Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα Εφη!!! Δεν είναι κρίμα αυτό με τις αϋπνίες;; και έχουμε τον ύπνο τοοοοοοσο ανάγκη!!! Μετά ύπνος ξανά όταν χρονιασει το παιδί και αν.....

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Εφη!!! Δεν είναι κρίμα αυτό με τις αϋπνίες;; και έχουμε τον ύπνο τοοοοοοσο ανάγκη!!! Μετά ύπνος ξανά όταν χρονιασει το παιδί και αν.....

Πολύ!!!! Μετά θα κουτουλάμε από τη νύστα και τώρα δεν κλείνει το μάτι με τίποτα... Πόσο ανάποδο είναι όλο αυτό!!....

Θέλω κι εγώ να μπορέσω να μπω σύντομα στα ρουχαλάκια μου...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Εφακιιιιι...!! :) αυπνίες ε?? έχω καιρό να μείνω άυπνη! Ρίχνω κάτι υπνους κ ξεχνάω να σηκωθω! Όπως και στην αρχη της εγκυμοσυνης! Τώρα που χρειαζόμαστε τον υπνο για να πάρουμε δυνάμεις...., :( αδικία!!

Τασσουλίτσα μου καλά είμαι κι εγώ!! Έχω ηρεμήσει κατά πολύ κ την έχω καταβρει να σου πω την αληθεια! Πολύ ξάπλα! Χεχε! Ξεκινήσατε να κατεβάζετε χειμερινά ε?! :/ ποπο.. Ασε και εμένα δε μου μπαίνουν! 9 κιλά είναι αυτά και οοοοολα στην κοιλιά και την λεκάνη!! Που να μου μπουν τα ρούχα?! Εγώ θέλω να φτάσω στα 70 μέχρι τον μάρτιο κοντά για να ξεκινήσω τις πρόβες του νυφικού!! Μετά μέχρι τον Αύγουστο να φτάσω στα 65-67 που θα είναι κ η τελική πρόβα! Θα το ράψω το νυφικό οπότε θα είναι ποο εύκολες οι μεταποιήσεις πιστεύω!! Τώρα είμαι 86.. Θα τα καταφέρω άραγε?! :/ τασσουλα μου πόσα θέλεις να χάσεις? μέχρι το Μάιο είναι πολύ καλη περίοδος για να χάσεις 10-15κιλάκια! (Σκέψου τα 6-8 θα τα χασουμε απευθείας μετά τη γεννα!)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημερα και εγω αυπνιες, η μικρη εχει κολλησει πανω μου λες και καταλαβαινει. Δεν παει πουθενα χωρις εμενα, με κουρασε, ευτυχος θα ερθει σημερα ο μπαμπας της.

Εγω καθε βραδυ απο το Σαββατο λεω οτι γενναω ξεκιναν κατα της 3 πονοι περιοδου δυνατοι ανα μια ωρα μετα πανε μισαωρο και κατα της 8 φευγουν...πολυ με κουρασε, ποσο καιρο θα παμε ετσι δεν ξερω. Παντος πριν 2 μερες ειχα και πολλες βλενες χωρις αιμα και ξαμπα χαρηκα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τατιάνα μου το ράψιμο νυφικού ειναι μια πολυ και δικαιολογία για να χάσεις κιλά! Και εγώ που το έραψα το είχα σαν δικαιολογία και κρατιόμουν από πολυ φαγητό και γλυκά... Μου ειχε βάλει όρια η σχεδιάστρια μην πάρω γραμμάριο δεν πρόκειται να μου το ανοίξει!:tongue::tongue::tongue:

Κι εγώ θα βάλω στόχο τη βάφτιση!! :D:D

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Παντος πριν 2 μερες ειχα και πολλες βλενες χωρις αιμα και ξαμπα χαρηκα.

magda ειναι αυτό σημάδι;;; Γιατί και εμένα τις τελευταίες τρεις μέρες έχουν αρχίσει....

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

μάγδα μου υπομονή γλυκιά μου δεν μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς! Ευτυχώς που θα έρθει κ ο μπαμπάς σας λίγο να σε ξεκουράσει! Από τους πόνους δεν μπορείς να κοιμηθείς ε? μάλλον προετοιμάζεσαι σιγά σιγά κάτι τέτοιο πιστεύω! :tongue: όσο για την βλέννα νομίζω πως δεν είναι σημάδι, γενικά στην εγκυμοσύνη αυξάνονται κατά πολύ τα υγρά...βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος... :/ εγώ έχω από τον 8ο βλέννα και ειδικά εδώ και μια βδομάδα παραπάνω.. :/ δεν ρώτησα κιόλας το γιατρό..μ:/. Άμα δεις ροζάκι τότε είσαι στα πολύ κοντά! (Με εξαίρεση τη hopeπως σου ξεφυγε αυτο?!)

effie μου εεεετσι μπράβο!! Χιχι!! Κορίτσιαααα σκεφτείτε τη βάφτισηηηη! Να είμαστε στυλάκια μοντελάκια!! :) είχες χάσει εσύ ή απλά κρατιόσουν?? :/ αααα και κάτι άλλο έμεινες ικανοποιημένη από την μοδίστρα? και πόσο σε πήρε αν επιτρέπεται? :/ πολλά ρωτάω... Πφφφφ... Γλωσσοδιάρροια!

effie μου εεεετσι μπράβο!! Χιχι!! Κορίτσιαααα σκεφτείτε τη βάφτισηηηη! Να είμαστε στυλάκια μοντελάκια!! :) είχες χάσει εσύ ή απλά κρατιόσουν?? :/ αααα και κάτι άλλο έμεινες ικανοποιημένη από την μοδίστρα? και πόσο σε πήρε αν επιτρέπεται? :/ πολλά ρωτάω... Πφφφφ... Γλωσσοδιάρροια!

Και είχα χάσει και κρατιόμουν... Έκανα και τη γυμναστική μου, τι καλά που ήμουν... Χιχιχιχι έμεινα παρά πολυ ικανοποιημένη γενικά από την ιδέα του να ράψω νυφικό, το οποίο σχεδίασα μόνη μου μιας και όλα αυτά που κυκλοφορούσαν εκεί έξω δεν ήταν καθόλου του στυλ μου. Πλήρωσα γύρω στα 1600 μαζί με τα αξεσουάρ, δικά μου σχέδια κ αυτά, αγορά. Αχ τι ωραίες διαδικασίες, θα έχεις και το μωρό, διπλή χαρά!!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γεια σας κορίτσια επιτέλους σχόλασα και τεεερμααα η δουλειά!!! Πολυ μεγάλο ζόρι να δουλεύεις μεχρι τον 9ο!!!!

Κι εγω απο χθες κορίτσια νοιωθω το κεφαλάκι του μπέμπη μου να πιέζει προς τα κάτω ώρες ώρες πολυ έντονα! Προσπαθεί να βρει το δρόμο προς την έξοδο μάλλον! Χιχιχι!

Πρέπει να κάνουμε υπομονη! Πάντως στην πρώτη μου εγκυμοσυνη ήταν ολα διαφορετικά και δεν ενοιωθα πόνους αλλά ξεκουραζομουν πολυ...

Για τα κιλά που λέτε εγω παρατήρησα οτι είχε αλλάξει ο μεταβολισμός μου προς το χειρότερο μετα την γεννά και δεν μπορούσα να χάσω με τίποτα τα κιλά! Μετα απο 2 χρονια περίπου αποφάσισα να πάω σε κλινικό διατροφολόγο και άρχισα και ήπια γυμναστική και δειλά δειλά έχασα 2-3 κιλά αλλά στο καπάκι έμεινα εγκυος τον μπαμπούλη μου! Και φτου απο την αρχή πάλι!

Εφη μου εχεις δίκαιο για τον καιρό στην Κύπρο μας κανει ζεστές μεχρι και το Νοέμβριο! Κάποιες χρονιές μπορεί να αλλάξει προς το τέλος Σεπτεμβρίου με Οκτωβρίου μονο οταν βρέξει! Φέτος ειναι απο τις χρονιές πιυ δεν μας έβρεξε ακόμη και προς το παρόν τρώμε τη σκόνη που έρχεται απο την Αφρική!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου,μπαινω στα γρήγορα γι τα νέα μας!Ή μπεμπα είναι καλα,σχεδόν 3100!Ο τράχηλος εξαλείφθηκε και ήδη ξεκίνησα να έχω διαστολή!Οπότε μετράμε ώρες πλέον,έστω μέχρι τέλος βδομαδος!:)

Θα προσπαθήσω να ξαναμπω,αλλιώς αυριο!Τασούλα όλα καλά εσείς?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

hope μου γεννααααας!! Χιχι!! Τέλειααα! Άντε με το καλό και με έναν πόνοοοο! Όοτε μπορείς λέγε μας πως πας!! :)

αγάπη μουυυυυ καλή ξεκούραση γλυκιά μουυυυυ τωρα!!:) Να ευχαριστηθεις την αδειούλας σου κ με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου!! :)

εφη μουυυ μόλις γύρισα από την μοδίστρα! Δεν είχα τι να κάνω πήρα την μαμά κ πήγαμε!! :) όπως ακριβώς το ήθελα το νυφικό (βέβαια δε το κλείσαμε ακόμα είναι νωρίς πιστεύω! Απο χριστούγεννα και μετά!) με ενώσεις από 2 νυφικά γνωστών οίκων, τα οποία με έχουν τρελάνει :tongue: μου βγαίνει 900?... Μαζί με τα ραπτικά! Καλή τιμή δεν είναι?! Αγορά φυσικά.... Βέβαια είδα το οικονομικό το ύφασμα σε αυτό που μ άρεςε για τις στρώσεις της φουστας αντί για το ακριβό... :/ ποπο!! Πολύ χαρά!! Αλλά άλλα πράγματα έχουν σειρά τώρα!! :tongue:

Έπλυνα τα ρουχαλάκια του μπέμπηηη, τις κουβερτούλες τι πετσετούλεςςςς! Τέλεια μυρίζουν....αχ....

Κοριτσαρες μου,μπαινω στα γρήγορα γι τα νέα μας!Ή μπεμπα είναι καλα,σχεδόν 3100!Ο τράχηλος εξαλείφθηκε και ήδη ξεκίνησα να έχω διαστολή!Οπότε μετράμε ώρες πλέον,έστω μέχρι τέλος βδομαδος!:)

Θα προσπαθήσω να ξαναμπω,αλλιώς αυριο!Τασούλα όλα καλά εσείς?

Μαρακι μου με το καλο,εισαι η επομενη!!:P

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Hope περιμενουμε νεα. Με το καλο!!Αυτο που λετε για τη βλεννη διαβασα οτι ειναι σημαδι. Λενε οτι ξεκολλαει απο τον τραχηλο που τον προστατευε να παραμενει κλειστος καποιες μερες πριν τον τοκετο. Αυτο θυμαμαι μονο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...