Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κουκλες.

Καταρχην ειμαι απαραδεκτη γιατι δεν ευχηθηκα στι Λιτσακι μας. Να τα εκατοστησετε και παντα ευτυχισμενοι.

Α δεν θα εχει κοιμηθεί λες μεχρι εκεινη την ώρα???Επίσης λένε οταν αλλάζει ο χρόνος πρεπει να φορας κοκκινα εσωρουχα για να σου παει καλα ο χρονος!!!!

Ηλεκτρακι εγω κοκκινο βρακι φοραγα περσυ την παραμονη αλλα δεν ειδα καμια διαφορα στη φετινη χρονια. Το ιδιο σκ@τα ηταν με αλλες χρονιες που δεν φοραγα. Μηπως να δοκιμασω φετος να μην φορεσω καθολου να δω τι θα γινει?

Μαρινακι κι εγω το μονο που εχω να ευχηθω ας γινει οτι ειναι καλυτερο για ολους και κυριως για τον παππου γιατι ειναι κριμα να ταλαιπωρηται. Τα περασα πριν απο 9 χρονια σχεδον με τη γιαγια μου και καταλαβαινω πως νιωθεις. Την εβλεπα στο κρεβατι να μην μπορει ουτε να φαει και ελεγα να φυγει για να ξεκουραστει.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

τσα...ηρθα κ εγω

να τα πιασω ενα ενα κ ελπιζω να μην ξεχασω τπτ

Λιτσακι να ζησετε κ παντα ευτυχισμενοι, αγαπημενοι κ ερωτευμενοι!

Μαρινακι κουραγιο..ειναι πολυ ζορικες οι ωρες συτες, απλα τις φανταζομαι κ ζοριζομαι...οσο για τον κοσμο παρε τηλ κ ενημερωσε, αυτα δυστυχως δεν προγραμματιζονται κ ειναι ανθρωπινα

Για να μην παρεξηγηθω για αυτα που ειπα περι μιζεριας....θεωρω μιζερια το να κανω παραμονη μονοι μας αλλα παραλληλα να ετοιμαζω grande τραπεζια κλπ, αν γινοταν αυτο (να μεινουμε μονοι μας) θα προτιμουσα να ειμαστε χαλαρα με τγις φορμιτσες μας, απλο φαγητο ρομαντικα κλπ...μια χρονια πουημασταν οι δυο μας κυπρο (ελειπε ταξιδι κ ειχαν δεσει κυπρο κ πηγα για πρωτοχρονια) χωρις κατι να εχουμε να κανουμε μειναμε στο σπιτι που μας φιλοξενουσαν (ανεξαρτητο απο τους οικοδεσποτες τελειως) κ δεν καναμε τπτ, αλλα ημασταν με πυτζαμες χωρις καν φαι αλλα με ξηροπακπρια κ ποτακι γιατι δεν ειχα την ανεση κ τις προμηθειες για να κανω τπτ κ βαλαμε κ σουπερ πλυντηριο...την θυμαμαι σαν ωραια πρωτοχρονια ΑΛΛΑ δεν τρελαινομαι κ να την ξαναζησω, ειμαι σν την Μαρινα...θελω βαβουρα κ τζερτζελο αυτες τις μερες

Χτες στην εκδρομη περασαμε πολυ ωραια κ το Μελι πρεπει να το χαρηκε...

Σουπα κιτρινης κολοκυθας

δεν ξερω πως ειναι της αργυρως αλλα κανω μια με κολολυθα (χωρις να την περναω απο φπυρνο απλα βρασιμο), καροτα, πατατες, σελινο, τζιντζερ, μετα την κανω βελουτε (χωρις να αλεσω το σελινο) ριχνω μια κουπα κρ. γαλακτος κ μεσα στο πιατο λιγο γιαουρτι κ ειναι τελεια

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Για να μην παρεξηγηθω για αυτα που ειπα περι μιζεριας....θεωρω μιζερια το να κανω παραμονη μονοι μας αλλα παραλληλα να ετοιμαζω grande τραπεζια κλπ, αν γινοταν αυτο (να μεινουμε μονοι μας) θα προτιμουσα να ειμαστε χαλαρα με τγις φορμιτσες μας, απλο φαγητο ρομαντικα κλπ...μια χρονια πουημασταν οι δυο μας κυπρο (ελειπε ταξιδι κ ειχαν δεσει κυπρο κ πηγα για πρωτοχρονια) χωρις κατι να εχουμε να κανουμε μειναμε στο σπιτι που μας φιλοξενουσαν (ανεξαρτητο απο τους οικοδεσποτες τελειως) κ δεν καναμε τπτ, αλλα ημασταν με πυτζαμες χωρις καν φαι αλλα με ξηροπακπρια κ ποτακι γιατι δεν ειχα την ανεση κ τις προμηθειες για να κανω τπτ κ βαλαμε κ σουπερ πλυντηριο...την θυμαμαι σαν ωραια πρωτοχρονια ΑΛΛΑ δεν τρελαινομαι κ να την ξαναζησω, ειμαι σν την Μαρινα...θελω βαβουρα κ τζερτζελο αυτες τις μερες

Χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτό που μόλις περιέγραψες θεωρώ οτι είναι Η μιζέρια...ουτε δείπνο και με πυτζάμες ???Ε οχι μπαρντόν!!!!Χαχαχαχα και εγώ είμαι του τζέρτζελου και μάλιστα του πολύ τζέρτζελου αλλά αφού φέτος μας κάθησε έτσι εγω θα το διασκεδάσω όπως μπορώ να δούμε και κάτι άλλο βρε αδερφέ!!!!Αυτααααααααααααα

ogl1p3?r=1291460418

εσύ φιλενάδα είσαι τζέρτζελο από μόνη σου!! τι τους θές τους άλλους?????????χαχαχαχα!!!

να σε πω.... αφού εμείς όπως εξελίχτηκαν τα θέματα θα είμαστε το άκρον άωτον της μιζέριας...σκέφτομαι να φάω από το πρωτοχρονιάτικο δείπνο σου..γι αυτό πλιζ ετοίμασε από αυτό το φιλετάκι κ για τη φιλενάδα σου τη δόλια....μην ανυσηχείς....

θα φύγω πριν το

"5 4 3 2 1 αχχχ μας μπήκε"...δεν θα πάει τζάμπα το κόκκινο βρακί...!!!!!!!!!!!!!!!

πήραμε τλφ...ενημερώσαμε για το συμβάν...(καλά όλοι το ήξεραν..απλά δεν ήξεραν ότι είναι τόσο χάλια..) κανείς δεν θα έρθει πλην του κουμπάρου μας κ της γυναίκας του...οπότε τα 4 μας θα είμαστε...καλά θα έρθει κ η μαμά με το μπαμπά..κ ο ξάδερφός μου με την αρραβωνιαστικιά του..

στεναχωρέθηκα κ ντράπηκα πάρα πολύ που πέρναμε τλφ κ λέγαμε ότι δεν γίνεται..αλλά...τι άλλο να κάνεις...;

ο παππούς δεν έχει επαφή με το περιβάλλον...πάει προς το χειρότερο...

ζήτησαν από τον μπαμπά να βγάλουν τον αναπνευστήρα για να πεθάνει..αλλά δεν μπόρεσε να πάρει αυτήν την απόφαση...οπότε..περιμένουμε...:(:(:(:(

αυταααααα κουκλίτσες...

μυρτώ καμμιά φωτο από τρίκαλα δεν έχει κ για εμάς?????????????????????????????

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

Ηλεκτρακι εγω το να κανω ενα καρο ετοιμασιες, να στρωσω επισημο τραπεζι, να ντυθω εστω κ στο ελαχιστο για να μεινω σπιτι μου χωρις κανεναν αλλο δεν το κανω, δεν μπορω να βρω την καταλληλη λεξη να το χαρακτηρισω χωρις να παρεξηγηθω, αν καποια στιγμη για τον α β λογο κατσει να ξεμεινουμε ετσι θα κανω το πλεον απλο...κερια, τζακι, αν το μελινακι ειναι πιο μεγαλο επιτραπεζια η παιχνιδια γενικως, κανα fondue για φαγητο κ φορμιτσα να ειμαστε κ ανετα...

Και ναι η πρωτοχρονια στην Κυπρο ηταν ακρως μιζερη απο την αποψη τζερτζελου ΑΛΛΑ ειχε το βασικο πλεονεκτημα οτι βλεπαμε ο ενας τον αλλο μετα απο ενα μηνα κ βαλε αποστασης κ ακολουθουσε κανα διμηνο ακομα μετα....οποτε ειχε "αλλο" χαρακτηρα...

Αλλα σαφως ολα αυτα ειναι πως τα νιωθει ο καθενας, οπως εγω δεν μπορω τα πολλα οικογενειακα επειδη "πρεπει" κ τα κανω οπως κ οταν θελω, ενω αλλοι τα καραγουσταρουν

Μαρινακι οι φωτο ειναι στο λαπιτοπι του Χρηστου που ειναι μαζι με τον Χρηστο στην Σαλαμινα (ναυσταθμος) οποτε επιφυλασσομαι για τις επομενες μερες

Χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτό που μόλις περιέγραψες θεωρώ οτι είναι Η μιζέρια...ουτε δείπνο και με πυτζάμες ???Ε οχι μπαρντόν!!!!Χαχαχαχα και εγώ είμαι του τζέρτζελου και μάλιστα του πολύ τζέρτζελου αλλά αφού φέτος μας κάθησε έτσι εγω θα το διασκεδάσω όπως μπορώ να δούμε και κάτι άλλο βρε αδερφέ!!!!Αυτααααααααααααα

:P:p:p:p:p Βεροιώτισσα βλέπω να γίνεσαι το άλτερ έγκο μου...

Μυρτώ μάλλον φταίει η λέξη "μιζέρια" που χρησιμοποιείς, είναι όντως κάπως... Δεν ακούγεται καθόλου καλά, τουλάχιστον στα αυτιά μου...

Μαρινάκι σε σκεφτόμουν το απόγευμα... Δεν κάθισα όμως καθόλου, με το που μπήκα σπίτι έπρεπε να φύγω για σούπερ μάρκετ κι όταν γύρισα ήταν εδώ ο πεντάμορφος που είχε φέρει δώρα στα παιδιά...

Ευάκι, σιγά μην περιμένουμε να πετύχει το αυριανό δείπνο βρε, έλα όποτε γουστάρεις και θα παραγγείλουμε!!! Ό,τι θέλεις θα σου πάρω!! Σιγά μην περιμένεις από μένα για να φας!!!

Αύριο έχω άδεια... Θέλω να κοιμηθώωωωωωωωωωωωωω.... Ελπίζω να με αφήσει ο μικρός λίγο παραπάνω το πρωί!

Αννούλα μου??? Που είσαι μανδάμ? Αύριο έχει καφέ! Πήρα και Illy σήμερα... Όχι φυσικά ότι θα πετύχω το αφρόγαλα...

Καλό ξημέρωμα κούκλες...

Για αυτο κ την εβαλα σε εισαγωγικα, ολες οι λεξεις που μου ερχονται στο μυαλο ειναι πιθανες πρς παρεξηγηση κ δεν μου ερχεται καποια αλλη καταλληλη

Αλλα ξαναλεω κ τονιζω οτι αυτο νιωθω εγω για εμενα, δεν το θεωρω κακο για καποιον να περναει καλα με αυτον τον τροπο

Με την ιδια λογικη θεωρω (για εμενα παντα) αδιανοητο να μην κανω κατι στην γιορτη μου, στην γιορτη του Χρηστου, της Μελινας κλπ (για τα γενεθλια μου που ειναι 15αυγουστο το εχω ξεγραψει) γενικως δλδ θελω να γιορταζω με κοσμο...οχι οτι δεν εχει τυχει γιορτη που δεν εχω κανει "γιορτη" αλλα παντα υπηρχε ενας λογος απο πισω κ παντα το εφερα βαρεως που δεν εκανα κατι σε τζερτζελο

Ναι μαρή το καταλάβαμε!!!

Εγώ πλέον δεν μπορώ τον πολύ κοσμο... Ο Τάκης έριξε την ιδέα να καλέσουμε κόσμο αύριο, αισθάνομαι όμως πολύ κουρασμένη για να είμαι οικοδέσποινα... Πραγματικά δηλαδή, τρέχω όλη μέρα, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ είμαι στους δρόμους, το σπίτι είναι όλο πάνω μου, το μόνο που με σώζει είναι ότι δεν μαγειρεύω σχεδόν καθόλου (δεν μου αρέσει κιόλας)... Δεν ήθελα να έχω βαβούρα αύριο, είπαμε ότι ίσως την επόμενη εβδομάδα που θα κάθομαι 4ημερο να καλέσουμε κόσμο για χαρτί...

χαρτι....καλα που το ειπες γιατι ολο το ξεχνα - να θυμηθω να παρω πεθερο να φερει μαρκες κ τραπουλα

εχουμε μια με τις αρχαιες στασεις του καμα σουτρα (σε κατι διακοπες την ειχαμε παρει για να ριχνουμε πασιετζες) κ μια με εξωτικα ψαρακια απο μαλδιβες....

καταλαβατε ποοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ παιζουμε χαρτια....

περσι την πρωτοχρονια στον πεθερο επαιξαν 21 ή 31 (εγω δεν επαιξα) κ τα πηρε ολα ο αντρας μου κ τα εβαλε στον λογαριασμο της Μελινας...χαχαχαχα

φετος μια κ θα ειμαστε σπιτι λεω να παιξω κ εγω....κ μην φανταστειτε, κανα 10-20Ε θα βαλω κ οτι γινει....

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι, όταν πιάσω τράπουλα στα χέρια μου μεταμορφώνομαι σε κάτι άλλο... Πραγματικά απορώ, έχω τέτοια λατρεία στην τράπουλα, θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι χαρτοπαίχτρα, πως το έχω περιορίσει σε μερικές μέρες το χρόνο? Έχω να παίξω δύο χρόνια πλάκα πλάκα... Δεν έχω και καλή παρέα για μπιρίμπα, πριν πολλά χρόνια είχαμε ένα στάνταρ καρέ και ξημεροβραδιάζαμε συχνά πυκνά...

Ελένη θες να φέρεις αύριο μια τράπουλα μαζί και να πιούμε καφέ στο πόδι με τριανταμία ενώ θα τρέχω από τον έναν πελάτη στον άλλον; Φέρε και καμιά τυρόπιτα :P

Μπήκα να σας ευχηθώ. Οτι κι αν κάνετε να το ευχαριστηθείτε. Με κόσμο ή χωρίς, πυτζαμάτα ή γκλαμουράτα, να περάσετε καλά!

Μαρίνιους εύχομαι... ε ξέρω γω; Σβήνω και γράφω τόση ώρα... Εύχομαι ότι θες εσύ!

Φιλιά σε όλες, υγεία για τη νέα χρονιά

WN6Op3.png

Καλημερα κοπελιες!!

Καταρχην να ευχηθω με το καλο να μας μπει ο νεος ετος (χαχαχα), αντιγραφω τρελλη ατακα Ηλεκτρας : "5 4 3 2 1 αχχχ μας μπήκε"...

με υγεια, και οτι επιθυμει η καθεμια σας!

Ελεν το ντελιβερι-αυτοπροσκληση το κραταω και θα το πραγματοποιησω!! θα κουβαληθω για σουβλακους βεβαιως βεβαιως, δε με γλιτωνεις!!

εμεις θα χαρτοπαιξουμε αποψε καμια 21, ετσι για το καλο του χρονου!

εντιταρω: βγαλαμε χτες τραπουλες, τσοχες και μαρκες και ειμαστε ετοιμοι για αποψε! ελεν κοπιαστε!! χαχαχαχαχα

ελπιζω σημερα να εχουμε ησυχια σημερα εδω, δεν θα αντεξω κατι αλλο!

Καλημέρες!!!

Κρις, όχι δεν μπορώ να παίξω μαζί σου χαρτί υπό αυτές τις συνθήκες, απαιτώ σοβαρότητα και προσήλωση από τους συμπαίκτες μου όταν παίζουμε! Και δεν παίζουμε για την πλάκα μας, παίζουμε για να κερδίσουμε! Για αυτό δεν βρίσκω κανέναν να παίξω, όλοι θέλουν να παίξουν "για το καλό"... Εγώ όταν παίζω θέλω να κερδίσω (η μεταμόρφωση που λέγαμε)...

Πρέπει να κάνω ένα σωρό δουλειές... Αλλά δε νομίζω να κάνω όλα όσα πρέπει... Έτσι ο καινούριος χρόνος θα μας βρει με ένα σωρό ασιδέρωτα κι ένα σπίτι μπάχαλο... Και χωρίς κόκκινο βρακί... Πειράζει?

ασιδερωτα θα εχω κι εγω - μαλλον μονο η Λιτσα ισως να εχει σιδερωσει!

κοκκινο βρακι θα βαλω - αν το θυμηθω.

εκανα κατι δουλειες χτες που δεν επαιρναν αναβολη, εφτιαξα και βασιλοπιτα - απο συνταγη της αργυρως. μυριζε υπεροχα, ελπιζω να εχει το ιδιο καλη γευση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...