Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσια μου,καταρχην,σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση να απαντησετε στο θεμα που με απασχολει!Πλεον ειμαι σιγουρη πως δεν ειναι λαθος η επιλογη μου να μην συμμετεχω σε ολο αυτο!Κατερινα μου,ναι εχει κανει πολλα λαθη ο αδερφος μου,ναι η γυναικα του τον εκμεταλλευεται,λεει ψεμματα,τον κανει οτι θελει,απο την αλλη και οι γονεις μου εχουν κανει λαθη,ΑΛΛΑ ο καθεις αναλαμβανει τις ευθυνες του!:-D!Οποτε,και γω κλεινω εδω αυτο το κεφαλαιο και ευχομαι να ευτυχίσει ο καθενας με τον τροπο που θελει!

Επίσης να σας πω την αληθεια με ολα αυτα που μας συμβαινουν τον τελευταιο καιρό την αμαρτια μου θα την πω.. δεν ξερω αν θέλω να γεννησω με γιατρό ή με παπά... νομιζω οτι ο δευτερος θα ειναι πιο χρησιμος στην περιπτωση μου :lol:

Ενταξει,εισαι ΘΕΑ!:lol::lol:!Χιχιχιχιχι!Καλη επιτυχια σημερα κοριτσι μου!Περιμενουμε νεα σου!

Αχ μωρε Κατερινα μου,ναι μεν ξεκουραση,αλλα αγχωθηκα οταν ειπε ο γιατρος για διαστολη,και ηθελα το δωματιο να ειναι καθαρο απο ολες τις αποψεις!Αλλωστε ποιος θα μου τα κανει μωρε Κατερινα μου?Να χα και καποιον.:rolleyes:

Τατιανα μου,πως ξημερωσες καλη μου?Ειχες παλι τοσο δυνατες συσπασεις?Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα που θα ρθει ο αντρουλης σου!Με το καλο κοριτσι μου!

Τασουλα μου,ξεκουραστηκες?Πονας το ιδιο με χθες?Μαλλον αρχιζουν και πιεζουν περισσοτερο!Εσυ μια και καλη μπαινεις Τριτη ή θα σε ξαναδει?Καλοφορετο και το αρωμα!Τι καλοοοος!!!!

Εφακι μου,φυσικα και σε κραταει η μπαλα καλε!Εκανες ασκησεις?

Μαγδα μουκρατας ακομη?Αντε καλεεεε!Χεχεχεχε!

Ντομινο,ασε παρεα με τις ατιμες θα κανουμε μεχρι να γεννησουμε!Ελπιζω μετα να ξεφουντωσουν και απλως να εξαφανιστουν!

Καλε,τι κοριτσια ειστε εσεις?Τι ωραια πραγματα που διοργανωνετε για την κλινικη!Μπραβο μωρε κοριτσια!Ειλικρινα χαιρομαι!Ειμαι σιγουρη πως και στα βαφτισια θα κανετε πολυ καλες επιλογες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό μήνα!!! Με το καλό τα μωρακια μας!!!

Κορίτσια ο πόνος στο ηβικό οστό δεν μου περνάει είναι φυσιολογικό;;

Τασουλα μου,υπαρχει περιπτωση να γεννησεις και φυσιολογικα ή το αποκλειουμε και παμε κατευθειαν για Τριτη?

Συνηθως ο πονος στο ηβικο οστο προερχεται απο πιεση που ασκει το μωρο γιατι εμπεδωνεται πιο καλα στην περιοχη εκεινη!Βρε λες να ρθει?:confused:

Εγω τετοιον πονο,ειχα μετα την γεννα,ειχα μικρο καταγμα στο ηβικο οστο,φυσικα λογω πιεσης στον τοκετο!Χρειαστηκε να περασει ενας μηνας για να περπατησω σαν ανθρωπος!:tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Δεν παίζει να γεννησω φυσιολογικά όχι!!! Αγχωθηκα γιατί τα έχω προγραμματίσει όλα για την τρίτη, δεν προλαβαινω να γεννησω πιο νωρίς :tongue:

Θα δω πως θα είμαι και αν είναι θα πάρω τον γιατρό το απόγευμα!!! Δεν έχω άλλο ραντεβού, μπαίνω Δευτέρα και Τρίτη γενναω!!!

Hope εσύ πως είσαι;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Καλό μήνα να έχουμε και να πάρουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας που με τα κόπων ορισμένες φτάσατε μέχρι και το μήνα σας!!! :) ένα Μπράβο σε όλες μας λοιπόν και ο Θεούλης να τα φέρει όλα εύκολα και όμορφα εκείνη την στιγμή!! Είμαι πολύ χαρουμενηηηη!! Γιουπιιιιι!! :)

domino μου ειδα την ωρα που εγραψες και έπαθα πλάκα!! Σοβαρά δε μπορείς να κοιμηθείς καθόλου γλυκια μου?! :(

κατερινάκι αργοπωρημένοοοοο!! Χαχαχαχα!! Ε εντάξει πιστεύω στη γέννα να είσαι Εγγλέζα!! :tongue: ξέρουν λοιπόν τι δώρο να σου φέρουν στα γενέθλια σου :tongue: ΡΟΛΟΙΙΙΙΙ!! Καλά καλέ ξέρεις πότε θα γεννήσεις για να τα ετοιμάσεις?!? :/ το μόνο που μπορώ να πω και ξέρω είναι ότι τα ντονατακια των νανου μπαίνουν και κατάψυξη οπότε μπορείς να τα ετοιμάσεις πχ σήμερα αύριο και να τα βγάλετε στην γέννηση! :) μπορείς να βάλεις αυτοκολλητάκι με το όνομα ή υπάρχει ανεξίτηλος μαρκαδόρος (προτιμώ το αυτοκολλητάκι θα φαινεται περισσότερο!)

τασσούλα μου και εμένα πονούσα πριν 3-4 μέρες πολύ πολύ και μου είπαν οι υπόλοιπες (ευχαριστώ κυρίες μουυυυ! :) ) ότι είναι φυσιολογικό! Θα σου περάσει μπορεί το βράδυ... Εμένα δε θυμάμαι πότε πέρασε!

Οι πόνοι μου πέρασαν τελείως.. Έχω μια ελαφριά ενόχληση πράγμα που ούτε με ενοχλεί!! Ναι είχα παααααρα πολύ έντονο πόνο που ξεκίνησε πάνω από τον αφαλό αριστερά (ηταν σαν σουβλίτσες στην αρχή), μετά κατέβηκε κάτω αριστερά πολύ χαμηλά (έντονες σουβλιές) και μετά με έπιασε δεξιά χαμηλά και ανέβαινε σε όλη την δεξιά μεριά και πίσω στην πλάτη σε σημείο να μην μπορώ να ισιώσω το σώμα μου!! Ήταν διακεκκομένος πόνος (δεν ηξερα να μετρήσω η έρμη και με κορόιδευε ο γιατρός! Εμ δεν το έχω ξανα κάνει γιατρέ μουυυυ!) .. Ναι ήταν προπαρασκευαστικοί όπως αποδείχθηκε γιατί μου πέρασαν μετά από 1 1/2 ώρα! Πάντως για αυτό μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να γεννήσω γιατί πονούσα αρκετά και αν δεν ηρεμούσαν θα προκαλλούνταν τοκετός... Ο πόνος είναι πως σε πιάνει η μέση σου πχ ή το πόδι σου ο τένωντας και όταν πας να περπατήσεις ή να το τεντώσεις λες και σε μαχαιρώνουν....?! Ε αυτο ακριβώς ένιωθα μόλις κινούμουν! Τι να προσπαθούσα να σηκωθω από τον καναπέ, από το κρεβάτι, στο ιατρείο που μου έκανε και από πάνω εξέταση ΟΛΑ! Ευτυχώς πέρασε! Πάντως μου είπε ότι μας έρχεται! :/ νωρίς αλλά τι να κάνουμε...? μην αγχώνεστε όμως κορίτσιαααα! Κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά! Και οι πόνοι της κάθε μίας είναι διαφορετικοί!! (Έτσι με είπε ο γιατρός-δε θυμάμαι κ πολλά άλλα! Τα έχασα σας λέω!) επίσης ο γιατρός φώναζε την μαμά μου (γνωρίζονται κοντά 15 χρόνια!) γιατί έλεγε η μαμά "ε εντάξει παιδί θα κάνεις ας πονάς και λίγο" κ ο γιατρός φώναζε "ρε λενιώ σήκω φύγε σε ποιον αιώνα ζουμε?! Ααααπαπα τι λες το κορίτσι! Μας ζαλισες σηκω φύγε!" Εεε ενταξει τρελό γέλιο από τη μία και από την άλλη εγώ να πονάω.... Αυταααα....

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

hope μου να σαι καλά καλή μουυυ! Αχ πως τον περιμένω!! :tongue: χιχι!! Παιδιάστικο αλλά και μετά τον πολιτικό δεν τον χάρηκα και πολύ!! :/ ότι και να βλέπεις εσύ από την μεριά της νύφης σου καλό θα ήταν να του το περάσεις πλαγίως άμα κάποια φορά σου κάνει νίξη ο ίδιος πάνω στο θέμα!! Διαφορετικά όπως πολύ σωστά κάνεις μείνε στην απ εξω! Είναι το καλύτερο! Μετά μόνος του θα το καταλάβει! Το ίδιο ειναι κο αδερφός μου αλλά όχι με την κοπέλα του (ελπίζουμε συντομα και αρραβωνιαστικιά!) αλλά με τους "φίλους" του... Τον εκμεταλλεύονται γιατί είναι αγαθούλης κ δε μπορεί να πει οχι!! Τεσπαααα! :)

Α ξέχασα να σου πω!! Σήμερα είχε συνέντευξη η κοπελ,α του αδερφού μου στο γένεσις! :) πήγε πολύ καλά! Αντε να δουμε...! :)

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου θυμάστε την διαφήμιση περπατάω και πετάω;;; Ε κάπως έτσι!! :tongue::tongue::tongue:

Μολις γυρισα απο το Ελενα.. λοιπον.. το NST βγηκε τελειο!! Το ντοπλερ που ειχα κάνει φυσιολογικοτατο σε ολα... και εκανα και υπέρηχο.. Αν δεν τους τρελανω ολους εγώ και ο μουρλοΝιονιος μου να μην με λενε Κατερινα!!

Ηταν μια κοπέλα γιατρός.. αρχιζει να κανει μετρησεις.. μου δειχνει το μωρο.. να ενα πατουσακι.. να και αλλο πατουσάκι.. κοιτα και την ουροδοχο.. αν εμενες λιγο ακομα θα το βλεπαμε να κανει πιπι.. ολα μια χαρα και μου λέει κατσε να σου πω το βάρος... 3200!! Οποια ηταν εντος του λεκανοπεδιου Αττικης πρέπει να με ακουσε να τσιρίζω ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.. Το ομολογώ την τρόμαξα τη γιατρο.. γιατί μου λέει δεν ειναι λιγο.. ειναι πολυ φυσιολογικο στις εβδομάδες σας!! Της εξηγώ την κατάσταση.. οτι ξέρεις κατι; πριν 2 μέρες μου βγηκε 2600 και σαν εβδομαδες 2+ μικρότερο.. την ειχα την κοπέλα εκει.. και μου τα ξαναδειχνε.. οχι μου λέει.. να κοιτα.. ξαναμετρησε ποδαρακι.. ξαναμετρησε κοιλιτσα.. και μαλιστα μου λεει κοιτα ολοκληρη κοιλιά που εχει.. και την ρωτάω και εγώ, ειναι μεγαλυτερη σε σχεση με το αλλο σώμα; οχι οχι μου λεει.. μου εδειξε τα πνευμονακια του που εκανε αναπνευστικές κινησεις.. μου εδειξε και ακριβώς που μου χωνει κλωτσιες με τα ποδαρακια ή τουρλώνει τον πωπο του.. το ξανακοιταξε.. οχι μου λέει.. το παιδί σου ειναι κανονικά στις μέρες του!!

Κορίτσια κρατήθηκα να μην αρχίσω να κλαιω απο χαρα.. οχι τιποτα αλλο.. προχθες εκλαιγα απο λυπη.. σημερα απο χαρά... θα μου φορέσουν ζουρλομανδύα!!

Πηρα την μανα μου εβαλε τις φωνες απο την χαρά της.. το ειπε στον πατέρα μου εβαλε τα κλαματα, λεγαμε θα μας πάθει τιποτα απο τη χαρα... τελος παντων.. και ο μπεμπης και εγω και οι δικοι μου χαιρουμε ακρας υγειας σωματικής!! Ψυχικης δεν παιρνω ορκο!! :lol:

Τασουλα μου ειναι νορμάλ αυτοι οι πόνοι.. μηπως καθεσαι σε αβολες στάσεις; προσπαθησε να δεις αν βρεις καποια σταση να σε χαλαρωνει!!

Μηπως εχεις και στενή λεκάνη και ειναι λογικό να σε πονάει παραπάνω;;

Οσον αφορά τα γλυκά εμεις θα παρουμε συσκευασμένα αρα δεν χαλάνε άσε που τωρα ξερω οτι μεσα στις επομενες μερες δεν γεννάω αρα Δευτερα που θα ξαναπάω στον γιατρό βλέποντας και κάνοντας!

Hope μου στελνω το τζινι για τις δουλειές!! Βρε κατσε ησυχη μη σε βρει το μωρό με τον ατμοκαθαριστή αγκαλιά!! :lol:

Στα βαφτίσια να πω την αληθεια δεν το έχω σκεφτεί τι θα κάνω... αλλά ενα σουργελάκι θα γινουμε και εκει για το καλο!! Η Εκκλησια που εχω διαλέξει (Αγιος Φανουριος Δραπετσώνας) εχει απέξω πολυ χωρο για πραγματα, αλλά στην βάφτιση ειμαι παραδοσιακή.. Θέλω ιδιαιτερα πραγματα.. όχι εντυπωσιακά.. αλλά ιδιαιτερα.. να ξερω οτι ειναι για το παιδάκι μου και οχι τυποποιημενα βασει της μοδας!!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

TatKono ουουουουου ξερεις ποσα ρολογια εχω;; και ολα γλυκες!! Μπορεί να μην ξερω αν δουλευουν λογω μπαταριας.. αλλα εγώ για ομορφια τα φοραγα!! :tongue::tongue::tongue:

Αντε με το καλο να παρουν την κοπέλα του αδελφου σου στην κλινικη!!

Ωραία η μαμά.. ελα μωρεεε ας πονάς... τι πειράζει αχαχαχαχααχαχα

Κοριτσια ξερετε που μπορώ να βρω καλης ποιοτητας συσκευασμένα σαραγλάκια, μπακλαβαδακια κλπ;; στην Αθηνα ή καπου προς Νικαια Κερατσινι Δραπετσώνα;

Αχχχχ ποσο χαρηκα Γλυκιααααα μου!! :) ειδες?? όλα καλά με το μωράκι σουυυ!! Με το δικιο σου να ουρλιαζεις από χαρά!!! :) :* ευχαριστω πολύ για τις ευχές,! :) λοιπόν τωρα που αναγκαστικά την βγάζω ξάπλα.......τι κάνουμε?!

Και εγώ μπακλαβαδακια θα έχω και ξέρω από που αλλά είναι Πάτρα:P

Κατερίνα τι ευχάριστα νέα είναι αυτά; μα καλά είναι δυνατόν να σου κάνανε τοοοοοοσο λάθος μετρήσεις;; που είχες πάει;; όλα καλά λοιπον με το μωρακι σου και τα κιλακια του μια χαρά!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

όχι δεν ηταν λάθος οι μετρήσεις... γιατι καναμε και υπερηχο το πρωί και ντοπλερ το απογευμα που εδειξαν τα ιδια.. αλλά... μπορεί το καμάρι μου να ειχε στρεσαριστεί; να ειχε παρει περιεργη θέση; δεν ξέρω.. σημασία δεν έχουν τα κιλά.. ο γιατρός μου το τονισε πολλες φορές αυτό, αλλά οτι η αναπτυξη του και η διατροφη του μεσω του πλακουντα ειναι κανονική, αρα δεν συντρέχει λογος ανησυχιας! Βεβαια.. απο Δευτερα 2 φορές την εβδομάδα για NST!

Απο που απο Πατρα θα πάρεις Τασουλα μου; μια ξαδελφη μου που παιρνει επαγγελματικά ταψια μπακλαβα τα παιρνει απο την Πατρα και ειναι ονειρο! Εγω σκεφτομουν σαραγλάκια+μπακλαβαδακια (συσκευασμένα) +μερικά σοκολατακια ..

TatKono μου τωρα που εισαι στο κρεβατι... βαζε μουσικη που σου αρεσει κλεινε τα ματια και ονειρευσου το παιδακι σου.. εγώ αυτό κάνω.. οποτε με βλέπει το κρεβατι μου!! Να δειτε που οι μετρησεις ηταν χαλια επειδη ειχα κατσει καποιες μέρες στο κρεβάτι! Σου λεει και αυτός.. κατσε μαρη μάνα.. τοσο καιρό ολο εξω και βολτες με εχεις και τώρα μέσα; τι ειμαι; χαζομπουλης;; ενω μόλις πηγαμε βολτες και δεν βαλαμε κ@λο μέσα, τσουτσουρδωσε το παιδι!

Τατιάνα μου να μην ανησυχήσεις αντιθέτως βγήκε η τραχηλικη βλέννα. Όλα προχωράνε κανονικά μέσα σε λίγες μέρες θα γεννήσεις!!! Είναι σημάδι οτι πλησιάζει ο τοκετός!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλο μηνα..οπως καταλαβαινετε ουτε μεσημερι πλεον δεν μπορω να κοιμηθω. . Αυτο με τα μπακλαβαδακια που λετε το εκανε κ αυτη ηφιλη που γεννησε. Τυλιγμενα σε ροζ χαρτακι πανω απο το αλουμινοχαρτο με ροζ κορδελιτσες φιογκακια κ σοκολατακια ροζ. Εμενα με βλεπω να στελνω τοναντρα μου να αγοραζει τελευταια στιγμη καριοκες. Ποτε θα τα κανετε εσεις αυτα; θα προλαβετε; ποσο νωριτερα; ωραια ειναι αλλα θελουν χρονο κ βοηθεια γυναικεια...

χαχαχαχα Κατρρίνα μου τι έκανε το παιδί?!? τσουτσουρδωσε?? τι είναι αυτό?!?! χαχα!! τώρα ποιος σε πιάνει!! φαντάζομαι πως περιμενεις την Θεία εκείνη στιγμή!!! :)

Τασσούλα μου σε ευχαριστώ για την ενημέρωση! :) ποπο όλα μαζί?? :/ οπότε κι εγώ στην ευθεία βρισκομαι... :/ πολύ νωρίς.....:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...