Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

20 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Οπωσδήποτε να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο! 

Οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται στον υψηλό κατακερματισμό μιας και η ηλικία σου είναι σχετικά μικρή για τόσες βλαστοκύστες. 
      Σ εμάς δεν προχωρούσαν σε εξωσωματική αν δεν τον ρίχναμε.. 

ειναι κρίμα να ταλαιπωριέστε..καλύτερα πρώτα να βελτιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε τους περισσότερους παράγοντες 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ δεν είναι γραφτό μου να σιδερώσω! Μάλλον χάλασε η στιρέλα!!! Βγάζει νερά από κάτω και έχει συνεχόμενα ατμό, δεν βλεπόμασταν με τον Τάκη στο σαλόνι από τον ατμό... Θα την δοκιμάσω κι αύριο, αν κάνει τα ίδια τι κάνω? Πάω για σέρβις ή παίρνω καινούργια? Κοίτα να δεις τι έπαθα... Κι είχα τέτοια φοβερή όρεξη να σιδερώσω απόψε!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε φουστη, δε το πιστευω, δεν σας κανω πλακα, προσπαθω να μπω 1 ωρα και 10 λεπτα, αλλα με πιασαν τοοοοοσο πολυ τα νευρα μου, που λεω δεν υπαρχει περιπτωση! θα μπω, τελικα, εβαλα την συνδεση στο παλιο λαπτοπ, που ερπεται σαν σαλιγκαρος και μπηκα!

Και εννοειται οτι καμια δεν ειναι μεσα!! Τα νευρα αααααααα μου!!!!!

Χριστιν, δεν καταλαβα, δλδ, αν δεν δεις το ονοα σου, δεν θα μας πεις μια καλησπερα?

Ελα, ρε κοπελια!!! Αφου θα ειμαστε καλα κοριτσακια!!! Δατ ιζ α προμας!!

Ελεν, μην μου πεις οτι τελικα σιδερωσες! Θα πεθανω!!!

Η Μυρτω πως ειναι?

Μυρτω( μεγαλη) παρε αναρωτικη, αν και τωρα γυρισες στην δουλεια -μου σπατε τα νευρα, το ξερετε???-

Τωρα που το ξανασκεφτομαι, θα παρω τηλ τον αφεντικο σου και θα σε δωσω!!!!!!!!

Λιτσακι, εστω κι αυτο που εκανες με το δοντι, κατι ηταν!

Που να βρισκεις κεραμιδια στο ΚορυδΑλλο????/

Κορες, παω για μπανακι, το αφηνω ανοιχτο, γιατι αν τοκλεισω δεν ξαναμπαινω με τπτ, και θα ξαναρθω, μπας και βρω καμια σας!!!

Αννούλα, ουουουουου, εδώ είμαι η Λάμπουσα!!!

καλά μαρή, τι διαβάζεις??? Αν και ήθελα τόοοσο πολυ να σιδερώσω, δεν με άφησε η παλιοστιρέλλα που μάλλον τα έφτυσε... Δεν ξέρω, θα δοκιμάσω αύριο...

Η Μυρτώ εξακολουθεί κι είναι απύρετη από τα ξημερώματα (φτου φτου), βήχει φυσικά (έχει φλέγμα χωρίς μύξα, αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω), ο μαλλιάς όμως που γύρισε με μύξες από την μαμά μου, έχει ήδη ξυπνήσει δύο φορές με κλάματα... Αχχχχχχχχ...

Ρε φουστη, δε το πιστευω, δεν σας κανω πλακα, προσπαθω να μπω 1 ωρα και 10 λεπτα, αλλα με πιασαν τοοοοοσο πολυ τα νευρα μου, που λεω δεν υπαρχει περιπτωση! θα μπω, τελικα, εβαλα την συνδεση στο παλιο λαπτοπ, που ερπεται σαν σαλιγκαρος και μπηκα!

Και εννοειται οτι καμια δεν ειναι μεσα!! Τα νευρα αααααααα μου!!!!!

Χριστιν, δεν καταλαβα, δλδ, αν δεν δεις το ονοα σου, δεν θα μας πεις μια καλησπερα?

Ελεν, μην μου πεις οτι τελικα σιδερωσες! Θα πεθανω!!!

Η Μυρτω πως ειναι?

Μυρτω( μεγαλη) παρε αναρωτικη, αν και τωρα γυρισες στην δουλεια -μου σπατε τα νευρα, το ξερετε???-

Τωρα που το ξανασκεφτομαι, θα παρω τηλ τον αφεντικο σου και θα σε δωσω!!!!!!!!

Λιτσακι, εστω κι αυτο που εκανες με το δοντι, κατι ηταν!

Που να βρισκεις κεραμιδια στο ΚορυδΑλλο????/

Κορες, παω για μπανακι, το αφηνω ανοιχτο, γιατι αν τοκλεισω δεν ξαναμπαινω με τπτ, και θα ξαναρθω, μπας και βρω καμια σας!!!

Διαφημίσεις

έκανες κιόλας μπάνιο? ρε κόρες τι κωλοβάρεμα ήταν αυτό σήμερα? Μιλάμε όλη μέρα εδώ σερνόμουν... Έλειπε ο μαλλιάς από το σπίτι κι αποσυντονίστηκα η γυναίκα... Έλα να μπαίνουμε στον ρυθμό μας...

Καλά αυτό με την προφορά με επανέφερε στο καφέ, δις σήμερα, πως με βρίσκουτε; Βγήκα για τσιγάρα να πορπατήσω και λίγο (ο άντρος κοιμίζει τον γκόμενό μου, ο οποίος με έκανε μαααα σήμερα κι έλιωσα) και να 'μαι πάλι. Τη στιρέλα τη στιρέλαααααα! Πάρε ένα απλό σίδερο ρε αδερφή να κάνεις τη δουλειά σου, ώχουυυυ!

Εντιτ: πολύ που απάντησε η Αννα σ'αυτό που την ρώτησα. Να γιατί δεν μπαίνω :P

WN6Op3.png

α μωρέ τον φάτσα!!! Δεν του το είχα πάντως να σκάει φιλιά, ούτε στην μάνα του... Δείχνει πολύ σκληρό αντράκι!

Μαρή έχω ένα σωρό να σιδερώσω, αν τα πάω με το απλό σίδερο δεν θα τελειώσω ποτέ... Άσε που έγινε μούσκεμα το σιδερόπανο (αυτό που είναι πάνω στην σιδερώστρα ντε) που δεν μπορώ να σιδερώσω απόψε (να δω τι άλλο θα βρω προκειμένου να το αποφύγω!)... Αύριο θα ξαναδοκιμάσουμε και βλέπουμε...

Διαφημίσεις

α μωρέ τον φάτσα!!! Δεν του το είχα πάντως να σκάει φιλιά, ούτε στην μάνα του... Δείχνει πολύ σκληρό αντράκι!
Ε μα τον παρακαλάω πόσο καιρό ρε συ! Μάλλον το έκανε για να με ξεφορτωθεί.

Εγώ καλά κάνω και τα βάζω ασιδέρωτα στη ντουλάπα. Δεν έχω θέματα με ατμούς και μαμακίες να με απασχολούν :rolleyes:

Πάω να δω τα έργα μου τώρα (τριπλέτα στο σταρ), σας καληνυχτώ

WN6Op3.png

Ωχ, εχεις δικιο κοριτσκι, σορυ, σορυ, σορυ!!!!

Κορυδαλλο ειναι το μαγαζι!!

Ελεν, οχι, πριν δεν ειχα μπει για μπανιο, τωρα εκανα ενα ντουζακι.

Ειπαμ και με τον αντρα να κανουμε κατι τις παραπανω και εκει που ειμασταν στα αρχικα σταδια - ευτυχως- βλεπω δυο ματια να με κοιτανε περιεργα.

Ναι, ειχε σηκωθει η Ελενα, χωρις να τη καταλαβουμε καθολου και ηρθε στο μπανιο!!

χαχαχαχα να δω πως θα ξανακοιτάξεις το παιδί σου στα μάτια! Ντροπή του βάρβαρου να σε εκμεταλλευτεί έτσι, ξέρω κοριτσάκι μου εσύ δεν φώναξες για να μην ξυπνήσεις το παιδί σου!!! Είσαι μάνα εσύ!

χαχαχαχα... Πωπω, εμείς κλειδώνουμε... Και παίρνουμε πάλι τα κλειδιά από την πόρτα εννοείται... Προχτές ο Τάκης δεν έκρυψε πάλι το κλειδί, το ξέχασε στην πόρτα και είχαμε ιερά εξέταση από την Μυρτώ... Που το βρήκαμε το κλειδί, γιατί κλειδώσαμε, πως, τι, μας έπρηξε μιλάμε...

ΑΧ., Χριστιν, βλεπεις σταρ τετοια ωρα?????

Πολυ ταιριαζουμε ρε κοπελια!! Μην μου πεις οτι βλεπεις και csi!!!

Οχι, το csi δεν το έχω παρακολουθήσει ποτέ. Αλλά τέτοιες σειρές και ιατρικά μ'αρέσουν πολύ (όπως βλέπεις, διάλλειμα για διαφημίσεις χαχα).

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...