Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Μόλις γύρισα σπίτι λοιπόν με ένα ρολόι στο χέρι!! Με είδε ο γιατρός μου είπε πως οι πόνοι δεν ήταν συντονισμένοι αλλά προπαρασκευαστικοί αλλά να δω μέχρι τις 23:00 σήμερα πως θα πάω να τους μετράω και αν φτάσω στο 5-7' ετοιμαζόμαστε σήμερα! Διαφορετικά δεν αργούμε , μέσα στην βδομαδα μάλλον! Με έκανε κολπικά φυσικά και μ είπε όλα καλά,δεν γεννάω σημερα αλλά επειδή έχω τους πόνους μπορεί να προκληθεί τοκετός και σήμερα! Αυτά... Πολύς πόνος κορίτσιαααα! Πολύς...!! 2 δυνατοί με πιάσανε σε σημείο να μην μπορώ να ισιώσω το σώμα μ....... Ο μπαμπάς μας τελικά θα αλλάξει την άδεια κ λογικά αυριο μεθαύριο μας έρχεται!!αχουυυ αγχωθηκα!! Στα καλα καθουμενα! Μεσα στα lidl με επιασαν οι πόνοι!

hope μου κορίτσι μου τι θα γίνει πια με τους δικούς σου? συγνώμη κιόλας αλλά δεν σέβονται την κατάσταση σου? :/ αν ειναι δυνατόν!! Εσυ καλά τους είπες το θέμα είναι να σε καταλάβουν! Είναι προσωπική επιλογή τον ποιον διαλέγει να περάσει τη ζωή του ο άλλος και οι γονείς και οι 3οι γενικά καλό είναι να κάνουν λίγο τουμπεκι! Αμαν... (Έχω νευρα απότους πονους σορρρυυυυυυυυυυ!!) αλλά να ξερεις ενα πράγμα... Ο γιος ειναι πάντα γιος και πάντα οι μανάδες τα ίδια λένε "σε εκμεταλλευεται σε κανει σε ρανει"! Δε προκειτε να αλλάξει αυτό! Τώρα αν ισχύει καλό είναι να το καταλάβει μόνος του ο αδερφός του! Και εσυ φυσικά μεινε στην απεξω μη σε πάρει κ εσενα η μπαλα!! Αυταααα

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα τι δραματικές εξελίξεις ειναι αυτές σημερα; Άντε με το καλο κορίτσια οι γέννες σας! Μην ξεχνάτε οτι εγω ειμαι η τελευταία όποτε μου φαίνεται κάποια στιγμή θα γράφω μόνη μου στο ποστ!

Τατιάνα περιμένουμε τα νεα σου!

Kitty περιμένουμε να μας πεις πως προέκυψε ο σταφυλόκοκκος και σου προτείνω ηρεμία όσο γίνεται κορίτσι μου...

Hope τι να πω; Έλεος με αυτά που γίνονται στην οικογένεια σου και ποσο μάλιστα που σε βάζουν κι εσένα σε αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία τωρα που είσαι εγκυος! Πρωτεινω να τους το ξεκοψεις και να τους πεις να σε αφήσουν έξω απο όλο αυτο γιατι είσαι ΕΓΚΥΟΣ και δεν πρέπει να αναστατώνεται ούτε να πιέζεται! Αλλά το ίδιο να ισχύει και μετα τη γεννά πιυ ειναι ακόμη πιο επιρρεπής η ψυχολογία μας!

Τασουλα μου εδώ μας δίνουν 4μηνες άδεια μητρότητας σύμφωνα με τη νομοθεσία! Πολυ λίγο ιδιαίτερα αν θελει κάποια να θηλάσει... Άσε το νόμο της άδειας μητρότητας εδώ κάποιος που μισούσε τις γυναίκες θα τον σχεδίασε!

Βρε κοριτσια!!! Τι γινεται!! Πρεπει να μπαινουμε ανα ωρα γιατί δεν ξερουμε ποτε γεννάει η κάθεμια!!

TatKono κοριτσαρα μου ηρεμησε, πηγαινε ξάπλωσε να ισιώσεις και ολα καλά θα πάνε!! Σκεπασου και με μια κουβερτουλα να εισαι ζεστή να ηρεμήσεις!! αντε να ερθει ο αντρουλης σου να τον εχεις μαζι σου!! και βρισε ανετα αν θες να ξεσπάσεις.. αν σε βοηθάει μπορω να σου δωσω λιστα με ονοματα!! :lol:

Hope! μου πες μου κάτι.. μετά απο 2 χρόνια πιστεύεις οτι ο αδελφός σου κακοπερνάει; τον βλέπεις δυστυχισμένο ή να έκανε κατι με το ζόρι; Τον βλέπεις να ασφυκτιά στη σχέση του, ή νομιζεις οτι παντρευτηκε απο εκβιασμό; Η γυναικα του, τον αγαπάει; (Ασχετα αν δεν σας αρεσει ο τροπος της ή των δικων της), τον φροντίζει; ειναι καμια που του τα φοράει ή που δεν κοιταζει το σπιτι της;; Αυτά πρέπει να απαντήσεις οσο πιο αντικειμενικά μπορείς!! Αν δεις οτι απλά ειναι διαφορετική αυτή ή οι δικοι της, αλλά σε ολα τα αλλα ειναι εντάξει, πιασε τους δικους σου οποτε νιωθεις ετοιμη και πες του ακουστε, αυτο και αυτό.. απλα διαφορετική ειναι.. και ισως και ο δικος σας να μην ειναι 1000% τελειος οπως νομιζουμε οι πιο πολλοι για τους δικους μας (Δεν στο λέω προσβλητικά, απλά ανθρώπινα, οπως βλέπουμε ολοι τους δικους μας σουπερ και τους αλλους χαλια!).. Αν θεωρείς οτι κατι δεν πάει καλα, ασε τον αδελφο σου να το χαρεί γιατι πανω που παντρευτηκε και δεν υπάρχει λογος να τον στεναχωρησεις και σε καποια στιγμη ρωτησε τον.. εισαι ευτυχισμενος;; εισαι χαρουμενος;; αν δεις οτι σου μιλάει και σου λεει ναι, απλά εκανε τις επιλογες του που μπορει να ειναι διαφορετικές και να βασιζονται σε αλλα κριτηρια που εσεις-εμεις δεν θεωρουμε σημαντικά!! Αν σου πει οχι, ή δυσανασχετήσει απλά πες του οτι αν θελει να μιλησετε εισαι εδώ.. και ως εκει!! Δεν ειναι ανηλικος! Οπως εσυ δεν θα ηθελες να μπλεκονται τριτοι στη οικογενεια σου ετσι και αυτος!!

Βρε αγαπη μου.. αυτο που το ενα βραδυ λέμε γεννάς και την αλλη εχεις πιάσει τον ατμοκαθαριστή και κανεις κουρτινες και χαλιά, με ξεπερνάει!! Κατσε ησυχη βρε!!

vanz μου χαιρομαι που ακουσες την μικρή σου.. Στο μάθημα μας ειπαν οτι αν στο 12ωρο δεν εχουμε ακουσει το μωρό πάμε στο νοσοκομείο και ας μας κοροϊδευουν ολοι οτι ειμαστε υπερβολικές!! Πρωτα ομως να τρως κατι γλυκό και να περιμένεις να δεις αν την ακους γιατι καμια φορά πεφτουν σε ληθαργο ή σε υπογλυκαιμία!! Ελπιζω να περασες καλα με τους δικους σου και να ερθει ο αντρας σου να ειστε μαζί στη γέννα εστω και στο παραπέντε!! Μεσα απο την καρδια μου στο ευχομαι!!

magda μου αντε με το καλο και εσύ κοριτσάρα μου!! γερό και τυχερό να ειναι το μπεμπάκι σου!! αχ βρε κοριτσια, πολυ ανυπομονα παιδιά θα κανουμε μου φαινεται!!

tassoula μου οσες εχουμε σκυλάκια θέλουμε και ένα μαγικο τζινι!! Τι να κανει ο ατμοκαθαριστης!! Εδωσε χθες η μαμά μου κοτοπουλο στην μικρή μου και πηγε το κωλοπαιδι και σηκωσε την κουρελου στην κουζινα να το κρυψει απο κατω.. το πρωι ειχε δει ο αδελφος μου να τρωει γυρο, που της ειχαμε δωσει στις 22/09.. τωρα που το ειχε κρυψει.. ο θεος και η ψυχη της!

Με γεια το αρωμα!!!

effie μου με γεια η μπαλα !! Εγώ γι αυτό δεν την πηρα σημερα που πηγα τζαμπο.. λέω θα σκάσω κατω σαν καρπουζι και αντε να με κανει καλα ανθρωπος και να με σηκωσει :lol: Αντε μη στεναχωριέσαι!! Θα παρεις και εσύ σειρά!! Μόνο εγώ βρε κορίτσια δεν θελω να γεννήσω αμεσα;; :rolleyes:

Λοιπον στα δικά μου.. δεν εχω ιδέα πως κολλησα σταφυλόκοκκο!! Αλήθεια, δεν ξέρω αν με τριμπησε κάποιος; αν με αλλον τροπο;; τι να σας πω.. και δεν ειχα και συμπτωματα.. απλά λίγα υγρά παραπάνω, πράγμα φυσιολογικό για τον μηνα μας!! δυο μέρες τωρα τρέχω!! μια χθες με τους γιατρους.. σημερα πάλι για εφορια, καλλωπισμο το σκυλοπαιδακι μου να μην εχουμε τριχιτσες συν ψωνια τα τελευταια ρουχαλακια για το μωρο, σαμπουαν, αλλαξα το μπανακι του και οπως ήμουν στα τζαμπο πήρα και ποτηράκια και χαρτοπετσετουλες με τον τουιτυ για το μαιευτηριο που θα ερθει κόσμος!! οπως θα δινουμε γλυκακια να ειναι τουλάχιστον ομορφα ολα! Να το χαρώ!!

Σκέφτομαι να δω μηπως κανω και κάτι το ιδιαιτερο για τα γλυκάκια.. αλλά δεν ξέρω ουτε το πότε θα γεννησω ουτε το πόσοι θα έρθουν.. Αλλά θέλω πραγματικά να το χαρώ!!

Αυριο το πρωι εχω ραντεβου για επαναληπτικο υπερηχο και ισως και καρδιοτοκογράφο!! Ελπιζω να πανε ολα καλα!!

Επίσης να σας πω την αληθεια με ολα αυτα που μας συμβαινουν τον τελευταιο καιρό την αμαρτια μου θα την πω.. δεν ξερω αν θέλω να γεννησω με γιατρό ή με παπά... νομιζω οτι ο δευτερος θα ειναι πιο χρησιμος στην περιπτωση μου :lol:

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Επίσης να σας πω την αληθεια με ολα αυτα που μας συμβαινουν τον τελευταιο καιρό την αμαρτια μου θα την πω.. δεν ξερω αν θέλω να γεννησω με γιατρό ή με παπά... νομιζω οτι ο δευτερος θα ειναι πιο χρησιμος στην περιπτωση μου :lol:

Χαχαχαχαχαχα καλό!!! Εγώ λέω και γιατρό και παπά και να έρθουμε κι όλες εμείς από εδώ για κοινό!!!

Τι ωραία ιδέα για τα ποτηράκια, πιατάκια! Θέλω κι εγώ!!!! Αν και δεν θα εχω κόσμο στο μαιευτήριο, αλλά δεν πειράζει για τους δικούς μου, να ειναι σαν πάρτυ! :D:D:tongue::tongue:

Τη μπάλα κι εγώ αυτή του τζάμπο πήρα... Εντάξει την δοκίμασα αντέχει! Μπανάκι ποιο πήρες;;;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα Κατερίναι μου έχω λιώσει στα γέλια!! Τι περνάς κι εσύ...! Τα ποτηράκια τέλειααα! Εγώ πήρα απλά ποτηράκια, όπως κ χαρτοπετσετούλες και γλυκά θα μου φέρουν τα πεθερικά μου από ένα εργαστήρι που έχει φανταστικά γλυκάκια!!:) τι σε είπαν οι γιατροι..? σου εδωσαν κάτι?

Κορίτσια δε θυμάμαι τι μου είπε ο γιατρός να σας πω την αληθεια! :/ θυμάμαι ένα 3, ένα 5 και ένα 10 να λέει! Αααα και ένα 30!! Τώρα πιο για πιο πηγαινε δε θυμαμαι!! :( ποπο τα έχασα... :/ η μαμά μου ηταν μαζί μου κ μου είπε για το 5'-10'! Τώρα εγώ θυμάμαι 30'.. Αχ δεν ξερωωωω... Και για τον τράχηλο πάλι δε θυμάμαι..πονούσα πολύ κ το μόνο που θυμάμαι ειναι να του λέω "Τάσο μην πατάς πονάω" κ να μου φωνάζει "μη μου γεννησεις τώρα! Κάτσε!" .. Απο σκηνή ταινίας!! Χαχα!! Πάντως τα έχασα και πιατεύω γιατί είχα την μαμά μαζί κ όχι τον αντρα μου!! Άμα είναι έτσι οι πόνοι της γέννας..........παπαπα!!

Είχα άλλες 2 φορές δυνατό πόνο (όχι την ενόχληση) ανα 30' για λιγότερο Από1' (περίπου 30").. Τώρα απλά νιώθω μια πίεση και ενόχληση... Για να δούμε!!

Άλλο τι κάνετε? πως πάτε εσείς με τα πονάκια??

κατερινακι μου ουτε εγώ θελω ακόμα αλλά αμα ερθει τι να πω?! :/

Μάγδα μου εγώ δεν κατάλαβα γιατί να σου βάλει τεχνητούς πόνους από την 38η εβδομάδα;;; τι πρόβλημα υπάρχει;; γιατί να μην εξελιχτεί μόνο του;;!

Θα πάω κοαι εγώ να πάρω ποτηράκια και χαρτοπετσετουλες με σχεδιακια ζηλεψα!!!

Έχω αγκαλιτσα την μικρή και δυσκολευομαι να γράψω, οπότε αύριο!!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιανα λογικα σου ειπε ανα 10 γιατι εμενα μου ειπε ανα 15 που ειμαι 1 ωρα δρομο.

Τασουλα κανω ενεσες ηπαρινες και θελει 24 ωρες να μην τις παρω για να κανω επισκληριδιο. Εχθες μου εκανε κορτιζονη και εχω επανακηπτικη σημερα μετα να περασουν οι ωρες να δρασουν και να σταματησω τις ηπαρινες, με διαστολη 2 το μωρο χαμηλα και χωρις τραχηλο ειπε οτι εαν περπατησω γενναω. Απλα θελει να φτασω 38 για το μωρο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κι εγώ το 10' νομίζω ... Ε εκεί γύρω θα τον πάρω τηλ αμα συμβεί κάτι, χτύπα ξύλο!! Ποπο μπράβο Μάγδα μου συγχαρητήρια! Άντεξες και δεν έμεινε τίποτα τώρα!! :)

Με το καλό κορίτσια όλες μας!! :) και όποια είναι η επόμενη μην αγχώνεται...! Θα γινοταν κάποια στιγμή!! :tongue: (ποια μιλάει η κλαστού! Χιχι!) με το παρδόν κυρίες μου!! :)

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν σας προλαβαινω. Θα εχουμε πολλες γεννες απο βδομαδα βλεπω. Πω!Πω! Εγω εχω αυπνιες. Ειμαι κ μονη στο σπιτι. Σημερα πηγα στο νοσοκομειο κ ειδα μια οικογεν. φιλη που γεννησε ενα κοριτσακι!Σκετη γλυκα ηταν. Παντως ειχε προετοιμαστει κ αυτη αρκετα. Εννοω οτι ειχε χαρτοπετσετουλες παιδικες ποτηρακια σοκολατακια παιδικα κτλ λες κ ηταν παρτυ!!!Τελος παντων ας πανε ολα καλα κ οτι προλαβω κ σκεφτω θα κανω.. Ουφ!;Ποτε θα ξημερωσει.. Α!την αλοιφουλα την πηρα βεβαια οι αιμορροιδες ειναι παρουσες...

Καλημέρα κοριτσακια μου!! Καλο μηνα να έχουμε και με το καλο να φερουμε τα μπεμπακια μας στον έξω κόσμο!!

Εψαχνα στο google να βαλω μια φωτο για καλο μηνα, αλλά εκει που εγραψα Οκτωβριος μου εβγαλε πρωτη επιλογή: τα αστρα τον Οκτωβρη οπότε το αφησα στην ακρη και είπα να μην σας το παίξω Παγιατάκη πρωι πρωί :lol:

Εντωμεταξυ, ξυπνάω κλασσικά 5.30 απο μονη μου.. και λέω αχ τι ωραια μπηκε ο Οκτωβρης και μένω καπως ετσι :shock: πέρασαν απο μπροστά μου και οι 9 μήνες της εγκυμοσυνης και που με ρωταγαν ολοι πότε με το καλο και οταν τους ελεγα για τωρα, μου ελεγαν, αργεις ακομα!! Εμ δεν αργώ πια!! :shock:

Εφη μου μου ειχε κανει δωρο ο αδελφος μου το μπανακι αλλαξιερα του τζαμπο και πηγα και το αλλαξα γιατι μας εξηγησε η μαία οτι τον πρώτο καιρό το μωρο θα μπαινει κατω απο την βρυση γιατι δεν κανει να μουλιάζει.. μετά οταν αρχισει να κινειται ειαι επικινδυνο να είναι κάπου ψηλά γιατι μια κινηση να κανει ατσαλη, μια να εχουμε γυρισει εμεις να παρουμε κατι που λεει ο λογος, μπορει να γινει τιποτα.. αρα πηρα ενα απλο μπανακι παιδικό με ενα στρωματακι που πλενεται που πάει απο κάτω.. στην αρχή θα το βαζω πανω σε κανενα τραπέζι και μετά θα καθομαι στο πατωμα και κάτω στην μπανιερα!

TatKono μου αυτο μπορει να μεινει και σας ατακα της γεννας σου: Τασο μην πατάς πονάω! :lol: Για γλυκάκια να πω την αληθεια επειδη στα τρικλινα του Ελενα δεν υπαρχει ψυγειακι (τουλαχιστον εκει που ειδα εγω!!) θέλω κατι να μην χαλάει και σκεφτομουν ντονατς μικρά απο τα νανου.. να τα βαλω σε ατομικά σακουλάκια και να τα κλεισω με γαλάζια κορδελίτσα.. αλλα μου ειπε μια κοπέλα και για μπακλαβαδακια και να πω την αληθεια επειδη το θεωρώ γουρικο γλυκο (οχι καλε.. δεν ειμαι προληπτική, μη το ξαναπει καμια σας αυτο!! :mrgreen::mrgreen:), σκεφτομουν να παρω συσκευασμένα ατομικα που ειναι με το σκετο το ασημενιο το περιτυλιγμα και να βαλω ή καποιο αυτοκολλητακι πανω, ή καποιο φιογκάκι; κορδελα; δεν ξέρω.. οτι βρω..

Αληθεια βρε κοριτσια.. μοιράζουν κουφετάκια στο μαιευτηριο; και αν ναι γιατί; Αλήθεια.. λέτε να υπάρχει μαρκαδόρος (οχι μαυρος) που να μπορεί να γράψει πανω στο περιτυλιγμα; να γράψω το ονομα του μωρού στο κάθε γλυκάκι!

Στον γιατρό τωρα θα πάω κοπέλα μου και ελπίζω να μου πει οτι απλά ο γιος μου ειναι ενα μικροκαμωμένο μωρό και οτι τις τελευταιες μέρες μου εκανε χουνερια για να με τρομάξει λίγο.. Πως λέμε: με επρηξες μάνα τοσους μηνες στην κοιλιά σου, θα παρω την εκδικηση μου, να σε τρομάξω λιγο; κατι τετοιο!!

tassoula μου αν μπορεις να πας τζαμπο πηγαινε! Εχει πολλά σχεδια!!! Και αν παρετε γλυκό που να πηγαινει σε πιατάκι παρτε και πιατακια!! Ουτε 10 ευρώ δεν θα σας στοιχισουν αυτα αν τα παρετε σε ποσοτητα (εγω πηρα για 40 ατομα συνολο και σκεφτομαι μηπως παω να παρω για αλλα 10, γιατι ειμαστε μεγάλο σοι!!)

magda μου ξεκουρασου και ακου τον γιατρο σου!! Ελπιζω να περασες ενα ηρεμο βραδυ!!

domino μου σαν πάρτυ πρέπει να είναι.. Μπορεί να ταλαιπωρηθουμε μεν, αλλά ειναι η αρχη σε κατι πολυ ομορφο και πρέπει να το χαρουμε!! Και επειδή καμια μας δε νομιζω να εχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει κατι εξτριμ... εστω και αυτά θα δωσουν μια παραπανω νοτα χαράς στο γεγονος!!

Φευγωωωωω εχω αργησει!! Ειμαι ικανη να μου πει ο γιατρος ελα στις 12 την ταδε μερα να γεννησεις και εγώ να του πάω 12.30 :lol:

Φιλιαααα

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημέρα !!!!

Κατερίνα μου περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό!!! Μακάρι να είναι όλα καλά σήμερα που θα σε δει!!!!

Αν δεν πάω σε jumbo δεν προλαβω θα πάω στι σουπερμάρκετ που έχει την μίνι να πάρω!!! Βρε κορίτσια πότε θα το κάνετε αυτό με τα γκυκακια αφού δεν ξέρετε πότε θα γεννησετε;; θα σας πιάσουν οι πόνοι και εσείς θα βαζετε κορδελακια στα γλυκά;;;

Τατιάνα πέρασαν οι πόνοι;; καλά ηταν τόσο δυνατοί, σαν γέννας;; δεν έχω ακούσει να πονανε οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις!!! Νιώθεις δυσφορία αλλά πόνο;; πάντως και εγώ θα είχα αγχωθει στην θέση σου!!!

Μάγδα μου δεν το θυμομουν οι έκανες ενεσουλες!!! Ε ναι χωρίς τράχηλο και με 2 διαστολή γέννας απο ωρα σε ώρα, με ενα φτάρνισμα :tongue:

Να σας πω τι έχω πάθει και έχω αγχωθει;;; δεν μπορώ να περπατησω..... Ποναω τόσο πολύ χαμηλά που δεν γίνεται!!! Σαν να με έχουν χτυπήσει χαμηλά ξέρετε που.... Σαν κάποιος να με κλωτσαγε με δύναμη και πονανε τα κόκκαλα εκεί κάτω. Ξεκίνησε ο πόνος απο το πλάι στους προσαγωγούς που οκ με ποναγαν και πιο πριν και τώρα έχει πάει ο πόνος απο κάτω!!! Νομίζω θα κάτσω ξάπλα σήμερα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλό μήνα!!! Με το καλό τα μωρακια μας!!!

Κορίτσια ο πόνος στο ηβικό οστό δεν μου περνάει είναι φυσιολογικό;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...