Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσακια μου τι κανετε;;;

Hope μου με εναν πονο κουκλα μου!!! Ολα καλα να πανε!! οποτε μπορέσεις πες μας!!

TatKono μου λατρευω να ακουω τις ετοιμασίες!! Αντε με το καλο κοπέλα μου!! Μην κλεισεις ακόμα τιποτα γιατι οι ορμονες σου ειναι ακομα επηρεασμένες!! Κατσε να γεννησεις με το καλό και μετά βλέπεις αν συνεχιζεις να θελεις τα ιδια!!!

Αγάπη το πως το χάρηκα που σταμάτησες τη δουλειά δεν λεγεται!!! επιτέλους θα ξεκουραστεις και θα χαλαρώσεις!!

vanz δεν τον λυπάσαι τον άνθρωπο με τα χαλιά και τις κουρτινες;;

domino μου σημερα καταλαβα οτι το προβλημα μας δεν ειναι αν βαζουμε κιλά.. αλλα με τι τα βαζουμε.. Εμένα σημερα μου εκοψαν μαχαιρι τα γλυκά.. Τα κιλά σαν κιλά θα τα χάσεις.. απλά προσπαθησε εκει που θες φαγητό να τρως παραπανω ποσοτητα απο κανονικό μαγειρευτό φαγητό και οχι τοσα σκατολοιδια.. και στο λέω με αγαπη.. θα εξηγησω πιο κατω γιατι

tassoula μου πηγες στον γιατρό; τι σου ειπε;;

effie.k μου προσπαθησε το βραδυ πριν κοιμηθείς να μην τρως τιποτα γλυκό και να πινεις ενα ζεστό ποτήρι γάλα!! Εγώ με τα γλυκά επιδεινωνα τις αυπνιες μου!!

Οσο για το οτι σχεδιασες το νυφικο σου το αφήνω ασχολιαστο!!! Το λατρευω αυτο που εκανες!! Αν ξαναδω κι αλλη νυφη με το γνωστο νυφικό που κυκλοφορει τωρα τελευταια με τα σβαροφσκι και τη μεση την ψιλοδιάφανη, θα φωναξω!! Οταν ημουν μικρη, ειχα σχεδιασει και εγω το νυφικό μου.. κατακοκκινη δαντελα!! εγκεφαλικο η μανα και η θεια :lol::lol:

neraidoyla μου χαιρομαι που βγηκαν οι εξετάσεις σας καλες!!

Μαγδουλα μου η μικρη καταλαβαινει και την καταλαβαινω και εγώ.. Εδω στα 34 μου και αν μου εφερνε η μαμα αδελφάκι παλι θα την ειχα πιο πολυ αναγκη!!

Κοριτσάκια μου η σημερινή μέρα μπορεί να φυγει και να μην ξαναρθει;;; Εχω ξυπνησει απο τις 5 παρα.. φυσιολογικό αφου ξενυχτάω.. αλλα αυτη τη φορά επειδη εμεινα ξυπνια ειχα κεφια και πάω στον γιατρό.. μπαινω για καρδιοτοκογράφο.. Τα ειδα ολα.. να ζαλιζομαι, να με εχει λουσει κρυος ιδρωτας, να έχω ναυτία.. χάλια..

Μετά συνέρχομαι λιγο και πάω για υπέρηχο.. σοκ νο2 το παιδί φαινεται μικρότερο απο την προηγουμενη φορά.. εκει που την προηγουμενη εβδομάδα ημουν 36 εβδομάδων και μου τον εδειχνε 35 σημερα που ειμαι 37 μου τον εδειχνε 34 και κατι μερες.. πηρε μονο 40γραμμαρια σε μια βδομάδα! Παω στην ενδοκρινολόγο, μου λέει για τα 14 ή 16 κιλά που έχω παρει.. αρχιζει να μου φωνάζει οτι επρεπε το πολυ μεχρι 8 κιλά να εχω παρει και πολλά μου λέει.. και απο εδώ και πέρα να κοψω τα πάντα! Γλυκα ψωμια φαγητα με λιπαρά.. όλα.. οτι το μωρό φαινεται ηδη παχυσαρκο απο την κοιλιτσα του και φταιει η διατροφή μου γι αυτο.. Το μωρό πλέον ζυγίζει 2620γρ

Πάω μετα στον γιατρό.. τον περιμενα ωρα γιατι ειχε γεννα και πολλες κοπέλες.. σοκ νο4235352 για σημερα! Βγηκε η καλλιεργεια και εχω σταφυλόκοκκο.. το μωρό όντως δειχνει οτι δεν αναπτυσσεται αλλα συμβαινει και πρέπει να δουμε αν οι μετρησεις ηταν σωστές ή οχι για να ξέρουμε αν θα το παρουμε αμεσα με καισαρική ή οχι.. την οποια καισαρική δεν ξερουμε αν την γλυτωνω ουτως ή αλλως λογω σταφυλοκοκκου...

Σημερα το απογευμα πηγα στο Λητώ και εκανα και αλλο ντοπλερ.. το μωρό οντως ειναι πιο μικρό.. αλλά φαινεται να τρεφεται σωστά απλά να μην αναπτυσεται άλλο.. με ρωτησαν αν καπνίζω.. είπα οχι.. τσεκαρα εγώ λιγο γυρω γυρω απο το γουγκλ.. βλέπω οτι ισως φταιει η διατροφή μου; ίσως απλά συμβαινει; ποιος ξέρει.. Απλά θα ειναι μικρούλης.. Και οταν βγηκαμε απο τον γιατρό μου ξεφουρνιζει και ο πατερας του (που ο Θεός έδωσε και δεν εγινε μακαριτης σημερα απο τα νευρα και τη στεναχωρια μου) οτι και αυτός γεννηθηκε μικρουλης!!! Και γιατι πουλάκι μου δεν μου το ελεγες τοσο καιρό; εγώ που ειμαι κοπέλα γεννηθηκα ψηλη και 3.5 κιλά! Δεν μπορουσες να μου πεις απο την αρχη μολις στο ειπα οτι και εγω γεννηθηκα 2.5 κιλά να σκεφτώ για κληρονομικότητα;

Αυτο που μου ειπε ο γιατρός στο Λητώ ειναι οτι πρέπει να το παρακολουθώ το μωρό ανα 3 μέρες και αν δουμε οτι δεν παιρνει, να το πάρουμε την αλλη εβδομάδα με καισαρικη, γιατί ειναι πιο επικινδυνο να μενει μέσα χωρίς αναπτυξη αφου ειμαι στις 37 εβδομάδες! Πηρα και τον γιατρο μου που με ρωταγε τιμες του ελεγα οτι εβλεπα μου ειπε να ηρεμησω αφου ειπε και ο αλλος γιατρος οτι ολα ειναι καλα και να παω την Πεμπτη να τον ξαναδουμε!

Κοριτσια.. αλήθεια σημερα αφου δεν εσπασα ολο το δωματιο μου για να ξεσπάσω, αφού οδηγουσα νορμάλ και δεν τράκαρα, αφού δεν σκοτωσα τον κουριερ που ηρθε και μου το επαιζε ιστορια.. και αφου δεν κατερρευσα με τα νέα ολη μέρα... νομίζω οτι μπορώ να αντέξω τα παντα!

Αυριο και μεθαυριο εχω τα τελευταια ψωνια-λεπτομέρειες.. Παρασκευή ή Σαββατο θα έρθει η γυναίκα να καθαρισει.. και τέλος! Εφτασε η ώρα μάλλον! Να ειναι το μωράκι μου καλά και να αναπτυσεται καλά και ολα τα μωράκια και τιποτα αλλο στον κοσμο!! Μονο υγεία!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα ! Δεν μπηκα ολη μερα αφου πλέον νυσταζω και κοιμαμαι ολη μερα κι ολη νυχτα, καθοτι και μονη μου στο σπιτι κι εχει ησυχια και βαρεμαρα...

Σημερα ειχα και γιατρο .. Τα δικα μου νεα ειναι οτι ο πλακουντας εχει ηδη σημαδια κουρασης-γηρανσης οποτε γενναω μεσα στη βδομαδα.. αν οχι φυσιολογικα, με προκληση την αλλη Τριτη.

Θα προσπαθησουμε πολυ με τον γιατρο για φυσιολογικο παρόλο που εχω και πολυ μυωπία και παρολο που η μπεμπα ειναι πλαγια ακομα... Στα δυσκολα - αν εχει πολυ ζορι για μενα και κυριως το μωρο - μου ειπε να σκεφτω επισκληριδιο.. Απο κει και περα η καισαρικη δεν αναφερεται πια παρα μονο σαν τραβηγμενο ενδεχομενο μονο αν ειναι ιατρικα απαραιτητο..

Και το καλυτερο ? Ο αντρουλης σημερα μου ειπε πως αν θελουμε να τελειωσει η δουλεια του το νωριτερο που μπορει να ειναι εδω ειναι Τριτη μεσημερι... αντι για Σαββατο που τον περιμενα... μετα του ειπα τι ειπε ο γιατρος κι αγχωθηκε κι αυτος... ουφ

Παντως μ ολα αυτα αρχιζω και αγχωνομαι λιγο :?

Vanz μου αν σε παρηγορεί και εγώ μόνη μου είμαι. Οι γονείς ειναι δυο ώρες μακριά, ο σύζυγος δουλεύει παρά πολλές ώρες και ακομα κι αν του πω γεννάω έλα δεν μπορεί να φύγει εύκολα από τη δουλειά, όποτε κι εγώ έχω έτοιμη βαλιτσούλα πίσω από την πόρτα και το τηλέφωνο από το ταξί! Προσπαθώ να προετοιμαστώ ότι θα είμαι μόνη μου όταν θα συμβεί, ειναι κι αυτός ο άτιμος νόμος του Μερφι, που όλα συμβαίνουν όταν δεν θες, όποτε σκέψου ότι δεν είσαι μόνη σου!

Αλήθεια effaki ? Υπομονη και δυναμη να εχουμε....

Κοριτσαρες μου,μπαινω στα γρήγορα γι τα νέα μας!Ή μπεμπα είναι καλα,σχεδόν 3100!Ο τράχηλος εξαλείφθηκε και ήδη ξεκίνησα να έχω διαστολή!Οπότε μετράμε ώρες πλέον,έστω μέχρι τέλος βδομαδος!:)

Θα προσπαθήσω να ξαναμπω,αλλιώς αυριο!Τασούλα όλα καλά εσείς?

Hopeeeee ! Γεννας !!!! Με εναν πονο γλυκουλα !!!!!!

vanz δεν τον λυπάσαι τον άνθρωπο με τα χαλιά και τις κουρτινες;;

Κοριτσάκια μου η σημερινή μέρα μπορεί να φυγει και να μην ξαναρθει;;; .................

Τον λυπάμαι αλλα λυπάμαι και τον εαυτο μου ... ποναει η μεση μου, ποναει το απο κατω μου και ποναει και το πλευρό μου... μπασκετμπολιστρια κουβαλαω , αμα κανω και χαλιά τωρα , τελειωσα! Αν και συμφωνα με τα νεα σημερινα δεδομενα , δεν προλαβαινουμε τιποττα πλεον...

Εσυ κοιτα να εχεις ψυχραιμια - τα λεω να τα ακουω κι εγω - όλα μεσα στο παιχνιδι ειναι ... ειπαμε δεν ζουμε σε παραμυθι... κι οτι πουν οι γιατροι !!!! Φτανει η ωρα γλυκούλα που θα εχεις το μωράκι σου !!!!

Πω πω κοριτσάκια ένα απόγευμα σας άφησα και βλέπω ότι έρχονται γέννες!!!

Κατερινάκι, ο,τι ειναι καλύτερο για το μωράκι σου! Θετικές σκέψεις και όλα καλά θα πάνε. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην αγχώνεσαι τώρα στο τέλος! Εχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου! Ο σταφυλόκοκκος πως προέκυψε;...

Hope μου έφτασε η ώρα! Τι ευχάριστα νέα! Όλα με το καλό!!!

Vanz μου γεννάς κι εσύ;;!!! Μπράβο! Αλήθεια σου είπε ότι μπορείτε να προσπαθήσετε για φυσιολογικό παρόλο που το μωρό ειναι πλαγια;; Γιατί κι εμένα έτσι ειναι και μου λέει ότι ίσως ειναι δύσκολο...

Τατιάνα μου καλά έκανες και πηγες να πάρεις μια ιδέα. Πολυ καλή τιμή αν και όντως μην αγχωθείς τώρα με αυτό έχεις καιρό! Τώρα επικεντρώσου στο μωράκι που πλησιάζει!

Αγαπη καλή ξεκούραση τώρα, πάλι καλά που άντεξες μέχρι τώρα στη δουλεια! Προσπάθησε να ξεκουραστείς κ να χαλαρώσεις τώρα!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γειά σας κορίτσια και απο μένα!!!

Στον γιατρό όλα καλά η μπεμπα είναι 2900, αμνιακό εντάξει!!! Ξάπλα και ξεκούραση για να γεννησουμε την Τρίτη με το καλό!!! Δευτέρα κάνω εισαγωγή!! Πολύ πιθανό να βγάλουμε και το ινομυωμα!!!

Κορίτσια πολλές γέννες αυτή και την άλλη εβδομάδα προβλεπω!!!

Hope λογικά θα είσαι η πρώτη αφού ξεκινησες διαστολή!!! Να μας κρατας ενήμερες και με έναν πόνο σου εύχομαι!!!

Vanz σε βλέπω να είσαι η επόμενη..... αλλιώς θα γεννησουμε την τρίτη μαζί!!!

Κατερίνα κοπέλα μου τι μέρα ηταν αυτή;; δέν πειράζει να είναι μικρουλι το μωρό φτάνει να αναπτύσσεται σωστά!!! Σταφυλόκοκκος γιατί;; είχες συμπτώματα;; οτι σου πει ο γιατρός σου να κάνεις!! Αν δεν τρέφεται σωστά καλύτερα να στο πάρουν γιατί έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου και είναι κρίμα να συμβεί κάτι τώρα στο τέλος!!! Μακάρι αυτός στον υπέρηχο να έκανε λάθος!!

Τατιάνα θέλω να χάσω τα 11 κιλά που πήρα. Στην πρώτη γέννα όταν βγήκα απο το μαιευτήριο είχα χάσει 3.5 κιλά όσο ηταν η μικρή, γραμμάριο παραπάνω!!!! Είχα φρικαρει, βέβαια έκανα τρελή κατακράτηση μετά την καισαρική!!!

Μάγδα μπορεί να ήταν η τραχηλικη βλέννα που ειδες και να γεννήσεις σύντομα!!! Μέσα στην εβδομάδα!!!

Νεραιδουλα εσύ βλέπω να το καταπινεις το μωρό!!! Θα σε περάσουμε όλες μου φαίνεται!!! :tongue: καλή μου θα έρθει η ώρα σου εκεί που δεν το περιμένεις και θα είναι μεγαλύτερη η χαρά σου!!! Σημασία έχει ότι πάνε όλα καλά!!!

Αγάπη επιτέλους βγηκες σε άδεια!!! Πόση άδεια σας δίνουν αλήθεια;; απόλαυσε τώρα όσο απομένει μέχρι την γέννα σου!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Vanz μου γεννάς κι εσύ;;!!! Μπράβο! Αλήθεια σου είπε ότι μπορείτε να προσπαθήσετε για φυσιολογικό παρόλο που το μωρό ειναι πλαγια;; Γιατί κι εμένα έτσι ειναι και μου λέει ότι ίσως ειναι δύσκολο...

Effie μου ειπε πως ενταξει δεν ειναι και τιποτα τραγικό.. αν δεν γυρισει προς τα πισω πάλι θα το προσπαθησουμε απλά να ξερω οτι σε αυτες τις περιπτωσεις ποναει παραπανω η μεση μας την ωρα του τοκετου..

Γειά σας κορίτσια και απο μένα!!!

Στον γιατρό όλα καλά η μπεμπα είναι 2900, αμνιακό εντάξει!!! Ξάπλα και ξεκούραση για να γεννησουμε την Τρίτη με το καλό!!! Δευτέρα κάνω εισαγωγή!! Πολύ πιθανό να βγάλουμε και το ινομυωμα!!!

Κορίτσια πολλές γέννες αυτή και την άλλη εβδομάδα προβλεπω!!!

Hope λογικά θα είσαι η πρώτη αφού ξεκινησες διαστολή!!! Να μας κρατας ενήμερες και με έναν πόνο σου εύχομαι!!!

Vanz σε βλέπω να είσαι η επόμενη..... αλλιώς θα γεννησουμε την τρίτη μαζί!!!

Tassoula μου εσυ γεννας σιγουρα Τριτη ε? Εμεις αν δεν γεννησω απο μονη μου μεχρι την Τρίτη θα βαλουμε ραντεβου Τριτη ή Τεταρτη..

Πάω να διαβασω σχετικά με πλακούντες...!

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεούλα!Πως ξημερώσατε?Εμείς καλά και στην αναμονή!Σήμερα το πρόγραμμα έχει καθάρισμα δωματίου κοριτσιών με ατμοκαθαριστή!Κορίτσια πολύ βολικό μηχάνημα!Τατιάνα μου,είχες πει πως θέλεις να το βάλεις στο πρόγραμμα για αγορά,στο συστήνω ανεπιφύλακτα!Εγώ έχω αυτόν εδώ http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/vacuum-cleaners/atmokatharistes/147052-dirt%20devil-m319?cmicc=skroutz...και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!

Κορίτσια μου,διαβάζοντας κατάλαβα πως θα αρχίσουμε να γεννοβολάμε ταυτόχρονα!:D!Αρχίστε τα φτερνίσματα!:lol:!Εχουμε,δηλαδη Κατερινα-Vanz-Τασουλα-Μαγδα και γω(εκτος κι αν ''μπλοκαρει'' και μενα η διαστολή,όπως στη Μάγδα:rolleyes::tongue:)!

Vanz μου,λες να περιμένει τον μπαμπά της η μπέμπα?Πόσο ευχάριστο θα ήταν!Πλάκα θα χει να γεννήσεις μαζί με την Τασούλα μας!Όσο για την θέση,αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη!Η δική μου ενώ τοσο καιρό ήταν με την πλάτη δεξιά,χθές την βρήκαμε αριστερά!Ο γιατρός μου πίεσε την κοιλιά,προφανώς για να την φέρει στη σωστή θέση και πάλι!

Έφη μου,υποκλίνομαι!Σχεδίασες μόνη σου το νυφικό?Βρε κοπελιά,είσαι πολύ καλή!Ασχολήσε γενικώς με το σχέδιο?Εάν ράβεις κιόλας,θα μπορείς να κάνεις όμορφα πράγματα για την κόρη σου!Αχ βρε καμάρι μου,εύχομαι,όταν έρθει η ώρα του τοκετού,να είναι σπίτι ο άντρας σου!Τι άσχημο να μην έχεις κάποιον κοντά σου!Και γω στην ίδια κατάσταση με σας είμαι(εννοω,γονεις-πεθερικα σε αλλο νομο),αλλά βρε κορίτσια,νιωθω τόσο ευλογημένη,έχω πολύ καλή γειτόνισσα!Με σκεφτεται,και με εχει εξυπηρετησει απειρες φορες,ειδικα στο να κρατησει την μικρη,οταν ηταν δυσκολο να την παρω σε καποιες δουλειες!

Αγαπη μου,καλη ξεκουραση κορίτσι μου!Εσείς δικαιούστε άδεια λοχείας ή 6μηνο μητρότητας που μας παρέχει εδώ ο ΟΑΕΔ?

Κατερίνα μου,τι ανατροπή ήταν αυτή?Καταρχήν,θα γίνει το καλύτερο για το παιδί!Μα που κόλλησες στρεπτόκοκκο?Περαστικά σου βρε αγάπη μου!Σου έδωσε αντιβίωση?Τι αναποδιές όμως,μια η μαμά σου,τώρα όλο αυτό!

Λοιπόν,κάνε τον σταυρό σου,και όλα θα πάνε καλά!Θετική σκέψη!Και εδώ έχουμε μπόλικη να δώσουμε!

Νεραιδούλα μου,οτι και να λέμε,δεν έχει και πολλά περιθώρια η μπεμπούλα!Ήδη σε λίγες μέρες μπαίνεις 40 εβδομάδων!:)Πόοοσο πια!:cool:

Ντομινό μου,που εισαι καλέ?Την πήρες την αλοιφή που σου είπα?

Όσο για τα κιλά,εγώ τα έχασα σε 6 μήνες,και μάλιστα 2 παραπάνω από αυτά που είχα ξεκινησει(εκει μου στοιχησε η απωλεια ενος πολυ δικου μου ανθρωπου και ηταν λογω στεναχωριας:-()!Όπως και η Τασούλα,έτσι και γω,μετά την γέννα έκανα κατακράτηση και βγήκα από την κλινική με -3 κιλά!Χαχαχαχα!Για γέλια και για κλάμματα!

Να θυμαστε,ομως,πως 9 μηνες το σωμα μας αλλαζει,και θελει 9 μηνες για να επανελθει φυσιολογικα!:-)!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Hope καλημερα!Για πες λεπτομερειες για τον ατμοκαθαριστη,το ειχα και εγω στο μυαλο μου να αγορασω αλλα δεν ηξερα καμια να εχει για να τη ρωτησω.Καθαριζει κ χαλια πχ;Φετος πηραμε μοκετα πολυ ωραια για το παιδικο και επειδη θα ξαπλωνουν εκει μικροι κ μεγαλοι σκεφτομουν το καθαρισμα της.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλημέρα!!! Τον ατμοκαθαριστη τον χρησιμοποιείς μια-δυο φορές τον χρόνο για χαλιά-μοκετες ή είναι για συχνή χρήση;; εγώ θέλω κάτι δραστικό γιατί έχω το σκυλάκι!!!

Και εγώ θέλω κάτι να πάρω για το παιδικό δωμάτιο αλλά να καθαρίζεται εύκολα!!!

Αλήθεια τελικά την πολυθρόνα από ικεα την πήρε καμία να μου πει εντυπώσεις;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα, τι κανετε? Hopeeee ! Πώς είσαι? Πώς νιώθεις?

Εγω χρειαζομαι τη βοηθεια σας.. Δεν κοιμηθηκα καλαά, ειδα εφιαλτη και ξυπνησα νωριτερα με ασχημη διάθεση... ανησυχω για το ποσο καταλαβαινω τη μπεμπα... δεν κλωτσαει όσο πριν καιρο. Ξερρω αυτο που λενε οτι οσο περναει ο καιρος κα πλησιαζουν οι μερες επειδη εχουν μεγαλωσει δεν τα νιωθουμε δραστηρια οπως πριν...αλλά τόσο λίγο ???

Χτες με ρωτησε ο γιατρός αν ειναι ζωηρη και του ειπα ναι γιατι το πιστευα πραγματικα εκεινη τη στιγμη οτι ειναι , οποτε μου λεει α ωραια, γιατι αν δεν ηταν θα ανησυχούσα... τι εννοουσε? μετα ηρθα σπιτι και σκεφτηκα τι καθομαι και του λεω ? αφου τη νιωθω πολυ λιγοτερο τη μικρη...

Και κοριτσια απο χτες το βραδυ δεν νοιωθω τιποτα... τωρα πηρα πρωινο , περπατησα μπας και... και παλι τιποτα... θα περμενω λιγο για να παρω τον γιατρο τηλεφωνο... και ννα τον παρω κι αυτος αυτο θα μου πει...

Εχω κατααγχωθει...

Εσεις πως τα νιωθετε τα μωρακιια σας? ειμαστε κοντα σε ημερομηνιες οποτε εχει σχεση...

Vanz φάε λίγη σοκολάτα, μπορεί το μωρό να κοιμάται!!!

Το ίδιο με ρώτησε ο γιατρός μου χθες, αν το ακούω 10 φορές. Του απαντησα οτι δεν την ακούω όπως την ακουγα να κάνει σαν μουρλη ούτε καταλαβαίνω τι εννοούμε 10 φορές.

Μου είπε και μια απλή κίνηση να νιωσεις την υπολογιζεις σαν μια φορά, οπότε και ηρεμησα γιατί και εγώ μπορεί να μην την ακούσω για ώρες αλλά κάποια στιγμή δίνει το παρόν!!!

Χθες δεν σου έκανε υπέρηχο; όλα καλά θα τα είδε μην αγχωνεσαι!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Vanz φάε λίγη σοκολάτα, μπορεί το μωρό να κοιμάται!!!

Το ίδιο με ρώτησε ο γιατρός μου χθες, αν το ακούω 10 φορές. Του απαντησα οτι δεν την ακούω όπως την ακουγα να κάνει σαν μουρλη ούτε καταλαβαίνω τι εννοούμε 10 φορές.

Μου είπε και μια απλή κίνηση να νιωσεις την υπολογιζεις σαν μια φορά, οπότε και ηρεμησα γιατί και εγώ μπορεί να μην την ακούσω για ώρες αλλά κάποια στιγμή δίνει το παρόν!!!

Χθες δεν σου έκανε υπέρηχο; όλα καλά θα τα είδε μην αγχωνεσαι!!!

Καλημερα tassoula μου. Μου εκανε υπερηχο , την ειδαμε, οκ, καθοταν, μπορει και να κοιμοτα, ξερω γω, μια χαρα ο γιατρος... εμενα μ εχει πιασει τωρα οτι δεν ειναι σαν τις αλλες μερες..

παω να φαω 2 κομματακια σοκολατα οπως λες και θ αξαπλωσω να δω τι γινεται γιατι και με το κακαο που ηπια τιποτα..

Κοριτσια μου,ως επι το πλειστον,ο ατμοκαθαριστης ''αποστειρωνει'',φρεσκαρει,αλλα για λεκεδες μεγαλου μεγεθους και βαθους,δε ξερω εαν εχει αποτελεσμα!Δεν μου εχει τυχει,για να σας πω!Για μοκετες ειναι οτι πρεπει Νεραιδουλα μου!Και γω μοκετα εχω στο παιδικο,εχει μπει και η κουκετα απο πανω,δεν βγαινει με τιποτα!Και να φανταστεις πως η κορη μου την εχει κατουρησει 3 φορες!Αλλα μονο το καθαριστικο χαλιων,τι να σου κανει?Θα σας πω παραδειγμα για να δειτε διαφορα!Το στρωμα του κρεβατιου μου,το ''χτυπαω'' για να φυγουν οι σκονες ή το κανω με ηλεκτρικη!Το εκανα με τον ατμοκαθαριστη,και το πανι εγινε μαυρο!Σκεψου λοιπον τι δουλεια κανει!Επισης κανει απιστευτη δουλεια στο μπανιο ή στα καλοριφερ!Βγαζει με πιεση ατμο και πεφτουν ολες οι σκονες!Και γω ακουγα καιρο απο αλλες κοπελες,αλλα δεν πιστευα πως θα κανει τοσο καλη δουλεια!Εγω τον χρησιμοποιω οταν θελω να φρεσκαρω ή να απολυμανω!Δεν ειναι για καθημερινη χρηση!Κακα τα ψεμματα!Μολις εκανα την μοκετα και τωρα θα κανω και την κουρτινα!Εχω ακουσει πως πολυ καλη μαρκα ειναι και οι ατμοκαθαριστές Karcher!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα, τι κανετε? Hopeeee ! Πώς είσαι? Πώς νιώθεις?

Εγω χρειαζομαι τη βοηθεια σας.. Δεν κοιμηθηκα καλαά, ειδα εφιαλτη και ξυπνησα νωριτερα με ασχημη διάθεση... ανησυχω για το ποσο καταλαβαινω τη μπεμπα... δεν κλωτσαει όσο πριν καιρο. Ξερρω αυτο που λενε οτι οσο περναει ο καιρος κα πλησιαζουν οι μερες επειδη εχουν μεγαλωσει δεν τα νιωθουμε δραστηρια οπως πριν...αλλά τόσο λίγο ???

Χτες με ρωτησε ο γιατρός αν ειναι ζωηρη και του ειπα ναι γιατι το πιστευα πραγματικα εκεινη τη στιγμη οτι ειναι , οποτε μου λεει α ωραια, γιατι αν δεν ηταν θα ανησυχούσα... τι εννοουσε? μετα ηρθα σπιτι και σκεφτηκα τι καθομαι και του λεω ? αφου τη νιωθω πολυ λιγοτερο τη μικρη...

Και κοριτσια απο χτες το βραδυ δεν νοιωθω τιποτα... τωρα πηρα πρωινο , περπατησα μπας και... και παλι τιποτα... θα περμενω λιγο για να παρω τον γιατρο τηλεφωνο... και ννα τον παρω κι αυτος αυτο θα μου πει...

Εχω κατααγχωθει...

Εσεις πως τα νιωθετε τα μωρακιια σας? ειμαστε κοντα σε ημερομηνιες οποτε εχει σχεση...

Ματια μου,πραγματι,ισως κοιμαται!Εαν δεις πως ουτε με την σοκολατα δεν κινειτε να τον παρεις ενα τηλεφωνο!Μην αγχωνεσαι,προπαντός!

Απλως επειδη και ο πλακουντας σου εχει αρχισει να ''γερναει'',εαν δεις την παραμικρη διαφορα,καλο ειναι να το αναφερεις,γιατι μπορει να δυσφορει στην αναπνοη!Και δεν το λεω για να σε τρομαξω και να σε πανικοβαλλω,αλλα πολλες φορες,απο το τιποτα προλαμβανουμε πολλα!Θυμαμαι τον γιατρο που μου ειπε,ειτε αισθανομαι πολυ εντονα το μωρο ειτε ελαχιστα εως καθολου,να τον ειδοποιησω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μουυυυ! Μια μέρα έχω να μπω καλέ και μου το κάνατε γης μαδιάμ?!? :tongue: πως είστε σήμερα?? :) εμείς καλά, έχω λιώσει στον ύπνο και μαζί και το σκυλοπαίδι μου!! :) από εχθές κυκλοφορεί όλη την ώρα δίπλα μου κ μόλις έφυγα από το σπίτι για λίγο άρχισε να γαυγίζει... Υπερπροστατευτικότητα τώρα που δεν είναι ο μπαμπάς εδώ! :) εμένα άρχισαν οιμκαούρες αλλά ελάττωσα το φαγητό γιατί δεν πολύ πεινάω να σας πω την αλήθεια... Ο μπέμπης μια χαρά δίνει το παρόν και με πονάει γιατί πλέον δεν έχει καθόλου χώρο!

κατερινάκι μου τι σε τσίμπησε? :/ Σταφυλόκκοκο είχε κολλήσει κι ο μικρός μου αδερφός σε ήλικία βέβαια 2-3 ετών και είμασταν στο νοσοκομείο 40ημέρες... :/ πολύ μεγάλη ταλαιπωρία.. Δεν ξέρω αν επηρεάζει το μωράκι σου (δε νομίζω από ότι έχω διαβάσει) αλλά σε σένα πρέπει να πάρεις αντιβίωση και να σε παρακολουθεί γιατρός να μην ανεβάσεις ξαφνικό πυρετό και έχουμε και ξαφνική γέννα κτλ! Δεν είναι κάτι ανησυχητικό για τους ενήλικες όσο για τα βρέφη, αλλά κ πάλι θέλει την προσοχή του... Τι έχει γινεί κοπελάρα μου? όλα τα στραβά σε σένα πέσανε?! :/ όσο για το μωράκι σου που δεν αναπτύσετται "ραγδαία" γιατί από ότι είδα αναπτύσσεται απλά λόγο λίγο, ρώτησα και έμαθα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να γεννηθεί μικρούλι το μωράκι, και ότι δεν παίρνει πολλά γραμμάρια αρκεί να πέρνει έστω και λίγα... Ίσως είναι στο σκαρί του μπέμπη, ή η ανάπτυξη να ήταν ανοδική στην πορεία και μετά να ελαττώθηκε... Κ εμένα ήταν στην αρχή μικρή η ανάπτυξη (στα κατώτατα όρια) αλλά μετά ξεκίνησε να είναι πάντα στα ανώτατα! Τώρα για τα κιλά κ εμένα περίπου στα 100 πέρνει την βδομάδα μπορεί κ λιγότερα και ο γιατρός μου μού είπε ότι είναι φυσιολογικότατο! Τα βρέφη ότι είναι να πάρουν το πέρνουν από εσένα και το έχουν πάρει από θέμα ανάπτυξεις... Καλό είναι να πάρει και άλλα βέβαια αλλά άμα δε το πάρει δε χάθηκε κ ο κόσμος! Θα τα πάρει όλα όταν γεννηθεί κ μετά! :) τώρα αν σε πει ο γιατρός για λόγους ασφάλειας να γεννηθεί νωρίτερα δεν υπάρχει κανένας φόβος για το αν έχει πάρει ήδη όσα χρειάζεται! :) τα έχει πάρει κ για να στο λέεει ο γιατρός κάτι θα ξέρει! Εσυ μην αγχώνεσαι!!! Όλα καλά θα πάνε!! Κι εμείς εδώ είμαστε για να σε στηρίξουμε!

vanz μου κι εσύ καλή μου?! Αχουυυυ!! Πλησιάζει ο καιρός!! :) τι ωραία που μπορεί να προλάβει ο μπαμπάκαςςςς!! :) ελπίζω να πάνε όλα κατ ευχήν!! :) τελικά το νιώθεις το μπεμπάκι σου?! Και εμένα ήταν ήσυχος ένα βράδυ αλλά το μεσημέρι ελδωσε το παρόν!! Μίλα με το γιατρό σου πάντως για να σε έχει στο νου του!!έχουν μειωθεί κατα πολύ οι κινήσεις τους.. Εγώ τον νιώθω που προσπαθεί να γυρίσει, να τεντωθεί και συνήθως σε κάποια σταθερά σημεία πχ στα πλάγια στην κοιλιά και κάτω από το στήθος.. Ενώ νωρίτερα τον ένιωθα παντού!! Έχουν μεγαλώσει βρεεεε και δυσκολεύονται!!

hope μου τι ωραία να έχεις μία καλή γειτόνισσα!! Ποπο.. Πολύ σημαντικό αν χρειαστείς κάτι!! Δυστυχώς όσο καιρό έμενα Αθήνα δε το συνάντησα αυτό (Συγνώμη στις Αθηναίες αλλά μάλλον δεν έπεσα δίπλα σας! :tongue:) αλλά μόλις πήγα στην Σάμο είχα πολύ καλά γειτονάκια!! Και τώρα δίπλα έχω ανθρώπους που μας μεγάλωσαν οπότε χτύπα ξύλο αμα δεν ειναι κανείς δικός μου χτυπάω τηνπόρτα τους! :) ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τον ατμοκαθαριστή! Σίγουρα θα είναι αγορά μετά τον γάμο ή κάποιο δώρο γάμου!!:)

Χαίρομαι που είσαι καλά και αντέχεις ακόμα!! Δεν έμεινε πολύ!! Ε ε ερχεται!!

τασσούλα μου πως πας εσύ?! Θα γεννήσεις κι εσυυυυ?! :)

νεραιδούλα ξέρω δεν ρωτάω... Δεν γεννάμε με τίποτα ε?!

Θα γεννήσετε όλες και θα με αφήσετεεεεεεεε μοοοοοονη!!

αγάπη δε πιστεύω να γεννας κι εσύ αυτή τη βδομάδα?!

Με το καλό σε όλες μας και όταν έρθει η στιγμή μην αγχωθείτεεε! Όλα καλά θα πάνε!! :)

Μεγάλο ποστ συγνώμηηηη!! :) πάω να μαγειρέψω κριθαράκι! Μακια!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Vanz κοπέλα μου πως είσαι;;; ξύπνησε το μωρό το υπναρουδικο;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...