Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Από την δική μου εμπειρία, μια το ρίχνουν στα ωάρια και μια στο σπερμα..

σε εμένα ποτέ δεν βρέθηκε τίποτα πέρα από το ότι μερικές φορές ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίνεται όπως θα περίμεναν στα φάρμακα και από αυτό συμπεραίνουν ίσως ότι κάπου φταίνε τα ωάρια. Ξεκίνησα στα 34, τώρα είμαι 37…εεε θα φταίνε και τα ωάρια τώρα!! το πρόβλημά μας εξ αρχής ήταν το σπερμα. Μετά από 3 χρόνια καταλήγουμε ως το μοναδικό παράγοντα που το χαλούσε να να είναι τα μικρόβια, τα οποία αντιμετωπίσαμε αλλά ακόμη δεν έχουμε δει να φτιάχνουν οι παράγοντες του σπέρματος εκτός από τη δυναμική τους δλδ το πόσο παραμένουν ζωντανά το οποίο θεωρώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ενώ δεν δίνουν τόση σημασία. 
      στη πρώτη εξωσωματική ρίξαμε τον κατακερματισμό από 46 στο 28 και έμεινα έγκυος με ατυχή έκβαση δυστυχώς στις 30 εβδομάδες κύησης. Από τότε ακόμη παλεύω να ξανά μείνω. 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενίτσα μου, κατοχυρώθηκε!Θα καρφώσω 2 κομματάκια σε οδοντογλυφίδα, θα τα βάλω έτσι στο πυρέξ και θα γίνουν μίνι σουβλάκια!!!ωραία!

Νιώθω άσχημα που έβαλα πάγο στο καρούμπαλο..τί να κάνω;;Λέτε να του προκάλεσα κάτι;;Δεν καθόταν, αλλά εγώ του έβαζα. Αχ θεέ μου τί χαζή που είμαι!

Μαγδούλα, βάζεις μετά τις οδοντογλυφίδες, θα καούν καλέ από πριν!

Μην νιώθεις άσχημα για τον πάγο, έχω βάλει εγώ πάγο στην Μυρτώ ουουουου!!! Είπαμε όλα τα πειράματα εκεί! πάντως κι εγώ από ότι θυμάμαι, η μαμά μου πάγο μου έβαζε! Έπαθα τίποτα? (ρητορική ερώτηση, μην προλάβει και απαντήσει καμμία Μαρίνα)...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν καιγονται οι οδοντογλυφιδες, απλα ισως μαυρισουν λιγο

στα λουκανικακια με μπεικον βαζω παντα κ τα ψηνω ετσι (κ δεν εχουν κ σαλτσες κλπ) κ δεν παθαινουν τπτ

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Ελενη οταν μου το ειπαν κοντεψα να ξερασω...αλλα μου ειπαν καντο κ θα με θυμηθεις..κ τελικα ειχαν δικιο

το ροδακινο ουτε καν φαινεται σαν γευση αφου ψηθει....κατι σαν γλυκοξινο βγαινει

τώρα διάβασα για τα αλεσμένα και τον οισοφάγο...πάω για ψάξιμο...

ελπίζω ναμην είναι τόσο σημαντικό, γιατί πραγματικά...τον βλέπω ότι με το παραμικρό κομματάκι αναγουλιάζει ,σαν αηδία περισσότερο.ψωμάκι-κέικ του κόβω μικρά κομματάκια ψίχας και το τρώει και κάνει ότι μασάει.

Ήρεμα μικρούλα!!! Στον μαλλιά που επίσης πνιγόταν πανεύκολα - μιας και η παιδίατρος δεν μου άφηνε πολλά περιθώρια - άρχισα να του δίνω ρυζογκοφρέτα, και να θέλεις δεν πνίγεσαι με αυτήν. Μετά ψωμί... Μετά πατημένο το φαγητό (είχε τότε δύο κάτω δόντια και ότι έβγαιναν τέσσερα πάνω)... Μόλις βγήκαν κανονικά τα πάνω δόντια (σύνολο 6) του τα έκοβα μπουκίτσες και σιγά σιγά τα έτρωγε μόνος του. Πάντα όμως παίζαμε το παιχνίδι "που είναι τα δοντάκια σου?" και "πως μασάμε εμείς?"... Δεν είναι τίποτα, απλά να ξέρεις ότι θα τρώει λιγότερο από ότι έτρωγε αλεσμένο... Πάντως κόψε τα αλεσμένα, βάλτο στο πρόγραμμα...

Χτες τον μάθαινα πως τρώμε με κλειστό στόμα, τελευταία έτσι όπως έτρωγε μας έκανε να θέλουμε να ξεράσουμε! χαχαχα σήμερα μου έλεγε "μαμά!!!! να" για να μου δείξει πως τρώμε με το στόμα κλειστό! Έχει κι αυτό το στόμα συνεχώς μισάνοιχτο, αυτός και η Μπάρμπα ένα πράγμα...

Διαφημίσεις

αχ, δεν ξέρω..και το αυγό το τρώει σε κομματάκια. Θα προσπαθήσω από μεθαύριο (γμτ!!!με την πεθερά παρούσα να λιώνω με το πιρούνι και ο Θεός ας το βοηθήσει το παιδάκι μου)Αχ, είμαι για να΄μαι σήμερα...

ναι....ριχνω την κρεμυδοσουπα κ μετα ενα λιτρο (για ενα πυρεξ μεγαλο) χυμο ροδακινο κ τπτ αλλο, ουτε μπαχαρικα, ουτε αλατια ουτε τπτ

βγαινει ζουμακι δλδ δεν πηζει τρελλα....οποτε αναλογα το συνοδευτικο στο τελος μπορει να παρω λιγο ζουμακι να το δεσω με corn flour κ να το ξαναριξω μεσα για να πηξει λιγο η σαλτσα

με ρυζακι ειναι ιδανικο συνοδευτικο

το κανω πολλες φορες σε τραπεζια γιατι εχει 0 προετοιμασια κ 100% επιτυχια κ βολευει

θα το δοκιμασω ομως κ με κρεμα γαλακτος καποια στιγμη...για αλλαγη

απλα λογικα με το ροδακινο βγαινει κ πιο ελαφρυ... κ λιγοτερο παχυντικο...

θα το δοκιμασω ομως κ με κρεμα γαλακτος καποια στιγμη...για αλλαγη

απλα λογικα με το ροδακινο βγαινει κ πιο ελαφρυ... κ λιγοτερο παχυντικο...

Ναι, κι εμένα δεν μου αρέσει γενικά η κρέμα γάλακτος. Βάζω λίγη και περισσότερο γάλα εβαπορέ. Αλλά έχει απίστευτη γεύση...

αυτό με το ροδάκινο, ίσως το δοκιμάσω... Σε λίγο κοτόπουλο αρχικά...

Διαφημίσεις

καντο κ καλεσε μας για φαγητο, αν δεν σας αρεσει το τρωμε εμεις, αν σας αρεσει βολευομαστε κ με σουβλακι....

κ εγω θα το δοκιμασω με κρεμα κ γαλα παντως...ισως την αλλη κυριακη αν δεν προκυψει κατι αλλο...

παω να μαζεψω καιτ απλωμενα, ναξεχωρισω ποια ειναι για σιδερο (εννοειται οτι σιδερωνω τα απαραιτητα) κ να ξεραθω....

cu tomorrow δυστυχως απο το γρφειο γιατι δεν τολμησα καν να ζητησω αδεια κ δεν παιζει η κοπανα, εχω απιστευτη δουλεια...

μόλις μου είπεη μαμά μου ότι επειδή δε με άκουσε καλά ετοίμασε λουκανοπιτάκια-τυροπιτάκια και έναν κορμό με nutella, τον οποίο θα γαρνίρω αύριο για να μην έχω να σκέφτομαι και τέτοια.Αχ...είμαι έτοιμη να μπήξω τα κλάμματα και ο καλός μου μόνο που δε με μούτζωσε που του είπα ότι νιώθω άσχημα...niceeee...

δεν καταλαβα τι σε πειραξε...οτι εκανε κ το γλυκο? (παω για υπνο αλλα μεχρι να κελισω μα νην δω τι λετε?)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...