Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μόλις μου είπεη μαμά μου ότι επειδή δε με άκουσε καλά ετοίμασε λουκανοπιτάκια-τυροπιτάκια και έναν κορμό με nutella, τον οποίο θα γαρνίρω αύριο για να μην έχω να σκέφτομαι και τέτοια.Αχ...είμαι έτοιμη να μπήξω τα κλάμματα και ο καλός μου μόνο που δε με μούτζωσε που του είπα ότι νιώθω άσχημα...niceeee...

μαγδούλα, γιατί νιώθεις άσχημα? και γιατί να μπήξεις τα κλάμματα? Πωπω, με έχει χτυπήσει το σίδερο στο κεφάλι σήμερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι ρεεε..χαχαχα...ο γραπτόςλόγος...από συγκίνηση θα έκλαιγα που την έχω πάντα δίπλα μου και με σκέφτεται!Ασχετο...εγώ θα κάνω είπαμε το cheese cake με oreo cookies και πιτσάκια!Το κοτόπουλο με την κρεμμυδόσουπα το Σάββατο για την υποδοχή των πεθερικών!!!(άλλη μια μέρα free...yesss!!!)

Γιατί θα είναι νωρίς και ίσωςδεν πολυπάει το κοτόπουλο!Αλλά το Σάββατο..χεχε...Βέφα η δικιά σου...με το τσιγάρο τί να κάνω;;Έλένη...από εσέναπεριμένω απάντηση...να βγω,ε;;;;;;

Δεν το πιστεύω, για την πεθερά σου έδωσα συνταγή? Μία σαλάτα ξερή να της προσφέρεις, να χάσει και κανά κιλό...

Ναι, ναι πάμε για τσιγάρο!!!! (τι άλλο θα σου έλεγα εγώ?)

λες;,ε;;;;;;;Καλά λες!!!Αλλά ως γνωστό θύμα...μια χαρά θα το φάει το κοτοπουλάκι...χεχε..καλά, πάμε!Να δω πώς θα το πάρει ο καλός μου.Δεν έχω ξαναβγεί μόνη μου για τσιγάρο!!! Αυτός φανατικός αντικαπνιστής..θα του φανεί κάπως...πάω να το πω να δω αντίδραση...

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά στον Γιαννάκη μας που γιορτάζει πρώτη φορά στην ζωή του!!!

Μάγδα μου, να τον χαίρεστε, να είναι πάντα γερός και χαρούμενος! Κι εσείς πάντα γεροί, να τον καλομεγαλώσετε, να τον καμαρώνετε, να σας χαρίζει μόνο χαμόγελα και να του χαρίσετε ένα αδερφάκι (καλά, για αρχή δεν θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα ως "δώρο", μετά όμως!!!) Τα πάντα όλα σας εύχομαι φιλενάδα!!! (θα έλεγα και αυτό που εύχομαι στην Αννούλα, εσύ όμως δεν είσαι χαμουτζού και δεν θέλω να με παρεξηγήσεις!!!)

Λιτσάκι, να χαίρεσαι τον μπαμπά σας, να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος με σένα και τα παιδιά (δεν θέλουμε να είναι ευτυχισμένος γενικά!!!) Πάντα γεροί κοριτσάκι!

Ήρθα πάλι... Ο μαλλιάς δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Σκέφτομαι για πρώτη φορά να πάρω αύριο Otrivin. Μαρίνα, θα με συγκρατήσεις?

Χίλια ευχαριστώ Ελενίτσα μουυυυ!!!!!!Λιτσάκι, χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου. Εγώ Ελένη μια φορά που δεν μπορούσε καθόλου και όλο ξυπνούσε ο Γιαννάκης είχα κάτσει εγώ καθιστή με την πλάτη στο κεφαλάρι και τον είχα στην αγκαλιά μου ,για να είναι σχεδόν όρθιος, να κετέβουν οι μυξούλες. Αν δυσκολεύεται πολύ δεν τουβάζεις λίγο ορό;;;Θα ξανακοιμηθεί μετά...Κρίμα μωρέ το αγοράκι μας..περαστικά από...τώρααααα!!!!!!!!!

αφού δεν ξυπνάει, δεν τον ξυπνάω... Απλά τον ακούω στην ενδοεπικοινωνία... του έχω σηκώσει το στρώμα, έχω βάλει ευκάλυπτο στο δωμάτιο και περιμένω να δω πως θα πάει...

Καλημέρα!!

χρόνια πολλά στον μικρό Γιαννάκη!!! Να τον καμαρώνετε πάντα μαγδούλα μου κ να τον δείτε μεγάλο κ χαμογελαστό!!

κ εσύ λιτσάκι να χαίρεσαι τον δικό σου Γιαννάκη κ να τον αγαπάς πάντα!!

κ επειδή όλο κ κάποιον άλλον γιάννη ή ιωάννα θα έχετε όλες...χρόνια τους πολλά λοιπόν!!

Ελενάκι μου δεν θα σε συγκρατήσω... οτριβίν στην περίπτωση που περιγράφεις θα της έβαζα σίγουρα...

κοντεύουν τα 2 κ δεν είναι δα κ το μέγα φάρμακο..ελάχιστη ποσότητα αποσυμφορητικού έχει μέσα, κ μη σου πω ότι θα τον βοηθήσει να μειωθεί ο βήχας του... γνώμη μου έτσι; κατά τα άλλα βοηθάς κ με τα πρακτικά όσο μπορείς...υπάρχει κ φυτικό βιξ από την απιβίτα, τρίψε τον λίγο...και επίσης τρίψε κ λίγα εχινάκεια να σηκωθεί ο μικρός..

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

Μαρινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... Λες να του βάλω έτσι? Ε, δεν θα το κάνουμε κάθε φορά... Βασικά είναι ότι χειρότερο, δεν είναι τόσο απλό, απλά δεν αντέχω να τον βλέπω έτσι...

Τι είναι η εχινάκεια? Το ακούω και στο γραφείο, παίρνει η κολλητή σου επειδή δεν έχει πλέον δυνάμεις...

ό,τι χειρότερο δεν το θεωρώ...όχι οτι το θεωρώ καλό...αλλά κ την αντιβίωση δεν την θέλω αν όμως (φτου φτου) χρειαστεί τι να κάνεις; νομίζω ότι τώρα το χρειάζεται...τι να σου πω...;

η δικιά μου έχει βάλει οτριβίν μια φορά πέρισυ το πάσχα που ήταν συναχομένη κάργα όπως ο δικός σου, για 3 μέρες 3 φορές την μέρα..

για δες εχινάκεια:

http://www.phyto.gr/%CE%B2%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%86%CF%85%CF%84%CE%AC/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%85%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BD%CF%89%CE%BD/312-ehinakia.html

και για εσάς κ για τη μυρτώ κ για όλους...κ μάλιστα προληπτικά δώσε...ό,τι καλύτερο

χαχαχα!!! ήμουν σίγουρη ότι αυτό θα ρωτούσες!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!! πόσο πολύ σε ξέρω όμως...!!!

ο παιδίατρος μου είπε ότι από 17 μηνών κ πάνω άφοβα στην παιδική δόση...

υπάρχει σε μορφή βοτάνου που το βράζεις σαν τσάι, σε μορφή σταγόνες που μετράς με το δοσομετρητή, κ σε χαπάκια (κυρίως για ενήλικες)

Εχουν στα φαρμακεία κυρίως με ομοιοπαθητικά φάρμακά.

Χρόνια πολλά στο Γιαννακη!!!! πολλα πολλα που λεει κ η Μελινα!!! Να ειναι παντα γερός, χαμογελαστός, ευτυχισμενος κ εσυ μαμα Μάγδα να τον χαίρεσαι κ να τον καμαρώνεις κ να λιώνεις!!!

Χρόνια Πολλά κ στον μεγάλο Γιάννη της παρέας (οτι εγιναν παρεα οι αντρες μας....χαχαχα) να ειναι παντα ευτυχισμενος κ να χαιρεται την γυναικα του κ τα παιδακια του!!!

Οτριβιν κ εγω της εχω βαλει, το παιδικο, επισης εναλακτικα βαλε fysiomer, δεν ειναι τοσο "φαρμακο" αλλα κανει πιο πολυ δουλεια απο τον απλο ορο....εμεις παντως πλεον στο μπανιο βαζουμε 3 συριγγες ορο σε καθε ρουθουνι κ σε γενκες γραμμες ειμαστε οκ...μονο σε καποια φαση που δεν ξερω πως εκατσε κ 1-2 φορες συνεχομενα δεν εβαλα κ καναμε μυξουλες....

Εμενα με περιμενει τρελλο πηξιμο παλι....μου αρεσει που ηθελα κ αδεια τρομαρα μου.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...