Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

vanz μου θα αντεξεις θα αντέξεις!! :) έτσι λέγε και που ξέρεις?! Χεχε!! Όσο για τα νυχακια ναι μου το είπε η μαία θέλουν να βλέπουν μη μελανιάσουν... Έστω το 1 νυχάκι από τα πάνω!! Ωχ πονάει το θέμα με τα χαλια?! Δε τα δώσατε ακόμα?! Πότε περιμένει καλε? όταν θα μπει Δεκέμβρης?!

Εμμμμ ! Ξερω γω ... περιμενει να μην γινουν ποτε γιατι βαριεται !!!! Που να ξερω ! Κατσε , κατσε, τωρα που θα επιστρεψει τον περιμενουν και χαλια αλλά και .... κουρτινες !!!! :twisted:

Αχαχαχαχα!Οπως ειπες...φεταααα!Λυπαμαι για την σταση που κραταω,αλλα μεγαλοι ανθρωποι ειναι!Οτι λενε σε μενα,ας τα πουν μεταξυ τους!Δεν θελω να βρω τον μπελα μου!Βλεπεις πολλες φορες,αλλιως τα ακους,αλλιως τα μεταφερεις,αλλιως τα εκλαμβανει ο αλλος!"Πάρ' τ' αυγό και κούρευτο"!

Δεν πρεπει να ειναι βαμμενα,διοτι μια ενδεχομενη πτωση του οξυγονου στον ανθρωπινο οργανισμο,φαινεται απο το μελανιασμα στα νυχια!Εαν δηλαδη εχεις χαμηλο κορεσμο,και δεν ειναι εμφανης,μπορει να γινει διακριτος και απο τα νυχια!Τουλαχιστον αυτο γνωριζω εγω!

Για τα νυχια δεν το ηξερα! Εντυπωσιαστηκα , χαχαχαχα !! ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ, αστους λιγο να καταλαβουν οτι θελουμε και μερικες μερες ησυχια!

Vanz πιστεύω θα σε προλάβει ο άντρας σου, 4 μερουλες είναι ακόμα!!! Ξεκουρασου!!!

Εγώ έχω αύριο γιατρό τελευταία φορά και σε μια εβδομάδα γενναω!!!

Σήμερα από το πρωί πήγα έκανα γενικές αίματος και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ανέβηκε ο αιματοκρίτης μου απο 27 στο 30!!! Μετά πήγα στον δήμο και εβγαλα τα χαρτιά μπαμ μπαμ!!! Πήγα και πήρα παπουτσάκια στην μικρή μου και για καφέ με την μαμά μου!!!

Μπραβο !!!!! Με γεια και τα παπουτσακια σας !!!!

vanz μου σε ευχαριστώ για τις ευχές και μακάρι να πιάσουν αλλιώς θα ανοιξουν μυτες στο τέλος και δεν θα ειναι η δική μου :lol:

Αλήθεια κατέβηκε τόσο η μπέμπα;; Και εγώ στο 0 με τον τράχηλο, αλλα ο μικρος εχει πάρει θέση.. Τον νιώθω απο κάτω απο το στήθος μέχρι την λεκάνη!! και λογικά αφου τα ποδαράκια ειναι λυγισμένα λογω εμβρυικής στάσης, πως γινεται να τον καταλαβαίνω παντου; :rolleyes:

Πιστευω γινεται αν ειναι μακρυ -ψψηλο το παιδι !!!

Καλη εβδομαδα κοριτσια. Νιωθω πολυ πρησμενη βρε κοριτσια. Ξερετε ποσα κιλα εχω παρει;;; Ανεβηκα στη ζυγαρια σημερα...20!!!!Ουφ!Πως θα τα χασω. Ανεκαθεν ημουν πολυ αδυνατη κ ετρωγα πολυ χωρις να παχαινω..Ισως να φταιει κ η εξωσωματικη οι ορμονες.. Τελος παντων να γεννηθει με το καλο το μωρακι κ μετα ελπιζω να το ραψω...Παντως τι ορεξη ειναι αυτη!!Το μυαλο στο φαγητο.. Με τις βδομαδες τα εχω χασει. Υποτιθεται οτι τωρα ειμαι 36. Αλλα στο doppler μου ειπαν οτι φαινομαι σαν να ειμαι 2 εβδομαδεε πιο μπροστα.

Domino πότε έχεις Πητ;; που είναι αυτό το πινακακι μας???

Δεν θυμάμαι ποιά το φτιάχνει;;;άντε κοντευεις και εσύ!!! Για τα κιλά μην αγχωνεσαι, αν θες να τα χάσεις θα τα χάσεις.

Που είναι τα κορίτσια να μας πουν τα νέα απο γιατρό;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Φιλενάδες μου,μπαίνω να σας πω,πως τυο ραντεβού ακυρώθηκε!Ο γιατρός είχε γέννα,οπότε το μεταφεραμε για αυριο στης 5!Δε θα σχολιασω κατι άλλο,είμαι από ταμπλετ και με εκνευρίζει!Θα τα πούμε το πρωί!! Καλό βράδυ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Hope θα περιμένουμε νέα σου αυριο! Εγω αυριο θα πάω τελευταία ημέρα στη δουλειά κι εύχομαι ολα να κυλήσουν ομαλά...!

Κορίτσια δεν είχαμε νεα απο τη Νεραϊδουλα ακόμη! Μήπως...;;;

Η εφη βάζει το πινακακι μας με τις πητ! Μήπως να το έβαζες κάθε εβδομαδα για να το βλέπουμε αν σου ειναι εύκολο γιατι δεν θυμόμαστε σε πια σελίδα το έβαλες τελευταία φορά για να ανατρέξουμε να το βρούμε.

Καλο βράδυ σας εύχομαι εγκυουλες!οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½

Καταρχήν λατρεύω τικεράκι της hope, είμαι παιδί του χειμώνα, γεννήθηκα με παρα πολλά χιόνια και μου αρέσει το κρύο!!! Χαίρομαι που περάσετε καλά!!! συγκεντρώσου στις τελευταίες αυτές μέρες της εγκυμοσύνης σου τώρα!!

Vanz μου αν σε παρηγορεί και εγώ μόνη μου είμαι. Οι γονείς ειναι δυο ώρες μακριά, ο σύζυγος δουλεύει παρά πολλές ώρες και ακομα κι αν του πω γεννάω έλα δεν μπορεί να φύγει εύκολα από τη δουλειά, όποτε κι εγώ έχω έτοιμη βαλιτσούλα πίσω από την πόρτα και το τηλέφωνο από το ταξί! Προσπαθώ να προετοιμαστώ ότι θα είμαι μόνη μου όταν θα συμβεί, ειναι κι αυτός ο άτιμος νόμος του Μερφι, που όλα συμβαίνουν όταν δεν θες, όποτε σκέψου ότι δεν είσαι μόνη σου!

Κατερίνα μου τέλεια η συμβουλή για τις συσπάσεις, το σημειώνω αν ποτέ έρθουν να το έχω υπόψιν μου!!!

Αγάπη αν θυμάμαι καλά είσαι Κύπρο;; Πω πω τι χάλια καιρό έχετε εκεί πέρα... Είχα έρθει Νοέμβριο και ειχε ακομα ζεστές... Πάντως για τις συσπάσεις εμένα ο γιατρός στο 10 λεπτο μου είπε...

Τασσούλα μου, εγώ θα αφήσω τα κοντομάνικα μέσα στην βαλίτσα γιατί εχω ακούσει ότι έχει πολύ ζέστη μέσα στα μαιευτήρια... Και την κουβερτούλα του μωρού θα αφήσω. Εξάλλου για μένα έχω και τη ρόμπα αν χρειαστεί... Θα ξαναβάλω το πινακάκι να βλέπουμε ποια πλησιάζει....

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren..................αγοράκι......3/09

MARYPOPINS............αγοράκι......18/09

Coming soon...

neraidoyla............κοριτσάκι......ΠΗΤ 3/10

tassoula...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 6/10

Vanz.....................κοριτσάκι......ΠΗΤ 11/10

effie.k...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 14/10

magdaTS..................αγοράκι.....ΠΗΤ 16/10

Hope!...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 18/10

kitty805..................αγοράκι......ΠΗΤ 20/10

afroditoula...............αγοράκι.....ΠΗΤ 23/10

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Tatkono...................αγοράκι.....ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Georgiana.....................αγοράκι

gigitsa.......................κοριτσάκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αλοχα!Εδω ειμαστε παλι!Οχι βρε δεν γενναμε!Τιποτε ανησυχητικο,ντοπλερ τελειο,καρδιοτοκογραφημα τελειο..συνεχιζουμε μεχρι να αποφασισει η μικρη να βγει :)

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

domino μου ξέρω πόσο άσχημα νιώθεις αλλά καλή μου μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!! Σκέψου πως έχεις μια ζωή μέσα σου και τα αξίζει οοοοολα αυτά που περνάς, και τα κιλά που έβαλες και τα νευρα και τους πόνους και τις ραγάδες και οοοοολα!! :) μετά θα τα χάσεις και ειμαι σίγουρη!! Που δε σε ξέρω καν!! :)

hope μου περιμένουμε νεάκιαααααα!! Μην αγχώνεσαι δεν πειράζει μια μελρα μετά!! :)

νεραιδούλα εντάξει πιστεύω το έχεις πάρει απόφαςη ότι θα φτάσει μέχρι την τελευταία μέρα ε?! Χιχι!! Δε πειράζει!! :) αφου όλα είναι καλά !!

εφάκι μουυυυ ευχαριστούμε για το πινακάκιιιι!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Νεραιδουλα την άλλη Δευτέρα πάλι γιατρό;;; εγώ βλέπω να μπαινεις 40η εβδομάδα αλλά οτι θέλει το μωρακι σου!!! Αλήθεια ποσά γραμμάρια είναι τώρα;; γλυκιά μου υπομονή μην το βάζεις κάτω!!! Σου εύχομαι το πολυπόθητο vbac που επιθυμείς!!! Ο γιατρός σου βάζει και χέρι ή όχι;;

Εφη ευχαριστώ για το πινακακι είχα ξεχάσει την σειρά!!! Άντε αυτή την εβδομάδα θέλω να πιστεύω οτι θα αλλάξει!!!

Hope αύριο μαζί έχουμε γιατρό την ίδια ώρα!! Άντε να δούμε τι θα μας πουν!!!εγώ μετραω αντίστροφα πλέον!!!

Καλό βράδυ ζουζουνες!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα μανουλες, κοιλιτσες, και μωρακια!!!

Όλες καλά;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλά είμαι!!! Εσύ;; κουρασμένη;;; μην σηκωθεις από το κρεββάτι δεν πειράζει!!!

Εγώ με την μαμα μου βέβαια κατεβασαμε λίγα ρούχα εποχικά με μακρύ μανικακι!!! Ούτος η άλλος δεν έχω και πολλά ρούχα να μου μπαίνουν και μέχρι να χάσω τα κιλά θα καλοκαιριαζει οπότε δεν τα κατεβαζω καθόλου!!!

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη τα έχασα όλα στον χρόνο και μετά έμεινα πάλι έγκυος!!! Αργησα να τα χάσω αλλά δεν προσεχα ιδιαίτερα. Η αλήθεια είναι οτι θέλει δίαιτα αλλιώς δεν χάνονται!!! Θα βάλω στόχο να τα έχω χάσει μέχρι Μάιο δεν την παλευω και άλλο καλοκαίρι με κιλά......... τώρα η κοιλιά είναι άλλο θέμα!!!

Μην σας απογοητευω το κάθε σώμα λειτουργεί διαφορετικά!!!

Εσείς δευτερομανουλες πότε χάσετε τα κιλά;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...