Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέραααα!! :) Κρατάτε ακόμα?!

Εγώ ακόμα εδώ ευτυχώς!! Βέβαια την βγάζω ξάπλα για να πάρω μέρες!! :) η μεσούλα ηρέμησε!!

τασσουλίτσα μου ελπίζω να μην αρρώστησες τέτοιες μέρες... Μακάρι να είναι ένα μπουκοματάκι κ όλα καλά!! :)

κατερίνα μου η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά την άκουσα την λέξη! Χιχι! Θα την χρησιμοποιώ!! Πολύ μου άρεσεεεε!! :) ε ναι καλέ φυσιολογικά κ κανονικά να γεννησουμε! Το καλύτερο εύχομαι για ολες!! :) 35 άτομα?! Ο Παναγία μου!! Πολλά άτομαααα! Εγώ ούτε 20 δεν νομίζω να έχω!! Χιχι!! Εκτός από τους δικούς μου κ τα πεθερικά μου το πολύ άλλα 7-10 άτομα να έρθουν!! Για να μην αγχωθείς, σου λέω ο αδερφός μου είναι τώρα 28, του βρήκανε και σάκχαρο και χολιστερίνη στα 24-25!!! Με σωστή διατροφή το κατέβασε κάτω από το ανώτατο όριο μέσε σε ενα 6μηνο που πηγε να κανει επανεξέταση!!! :) γι αυτό άμα ξεκινήσει μία σωστή διατροφή όλα καλά θα πάνε!! :) μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο!! Και το γυμναστηριο θα σας κάνει καλό για να εκτονώνεστε πιο πολύ οπότε είμαι υπερ!! :)

Λοιπόν έκανα την προηγούμενη φορά με ξυράφι (πριν 1 εβδομάδα) έκανα 25 ώρες κατα κόπηκα κ γελουσα μόνη μου γιατί προσπαθούσα να τα δω όλα με καθρεφτάκι!! Χαχα πολύ γέλιο!! Έτσι είπα αν δεν έχει βγει ο μπέμπης μέχρι την Δευτέρα Τρίτη θα πάω για κερί-χαλάουα!! Δεν ξανά παιδευομαι!! Συν του οτι μου αρεσε και το αποτέλεσμα κ δε πονάω καθόλου!! Ελπίζω όμως να μη βγει νωρίτερα γιατί στην κλινική θα βάλουν κ ξυράφι και χωρίς σαπουνι φυσικά κ καταλάβατε! :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες κοριτσάκια! Δεν γεννάει καμία ακόμα, ε;;!!!... :-P

Εμείς σήμερα πάμε γιατρό, ελπίζω να δει κάτι με τόσο περπάτημα και ασκήσεις με τη μπάλα...

Τασσούλα μήπως να έβαζες τον άντρα σου να βοηθήσει; Εγώ κάπως έτσι μάλλον..

Καλημερα κοριτσαρα!Καλη επιτυχια σημερα!

Συμφωνω με τη συμβουλη που εδωσες στην Τασουλα!!!!:rolleyes:!Χεχεχε!Το εχω κανει πολλες φορες!:tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

hope μου τι καλή που είσαι!! :) η μελαγχολία διαπίστωσα πως είναι κάτι σαν σύμπτωμα! Την περνάμε όλες! Το θέμα είναι σε πόσο βαθμό την αφήνουμε να μας επηρεάσει!! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα και σήμερα ξύπνησες ευδιάθετη!! Έτσι πρέπει όσο πλησιάζουν οι μέρες!! Όσο για τα ατομα εμένα επειδή όλοι είναι εδώ γύρω θα έρθουν! Αλλά κ να ημουν στη Σάμο οι δικοί μου 10000% θα είχαν έρθει!! :tongue: όπου γάμος και χαρά!!!!! Για τα παραπονα που κάνω νιώθω οτι είμαι πολύ παραπονιάρα πλεον!! Ενώ ποτέ δε θα έκανα παραπονα για τίποτα!! Ειμαι ανθρωπος που θα υπομένει...!! Έκλεισε εισητήρια τελικά για Δευτέρα γιατί δεν γινότανε νωρίτερα! :/ ε κάτι ειναι και αυτό!!! Αγχωθηκε ο καημενος δεν θέλει να με αφήσει μόνη μου.... :/ Μιλημένο τον έχω τον μπέμπη μας για να δουμε θα με ακουσει?! :tongue: για τηνβάφτιση έμεινα άφωνη κοπέλα μου!! Μπράβο σου!! Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο!! Συγχαρητήρια για τη σκεψη σου και την πραγματοποιηση της!!λίγοι το κάνουνε!

Σήμερα πάλι τουρλού κορίτσια, τι σας είπα?! Διατροφή από τώρα για την γαμοβάφτιση!! Χιχι!! Την Κυριακή έχει κ γενεθλια η αδερφή μου έχουμε ετοιμασίες.... Οι άλλοι συμμαζεύουν τα πάντα (η αδερφη μου κυριως γιατί η μαμα δουλευει) κι εγώ ανέλαβα κουζινα! Κάθομαι στο τραπέζι και τα ετοιμάζω όλα!! :) ξεκινάω σε καμία ωρίτσα την τούρτα γιατί πρέπει να καθήσει 6 ωρες σιγουρα στο ωυγειο και μετά πάλι μέχρι το πολύ 12!!!!! Αντε να δουμε!!

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα δεν παίζει κορίτσια να βάλω τον άντρα μου, αυτός βλέπει αίμα και τρέχει χιλιόμετρα!!! Θα φάω Κράξιμο σας λέω, αυτός θέλει να βλκεπει μόνο το αποτέλεσμα.......;)

Τατιάνα κάπως σαν εσένα θα το κάνω, 500 ώρες και χιλιοκομμενο!! Θέλει και στην καισαρική και θέλει μέχρι τον αφαλο!!! Δεν θέλω να με κανουν οι μαίες, αυτές όντως χωρίς σαπούνι χωρίς τίποτα με τα ξυραφάκια τα απλά τα μπλέ!!!!

Έφη καλή επιτυχία σήμερα στον γιατρό!!

Hope υπομονή εμένα μου πέρασε ο πόνος, μάλλον μπήκε το κεφαλακι στην λεκάνη και τώρα σκέφτομαι να πω στον γιατρό να προσέξει στην τομή μην βρει κούτελο !!!!:tongue:

Η νεραιδουλα που είναι;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιανα μου,εστω και Δευτερα κοριτσαρα μου,ξερεις ομως οτι ερχεται!Αντε βρε αγαπη μου,να σμιξετε με το καλο!Τουρτα ακουω,και παλι μου τρεχουν τα σαλια!:D!Και τουρλου?Πωπωωωω,τρελενομαι....στην κατσαρολα να φανταστω...μη με ξενερωσεις!:tongue:

Καλα,εννοειτε πως θα ρθουν και οι γονεις/πεθερικα,και η κουνιαδα μου,αυθημερον ομως!

Τατιανα μου,κουραζομαστε,πλεον,πολυ ευκολα,και αυτο μας προκαλει ψυχολογικη δυσφορια η οποια βγαινει με παραπονο ή γκρινια!Δεν ειναι απολυτα κακο αυτο!Και να θυμασαι πως παιζει ρολο και ο τροπος με τον οποιο εκφραζει καποια αυτο που νιωθει!Αλλο να το πω σαν παραπονο ''αναγκης'',γιατι θελω στηριξη,και αλλο γιατι θελω να με λυπηθουν και να τραβαω τα ''βλεμματα''!Εχει μεγαλη διαφορα!

Ευχαριστω Τατιανα μου,αλλα τα συγχαρητηρια αξιζουν σε μια ασθενη μου,η οποια μου μετεδωσε αυτη την ομορφη σκεψη!Ας την εχει καλα Ο Θεος,διοτι εχει φυγει απο την ζωη!:cry:!

Ειναι απο τις λιγες οργανωσεις που τα λεφτα πιανουν τοπο!Οι τιμες,βεβαια,ειναι υψηλες,δεδομενου οτι μπορεις να βρεις στην αγορα μπομπονιερες με κοστος κατω απο 1 ευρω!Αλλα,κατα τη γνωμη μου,πιστευω πως αξιζει!:D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χαχαχαχα δεν παίζει κορίτσια να βάλω τον άντρα μου, αυτός βλέπει αίμα και τρέχει χιλιόμετρα!!! Θα φάω Κράξιμο σας λέω, αυτός θέλει να βλκεπει μόνο το αποτέλεσμα.......;)

Τατιάνα κάπως σαν εσένα θα το κάνω, 500 ώρες και χιλιοκομμενο!! Θέλει και στην καισαρική και θέλει μέχρι τον αφαλο!!! Δεν θέλω να με κανουν οι μαίες, αυτές όντως χωρίς σαπούνι χωρίς τίποτα με τα ξυραφάκια τα απλά τα μπλέ!!!!

Έφη καλή επιτυχία σήμερα στον γιατρό!!

Hope υπομονή εμένα μου πέρασε ο πόνος, μάλλον μπήκε το κεφαλακι στην λεκάνη και τώρα σκέφτομαι να πω στον γιατρό να προσέξει στην τομή μην βρει κούτελο !!!!:tongue:

Η νεραιδουλα που είναι;;

Αχαχαχαχαχα!Ακυρο λοιπον!Μην λιποθυμησει ο καημενος!:tongue:!

Τασουλα μου,προσεξα παντως,πως οσο πιο πολυ κινουμε,τοσο πιο γρηγορα περναει ο πονος!:confused:!Χμμμμμ!Ισως θελει και την εκγύμναση του!

Ασε ρε συ,''χωρις σαλιο'' κι αυτες οι ατιμες!Ποσο ενοχλητικο ειναι!

Λετε η νεραιδουλα μας να γενναει?:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Η νεραιδουλα έχει να δώσει το στίγμα της απο χθες το πρωί στο fb!!!!

Δεν είπαμε κορίτσια να μπαίνουμε κάθε μέρα να δίνουμε το παρόν;;;:tongue:

Η vanz που είναι;;;

Λέτε να έχουμε γεννητουρια και να μην το ξέρουμε;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Hope έχεις δίκιο θα κοιτάξω και εγώ για την βάπτιση στο χαμόγελο του παιδιού!!! Πολύ καλή ιδέα.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Δυστυχώς το τουρλου το έκανα στη γάστρα αλλά με μπολικο ζουμάκι!! :tongue:

Ευχαριστώ για τις ευχές σουυυ!! :) ναι κατάλαβα πως το λες ευτυχώς δε το κάνω για να τραβηξω βλέμματα δν είμαι τέτοια!! Να την έχει καλά ο Θεούλης.... Γλυκιά μου καλά κάνεις άμα μπορείς με το χαμόγελο του παιδιού!! Και πάλι μπράβο!!

Τασσούλα μου υπομονή!! Και καλή υπομονή!! :tongue:

Κορίτσια μπαίνω να ξυριστώ κι εγώ τελικά γιατί μόλις σκουπίστηκα είδα καφέ βλέννη, πήρα τον γιατρό με είπε μην αγχώνομαι, μόλις δω ροζ ή αιματάκι τον κάνω ένα τηλ! Άρχισαν και οι πόνοι περιόδου ευτυχώς και όχι συσπάσεις ! Μη μου ερθει αίμα ή σπάσουν τα νερά και τρέχω...!!

Αν ειναι έτσι καλύτερα οι άντρες μας παρά αυτές! Τουλάχιστον θα αισθανθούμε πιο άνετα και κάπως σεξυ :-P μπροστά στον άντρα μας από τις άγνωστες μαίες!

Μπιφτεκάκια με βρώμη και καλαμπόκι με τυρί για εμάς σήμερα.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας, ελπίζω να σας εχω καλά νέα όταν γυρίσω...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

ναι κατάλαβα πως το λες ευτυχώς δε το κάνω για να τραβηξω βλέμματα δν είμαι τέτοια!!

Κορίτσια μπαίνω να ξυριστώ κι εγώ τελικά γιατί μόλις σκουπίστηκα είδα καφέ βλέννη, πήρα τον γιατρό με είπε μην αγχώνομαι, μόλις δω ροζ ή αιματάκι τον κάνω ένα τηλ! Άρχισαν και οι πόνοι περιόδου ευτυχώς και όχι συσπάσεις ! Μη μου ερθει αίμα ή σπάσουν τα νερά και τρέχω...!!

Ειμαι σιγουρη πως ολες μας θελουμε απλως να θεσουμε ως θεμα αυτο που νιωθουμε!Ειστε αληθινες και αυτο μου αρεσει!Φαινεται ο ανθρωπος που γκρινιαζει για τα ματια του κοσμου!Εσεις δεν το εχετε αυτο!Αλλωστε γι αυτο ειμαι καθε μερα εδω!Γιατι ειστε αυθεντικες!

Τατιανα μουυυυυ....λες ρε αγαπη να κανει την εμφανιση?Ωχ Παναγιτσα μου!

Να μας πεις πως εισαι?

Τασουλα,εχεις δικιο,ειναι και η vanz!Η νεραιδουλα εδωσε παρον στο fb!Οποτε δεν γεννησε!:tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα, εδώ ειμαι!

tassoula μου δεν γενναω...! Μαλλον θα κανουμε τη προκληση την Τριτη αν συνεχισει ετσι....!

Ειμαι πολυ πεσμενη.. προχτες το βραδυ με επιασαν δυνατοι πονοι καθε μιση ωρα .. ειμουν με τους δικους μου σε επιφυλακη για ωρες, μεχρι που ξαπλωσα και ξημερωματα υποχωρησαν... η μπεμπα κουνιοταν σαν τρελη, κλωτσουσε... ε απο χτες, εχει "αδειασει" το αριστερο μερος της κοιλιας, οπου ηταν μαζεμενη και κοιτουσε πλάγια... εχει "γεμισει" το κέντρο κι εχει κατεβει πιο πολυ κατω απο τον αφαλο..

πιστευω πως αλλαξε θεση το παιδακι με εντονο τροπο, αυτο που θελαμε... γεινικα εχω υπνηλια και δεν μπαινω τοσο συχνα..

Θα μπω να σας διαβασω αναλυτικα αργοτερα, κλεινουν παλι τα ματια μου...

<3 <3 <3

Αχ Μαράκι μου δεν ξέρω.....! Γιατί δεν περιμένει λίγο ο μπέμπης τον μπαμπάκα?? πφ... Έχω καλτι πονάκια φυσικά δεν είναι τίποτα ανησυχητικό.. 3 φορες είδα βλεννη, σταμάτησε τώρα! Με ενα ρολόι στο χερι μπας και ξεκινησουν οι συσπάσεις είμαι!

Γλυκιαααααα μου!! :* συγκινηθηκαααα με τα λόγια σου!! <3

Βανζ μουυυυ τι ωραία που πήρε θέση...!! Άντε πλησιάζεις κι εσυυυυ!! Σε κουράζει η μπεμπα?? πάλι καλά που κοιμάσαι πάντως!! Πολλές δεν μπορούνε καθόλου!! Και εγώ μπορώ να πω τον ευχαριστιέμαι τον υπνο!! Χιχι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...