Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

tatkono μου,πως εισαι ματια μου?Στην Αθηνα,ειναι ο τροπος ζωης που κανεις τους ανθρωπους πιο απροσωπους και πιο απομακρους!Στην επαρχια ειναι αλλιως τα πραγματα!Ακομη και Θεσσαλονικη,ειναι που θα πεσεις!Χαιρομαι που εχετε στη Σαμο ανθρωπους εμπιστοσυνης,καθως σε γενικες γραμμες,εχω ακουσει πως οι νησιωτες δυσκολα να ''δεχτουν'' καποιον που δεν ειναι ντοπιος!

Πως ειναι το σκυλακι σου?Ξεπερασε τις φοβιες του?

Κριθαρακι?Γιαμιιιι!Με μπολικη φετα!Πωπωωωω!Εγω σημερα μαγειρευω μακαρονια με γαριδες και κοκκινη σαλτσα!:D!Αλλα κοντευω να φαω ολη τη σαλτσα καλεεεε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vanz κοπέλα μου πως είσαι;;; ξύπνησε το μωρό το υπναρουδικο;;

Ελα ντε!Οταν μπορεσεις να μας πεις κοριτσι μου!

Τασουλα μου,πες μου λιγο,εσυ τι κανεις με το θεμα αιμορροιδες?Βαζεις κατι?

Εγω κραταω την ''καλη'' κρεμα για μετα την γεννα,διοτι ειναι πανακριβη,και βαζω την preparation και ενιοτε σπαθολαδο!Αλλα,σημερα ολη μερα με ενοχλουν,ολο πιεζουν προς τα εξω,ακομη κι αν τις πιεζω εγω προς τα μεσα(τι λεωωωω....ελαααα,τοσα ειπαμεεεε,μην κολλαμεεεε σε αυτασσσσ:cool::tongue:)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

hope μου έτυχε που έπεσα σε ανθρώπους γιατί δεν είναι κανένας Σαμιώτης! :tongue: είναι όλοι στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες μακριά από τα σπίτια τους και έτσι ξέρουν κ περνάνε και οι ίδιοι τα ίδια!! Καλά είμαι εγώ πολύ ύπνος έχει πέσει..!! Έχω συσπάσεις αλλά δεν είναι συντονισμένες και ούτε κρατάνε πολύ λίγο το βράδυ με πιάνει! Με πονάει η μέση βασικά αρκετά και συνέχεια το εντερό μου "παιζει"......αν καταλάβατε! :tongue:

Ασε ασε με μπολικη φέτα τώρα και πως μυριζειιιιι..!! Ποποποπο γαριδομακαροναδααααααα!! Εχω να φαω παααααρα πολύ καιροοοο!! Ποπο λιώνω!! (Όχι καλέ δε πεινάμε!) και χταποδάκι εχω καιρο να φαω στη σαλτσα... :/ για να μπαινει στο προγραμμα!!! :)

Καλά λες τόσα έχουμε πει σε αυτό θα κολλησουμε?! Χαχαχαχα τρεληηηη!! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Το εντερακι ισως "παίζει" λόγω των συσπάσεων!Αλλα,να σας πω και μια...σύμπτωση(?)....την ημέρα που γεννησα την κόρη μου,είχα εντερικές διαταραχές (καταλαβαίνετε τι εννοώ)!Είχα διαβάσει τότε,πως προσπαθεί να καθαρίσει ο οργανισμός για να προετοιμαστεί για την γέννα!Ποτέ εχεις ραντεβού?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ααααα μηπως ήταν συμπτωση?! Και ο άντρας μου λεει για τον σκυλάκο μας ολτι το νιωθει γι αυτό δε θέλει να σε αφησει από τα μάτια του!! Οχι χωρις τον μπαμπά μαςςςς!! :( (παρεπιπτόντως ευτυχως ο σκυλακος μου ξεπέρασε τις φοβιλες του!! Με υπομονη και προσπαθεια τον βοηθησαμε όλοι!)

Ελα μωρέ σύμπτωση θα είναι!!

7/10.... Θα προλάβω!? :/

Διαφημίσεις

Hope δεν βάζω τίποτα στις αιμορροΐδες, τις βάζω και εγώ μέσα όπως λες αν και με τοοοοοοσες φορές που πάω τουαλέτα κάθε φορά βγαίνουν!!! Πλενομαι με νεράκι χλιαρό προς κρύο. Έχω μια κρέμα με κορτιζόνη αλλά δεν θέλω να την βάλω και μια φυτική που μπορώ να βάλω αλλά βρωμαει!!!! Προς το παρόν την παλευω και οσο μπορώ ξάπλα.

Ο άντρας μου μου έκανε δώρο το άρωμα narciso rodriguez, καλά εγώ του το είχα ζητήσει και μου το έφερε δώρο γέννας!!!

Έστειλα μύνημα στην αναισθησιολογο για υπενθύμιση για την επισκληριδιο!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ματια μου,πραγματι,ισως κοιμαται!Εαν δεις πως ουτε με την σοκολατα δεν κινειτε να τον παρεις ενα τηλεφωνο!Μην αγχωνεσαι,προπαντός!

Απλως επειδη και ο πλακουντας σου εχει αρχισει να ''γερναει'',εαν δεις την παραμικρη διαφορα,καλο ειναι να το αναφερεις,γιατι μπορει να δυσφορει στην αναπνοη!Και δεν το λεω για να σε τρομαξω και να σε πανικοβαλλω,αλλα πολλες φορες,απο το τιποτα προλαμβανουμε πολλα!Θυμαμαι τον γιατρο που μου ειπε,ειτε αισθανομαι πολυ εντονα το μωρο ειτε ελαχιστα εως καθολου,να τον ειδοποιησω!

vanz μου κι εσύ καλή μου?! Αχουυυυ!! Πλησιάζει ο καιρός!! :) τι ωραία που μπορεί να προλάβει ο μπαμπάκαςςςς!! :) ελπίζω να πάνε όλα κατ ευχήν!! :) τελικά το νιώθεις το μπεμπάκι σου?! Και εμένα ήταν ήσυχος ένα βράδυ αλλά το μεσημέρι ελδωσε το παρόν!! Μίλα με το γιατρό σου πάντως για να σε έχει στο νου του!!έχουν μειωθεί κατα πολύ οι κινήσεις τους.. Εγώ τον νιώθω που προσπαθεί να γυρίσει, να τεντωθεί και συνήθως σε κάποια σταθερά σημεία πχ στα πλάγια στην κοιλιά και κάτω από το στήθος.. Ενώ νωρίτερα τον ένιωθα παντού!! Έχουν μεγαλώσει βρεεεε και δυσκολεύονται!!

Vanz κοπέλα μου πως είσαι;;; ξύπνησε το μωρό το υπναρουδικο;;

Κοριτσάκια μου, εδω είμαι... ξαπλωσα νωριτερα κα προσπαθησα να ηρεμησω ... μετα απο ωρα προφανως η κυρια ξυπνησε και αρχισε τα κουνηματα... συγκινηθηκα... θα βγει υπναρου... εκανε λιγο απο εδω λιγο απο εκει για καμια ωριτσα και παλι ησυχια μετα... τωρα ειμαι καπως πιο ηρεμη γιατι το βραδυ ξερω πως θα ξυπνησει παλι.. αυτο δεν μας εχει λειψει ... αν κατσω στη τηλεοραση κουνιεται συνεχεια..

με συγκινησατε...και μ επιασαν και κατι κλαματα (ναι ναι το παραδεχομαι) και τελικα μιλησα με τη μαμα μου και της ειπα οτι με ξεχασαν και κλαφτηκα και σε λιγο θα ερθουν απο εδω ορεξάτοι με τον αδερφο μου για παρεα, ταινια, φαγητο και υπνο !!!!

Παω να φτιαξω μπαμ μπαμ και κανενα τυροπιτακι να τους κανω! Σας φιλώ , θα ξαναμπω μετα να δω νεακια σας

Hope μου όχι δεν ράβω αλλά πολυ θα μου άρεσε!!! Απλά το εχω με το σχέδιο και τη ζωγραφική! Τι καλά που έχεις καλή γειτόνισσα, ειδικά τώρα στις τόσο δύσκολες εποχές μας! εγώ απλά ελπίζω να πέσω σε καλό ταξιτζή Χιχιχιχι

Αγωνιώ και εγώ για τη vanz μας! Ελπίζω να ειναι όλα καλά...

Tassoula μόλις γύρισα από ικεα. Δοκίμασα την πολυθρόνα αλλά δεν μου άρεσε. Ειναι πολυ ξαπλωτή κάπως. Προτιμώ κάτι που να κρατάει πιο όρθια την πλάτη. Άσε που έκατσα κ μετά δεν μπορούσα να σηκωθώ, ειναι και χαμηλή... Νομίζω καλύτερα να χρησιμοποιήσω του γραφείου μου, ειναι πιο ανατομική!

Δεν θυμάμαι με ποια το κουβέντιαζα, αλλά πήρα την μπάλα πιλάτες... Θα αρχίσω να την χρησιμοποιώ αν και δοκίμασα να κάτσω και κάπως τη φοβάμαι μη σκάσει και βρεθώ φαρδιά πλατιά κάτω...

Χθες περπατήσαμε πολύ το βράδυ και σήμερα το πρωί στα εμπορικά και είχα πολυ ελαφρά πονάκια χαμηλά σαν της περιόδου και έναν πόνο κάπως στο ηθικό οστό, σαν να με έχουν χτυπήσει... Χάρηκα, γιατί νιώθω ότι εμένα με έχουν ξεχάσει τα συμπτώματα και θα μείνω και εγώ μόνη μου εδώ στο τέλος όπως λέει και η Τατιάνα μας!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Vanz,άντε κορίτσι μου,να ηρεμήσεις!Και μεις μαζί σου!Και με το καλό να δεχτεις τους δικούς σου!Να περάσετε πολύ όμορφα!Θα μείνουν εκεί το βράδυ?

Έφη μου,μηπως αρχίζει και ανοίγει ο τράχηλος καλή μου,εξού και τα πονακια αυτά!Ψωνισες κάτι?

Τασούλα μου,πως αντέχει να μην βάζεις καμία αλοιφη?Πφφφ...εμενα ήδη ξεκίνησαν να ματώνουν,έτσι λοιπόν ελπίζω να ανακουφιστω!

Κοριτσια,θελω την αποψη σας!Οσο πιο ειλικρινα μπορειτε!Και συγνωμη εαν γινω κουραστικη,αλλα κοντευω να ανεβασω πιεση!

Σας είχα πει για την κόντρα μεταξύ γονιων-αδερφου!Το προβλημα,για να καταλαβετε,είναι ή κοπέλα του,γυναίκα του πλέον!Εδώ και 2 χρονια αυτή ή ιστορία!Πιστεύουν πως τον κανουν ότι θέλουν(αυτή,γονείς τη,συγγενείς της)!Πράγματι,κάποια πράγματα δεν μου αρεσουν κι εμένα!Στις αρχές είχα μιλήσει με τον αδερφό μου,και τσακωθηκαμε!Από κει και πέρα,ειπα πως αυτή διάλεξε,οφείλω να το σεβαστω!Τώρα,με έχουν βάλει στη μέση και με βομβαρδίζουν με σχόλια!Πριν λίγο μιλούσα με τη μαμά μου και μου έκανε παράπονα και φώναζε και όταν ειπα πως δεν ασχολούμενος άλλο,άρχιζε να φωνάζει και να λέει πως είναι αδερφός μου και οφείλω να μιλήσω και πως κάποτε και γω δε τη ηθελα!ΚΑΠΟΤΕ όμως,τώρα δε μου πέφτει λόγος!Δε θέλω να ασχολουμε,την δέχτηκα,τα άφησα όλα πίσω μου!

Είναι κακό να μην θέλω να πω τη γνώμη μου?Είναι κακο ρε κορίτσια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Το εντερακι ισως "παίζει" λόγω των συσπάσεων!Αλλα,να σας πω και μια...σύμπτωση(?)....την ημέρα που γεννησα την κόρη μου,είχα εντερικές διαταραχές (καταλαβαίνετε τι εννοώ)!Είχα διαβάσει τότε,πως προσπαθεί να καθαρίσει ο οργανισμός για να προετοιμαστεί για την γέννα!Ποτέ εχεις ραντεβού?

Το ιδιο επαθα στην κορη μου αλλα και τωρα. Κοριτσια πηγα γιατρο η διαστολη ειναι 2, ειδα και την βλενα με αιμα ο γιατρος λεει μεχρι την Παρασκευη αλλιως παμε για προκληση. Αρα υπομονη 2 μερες να μπουμε στην 38 που θελει ο γιατρος.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Το ιδιο επαθα στην κορη μου αλλα και τωρα. Κοριτσια πηγα γιατρο η διαστολη ειναι 2, ειδα και την βλενα με αιμα ο γιατρος λεει μεχρι την Παρασκευη αλλιως παμε για προκληση. Αρα υπομονη 2 μερες να μπουμε στην 38 που θελει ο γιατρος.

Ωχ σοβαρά μιλάς?Άρα ισχυει,κατά μια έννοια! Κοπέλα μου,τελικά ήταν θετικό ότι ή διαστολή δεν είχε πιο γρήγορη πορεία,κέρδισες μέρες από τον μήνα σου!

Οπότε,όπως ειπα σε κάποιο μήνυμα,είσαι μέσα στις επιλαχούσες για γέννα αυτές τις μέρες!!!!:tongue:!Αντεεεε....με το καλοοοο!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια σας εχω διαβασει τωρα στα γρηγορα περιμενω τον αδερφο μου να πάμε στον γιατρο.. έχω πολλους πόνους κ ιδιως οταν σηκωνομαι.. με χτυπάνε κ στη μέση.. είναι διακεκομμένοι.. ξεκινησαν πανω απο τον αφαλο κ τωρα ποναω χαμηλα.. πάω να δω τι γίνεται.. θα σας πω νεα

Κοριτσια σας εχω διαβασει τωρα στα γρηγορα περιμενω τον αδερφο μου να πάμε στον γιατρο.. έχω πολλους πόνους κ ιδιως οταν σηκωνομαι.. με χτυπάνε κ στη μέση.. είναι διακεκομμένοι.. ξεκινησαν πανω απο τον αφαλο κ τωρα ποναω χαμηλα.. πάω να δω τι γίνεται.. θα σας πω νεα

Τατιάνα μου,καλή επιτυχία κορίτσι μου!Καλεεεε,λες να γέννας?Περιμένουμε νέα,οπότε μπορείς!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τατιάνα μου λες;;;; Αν μπορείς ενημέρωσέ μας!!! Κι αν δεν τύχει κάποια άλλη, περιμένουμε εσένα δηλαδή Μάγδα!!! Άντε με το καλό, οποια κι αν γεννήσει πρώτη!

Hope μου ειναι λογικό να σε βάζουν στη μέση, αν και κανονικά αφού έχει πάρει το δρόμο του θα έπρεπε όλες οι πλευρές να το αποδεχτούν και να μην υπάρχουν οι διαφωνίες. Ο καθένας διαλέγει κάποια πράγματα στη ζωή του και είτε μας αρέσουν η όχι καμια φορά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να τα δεχτούμε. Συμφωνώ με τη στάση σου, έχεις πλέον τη δική σου οικογένεια να ασχολείσαι! Δυστυχώς οι μεγάλοι δεν τα καταλαβαίνουν... Όσο μπορείς είμαι σίγουρη ότι είσαι δίπλα στον αδελφό σου...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...