Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πέρασα έαν 20λεπτο δραματικό με τα παιδιά μου... Η Μυρτώ χτύπησε στο μάτι και έκανε μια φουσκαλίτσα (με μια κομπρέσα με χαμομήλι ψιλοέσβησε) και αυτός ο σκατός που δεν θέλει με τίποτα να του αλλάζω πάμπερς, από τον πανικό που δημιούργησε, χτύπησε το κεφάλι του στην αλλαξιέρα όπως κοπανιόταν, έκλαιγε υστερικά (κόντευα να γεμίσω σκατ@ όλο το δωμάτιο) και τιναζόταν, τον έπλυνα (πέταξε οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες πανικός) έβαλα μία φωνή και τον έπιασαν κάτι λυγμοί μα κάτι λυγμοί!!! (ακόμα αναστενάζει, μα τι άντρα μεγαλώνω?) Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, τον σήκωσα αγκαλιά όπως ήταν γυμνός και φυσικά με κατούρησε!!!! Αυτά στην αλλαγή πάνας πριν το φαγητό! Μετά το φαγητό μία από τα ίδια, λίγο πιο ήπια και φυσικά κατούρησε πάλι, το χαλί, το παπλωματάκι στην αλλαξιέρα, τα πάντα...

Τα νεύρα μου!

καλε χαρασ το κουραγιο σου!!!!!!φανταζομαι σκηνικο....τι με περιμενει...:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μυρτώ δεν το συζητάω ο οδηγισμός είναι κάτι που η Μυρτώ θα κάνει... Εγώ δεν είχα πάει ποτέ, όμως οι περισσότερες φίλες μου στο Γυμνάσιο ήταν, ζήλευα για τις εκδρομές στο εξωτερικό που έκαναν αλλά και όλο το πνεύμα του Οδηγισμού. Τότε ήμουν πολύ μεγάλη για να ξεκινήσω, αλλά η Μυρτώ θα πάει οπωσδήποτε! Ελπίζω μόνο να το θέλει κι εκείνη στην πορεία! Δεν ήξερα ότι ξεκινούν από τα 4, η Μυρτώ τα κλείνει τον Μάιο, θα μπορέσω να την πάω τότε, ή θα πρέπει να περιμένω από Σεπτέμβρη?

Θεωρω οτι κ για εσενα (ακομα κ τωρα) ποτε δεν ειναι αργα. Παντα υπαρχουν πραγματα που μπορεις να κανεις!!!

Γενικα λειτουργουν οι πμαδες λιγο πολυ παραλληλα με σχολεια. Ισως να ρωτησεις κ απο τωρα αν θες (πολλες φορες για κατι μηνες κανουν τα στραβα ματια, δεν ειναι τοοοοοσο αυστηρο) οποτε μπορεις αν θες να την πας τον Μαιο να παρει μια ιδεα κ μετα απο Σεπτεμρβη κανονικα. Αλλιως απο Σεπτεμρβη, εσυ ξερεις πως θα αντιδρασει καλυτερα!

Εγω εχω παει κατασκηνωση Ολλανδια κ Ταυλανδη κ ηταν φανταστικα....κ απο βλακεια δεν πηγα αλλη μια....για να μεινω εδω με το γκομενο....τι ηλιθια που ημουν.....

Κ σε πανελληνιες κατασκηνωσεις εχω συμμετασχει κ ηταν πραγματικα φανταστικες εμπειριες. Πολλα απο αυτα που κανω συνειδητοποιω οτι προερχονται απο αυτες τις εμπειριες μου....περιττο να πω οτι η μπεμπα μεγαλωνει με οδηγικα τραγουδακια!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Μαρή στο έγραψα μου αρέσει πολύ και το άλλο! Δεν κατάλαβα ότι το θέλεις για την βάφτιση, το μαύρο σε καμία περίπτωση μην το βάλεις στην βάφτιση του παιδιού, θα σε χαστουκίσω! Το άλλο ταιριάζει πάρα πολύ και για την βάφτιση... Χρώμα κοριτσάκι μου, βάλε λίγο χρώμα!!!

δεν το είχα δει τώρα το είδα μη βαράς! όσο για χρώμα κάτι σε τσιγγανόγυφτα κάνω ... δε μου πάνε...

αυτός ο σκατός που δεν θέλει με τίποτα να του αλλάζω πάμπερς, από τον πανικό που δημιούργησε, χτύπησε το κεφάλι του στην αλλαξιέρα όπως κοπανιόταν, έκλαιγε υστερικά (κόντευα να γεμίσω σκατ@ όλο το δωμάτιο) και τιναζόταν, τον έπλυνα (πέταξε οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες πανικός) έβαλα μία φωνή και τον έπιασαν κάτι λυγμοί μα κάτι λυγμοί!!! (ακόμα αναστενάζει, μα τι άντρα μεγαλώνω?) Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, τον σήκωσα αγκαλιά όπως ήταν γυμνός και φυσικά με κατούρησε!!!! Αυτά στην αλλαγή πάνας πριν το φαγητό! Μετά το φαγητό μία από τα ίδια, λίγο πιο ήπια και φυσικά κατούρησε πάλι, το χαλί, το παπλωματάκι στην αλλαξιέρα, τα πάντα...

αυτός είναι ο γαμπρούλης μου!!! σπάσε της τα νεύρα!!! έχεις εμένα συμπαραστάτη!!!!

Τα νεύρα μου!

[quote name='mirtoula;158937

Εγω εχω παει κατασκηνωση Ολλανδια κ Ταυλανδη κ ηταν φανταστικα!

και μονο που το ακούω πάγωσα!!! κατασκήνωση στην Ολλανδία!!!μπρρρρρ όσο για την Ταιλάνδη...μέσα στη βρώμα δεν ήταν εκει...;

μη βαράτε...καλό το πνεύμα του οδηγισμού και τα σχετικά...αλλά αν φανταστώ το Εβελίνι' date=' κ εμένα δλδ, σε κατασκήνωση να κοιμάται στα πατώματα να μου κρυώνει η να ζεσταίνεται να πηγαίνει τουαλέττα στη φύση και να μην έχει και πιστολάκι για τα μαλλιά!!!!! θα τρελαθώ....καλομαθημένη είμαι ε; μια φορά είχαμε πάει σε οργανωμένο το σημειώνω καμπινγκ στη χαλκιδική έφυγα την επομένη με πιασμένη μέση και πήγα στο ξενοδοχειάκι μου σαν άνθρωπος...!!![/b']

Επεξεργάστηκαν by maan

Mo09p3.png

Αχ Μυρτούλα μου ζηλεύω! Θυμάμαι οι φίλες μου που είχαν φιλοξενήσει κάτι Ιρλανδούς που είχαν γνωρίσει μέσω του Οδηγισμού όταν είμασταν 18 χρονών γαϊδούρες... Καλά αυτοί χάλιες ήτανε, δεν λέγανε σαν άντρες (και μετά μου λες να πάω εγώ για Οδηγισμό! Με τι πνεύμα βρε κοπελιά, πάντα εκτός θέματος θα είμαι) Ο Brandon και τον άλλον δεν τον θυμάμαι γιατί ήταν ο καραχάλιας... Τι ωραία φάση... Γμτ τον Σεπτέμβρη η Μυρτώ θα ξεκινήσει προνήπιο, κολυμβητήριο και μπαλέτο που έχει λυσσάξει... Δεν θέλω να της πέσουν πολλά μαζεμένα! Βέβαια εδώ που τα λέμε τα Αστεράκια είναι μία φορά την εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος, σωστά? Απ' ότι θυμάμαι από μια φίλη μου που τα είχε για μία ώρα κάθε Σάββατο... Κι ίσως για αυτό να με βόλευε να πάει νωρίτερα...

και μονο που το ακούω πάγωσα!!! κατασκήνωση στην Ολλανδία!!!μπρρρρρ όσο για την Ταιλάνδη...μέσα στη βρώμα δεν ήταν εκει...;

μη βαράτε...καλό το πνεύμα του οδηγισμού και τα σχετικά...αλλά αν φανταστώ το Εβελίνι, κ εμένα δλδ, σε κατασκήνωση να κοιμάται στα πατώματα να μου κρυώνει η να ζεσταίνεται να πηγαίνει τουαλέττα στη φύση και να μην έχει και πιστολάκι για τα μαλλιά!!!!! θα τρελαθώ....καλομαθημένη είμαι ε; μια φορά είχαμε πάει σε οργανωμένο το σημειώνω καμπινγκ στη χαλκιδική έφυγα την επομένη με πιασμένη μέση και πήγα στο ξενοδοχειάκι μου σαν άνθρωπος...!!!

Αρα εσυ δεν εισαι δικη μας! Αλλα αν δεις το εβελινακι να το ζηταει μην την σταματησεις.....ειναι μοναδικο ειλικρινα!

Ολλανδια καλοκαιρι ειχα παει ρε, καλα ηταν , οκ μια δροσια την ειχε αλλα οχι τιποτα τραγικο. Εδω καναμε ιστιοπλοοια που κρατησε ολη νυχτα τελικα γιατι εκλεισε μια γεφυρα κ δεν μπορουσαμε να περασουμε! Το θυμαμαι ομως??? αυτο μετραει

Ο αδερφος μου ειχε παει Δανια....με πολυ χειροτερες συνηθηκες! Αλλα ακομα το θεωρει μια απο τις καλυτερες εμπειριες του!!!

Κ η Ταυλανδη δεν ειναι τοσο βρωμικη....πιο πολυ η υγρασια ηταν ζορικη παρα οτιδηποτε αλλο.

Διαφημίσεις

μη βαράτε...καλό το πνεύμα του οδηγισμού και τα σχετικά...αλλά αν φανταστώ το Εβελίνι, κ εμένα δλδ, σε κατασκήνωση να κοιμάται στα πατώματα να μου κρυώνει η να ζεσταίνεται να πηγαίνει τουαλέττα στη φύση και να μην έχει και πιστολάκι για τα μαλλιά!!!!! θα τρελαθώ....καλομαθημένη είμαι ε; μια φορά είχαμε πάει σε οργανωμένο το σημειώνω καμπινγκ στη χαλκιδική έφυγα την επομένη με πιασμένη μέση και πήγα στο ξενοδοχειάκι μου σαν άνθρωπος...!!!

Αχ Μυρτούλα μου ζηλεύω! Θυμάμαι οι φίλες μου που είχαν φιλοξενήσει κάτι Ιρλανδούς που είχαν γνωρίσει μέσω του Οδηγισμού όταν είμασταν 18 χρονών γαϊδούρες... Καλά αυτοί χάλιες ήτανε, δεν λέγανε σαν άντρες (και μετά μου λες να πάω εγώ για Οδηγισμό! Με τι πνεύμα βρε κοπελιά, πάντα εκτός θέματος θα είμαι) Ο Brandon και τον άλλον δεν τον θυμάμαι γιατί ήταν ο καραχάλιας... Τι ωραία φάση... Γμτ τον Σεπτέμβρη η Μυρτώ θα ξεκινήσει προνήπιο, κολυμβητήριο και μπαλέτο που έχει λυσσάξει... Δεν θέλω να της πέσουν πολλά μαζεμένα! Βέβαια εδώ που τα λέμε τα Αστεράκια είναι μία φορά την εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος, σωστά? Απ' ότι θυμάμαι από μια φίλη μου που τα είχε για μία ώρα κάθε Σάββατο... Κι ίσως για αυτό να με βόλευε να πάει νωρίτερα...

Καθε Σαββατο μιαμιση ωρα, μπορει κ 2, αναλογα το κεφι που εχει το αρχηγειο. Αλλα συνηθως μιαμιση.

Αρα εσυ δεν εισαι δικη μας! Αλλα αν δεις το εβελινακι να το ζηταει μην την σταματησεις.....ειναι μοναδικο ειλικρινα!

Ολλανδια καλοκαιρι ειχα παει ρε, καλα ηταν , οκ μια δροσια την ειχε αλλα οχι τιποτα τραγικο. Εδω καναμε ιστιοπλοοια που κρατησε ολη νυχτα τελικα γιατι εκλεισε μια γεφυρα κ δεν μπορουσαμε να περασουμε! Το θυμαμαι ομως??? αυτο μετραει

Ο αδερφος μου ειχε παει Δανια....με πολυ χειροτερες συνηθηκες! Αλλα ακομα το θεωρει μια απο τις καλυτερες εμπειριες του!!!

Κ η Ταυλανδη δεν ειναι τοσο βρωμικη....πιο πολυ η υγρασια ηταν ζορικη παρα οτιδηποτε αλλο.

μόνο που τα ακούω κουράστηκα!!! φυσικά και δεν θα σταματήσω τη μικρή εαν το θέλει...αλλά θα τη στείλω πρώτα διακοπές πολιτισμένες!!και μετά θα τη βάλω να επιλέξει!!!

Mo09p3.png

Α, ναι συμπεθέρα ούτε κι εγώ είμαι για αυτά (κάμπινγκ και τα ρέστα)... Αλλά επειδή μου την δίνει που είμαι τόσο δυσκοίλια σε αυτά τα πράγματα και ζηλεύω φίλες μου που πηγαίνουν σε κάτι ελεύθερα κάμπινγκ στην άκρη του πουθενά, σε φεστιβάλ (λίμνη Πλαστήρα ή κάτι άλλα κουλά σε διάφορους ποταμούς) και περνάνε τόοοσο ωραία στην φύση, θα ήθελα η Μυρτώ να έχει την επιλογή να μάθει και κάτι άλλο! Εγώ θέλω την φύση χωρίς μαμούνια, ήχους, κουνούπια, χώμα κτλ...

Είναι ωραίο αυτό τώρα? Μακάρι η μικρή μου να μάθει αλλιώς, να πηγαίνει μόνη της βεβαίως!

Πάντως ο Οδηγισμός πέρα από τις ... κακουχίες, προσφέρει πολλά περισσότερα στα παιδιά... Ομαδικότητα, ευγενής άμιλλα, σεβασμό στο περιβάλλον, όσα παιδιά έχω γνωρίσει που έχουν ασχοληθεί με Οδηγισμό διαφέρουν από τους συνομίληκούς τους στις σκέψεις τους!

Ωραίο ακουγεται σαν ιδέα ο οδηγισμος...Και γω θα ηθελα να στειλω την μικρή, αλλα οπως λεει και η Ελενη, μονη της. Ενα βραδυ πηγα για καμπινγκ και ηταν εφιαλτικο!Δεν ξαναπαω χρυση να με κανουν! Περισσοτερο για ολα τα υπολοιπα που ειπε η Ελενη θα ηθελα να την στειλω!!! (εμενα θα μπορουν να με περνουν μαζι τους στις εκδρομες, αλλα να μενω σε κανα ξενοδοχειο;;;;)

Διαφημίσεις

μόνο που τα ακούω κουράστηκα!!! φυσικά και δεν θα σταματήσω τη μικρή εαν το θέλει...αλλά θα τη στείλω πρώτα διακοπές πολιτισμένες!!και μετά θα τη βάλω να επιλέξει!!!

Σαν να βλέπω την εικόνα μπροστά μου!!! Η Μαρίνα με γλύκα (όσο μπορεί τέλος πάντων) στην φάτσα και στην φωνή λέει "Κοίτα Εβελίνα μου, την βλέπεις αυτήν την πισίνα, θα πάρουμε και ένα σκασμό φουσκωτά ζωάκια, και θα κάνουμε και βουτιές από τον βατήρα... Α, κοίτα μια τεράστια νεροτσουλήθρα που έχει δίπλα... Πω πω βουτιές που θα κάνεις! Κοίτα το κρεβάτι σου σε σχήμα Μίνι Μάους, δεν είναι φοβερό? Και το πρωινό, κοίτα πόσα πράγματα, κέικ, γλυκά (για καλόπιασμα) ομελέτες ,πωπω μου τρέχουν τα σάλια!!! Βέβαια θα μπορούσαμε να πάμε κι εδώ (αλλάζει η φωνή βεβαίως βεβαίως) που δεν θα έχουμε δωμάτιο με κρεβάτι αλλά ένα πανί που ναι μωρέ λίγο θα φοβάται η μανούλα γιατί μπορεί το βράδυ να έρθει ο κακός ο λύκος μέσα στο δάσος που θα μένουμε ή κάποιο φίδι, ή ακόμα όταν θέλουμε να κάνουμε τσίσα θα πηγαίνουμε πίσω από ένα δέντρο αλλά μην φοβάσαι, θα είναι η μανούλα κοντά να διώξει όλα τα μαμούνια και τα άγρια ζώα του δάσους! Μπάνιο? Α, δεν θα κάνουμε μπάνιο, μόνο στην θάλασσα, θα μας καίει λίγο το αλάτι αλλά δεν πειράζει μωρε θα είναι ωραία... Τηλεόραση και DVD? Δεν θα έχουμε αγάπη μου, ούτε φαγητό θα τρώμε καρπούς!!! Αποφάσισες καλή μου που θέλεις να πάμε???"

χαχαχαχαχαχαχα

Ωραίο ακουγεται σαν ιδέα ο οδηγισμος...Και γω θα ηθελα να στειλω την μικρή, αλλα οπως λεει και η Ελενη, μονη της. Ενα βραδυ πηγα για καμπινγκ και ηταν εφιαλτικο!Δεν ξαναπαω χρυση να με κανουν! Περισσοτερο για ολα τα υπολοιπα που ειπε η Ελενη θα ηθελα να την στειλω!!! (εμενα θα μπορουν να με περνουν μαζι τους στις εκδρομες, αλλα να μενω σε κανα ξενοδοχειο;;;;)

Τζενάκι μαζί θα μένουμε κάπου με φως νερό τηλέφωνο!!!

Αχ κορίτσια μου φεύγω (αρκετά δουλέψαμε για σήμερα)!! δουλέψαμε ο τρόπος του λέγειν...μα καθόλου όρεξη πια!!!

πάω σπίτι στο Εβελίνι που μόλις ξύπνησε όπως με ενημέρωσε η μαδερ και με ψάχνει!!!! έτσι ελπίζω δλδ!!!

αντε θα μπω το βραδακι να διαβάσω και τη συνεχεια!!!

ματσ μουτσ

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...