Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Βλέπω όλες στις εκδρομές,ε;;;;;Πφφφ....και εγώ εδώ, 2 βδομάδες διακοπές εκ τωνοποίων ξεκουράστηκα την καμία!!!Είχαμε φιλοξενουμενο έναν ξάδερφοτου άντρα μου, χθες την κουνιάδα, και από αύριο ήμεθαύριο για 2 εβδομάδες πεθερικά!!!!ε τώρα πείτε μου...τί αμαρτίες πληρώνω;;Ολο στην κουζίνα είμαι!όλο κάτι να κάνω, να φτιάξω, να καθαρίσω, ναμαζέψω και διασκέδαση μηδέν!!!Και η δουλειά για την ταινία που θα κάνουμε με τα παιδιά έμεινε εντελώς πίσω!Ελεος!!!

Μυρτώ, αν είχε κάνει ο Γιάννης ό,τι έκανε το Μελί...θα ήμουν να πάω να φουντάρω!Ευτυχώς δεν έχει κάνει ως τώρα κάτι παρόμοιο!!!

Σας είπα που μας δουλεύει όλους;;Φωνάζει...λαλό,λαλό(νερό!), πού'σαι λαλό;;;;πού΄σαι;;;Τρέχουμε όλοι να το βρούμε,πουθενά!!!Και έρχεται μετά ο καλός σου, σηκωνει ένα μαξιλάρι και μας λέει "να'το!!!!Μπίβοοοοοο"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη σαλάτα;;Έμείς ακόμα αλεσμένηχορτόσουπαμε κοτόπουλοή κατσίκι καρότο,πατάτα, κολοκύθι, ντομάτα,κρεμμύδι, μπρόκολο. Καιπρόσφατα στα σκέτα μήλαπου τρώει έβαλα μανταρίνι και τοδέχτηκε!!!!Πάλι καλά.1-2φορές έφαγε και φακές και δεν είχε πρόβλημα.Μακάρι ναπεράσει όλοαυτό.Αλλά για ναμασήσει...δεν ξέρω.Νομίζω το καταπίνει και μετά κάνει ότι μασάει...Στο θέμα με τις φίλες της Μαρίνας ένα έχω να πω...φτου-φτου-φτου!!!Μακάρι να ήταν και για μένα έτσι.Εχω 2 φιλες από το Γυμνάσιο,όλα καλά, αλλά όταν γέννησα π.χ.η μία δεν ήρθε από Αθήνα ,που είναι και η αδερφή και οι γονείς της εδώ, γιατί θα ερχόταν σε 2 εβδομάδες για τις εκλογές.Και όταν ήρθε με το μωρό 14 ημερών και εμένα με το...έξω μου είπε..θα έρθω μεσημέρι για να αράξουμε...αχ, δεν ξέρω.Και ήταν να το βαφτίσει κιόλας.Εγώ θα πήγαινα στάνταρ.Υποτίθεται ότι είμαι η καλύτερη φίλη της.Για γκόμενο ανεβοκατεβαίνει σε άλλες φάσεις κάθε ΣΚ!Και η άλλη...ιστορία μου αμαρτία μου..Τα έχωπει στην Ελένη...Μην πρήξω και εσάς...

Να σου πω, τον Χαουζ τον βλεπεις?
Ναι αλλά όχι φανατικά γιατί η ώρα δεν βολεύει. Ο νέος κύκλος που θα παίξει φαίνεται ενδιαφέροντας.
(να μιλάς σε μένα πανέμορφη, που σου απαντάω πάντα...)
Πανέμορφη και πεντάμορφη δεν είναι το ίδιο έτσι; :rolleyes:
το απογευματακι θα παμε για καφε στην πεθερα....βαλτε πλιζ ενα λινκ με τις πεθερες να διαβασω λιγουλακι....
Σιγά μη σου απαντήσανε κι εσένα χαχα. Οσο για το κλεφτρόνι Μελί, εμάς είναι μόνιμο το φαινόμενο "κλεψιά" εδώ!
Εχω 2 φιλες από το Γυμνάσιο,όλα καλά, αλλά όταν γέννησα π.χ.η μία δεν ήρθε από Αθήνα ,που είναι και η αδερφή και οι γονείς της εδώ, γιατί θα ερχόταν σε 2 εβδομάδες για τις εκλογές.Και όταν ήρθε με το μωρό 14 ημερών και εμένα με το...έξω μου είπε..θα έρθω μεσημέρι για να αράξουμε...αχ, δεν ξέρω.Και ήταν να το βαφτίσει κιόλας.Εγώ θα πήγαινα στάνταρ.Υποτίθεται ότι είμαι η καλύτερη φίλη της.Για γκόμενο ανεβοκατεβαίνει σε άλλες φάσεις κάθε ΣΚ!Και η άλλη...ιστορία μου αμαρτία μου..Τα έχωπει στην Ελένη...Μην πρήξω και εσάς...
Ε πάλι καλά που ήρθε και αργότερα, εμένα δεν το είδαν ποτέ, κόψαμε λίγες μέρες πριν γεννήσω..

WN6Op3.png

ολε οοολε ολε οοοοοολε οολε...

Ναι σιδέρωσα!!! Αφού έκανα χαμάμ το σαλόνι από τους ατμούς, - φαντάζομαι ότι σκότωσα ότι μικρόβιο υπήρχε - τελικά το σίδερο αναγκάστηκε να δουλέψει!!! Και σιδέρωσα τα πάντα! Δεν είμαι φοβερή? (καλά, έχω να απλώσω ένα ακόμα, ένα που στεγνώνει στην απλώστρα και ετοιμάζω κι άλλο πλυντήριο να μπει μόλις ελευθερωθεί η μία απλώστρα!)

χαχαχα ναι κουκλάρα μου, άλλο το πανέμορφη κι άλλο το πεντάμορφη! Πεντάμορφος είναι ο κουνιάδος και κάτι άλλοι/ες... Πανέμορφη μόνο εσύ, μια κατηγορία μόνη σου!:tongue:

Ρε συ Μάγδα, αυτή η πεθερά τώρα δεν έφυγε? Γιατί να έρθει ξανά? Για την γιορτή του Γιαννάκη? Αφού γιορτάζει κι ο άντρας της, δεν θα πρέπει να παλουκωθεί στο σπίτι της? Στααααααααα 'λεγα όμως, σταααααααααααα 'λεγα.... Πάρε ένα δυάρι, να μην μπορείς να φιλοξενείς κανέναν!!! "όχι καλέ, αν έρθει θα πάει στην κόρη της, σιγά μην έρχεται σε μένα!!!" Κοίτα να δεις που και η κόρη σου μπαστακώνεται!!! Αυτή πάλι γιατί μένει σε σένα? Πωπω, έχω ανεβάσει πίεση τώρα!!!

Καλά, οι δικές σου φίλες είναι άξιες συγχαρητηρίων επίσης... Τέτοια γαϊδουριά...

Βρε μωρό μου γιατί ακόμα δίνεις αλεσμένα στον Τζώνη μπόι? Πνίγεται ή φοβάσαι? Μάγδα, θα πρέπει να τρώει κανονικά τώρα ο μικρός...

Ο μαλλιάς εκτός της φοβερής μύξας (που στην ευχή την κρύβει τόση?), εκτός του ότι έχει πλέον κοκκινήσει η μύτη και δεν μπορώ να τον ακουμπήσω καν, πιάνει τα αυτιά του και βήχει... Έφτιαξα καφέ τώρα, η νύχτα προβλέπεται μεγάλη...

And by Κριστίν you mean me? Aμάν ρε κοπελιά, και να θέλω δεν γίνεται. Οποτε μπαίνω, πότε εσύ και πότε η Μαρίν θα πετάτε κάτι για μένα :tongue:

είμαστε κουτσομπόλες ντου γιου χεβ α προμπλεμ??

Μαρίν μον αμπαζούρ, οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, μετά αρχίζεις να μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ. Μετά σου έρχονται φλασιές σε άσχετες στιγμές. Μετά λες "να ήταν εδώ τώρα να το έβλεπε αυτό" και τέλος μερικές φορές αναρωτιέσαι πως θα ήταν αν ζούσε ακόμα. Ηταν η ώρα του να φύγει, ταλαιπωρήθηκε πολύ ρε συ. Να ευχαριστείς τον θεό, τον αλλάχ, την τύχη, όποιον τεσπά, που τον λύτρωσε, να μην πονάει.

δίκιο έχεις δε λέω...απλά πήγαμε καβάλα χθες να συντονίσουμε κάποιες καταστάσεις, επειδή θα έρθει η γιαγιά να μείνει νάουσα τώρα...σήμερα ήρθε κ η αδερφή μου κ ξαναπήγαμε...κ όλος αυτός ο ξεριζωμός είναι δύσκολος..πάντα ήταν σημείο αναφοράς η γιαγιά κ ο παππούς εκεί...τέλος πάντων...

Κοπελιές και πάλι στο πεταχτό όπως καταλάβατε μπήκα, τον τελευταίο καιρό πήζω (και θα μου λείψει όταν θα καταλαγιάσει η δουλειά...)

κανά φράγκο μάζεψες ή θα έχεις να πέρνεις;

χαχαχα έχεις δίκιο σε μπέρδεψα μπέιμπ, εσύ είσαι η Πανέμορφη, Πανέξυπνη, Πάνσοφη!!! Αλλά σε σένα αναφερόμουν!!!!)

κ σε μένα τα ίδια λέει...χριστίνα..μην την πιστέυεις...πόσες πια πανέμορφες πανέξυπνες κ πανσοφες υπάρχουν;

Ελα, ρε κοπελια!!! Αφου θα ειμαστε καλα κοριτσακια!!! Δατ ιζ α προμας!!

μην υπόσχεσαι ό,τι δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις!!! (έχεις ξεχάσει το δοξασμένο παρελθόν μας:tongue::tongue:)

)ο μαλλιάς όμως που γύρισε με μύξες από την μαμά μου, έχει ήδη ξυπνήσει δύο φορές με κλάματα... Αχχχχχχχχ...

τελικά δεν την γλίτωσε ε...;πωπω...περαστικά...

Δεν την παλευω αλλο...σιχαινομαι τα μεσημερια που πρεπει να ταισω την Μελινα...

Δεν τρωει τπτ, τρωει τις πρωτες 5-6 μπουκιες κ μετα γινεται μαχη για να φαει 2-3 ακομα κ τερμα...φρουτοκρεμα κ κρεμα το απογευμα τα τσακιζει...τι σκατα γινεται δεν μπορω να καταλαβω....

μυρτώ από προσωπική εμπειρία θα σου πω..ότι για όλα φταίει ο εκνευρισμός σου... το είχα πάθει κ εγω στο παρελθόν..κ συνειδητοποίησα κάνοντας αυτοεξέταση ότι επειδή είχα τόσο άγχος με το φαγητό της αγχωνόμουν πριν καν αρχίσει το τάισμα..όλο αυτό το εισπράττει ένα παιδί..να το ξέρεις...

επίσης, το ότι πέταξες το πιάτο της...το ξέρω ότι τα νεύρα σου δεν ήταν καλά..αλλά είναι κάτι που αν ξαναγίνει θα το βρεις μπροστά σου..όταν αυτή θα εκνευριστεί θα είναι η πρώτη κίνηση που θα κάνει...

η συμβουλή μου είναι η εξής: δώσε της να φάει από το φαγητό που έχεις αποφασίσει εσύ, όχι μόνο αυτά που της αρέσουν..και ας φάει 5 κουταλιές....τέλος...απλά κόψε δια παντώς τα ενδιάμεσα όπως είπε κ η ελένη κ τήρησε αυστηρό πρόγραμμα...κρύψε μελομακάρονα, μπισκότα κλπ...κ όταν αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο ούτε μετά ούτε πριν κ ότι αυτό είναι το φαγητό της θα φάει κ θα πει κ ενα τραγούδι..:)

στον παιδικό μην νομίζεις ότι είναι το ίδιο με το σπίτι...εκεί ακολουθεί κ το παράδειγμα των άλλων..αλλα κ είναι υπό την επίβλεψη επαγγελματιών που τηρούν συγκεκριμένες μεθόδους..

Ελένη σαλάτα;;Έμείς ακόμα αλεσμένηχορτόσουπαμε κοτόπουλοή κατσίκι καρότο,πατάτα, κολοκύθι, ντομάτα,κρεμμύδι, μπρόκολο.

ρε μαγδούλα...δεν είναι πολύ μεγάλος για να τρώει αλεσμένα..; πρέπει σιγά σιγά να τον αρχίσεις κανονικά...στην αρχή προσπάθησε χοντροαλεσμένα για να τον βοηθήσεις..

ολε οοολε ολε οοοοοολε οολε...

αμήν..!! μας ταχεις πρήξει μαυτό το σίδερο

Ρε συ Μάγδα, αυτή η πεθερά τώρα δεν έφυγε? Γιατί να έρθει ξανά? Για την γιορτή του Γιαννάκη?

ακριβώς το ίδιο θα ρωτούσα ρε μάγδα..σαν πολύ συχνά δεν εμφανίζεται τελευταία;

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

Δεν αντέχει λέει, γιατί τους λείπειπολύ το μωρό και τον ακούει στο τηλέφωνο που τη φωνάζει και κάτι παθαίνει!Επίσης νομίζει ότι βοηθάει και μου λέει "θα έρθω πουλάκια μου να σας βοηθήσω!"Φταίει και ο ..άντε να μην πω ο άντρας μου που είχε πει μια φορά που ήταν εδώ "αν διάβαζα πάντα έτσι θα ήμουν πολύ καλύτερα!!"ΕΕΕΕΕ...αυτόήταν!Το έδεσε κόμπο!!!Τινα της τονίζωπως μια χαρά είμαστε και ογιος της διαβάζει ωραιότατα..τίποτα αυτή!Και εδώ που είναι...ή που θα κάθεται λίγο μετο μωρό ή με ένα μυθιστόρημα στο χέρι είναι..και εννοείται...δεν μπορεί να τον κοιμήσει και άρα δεν μπορεί και οσύζυγος να φύγει στο Πανεπιστήμιο!Δηλαδή ποιάείναι η βοήθεια;;Ενα φαγητό και αυτό αφού συζητηθεί επί ένα 3ωρο τουλάχιστον!!!

Αααχχ...άλλο με τρώει τώρα.Χτύπησε ο Γιάννης και έχει και καρουμπαλάκι!σκόνταψε και έπεσε μεφόρα στο κάτω μέρος του κρεβατιού, στη γωνία.Ειχαένα κουβερλί από πάνω, αλλά ήταν πολύ δυνατή...:(

χαχαχαχαχα....

Μαρινάκι, κανένας ξεριζωμός από την Καβάλα, θα έχεις πλέον σημείο αναφοράς την πεθερούλα ρε συ... την ξέχασες? (εγώ τώρα κακώς ανοίγομαι, κάθε φορά που πιάνω στο στόμα μου την πεθερά σου, κάτι συμβαίνει με την δική μου.... Ποιος ξέρει τι βουντού μου κάνεις!!!!) Κριστίν, εσύ είσαι η κοκκινομάλα πανέμορφη κτλ, αυτή είναι η ξανθιά Ναουσαία... Αν και από δω και πέρα μόνο χαφιέ θα την λέω...

χαχαχα τι να κάνω η γυναίκα, πλέον γίνομαι ευτυχισμένη όταν εκπληρώνω τους στόχους μου, οι οποίοι είναι τέτοιου είδους... να σιδερώσω, να πλύνω, να μαγειρέψω... πωπω κατάντια έ?

Μάγδα, τίποτα δεν θα είναι, απλά επειδή είναι βράδυ (μα πάντα βράδυ να τυχαίνουν τα χτυπήματα στο κεφάλι???) καθυστέρησέ τον λίγο για ύπνο και αφού κοιμηθεί, στο δίωρο κούνα τον λίγο, ίσα ίσα να δεις ότι αντιδρά... Και να κόψεις στον Γιαννάκη να φωνάζει την πεθερά... Έλεος κι αυτός!

Την καλησπέρα μου σε όλες!!!

Αααχχ...άλλο με τρώει τώρα.Χτύπησε ο Γιάννης και έχει και καρουμπαλάκι!σκόνταψε και έπεσε μεφόρα στο κάτω μέρος του κρεβατιού, στη γωνία.Ειχαένα κουβερλί από πάνω, αλλά ήταν πολύ δυνατή...:(

Μάγδα μου κόμπρέσα με μολυβδόνερο πάνω στο καρουμπαλάκι εγγύηση και με τπτ πάγο!!!Μην στεναχωριέσαι θα περάσει όλα τα παιδάκια το παθαίνουν ετσι μεγαλώνουν και ετσι μεγαλώσαμε κι εμείς

Μπήκα βγήκα καληνύχτα σας!!!

ogl1p3?r=1291460418

εβαλε η κουνιάδα μου παγάκια σε μια σακούλα και προσπαθούσαμε να το ακουμπήσουμε, αλλά δεν καθόταν καθόλου.Ζήτημα να έμεινε 5 δευτερόλεπτα συνολικά.Ηλεκτράκι, βλακεία έκανα λες;;;Μετά έβαλα κέρμα και μετά βιτάμ!!!Πειράματα στο παιδί...είμαι να σκάσω...Ζήλεψε από το Μαλλιά και βούτηξε και αυτός...

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ...:tongue::tongue::tongue:

εβαλε η κουνιάδα μου παγάκια σε μια σακούλα και προσπαθούσαμε να το ακουμπήσουμε, αλλά δεν καθόταν καθόλου.Ζήτημα να έμεινε 5 δευτερόλεπτα συνολικά.Ηλεκτράκι, βλακεία έκανα λες;;;Μετά έβαλα κέρμα και μετά βιτάμ!!!Πειράματα στο παιδί...είμαι να σκάσω...Ζήλεψε από το Μαλλιά και βούτηξε και αυτός...

Είχα δεί μια εκπομπή που έλεγε για τον πάγο οτι κανει κακό στα εγκεφαλικά κύτταρα ιδίως στα μωρά και εγώ δεν ήξερα και πήγα να του βάλω αλλά ευτυχώς ουτε εμένα καθόταν κάτι ξέρουν κι αυτά!!!!Για το βούτυρο καλά έκανες οι γιαγιάδες μας έβαζαν βούτυρο παλιά στα καρούμπαλα όσο για το μολύβδόνερο το άκουσα κι αυτό στην εκπομπή και το έχω και δοκιμασμένο δουλεύει 100% και δεν αφήνει και μελανιά .Μην σκας κούκλα μου απλά όπως είπε και η Ελένη έχε τον νου σου λίγο το βράδυ αυταααααααααααα

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Μαρινακι το ξερω οτι φταιει και ο εκνευρισμος μου...αλλα δεν παλευεται αλλο...ενδιαμεσα οπως ειπα δεν τρωει, (αυτο το σημερινο ηταν "εκτος προγραμματος" κ το εκλεψε μονη της δεν της το εδωσα....) κ δεν της κανω φαγητα που της αρεσουν...αν ηταν θα εκανα τραχανα καθε σκ κ θα ξενοιαζα αλλα δεν γινεται....τον κανω (τον τραχανα) μονο αν ειμαστε συνεχεια εκτος κ δεν εχω προλαβει να κανω κατι αλλο ή αν για τον α β λόγο δεν ειναι στα πολυ καλα της....σημερα γιουβετσι ειχε

κ δεν της δινω κατι αλλο εναλλακτικα, παει για υπνο με οσο εχει φαει, ξανατρωει το απογευματινο της μετα

Μαγδουλα κ εμεις αργησαμε να κοψουμε τα αλεσμενα (ενεκα κ φαφουτες) αλλα τωρα πια της κανω το κρεας τοσοδουλικα κομματακια κ τα υπολοιπα ή τα παταω λίιιιγο με πιρουνι ή μικρες μπουκιες, καλα ρυζια, κριθαρακια, τραχαναδες πανε ολοκληρα...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Μαρινακι το ξερω οτι φταιει και ο εκνευρισμος μου...αλλα δεν παλευεται αλλο...ενδιαμεσα οπως ειπα δεν τρωει, (αυτο το σημερινο ηταν "εκτος προγραμματος" κ το εκλεψε μονη της δεν της το εδωσα....) κ δεν της κανω φαγητα που της αρεσουν...αν ηταν θα εκανα τραχανα καθε σκ κ θα ξενοιαζα αλλα δεν γινεται....τον κανω (τον τραχανα) μονο αν ειμαστε συνεχεια εκτος κ δεν εχω προλαβει να κανω κατι αλλο ή αν για τον α β λόγο δεν ειναι στα πολυ καλα της....σημερα γιουβετσι ειχε

κ δεν της δινω κατι αλλο εναλλακτικα, παει για υπνο με οσο εχει φαει, ξανατρωει το απογευματινο της μετα

Μυρτώ μου είναι και στο παιδί εγώ πιστεύω απλά προσπάθησε όσο μπορείς να μην νευριάζεις γιατί συμφωνω οτι η νευρικότητα περνάει στο παιδί και αντιδρα ακόμα χειρότερα

Μαγδουλα κ εμεις αργησαμε να κοψουμε τα αλεσμενα (ενεκα κ φαφουτες) αλλα τωρα πια της κανω το κρεας τοσοδουλι

κα κομματακια κ τα υπολοιπα ή τα παταω λίιιιγο με πιρουνι ή μικρες μπουκιες, καλα ρυζια, κριθαρακια, τραχαναδες πανε ολοκληρα...

Εμείς ευτυχώς τρώμε τα πάντα σχεδόν μόνοι μας αλλά όταν σε κάποια φάση ανησύχησα για το ποτε ο Στέργιος θα μάθει να μασάει και πως θα γίνει κτλ...η παιδίατρος μου μου απάντησε : Εχεις δεί κανένα παιδί ( εννοώντας μεγάλο)να τρώει αλεσμένα και να μην μασάει???Και είχε δίκιο οπότε όλα θα γίνουν με το χρόνο τους

ogl1p3?r=1291460418

εμείς θα τα κόψουμε τελευταίοι τα αλεσμένα...στάνταρ..ρε κορίτσια, μιας φίλης ο άντρας δουλεύει σε παιδικό(οδηγός) και μου είπε ότι αυτά που γράφουν στην καρτέλα είναι καιλίγο φλου.Μη σε ταράξω κιόλας, δεν είναιπαντού το ίδιο, αλλά ας είσαι επιφυλακτική!!

Κοριτσάκια, θα μου δώσετε καμιά ιδέα για το τί να ετοιμάσω αύριο για τη γιορτή του Γιαννάκη μου;;;Λουκανοπιτάκια-τυροπιτάκια θα κάνει η μαμά και ό,τι άλλο της πω.Εγώ βρήκα μια συνταγή για cheese cake oreo και λέω να τη δοκιμάσω και μάλλον κεκάκια με γλάσο ποντικάκια.Αλλο;;;Πιτσάκια ίσως ή έχετε να προτείνετε κάτι;;;;Μάλλον δε θα έχουμε παιδάκια ή ίσως τη βαφτιστήρα μου!Και από κόσμο 10-13 άτομα.

Και εμείς πολλές φορές τρώμε με τον μίκυ ήτον mac queen!Τί να κάνω;;;Πιάνει παντα!Αφού βλέπει το φαγητόκαι λέει "μαμ..πίκυ μάουςςςς..."

Ασχετο..χθες έπινε νερό και γυρνάει σε ένα κουκλάκι μίκυ που του πήρα που είναι ίσα με το μπόι του και του λέει.."πίκυ..λαλό;;";και άρχισε να στάζει πάνω του νερό με το μπιμπερό!!!!!

Χμμμμ σουφλέ ίσως???Μίνι κεφτεδάκια,πουγκάκια με γέμιση κοτόπουλο,κρεπούλες αλμυρές ή κανελόνια αλμυρα???Τι άλλο???Σουβλάκια με βραστό λουκανικάκι και κρέας εναλλάξ τσιμπημένα πάνω σε πορτοκάλια.....σε καλυψα???

Αλήθεια Ελένη δεν μου είπες εντυπώσεις απο τραπέζι Παραμονής πέτυχε???

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...