολυ λογω ζαχαρης!Φανταζεστε τι κακο θα κανει το τσιγαρο?

Και Αγαπη μου,δε ξερω σε ποιο συγκερκιμενο θεμα του parents αναφερεσε,αλλα ειναι ντροπη να υπαρχουν τετοια αρθρα,που μπορει να προτρεπουν μια γυναικα που θηλαζει να καπνιζει!

Παιδια,μην τρελαθουμε τωρα!Λυπαμαι εαν φαινομαι αποτομη,αλλα διαβαζουν και νεες μανουλες/γυναικες,που δεν εχουν γνωση περι αυτου και θα το θεωρησουν φυσιολογικο!:confused::confused:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ελα βρε Εφακι μου,μην σε παιρνει απο κατω!Κοιτα να δεις,μπορει πραγματι να γινει η ανατροπη!Αλλα και να μην γινει,και να οδηγηθειτε σε ΚΤ,δεν πειραζει,αρκει να ειναι καλα η μπεμπουλα!Αυτο να σκεφτεσαι μονο!Αμαν κι αυτος πεισμα!Τοσο περπατημα εχεις ριξει!Ελεος!:tongue:

vanz μου,κοιμησου κοριτσι μου!Και γω τελευταίες μερες ριχνω κατι υπνους!Πριν ζοριζομουν,ή απλως ειχα αυπνιες!Μακαρι να γυρισε,να ειναι ετοιμη η μπουμπου σου!Οι δικοι σου μενουν κοντα?

Τασουλα μου πως εισαι εσυ?Το στομαχι σου εχει ηρεμησει?

Τatkono μου,εχουμε κανενα νεο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια κι εγώ συμφωνώ με την hope στο θέμα του τσιγάρου!! εδώ ενοχλιύν καμιά φορά τα εσπεριδοειδή ή η σοκολάτα κ τα λαχανικά δε θα ενοχλεί και δεν θα είναι επιβλαβές το τσιγάρο?? ε παραπάει πιστεύω... συγνώμη κιόλας δεν καπνιζω προσωπικά αλλά κ να κάπνιζα ουτε θα το εβαζα για λίγο στο στομα μου για το καλό του παιδιού μου!!!

Μαράκι τίποτα ακόμα γλυκιά μου!! η κοιλίτσα πιέζει κ έχω πονάκια αλλά προς το παρών δε γεννάμε!! :) Βλέννη δεν ξανα είχα!!

εφάκη μου τέλεια για το μωράκι σου!! πολύ όμορφα!! όλα θα γίνουν στην ώρα τους!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Λοιπον.για το γιασεμι πραγματι υπαρχει τσαι ειχα πιει πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος.μετα δεν ετυχε.δε βρηκα οτι μειωνει την παραγωγη.εγω ανεκαθεν ετρωγα καθημερινα γλυκο.στην εγκυμοσυνη οχι.στο θηλασμο ναι κ δεν ειδα καμια διαφορα στο μωρο.ουτε με τον καφε ουτε με αλλο τροφιμο.

Οσον αφορα το καπνισμα.δεν εννοω γεννηστε κ ξεκινηστε το καπνισμα.αλλα αν μια μαμα ηταν καπνιστρια πριν την εγκυμοσυνη κ θελει να κοψει το θηλασμο για να ξανακαπνισει δε χρειαζεται.ειναι πιο ωφελιμο για το μωρο να θήλαζει ενω η μαμα καπνοζει(οχι ταυτοχρονα)παρα να πινει σκονη κ η μαμα να καπνιζει.το ιδανικο ειναι οσες το κοψανε να συνεχισουν κ το τελειο να μην καπνιζει κανεις στο σπιτι.μπαινω απο κινητο κ δεν μου ειναι ευκολο να ανεβασω απο πιστοποιημενους συμβούλους θηλασμου οσα λεω αλλα με μια γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ οποιοσδηποτε ενδιαφερεται μπορει να ενημερωθει πανευκολα η μιλωντας ο ιδιος με πιστοποιημενο συμβουλο θηλασμου τήεφωνικα η αυτοπροσωπως.ποτε δε θα προετρεπα κανεναν να καπνισει.δεν εχω καπνισει ποτε στη ζωη μου 30 χρονων. ενω θήλαζω επιτυχως επι 13 μηνες

Καλυτερα απο εμενα τα λεει ενας απο τους καλυτερους παιδιατρους στην ελλαδα κ πιστοποιημενος συμβουλος θηλασμου,πολυγραφοτατος,μεγαλο αρθρο,πηγες οπως ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας κ η αμερικανικη παιδιατρικη ακαδημια.οποθα ενδιαφερεται,αξιζει να το διαβασει

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7/%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/

Το να επηρεαζεται το μωρο απο τα λαχανικα,εσπεριδοειδη ακομη κ τη σοκολατα ειναι το σπανιο κ οχι το συνηθες.επισης 3 σοκολατες καθημερινα δεν ειναι το μετρο(που οποια τις ετρωγε καλα εκανε κ γω ολοκληρη τουρτα τρωω,δεν σε κατακρινω)

Κοριτσια μου καλησπερα!Εχετε γραψει παααρα πολλα παλι,πως θα σας απαντησω σε ολα αυτα που θελω;Μεχρι να γραψω το ενα ξεχναω το αλλο :tongue:

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες,η μικρη δεν μου εκανε τη χαρη να εχουμε μαζι γενεθλια σημερα,πολυ πεισματαρικο αυτο το παιδι!

Να σας πω αυτο που ξερω εγω για τον θηλασμο..οδηγιες για αποκλεισμο διαφορων τροφων χωρις λογο ειναι χαζες κ μονο κακο μπορει να κανουν στη μαμα που μολις τα ακουει αυτα φρικαρει κ κανουν το θηλασμο να μοιαζει δυσκολος.Δεν ειναι ετσι!Υπαρχουν παιδια που δεν τα πειραζει απολυτως τιποτα..το σωστο ειναι δοκιμαζουμε τα παντα κ βλεπουμε στην πραξη τι πειραζει το δικο μας μωρο,αν το πειραζει κατι.

Εφη μην απογοητευεσαι καθολου..ο τραχηλος μου στις 38 εβδομαδες ηταν 3,7εκ..ε και;Μου ειπε ο καλος μου ο γιατρος οτι ολοι οι τραχηλοι μαλακωνουν κ ανοιγουν οταν ερθει η ωρα τους.Ετσι κι αλλιως η εγκυμοσυνη διαρκει κανονικα 42 εβδομαδες,αν το καλοσκεφτεις εχεις ενα μηνα μπροστα σου ακομα.Μην κοιτας που στο Ελλαδισταν οι γιατροι αρχιζουν απο τις 38 εβδομαδες τα σουξου μουξου κ τις δικαιολογιες για να σε βαλουν για γεννα χωρις να εισαι ετοιμη ,απλα για να ξεμπερδευουν...και γι αυτο εχουμε τοσο μεγαλα ποσοστα καισαρικων σε σχεση με αλλες χωρες.Ποιος καθεται να περιμενει τωρα τι ωρα και τι μερα θα της ερθει της καθεμιας να γεννησει..Ειμαι πολυ θυμωμενη με τους γιατρους γιατι κ εγω την πατησα!

Εμεις πηγαμε σημερα για νστ,ολα καλα.Τη Δευτερα παλι επομενο ραντεβου!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...