Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

βρε είναι μεγάλο αρχείο για αυτό καθυστέρησε τόσο... Περίμενε τώρα, μέχρι να τις ανοίξει......

Φαντασου να εχεις και κολλημενο pc...εχω μια υποψία οτι ο γειτονας μου υποκλεπτει ιντερνετ γι αυτο και κολλάει ωρες ωρες....χμ!!!

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

πάω να φτιάξω φιδέ, αφού δεν μπορώ τσάι κτλ... Κι εμείς είμαστε οικογένεια για διαφήμιση... Των bodyline, συγκεκριμένα εμείς θα κάνουμε το πριν....

Ε είσαι απίστευτη χαχαχαχαχα!!!Μπράβο σου κορίτσι μου μπράβο!!!

ogl1p3?r=1291460418

Κάνε και γαργάρες αν εχεις τα υλικά 1 κουταλιά σόδα σε ενα φλυτζανι χαμομήλι.....λοιπόν σας καληνυχτω γιατι ο άντρούλης μου παραπονιεται...

Μυρτούλα μου ευχομαι να ειναι καλυτερα το Μελί και να εχετε ενα ησυχο βραδυ...περαστικά σας!!!

Ελένη μου και σε εσενα περαστικα και να εισαι καλα με εκανες και γέλασα πάλι!!!!

Φιλιά πολλά πολλά!!!

ogl1p3?r=1291460418

Τα υλικά τα έχω, αλλά δεν θα το κάνω τώρα... Αν είμαι έτσι ίσως αύριο το πρωί...

Καληνύχτα Ηλεκτράκι, θα σου στείλω φώτος... Εχεις δει καμμία δικιά μας? μην σου στέλνω τις ίδιες...

Καλημερα...

ειμαστε καπως καλυτερα...ισως μεσα στον πανικο μου Λιτσα χτες τα ειπα μπερδεμενα...πυρετο χτες απο αργα το πρωι ουσιαστικα δεν εχει κανει, καταβεβλημενη ναι ηταν σχεδον ολη μερα με κατι περιοδους κεφιων ενδιαμεσα, κ οι εμετοι ηταν ουσαστικα ολοι μεσα σε ενα 2-3ωρο....

εχτες ξαναπηρα το γιατρο...μου ειπε μετα απο 2 ωρες που της δινω νερο κ το δεχεται κανονικα να της δωσω γαλα αραιωμενο, οποτε αυτο κ εκανα...ηπιε γυρω στα 150 μλ κ κοιμηθηκε κατα τις 10...ξυπνησε στις 5 κ εβγαλε κατι γουλιες αυτο που με ανησυχησε ομως ηταν οτι ειχαν κ κατι καφε κομματια μεσα (ανοι'ξα φωτα, μυρισα, ειδα δεν πρεπει να ηταν αιμα αλλα τι σκατα ηταν δεν ξερω, δεν εφερνε καν στο χρωμα για αιμα αλλα ηταν το πρωτο που σκεφτηκα)

σημερα το πρωι της εδωσα παλι αραιωμενο γαλα κ προς το παρον ειμαστε οκ, εχει σχετικα πιο πολλα κεφια απο εχτες κ ειναι απυρετη, η γνωστη Μελινα δεν ειναι αλλα ειναι καλυτερα

Παντως με αυτα που μου λετε για τις οδηγιες των παιδιατρων δεν ξερω...προβληματιζομαι...τόσο διαφορετικων αποψεων ο δικος μου? οκ εγω τον ρωτησα αν μπορω να της δωσω γαλα επειδη ειναι νηστικη, αλλα δεν μου ειπε οχι, μου ειπε αν εχει δεχτει το νερο δωσε αραιωμενο...του λεω ντεπον κλπ αν χρειαστει? μου λεει μην βιαζεσαι κ της τα δωσεις ολα απο το στομα γιατι δεν εχεις τελειωσει, θα σου ξανακανει εμετο...τι να πω...δεν ξερω?

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

ενταξει, αν παρεξηγηθηκες my sincerest apologies.

δεν ειχα τετοια προθεση.

ευακι μου γλυκό...φυσικά κ δεν παρεξηγήθηκα...μια πλάκα πήγα να σου κάνω..συγνωμη αν σε στεναχώρησα.. για πλάκα πήγαινε...

μυρτώ εγώ εχω ακριβως τις ίδιες οδηγίες που σου έγραψε η ελένη σε περιπτώσεις εμετών...ακριβώς όμως...

όσο για τα υπόθετα που ανέφερε η ηλέκτρα..δεν τα ξέρω..πάντως πριμεραν έπαιρνα εγώ για το έλκος που έχω κ ξέρω ότι είναι αρκετά βαρύ φάρμακο..τώρα αν υπάρχει παιδίκό δεν ξέρω...ουσιαστικά βοηθαει να μην ανεβαίνουν τα γαστρικά για εμετούς...στους ενήλικες..

πάντως το γάλα κ εμένα απαγορευτικό μου το είχε σε ανάλογες περιπτώσεις...

περαστικά σας...να σηκωθεί γρήγορα το μελινάκι...

περαστικά κ σε σενα μεγάλη ελενίτσα..

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...