Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε οχι πες εχω άδικο???

ε κοίτα όπως το πάρει κανείς...

ας πούμε εμένα μ'αρέσει την παραμονή πρωτοχρονιάς να είμαι με κόσμο...μ'αρεσει ο τζερτζελές της ημέρας..

δεν θεωρώ βέβαια μίζερο να είμαι με την οικογένειά μου μόνο...

η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει τύχει ακόμα να δω πως θα είναι..μάλλον θα μου τύχει φέτος πρώτη φορά...οπότε θα σας πω μετά...

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

χαχαχα, εσείς θα βάλετε το τελευταίο πλυντήριο του χρόνου και το πρώτο της νέας χρονιάς ταυτόχρονα!!! Εμείς αναγκαστικά θα βάλουμε του χρόνου! Αφού πάει η Μυρτώ (η δική μου, όχι η κ. Μυρτώ) για ύπνο!

ε κοίτα όπως το πάρει κανείς...

ας πούμε εμένα μ'αρέσει την παραμονή πρωτοχρονιάς να είμαι με κόσμο...μ'αρεσει ο τζερτζελές της ημέρας..

δεν θεωρώ βέβαια μίζερο να είμαι με την οικογένειά μου μόνο...

η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει τύχει ακόμα να δω πως θα είναι..μάλλον θα μου τύχει φέτος πρώτη φορά...οπότε θα σας πω μετά...

Εννοείτε και σε εμένα (πρωτη φορά θα είναι)αλλά οτι δεν μπορείς να απόφύγεις κάτσε και απολοαυσέ το δεν λένε????

ogl1p3?r=1291460418

χαχαχαχα!! ψέμματα λέω!!

μια φορά μου έτυχε!!

αλλά κ πάλι ήμουν με κόσμο!!

πριν 6-7 χρόνια δε θυμάμαι πόσα, είχαμε πάθει γαστρεντερίτιδα κ εγώ κ ο αντώνης κ την βγάλαμε στο νοσοκομείο νάουσας...να ξερνάμε κ να μην πω τι άλλο να κάνουμε κάθε 3 λεπτά κ επειδή ήταν τίγκα το νοσοκομείο ήμασταν κ στο ίδιο κρεββάτι...

κ ήρθε κ η μαμά μου να μας προσέχει η οποία είχε σπάσει το πόδι της κ ήταν κουτση!!!

χαχαχαχα αξέχαστες στιγμές!!!!

Ελένη άκου...με το που θα αλλάζει ο χρόνος εμεις θα μετράμε αντίστροφα 5...4...3...2...1...αχ μας μπήκε!!!χαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε τι να σου πω τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααααχ μές στη μαυρίλα μου με κάνατε κ γέλασα..κ με κοιτάει ο αντώνης με ύφος οίκτου!!!! σου λέει αυτή δεν πάει καλά...

χαχαχα, εσείς θα βάλετε το τελευταίο πλυντήριο του χρόνου και το πρώτο της νέας χρονιάς ταυτόχρονα!!! Εμείς αναγκαστικά θα βάλουμε του χρόνου! Αφού πάει η Μυρτώ (η δική μου, όχι η κ. Μυρτώ) για ύπνο!

Α δεν θα εχει κοιμηθεί λες μεχρι εκεινη την ώρα???Επίσης λένε οταν αλλάζει ο χρόνος πρεπει να φορας κοκκινα εσωρουχα για να σου παει καλα ο χρονος!!!!

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε τι να σου πω τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααααχ μές στη μαυρίλα μου με κάνατε κ γέλασα..κ με κοιτάει ο αντώνης με ύφος οίκτου!!!! σου λέει αυτή δεν πάει καλά...

Χαχαχα και ο Λενος ετσι με κοιταει....πολύ χαιρομαι που σε καναμε να γελάσεις κοριτσάκι μου μα μα μα!!!

ogl1p3?r=1291460418

χαχαχα, έλεος μαρή Μαρίνα, έλεος...

Εμένα πάντως είναι η δεύτερη συνεχόμενη Παραμονή Πρωτοχρονιάς που είμαστε σπίτι μας μόνοι μας... Πέρισυ δεν ήθελα κανέναν και τίποτα, νομίζω ότι ήμουν με τις πυτζάμες... Είχα μαυρίσει και τους γύρω μου...

Αααα και πριν 7 χρόνια, την πρώτη φορά μετά τον γάμο μας, είχαμε κανονίσει μεγάλο τζερτζελέ σπίτι αλλά προπαραμονή αρρώστησα και είχα τρεις μέρες 40 πυρετό... Με σήκωσε με το ζόρι ο Τάκης μετά την αλλαγή του χρόνου για να κάνουμε μαζί λέει ποδαρικό...

Α δεν θα εχει κοιμηθεί λες μεχρι εκεινη την ώρα???Επίσης λένε οταν αλλάζει ο χρόνος πρεπει να φορας κοκκινα εσωρουχα για να σου παει καλα ο χρονος!!!!

Κόκκινα εσώρουχα??? Τώρα το λές??? Τόσα χρόνια αυτό κάνω λάθος??? Και που να βρω τώρα τελευταία στιγμή??? Δεν έχω και καμία κόκκινη κουρτίνα για να φτιάξω ένα ...εσώρουχο!!!

χαχαχαχα!! ψέμματα λέω!!

μια φορά μου έτυχε!!

αλλά κ πάλι ήμουν με κόσμο!!

πριν 6-7 χρόνια δε θυμάμαι πόσα, είχαμε πάθει γαστρεντερίτιδα κ εγώ κ ο αντώνης κ την βγάλαμε στο νοσοκομείο νάουσας...να ξερνάμε κ να μην πω τι άλλο να κάνουμε κάθε 3 λεπτά κ επειδή ήταν τίγκα το νοσοκομείο ήμασταν κ στο ίδιο κρεββάτι...

κ ήρθε κ η μαμά μου να μας προσέχει η οποία είχε σπάσει το πόδι της κ ήταν κουτση!!!

χαχαχαχα αξέχαστες στιγμές!!!!

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ χαχαχαχαχααχα ε οχι δεν υπάρχει άκου εδω σκηνικό!!!!!

ogl1p3?r=1291460418

να ρε γμτ!!!! κ εγώ το ίδιο λάθος κάνω!!!

αυριο θα παρω κοκκινο βρακί τέρμα!!!

κ στην κηδεία να είμαι με το κόκκινο βρακί θα πάω...

(να πω την αλήθεια έχω κάτι κόκκινα...αλλά τα είχα από την εποχή που μου έμπαιναν, τώρα ούτε τα πλησιάζω....) - αξέχαστες εποχές...

καλά ηλέκτρα να δεις τη μαμά κουτσό να πηγαίνει μια σε μένα με την πάπια για εμετό μια στον αντώνη...

κορυφαίες στιγμές!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...