Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επιτεους τον βρηκα...

να μην δωδω τπτ για 2 ωρες κ μετα κουταλακι γλυκου νερο ανα 5 λεπτα

αν ξανακανει εμεντο μετραω παλι 2 ωρες κλπ

αν ανεβασει πυρετο υποθετο ντεπον....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

"μπαμπά πωπω παααααααααααα πολιύυυυυυυυυυυ!!!" και σήκωσε κ τα 2 χέρια ψηλά σαν να δείχνει τον ουρανό

Αχ μωρε το κοριτσακι μας το γλυκό!!!!Την πεθύμησα λέμε τρελά αφού σήμερα την είδα στον ύπνο μου!!!!

ogl1p3?r=1291460418

Να πω την Καλησπέρα μου σε όλα τα κοριτσόπουλα!!!

Μυρτούλα περαστικουλια στο Μελινάκι...μακαρι να περάσει γρηγορα....μόνο νερό σου είπε χαμομηλάκι καθόλου??Κάνει καλό ξέρω,πάλι ετσι λίγο λίγο...

Περαστικά και στην Ελενίτσα μας...πώς είσαι αλήθεια καλύτερα???Οσο για το τραπέζι και μένα η σούπα βγήκε τέλεια και το Ψαρονεφρι με τα δαμάσκηνα και βερύκοκα σούπερ!!!Είχαμε επιτυχία λοιπόν ...Μπράβο μας!!!!Μπιρίμπα ποτε θα παίξουμε???

ogl1p3?r=1291460418

Εμένα μου πιάνει το πρόσωπο με τα δύο του χεράκια και μου σκάει μια φιλάρα στο στόμα απίστευτη!!!!!Λιώνω λέμε λιώνω.

Αχ πόσο σε νιώθω φιλενάδααααααα!!!!!ΕΡΩΤΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ogl1p3?r=1291460418

Μυρτώωωωωω, θέλει προσοχή, όχι σκέτο νερό αλλά νερό με ένα σκονάκι almora (ηλεκτρολύτες)... Είναι ολόκληρη ιστορία αυτό με το πως θα δώσεις νερό, θέλει να περάσουν τέσσερις με πέντε ώρες προτού δώσεις κανονικά νερό στο παιδί... Και φυσικά ούτε λόγος για φαγητό (άσε που δεν θα θέλει ούτε εκείνη)...

Περαστικά στο Μελινάκι, τουλάχιστον να σταματήσουν οι εμετοί ρε γμτ... Κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα γενικότερα πάντως...

Εγώ είμαι χάλια... Πονάωωωωωωωωωωωω....

Διαφημίσεις

!

Ηλεκτρα ντιαρ ειστε κουκλια! ειδα φωτο στο φεις και σας καμαρωνα!

και ο συζυξ πολυ ομορφο παιδι - ε τι ολο για τα παιδια μας θα καμαρωνουμε;:tongue:

.

Θενκιου ντιαρ χαχαχαχα είπαμε ο Ναουσαίος είναι ωραίος αλλά τον πήρε η Βεροιώτισα!!!!

ogl1p3?r=1291460418

ναι έλα να παίξουμε διαδικτυακή μπιρίμπα... Εγώ θα κερδίσω!!!

Πονόλαιμος, πονοκέφαλος, πόνος στο αυτί, βήχας και φυσικά καταρροή... Δεν μπορώ να πάρω ανάσα μιλάμε... Αχ μωρέ κι έλεγα ότι είναι κλασσικός άντρας το αγοράκι μου και γκρινιάζει όταν είναι άρρωστος... Αν αισθανόταν έτσι και λίγα μου έκανε!

ναι έλα να παίξουμε διαδικτυακή μπιρίμπα... Εγώ θα κερδίσω!!!

Καλα μην ορκιζεσαι κιόλας!!!!

Πονόλαιμος, πονοκέφαλος, πόνος στο αυτί, βήχας και φυσικά καταρροή... Δεν μπορώ να πάρω ανάσα μιλάμε... Αχ μωρέ κι έλεγα ότι είναι κλασσικός άντρας το αγοράκι μου και γκρινιάζει όταν είναι άρρωστος... Αν αισθανόταν έτσι και λίγα μου έκανε!

Για τον λαιμό κανε πλύσεις - γαργαρες με χαμομήλι και σόδα φαγητού πρωι μεσημερι βραδυ άκου με please ειναι πολύ καλο!!!Ο καημενούλης ο Μαλλιάς λές να υπέφερε τοσο πολύ??Πω πω....

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

σκετο νερο μου| ειπε Ελενη...το θυμομουν αυτο που λεγατε για το αλμορα αλλα μου ειπε μονο νερο

δλδ το βραδυ να την κοιμησω νηστικη? ουτε γαλα εστω αραιωμενο???

δεν ηταν Εμετος ρουκετα....μονο την πρωτη φορα ειχε κατι παραπανω που ειχε φαει λιγο φρουτο το πρωι (δεν ειχαν ξεκινησει οι εμετοι) κ γαλα το μεσημερι....μετα ηταν σαν μεγαλες γουλιες κ ουσιαστικα υγρα γιατι δεν ειχε φαει τπτ

εν τω μεταξυ ολο αυτο ξεκινησε μετα που της δωσαμε πονσταν, το ειπα στον γιατρο αλλα δεν μου ειπε οτι φταιει αυτο....

ουφ πρωτη φορα σρρωσταινει τοσο πολυ κ μου εχει ερθει βαρυ...το απογεμα κοιμηθηκε παλι καμια ωρα στην αγκαλια μου....φουλ αγκαλιτσα ειμαστε ολη μερα....τωρα εχει "ξυπνησει" καπως αλλα δεν την κοβω να ειναι για πολυ...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

κοίτα, με τους εμετούς στα μωρά ειδικά χάνονται οι ηλεκτρολύτες και εύκολα μπορεί να πάθει αφυδάτωση. Το αλμορά είναι αυτό ακριβώς το πράγμα, ηλεκτρολυτες που βοηθάει το μωρό να μην πάθει αφυδάτωση. Δλδ, καλό της κάνεις, κακό δεν της κάνεις. Η Μυρτώ έχει πάθει δύο φορές μέχρι ώρας κι έτσι πορευθήκαμε, ψάξε και στο ίντερνετ σχετικά. Το γάλα το ξεχνάς, μην σκεφτείς καν να της δώσεις. Σκέψου ότι το στομαχάκι της τώρα έχει θέμα, δεν μπορεί να δεχτεί τίποτα, μην σε νοιάζει το θέμα φαγητό τώρα... Αυτή την στιγμή προέχει να στρώσει το στομάχι της, όταν με το καλό γίνει καλά δεν θα την προλαβαίνεις στο φαγητό (στο λέω εγώ που η Μυρτώ είναι επίσης κατηγορία φτερού!)... Τίποτα δεν της δίνεις πλέον, αν περάσουν αρκετές ώρες από τον τελευταίο εμετό και δεχτεί γουλιά γουλιά το νερό (πειράματα κάνεις στην ουσία με το λίγο λίγο νερό, να δεις αν θα το δεχτεί το παιδί), τουλάχιστον 6 ώρες μετά μπορείς να δώσεις λίγη σουπίτσα (μόνο το ζουμάκι από κοτόσουπα πχ ή φιδέ)... Δεν έχει ανάγκη από φαγητό πάντως τώρα, υγρά θέλει σιγά σιγά μην αφυδατωθεί... Γάλα ούτε αύριο το πρωί θα της δώσεις και φυσικά ούτε φρούτα. Αύριο, αν ξημερωθείτε καλά δοκίμασε καμμία φρυγανιά... Έχω κάνει διατριβή στο θέμα... Ότι θέλεις ρώτα...

Αν πάντως επιμείνει και εξακολουθεί να κάνει εμετούς πάρε πάλι παιδίατρο τηλέφωνο...

δεν ηταν Εμετος ρουκετα....μονο την πρωτη φορα ειχε κατι παραπανω που ειχε φαει λιγο φρουτο το πρωι (δεν ειχαν ξεκινησει οι εμετοι) κ γαλα το μεσημερι....μετα ηταν σαν μεγαλες γουλιες κ ουσιαστικα υγρα γιατι δεν ειχε φαει τπτ

ναι βρε, στην αρχή είχε κάτι να βγάλει, μετά είναι γαστρικά υγρά, καλό είναι αυτό προσπαθεί να αποβάλλει ο οργανισμός τον ιό που τον ενοχλεί... Δεν έχει κάτι άλλο να βγάλει, πρέπει να γίνει αυτή η διαδικασία για να στρώσει το στομάχι... Δεν πρέπει εσύ να της δώσεις τίποτα για δύο ώρες. Συγκεκριμένα (βρήκα το ραβασάκι μου τώρα) εγώ ακολουθούσα αυτή την διαδικασία:

2 ώρες τίποτα...

Την τρίτη ώρα με βαμβάκι ποτισμένο στο νερό της έβρεχα τα χείλη ανά 10λεπτο.

Την 4η ώρα νερό με αλμορά ένα κουταλάκι γλυκού ανά 10λεπτο

Την 5η ώρα νερό με αλμορά 1 κγ ανά 5λεπτο

6 ώρα γουλιές νερό ανά 5λεπτο...

Στην περίπτωση που ξανακάνει εμετό, πάλι από την αρχή...

Βλέπεις την εικόνα του παιδιού, την τελευταία φορά που φοβόμουν για αφυδάτωση (είχε κάνει η Μυρτώ στις 4 ώρες που κάναμε την διαδικασία λίγο λίγο) μου είπε η γιατρός να δω αν είναι υγρή η γλώσσα της (αν όχι έχουμε θέμα) και κάτι άλλο που σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ και δεν μπορώ...

Η Μελίνα πως πάει? Σε ποια φάση είστε? Τελευταίος εμετός πριν πόση ώρα?

Πάντως κορίτσια, για κάτι τέτοια ξαφνικά από εκεί που δεν τα περιμένεις, καλό είναι να έχετε στο φαρμακείο του μωρού σκονάκια αλμορά και υπόθετα αντιπυρετικά (εγώ έχω Dolal μία φορά τα χρειάστηκα όταν η Μυρτώ έκανε πυρετικά ρίγη ενώ είχε 38,6 - χτύπησε 40,3 εκείνη την ημέρα)... Κάτι τέτοιες στιγμές δοξολογώ την φράου που ήταν τόσο τυπική σε αυτά και κάθε τρεις και λίγο μου έλεγε τι πρέπει να έχω σε ώρα ανάγκης...

Πάντως κορίτσια, για κάτι τέτοια ξαφνικά από εκεί που δεν τα περιμένεις, καλό είναι να έχετε στο φαρμακείο του μωρού σκονάκια αλμορά και υπόθετα αντιπυρετικά (εγώ έχω Dolal μία φορά τα χρειάστηκα όταν η Μυρτώ έκανε πυρετικά ρίγη ενώ είχε 38,6 - χτύπησε 40,3 εκείνη την ημέρα)... Κάτι τέτοιες στιγμές δοξολογώ την φράου που ήταν τόσο τυπική σε αυτά και κάθε τρεις και λίγο μου έλεγε τι πρέπει να έχω σε ώρα ανάγκης...

Και εγώ αυτά τα υπόθετα εχω όπως επίσης και τα πριμπεραν που ειναι υποθετα για τον εμετο....Γαλα με τπτ Μυρτω ρωτα την μήπως να δωσεις λίγο χαμομηλι πριν κοιμηθει...Εμας η παιδιατρος αυτο μας ειχε συστησει και τα πριμπεραν σε περιπτωση που συνεχιζε τον εμετο αλλα τελικα περασε και δεν τα χρειαστηκαμε...

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...