Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κατερινάκι πολύ χάρηκα που όλα είναι καλά! Μπράβο! Και με ξύπνησε μία τσιρίδα το πρωί, εσύ ήσουν βρε άτιμη!;! χαχαχα :tongue::tongue::tongue:

hope μου εντάξει τη συνήθισα την μπάλα και κάνω ασκησούλες, για να δούμε, θα έχουμε κανένα καλό αποτέλεσμα...

tassoula τον ίδιο πόνο έχω και εγώ κάτι μέρες τώρα... μακάρι να είναι κάτι καλό, εννοώ να κατέβηκε το μωρό και να 'ίσιωσε'...

Τατιάνα μου μην ανησυχείς, σημάδια είναι αυτά! Αχ πλησιάζει!!!

Μου αρέσουν πολύ οι ιδέες σας για τα γλυκάκια! Και τα ντόνατς από το νανού είναι ωραία, τα μικρά οι μπουκίτσες, εγώ τα είχα στο γάμο μου, στο chocolate bar και έγιναν ανάρπαστα!

Κούραση σήμερα και μέση χάλια... Αύριο μάλλον γιατρό...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου έχω αγχωθεί πολύ...!! Πονάκια δεν έχω αλλά με έπιασε η μέση! Θα τρελαθωωωω!!! :(

Τι θα κάνετε τελικά με τα γλυκάκια?? κορίτσια τα σιροπιαστά δεν θα είναι λίγο άβολα στην κλινική?!? :/ σιρόπια, τρέξε πλυνε χεράκια κτλ...?

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιάνα ερείπια έχουμε γίνει!! Και εγώ γκρινιαζω πολύ!!! Ποναω ακόμα πάρα πολύ, βέβαια δεν κάθομαι σε μια μεριά ήθελα να πάω κέντρο για καφέ!!! Νιώθω οτι το μωρό με κακοποιεί!!! Πολύ ξύλο κορίτσια, τις κλωτσιές τις νιώθω σαν μαχαιριές!! Το κεφάλι οτι μου δίνει κουτσουλιές στο..... και θα με σκισει να βγει!!! Λες και έχω επιβιώσει απο ξυλοδαρμό!!!

Τι να πει και η νεραιδουλα που είναι 40 εβδομάδων και δεν παραπονιέται!!!

Εγώ λέω να έχω και μπισκοτάκια στο μαιευτήριο.

Η μαία μου έδωσε μια λίστα με το τι απαγορεύεται να τρωμε όταν θηλαζουμε..... μιλάμε διατροφή χειρότερη και απο ζάχαρου!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Τατιάνα μια από τα ίδια κι εγώ... Υπομονή! Δεν γκρινιάζω γιατί είμαι μόνη μου δεν υπάρχει και κανένας να με ακούσει, όποτε τζάμπα θα πήγαινε...:tongue::tongue:

Τασσούλα τόσο αυστηρή διατροφή; Γιατί εμάς προχθές στο σεμινάριο μας είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο στο θέμα της διατροφής...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Ευτυχώς δεν είμαι η μόνη δηλαδή... Τι να πω?! Μάλλον υπομονή?! Νεραιδούλα μου πως την πάλεψεςςςς??? :/

Τασσούλα μου εγώ δεν τον αισθάνομαι πολύ πλέον.. Ίσα ίσα κάποιες κινησούλες και σταματάει! Οσο για τον ξηλοδαρμό να έχεις να το λες όταν μεγαλώσει! :tongue: χαχα! Τι τραβάμε κι εμείς!! Τι διατροφή σε έδωσε? τι δεν κάνει να τρώμε? :/

Χαχα εφη μου είσαι τυχερή λοιπόν μέσα στην ατυχία σου!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλησπερα κοριτσια κ με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας.μην γεννησετε κ ξεκινησετε ειδικη διατροφη για το θηλασμο.δεν υπαρχει λογος.ολα επιτρεπονται με μετρο.εκτος αν εχετε αλλεργικο παιδακι.η αν δειτε κτ συγκεκριμενο που φαγατε οτι το ανησυχησε.προληπτικα δεν κοβουμε τπτ

Κορίτσια μην ανησυχείτε για διατροφή στο θηλασμο αυτά τα λένε όσοι "ειδικοί" δεν θέλουν να θηλαςουμε! Τρώμε τα πάντα και παρατηρούμε αν κατι πήραξε το βρέφος! Απαγορεύονται μονο τα εσπεριδοειδή φρούτα ή χυμοί, το τσάι γιασεμί και φασκόμηλο και οτι άλλο προϊόν περιέχει γιασεμί ή φασκόμηλο γιατι μειώνουν την παραγωγή γάλακτος! Αυτά μου είπε ο δικός μου σύμβουλος θηλασμού! Καλο ξημερωμα!

Κορίτσια μην ανησυχείτε για διατροφή στο θηλασμο αυτά τα λένε όσοι "ειδικοί" δεν θέλουν να θηλαςουμε! Τρώμε τα πάντα και παρατηρούμε αν κατι πήραξε το βρέφος! Απαγορεύονται μονο τα εσπεριδοειδή φρούτα ή χυμοί, το τσάι γιασεμί και φασκόμηλο και οτι άλλο προϊόν περιέχει γιασεμί ή φασκόμηλο γιατι μειώνουν την παραγωγή γάλακτος! Αυτά μου είπε ο δικός μου σύμβουλος θηλασμού! Καλο ξημερωμα!

Το φασκομηλο πραγματι μειωνει την παραγωγη.για το γιασεμι δεν γνωριζω αλλα θα το ψαξω.τα εσπεριδοειδη δεν πιστευω εγω τα ετρωγα παντα κανονικα(οκ δεν τρωω ενα καφασι πορτοκαλια αλλα θα εβλεπα κτ,ισως επειδη ειναι οξινο να ερεθιζεται λιγο ο πωπος του μωρου;αλλα μονο για μεγαλυτερα παιδακια που το τρωνε αυτουσιο

Διαφημίσεις

Δηλαδή τρώμε σοκολάτες; πίνουμε καφέ; τρώμε λαχανικά, χόρτα κλπ και δεν θυμάμαι τι άλλο γράφει;;; θα σας γράψω αύριο που θα βρω το χαρτί!!!

Είμαι πολύ καλύτερα δεν πονάει τόσο το ηβικό οστό πιά όμως μπουκωσε η μύτη μου και σαν να τρέχει λίγο !!! Είναι ο άντρας μου κρυωμενος αυτό μου έλειπε τώρα!!!

Πρέπει αύριο να τα ετοιμασω όλα να δω τι μου λείπει και τα πάρω γιατί Δευτέρα πρωί θα κάνω εισαγωγή!!! Πρέπει να κάνω και το beaute μου λογικά Κυριακή βράδυ να είμαι έτοιμη για τρίτη πρωί....... Θα κρατήσει;;

Λέτε να έχουμε γέννες το σαββατοκύριακο;; έχω μπερδευτεί λίγο με το ποιά έχει σειρά!!!

Μα καλά πως κρατατε ακόμα με διαστολή και χωρίς τραχηλους;;;;:tongue:

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερουδια κοριτσαρες μου!!! Τι μου κάνετε;;

domino αν δεν εχουμε ιδεα το ποτε γεννάμε, την ωρα των πονων θα εχουμε τους δικους μας να τυλιγουν και να κολλάνε!!! Με τα νευρα που θα εχουμε δε νομιζω να παιρνει κανέναν να πει οχι!! :lol: Πέρα απο την πλάκα ειναι και πόσα ατομα περιμένεις να σου έρθουν!!! Αν πλακώσουν πάρα πολλά εε δεν γινεται!! Εγω υπολογίζω πανω κατω 25-35 ατομα εκτος απο τους δικους μου και εκτος απο αυτους που δεν μου παει το μυαλο οτι θα ερθουν! Βεβαια αναλογως και τι μέρα θα γεννησω.. με πηρε μια φιλη μου απο Πατρα και μου λέεει γεννησε Σαββατο να μπορεσω να ανεβω Κυριακη :lol:

TatKono μου πως εισαι σημερα;; Το τσουτσουρδωσε δεν το εχεις ακουσει;; ειναι οταν παιρνει τα πανω του καποιος.. τωρα να ειναι ζακυνθινη λέξη και να μην το ξέρω;; τι να σου πω :tongue: Εγώ πλέον θέλω να γεννησω κανονικά!! Να ειναι γερό το μωράκι μου, δυνατό και αν μπορεί να μεινει μεχρι 20-24 του μηνος μέσα καλο θα ηταν!! :cool:

Εφηηη ουουουου θες να σου τσιριξω και σημερα;; :tongue::tongue:

Παντως στο δικό μου σόι οτι και να εχουμε στο μαιευτηριο απο γλυκά-αλμυρά ή της κατσαρόλας, αναρπαστα θα γινουν :lol: Ειμαστε φαγανοι!!

Αγάπη μου ξαναρωτησε τον συμβουλο σου για τα εσπεριδοειδή.. εγώ σε ενα γκρουπ που ειμαι που ειναι με θηλασμό λένε ακριβώς τα ίδια οπως η vikib, δοκιμάζεις τα παντα με μετρο και οτι δεις οτι πειράζει το μωρό το κόβεις.. Εντωμεταξυ η ασχετη εδω.. το γιασεμι το βαζουν για αρωμα μόνο ε;; εννοω δεν ειναι απο μονο του αφέψημα..

tassoula μιλησε αγαπη μου στο μωρό.. πες του κανονισε γιατι δανεικά ειναι ολα σε αυτη τη ζωή !! :lol: εκτος αν δεν της εκανες καποιο χατηρι.. και ξερεις οι γυναικες ειμαστε εκδικητικές απο την κοιλιά :lol: Οπως θα πηγαινεις βολτα παρτης καμια ροζ κορδελιτσα να δεις πως ηρεμει :lol:

Πως σου φαινεται που γεννάς την Τριτη;; Τι Beaute θα κανεις καλέ;; νυχια δεν κανει να ειναι βαμμενα.. αν κανεις μακιγιάζ θα εχει φυγει.. το μαλλι θα το εχεις πανω πιασμενο μαλλον να μην χαλάσει.. αρα;;

Κοριτσακια και χθες το απογευμα και σημερα ειμαι στην δουλειά πάλι!! Χρειάζομαι και εγώ γιατι η μαμά δεν εχει συνελθει ακομα και δεν πρεπει να ειναι αρκετές ωρες εξω και με βαβουρα.. Πινω το καπουτσινο μου.. εχω βαλει μουσικουλα που μου αρεσει και σκεφτομαι ποσο ωραιο θα ηταν να εκανα μια δυο τζουρες απο τσιγάρο.. δεν θα κανω βεβαια.. (ουτε πριν μεινω εγκυος καπνιζα κανονικά, 1 πακετο τον μηνα εκανα, αλλα τραβιεται το ατιμο σημερα!)

Χθες πηγε ο αδελφος μου στον γιατρο κατι εξετασεις του.. διαγνωστηκε με αρχη σακχαρου.. 38 ετών.. να σκάσω ειμαι.. οχι επειδή θα κανει διαιτα.. αλλά του ειπε οτι θα παιρνει εφ ορου ζωής χαπάκι για σακχαρο και χοληστερίνη και παμε να προλαβουμε για εμφραγμα στα 55 οπως ο μπαμπας μου!! Το θέμα ειναι οτι εχουμε πολυ κακη νοοτροπια οσον αφορα το φαγητο σαν σπιτι και δυστυχως τωρα βγαινουν αυτα που μεγαλωνουμε!! Και οταν λεω στην μάνα μου, πρεπει να αλλάξουμε λιγο τροπο στο σπιτι δεν το παραδεχεται οτι εχουμε κακη νοοτροπία και δεν μπορει να καταλαβει οτι ο βουλιμικος ο ανθρωπος και να μη θελει να φαει δεν μπορει.. Ειναι αρρωστια τελικά αυτο!!

Ουφ.. του ειπα οτι μολίς περάσουν 2-3 μηνες απο τη γεννα να μπορει να μεινει με τη μαμα το μωρό μια ωριτσα, θα πηγαινουμε μαζι γυμναστηριο! Και εγώ θελω να χασω οχι μονο τα κιλα της γεννας αλλα και απο πριν που ειχα ξαναπάρει καποια.. εχουμε τετοιο ασχημο ιστορικό που το φοβάμαι!

Αντεεεε ξυπνηστε και οι υπολοιπες!! Που ειστε;; εκτος αν ειχαμε γεννητουρια! :-P

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Μωρέ αποτρίχωση κατά βάση εννοώ!!! Θα κρατησει μέχρι την τρίτη;; δεν βλέπω τίποτα εκεί κάτω με την κοιλουμπα, κάθε φορά που κάνω χαρακωνομαι και γεμιζω αίματα!!! Εσείς τι αποτρίχωση κάνετε;; μην μου πείτε κερί δεν κάνω ποναειιιι. Veet κάνει ή έχει χημικά κλπ??

Νεραιδουλα χρόνια πολλά και με το καλό το μωρακι σου!!! Υγεία σου εύχομαι για να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! Λες το μωρό να έρθει σήμερα;; να έχετε μαζί γενέθλια;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρες κοριτσάκια! Δεν γεννάει καμία ακόμα, ε;;!!!... :-P

Εμείς σήμερα πάμε γιατρό, ελπίζω να δει κάτι με τόσο περπάτημα και ασκήσεις με τη μπάλα...

Αποτρίχωση κάνουν και στην καισαρική; Εγώ μόνο ξυράφι, όλα τα αλλα τα φοβάμαι, δεν εχω κάνει ποτέ! Τασσούλα μήπως να έβαζες τον άντρα σου να βοηθήσει; Εγώ κάπως έτσι μάλλον... Κατερινακι στρωσε τον αδελφό σου να κάνει διατροφή κι ολα καλά θα πάνε! Όλοι πρέπει να προσέχουμε έχουμε δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα... Και με λίγη ασκήσουλα θα ειναι καλύτερα! Να παίρνετε το μωρό με το καρότσι και να πηγαίνετε περπάτημα!! :-D

Για τη διατροφή και το θηλασμό και εγώ αυτά που είπε η Αγάπη ξέρω περίπου... Θα δω τι θα μου πουν και στο μαιευτήριο.

Χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσεις neraidoyla και από εδώ! Με το καλό ολα!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα καλες μου!Τι μου κανετε?

Σημερα ξυπνησα με ορεξη και καλη διαθεση!Εχθες,απο το μεσημερι και μετα,επεσα σε ''μελαγχολια''!Δεν ηξερα τι να κανω για να απασχοληθω δημιουργικα,αν και δεν ηθελα να κανω τιποτα!Και ετσι μονοτονα περασε η μερα!Πολυ ανουσια μερα!Σηκωθηκα και σκεφτομουν εσενα Τασουλα μου!Διοτι το καθε μου βημα συνοδευοταν και απο πονο στο ηβικο οστο!Τραυματιζονται οι μυες!Αουτσ!:)!Εσυ πως εισαι?Μιας και λεγαμε για βιβλια,''η κοτα που ονειρευοταν να πεταξει'',το εχεις διαβασει?Δεν κοστιζει πολυ,αλλα ειναι εκπληκτικο βιβλιο,με πολλα μηνυματα!

Σημερα το μενου εχει αρακα κοριτσια!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Καλό μήνα να έχουμε και να πάρουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας που με τα κόπων ορισμένες φτάσατε μέχρι και το μήνα σας!!! :) ένα Μπράβο σε όλες μας λοιπόν και ο Θεούλης να τα φέρει όλα εύκολα και όμορφα εκείνη την στιγμή!! Είμαι πολύ χαρουμενηηηη!! Γιουπιιιιι!! :)

Ποσο με συγκινησε αυτο που εγραψες!Να μας εχει ολες ο Θεος καλα,να κρατησουμε υγιεστατα τα μωρα μας!Πως εισαι κοριτσι μου?Καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις!Και ο πονος στη μεση ειναι φυσιολογικος(αλλα ανυποφορος :mad:) και η βλεννη!Μην νιωθεις πως εισαι παραπονιαρα!Αλλωστε ειμαστε εδω,για να λεμε πως βιωνουμε τα παντα στην εγκυμοσυνη,ασε που πολλες φορες,μπορει αυτο που εσυ θεωρεις παραπονο,στην ουσια να ειναι κατι πιο σοβαρο και να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε!Το ιδιο ισχυει για ολες!:)

Εκλεισε ο αντρας σου εισητηρια?

Kitty805,ποσο χαρηκα για τα νεα σας!

Πηρα την μανα μου εβαλε τις φωνες απο την χαρά της.. το ειπε στον πατέρα μου εβαλε τα κλαματα, λεγαμε θα μας πάθει τιποτα απο τη χαρα... τελος παντων.. και ο μπεμπης και εγω και οι δικοι μου χαιρουμε ακρας υγειας σωματικής!! Ψυχικης δεν παιρνω ορκο!! :lol:

Να ημουν απο μια μερα να σας εβλεπα!Χαχαχαχα!Πως να μην υπαρχουν κλαμματα και τσιριδες βρε κοπελα μου?Τι αδικη ταραχη ηταν αυτη?Δοξα τον Θεο λοιπον,ολα καλα!Καλα εκανες και πηγες στη δουλεια,δεν παλευεται ολη μερα σπιτι!Τσιγαρο,ε?Ποσες φορες το ζητησα και γω το ατιμο!:oops:!Σε καταλαβαινωωωω!:oops:!Οσο για τον αδερφο σου,παλι καλα που το ανακαλυψατε εγκαιρως!Ομως,οπως πολυ σωστα ειπες,δεν ειναι μονο η φαρμακευτικη αγωγη,αλλα να αλλαξει τροπο ζωης!

Τασουλα μουυυυ,φτανουν οι μερες κοριτσακι μου!Πως νιωθεις?Και σε σενα θα πω το ιδιο,πολυ καλα κανεις και βγαινεις!Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο μια αναζωογονητικη βολτα,ειτε ειναι στα μαγαζια,ειτε για καφε,ειτε σε καποια φιλη!Επιστρεφεις με αλλη ψυχολογια σπιτι!

Βρε Τασουλα μου,και γω στη Μαγδα ελεγα πως ειναι δυνατον να εχει διαστολη και να μην γενναει ή να μην την βαζει μεσα ο γιατρος,και ιδου,εχω ακριβως τα ιδια!Εγω ειχα κολλησει στην πορεια την 1ης μου γεννας!Με επιασαν πονοι,πηγα γιατρο,εξαλειφθηκε ο τραχηλος,γεννησα!Προφανως,ειχα οξυ τοκετο,εγιναν ολα τοσο γρηγορα!Τωρα...τι να πω!Ενω απο Δευτερα ελεγα πως θα γεννησω μες τη βδομαδα,τωρα λεω μηπως παρω ολο τον μηνα!:shock:!Τι να πω!

Εγω μονο με ξυραφι σε εκεινη την περιοχη!Ολα τα αλλα τα φοβαμαι μωρε!Κοιτα,εαν δεν εχεις δοκιμασει κατι απο αυτα που ανεφερες,αστο καλυτερα,να μην σου κανει κανενα ερεθισμο!Οσο για τις τροφες,και μενα η γιατρος μου ειχε πει ολα με μετρο!Πχ,εαν θελω να φαω αρακα,να βαλω μεσα πιο πολυ πατατα-καροτο,το ιδιο και με τα οσπρια,οπως φακες!

Αμαν ρε κοριτσια με τα γλυκα σας!Αμαν!Μου τρεχουν τα σαλια!

Εγω παλι δεν εχω να σκεφτω τετοια!;)!Σιγα να μην ξεσηκωθουν να ρθουν Κοζανη!Στη προηγουμενη γεννα,ειχαν ερθει 2 θειες μου,και τα παιδια της μιας που σπουδαζουν εδω που μενω!Πολυυυυ λιγοι και καλοι!

Εγω κοριτσια,ηδη εχω σκεφτει τι θα κανω στα βαφτισια!:tongue:!Οπως και στην πρωτη μου κορη,ετσι και τωρα,ολα θα τα παρω απο ''το χαμογελο του παιδιου''!Και δεν θα κανω στολισμο!:)!Χιχι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...