Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εεεε την αργυρώ...φειμους είναι τλκ!!

τι να πω ρε κορίτσια...

δεν έχω διάθεση για τπτ πια..εντάξει σίγουρα υπάρχουν κ χειρότερα...δε λέω..

αλλά είναι δύσκολο όλο αυτό...να κάθεσαι κ να περιμένεις να πεθάνει...κπ που αγαπάς...

εντωμεταξύ έχουμε καλέσει κ ένα τσούρμο κόσμο...τι θα τους κάνω..;

να τους πώ να μην έρθουν..; να έρθουν κ αν γίνει τπτ να φύγουμε κ να αφήσουμε το σπίτι ανοιχτό..; κ άν πεθάνει αύριο ας πούμε..; πωπωπω...πώς τα έχω κάνει έτσι;

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν, Ηλέκτρα θέλεις να ξεκινήσουμε το γεύμα την ίδια ώρα και να είμαστε ονλάιν να γράφουμε εντυπώσεις (μετά από αυτό εγώ θα χωρίσω!!!)? 10 μμ είναι καλά???

ΤΕΛΕΙΑ I'll be there baby!!!!Το Φανταζεσαι???

ogl1p3?r=1291460418

εεεε την αργυρώ...φειμους είναι τλκ!!

προσωπικά, επειδή η Εύα έβαλε το λινκ της μπήκα λίγο σήμερα που ξυνόμουν στην δουλειά και ψάχτηκα... Ότι μου φάνηκε εύκολο κράτησα...

τι να πω ρε κορίτσια...

δεν έχω διάθεση για τπτ πια..εντάξει σίγουρα υπάρχουν κ χειρότερα...δε λέω..

αλλά είναι δύσκολο όλο αυτό...να κάθεσαι κ να περιμένεις να πεθάνει...κπ που αγαπάς...

ε, ναι, εύκολο δεν το λες σε καμία περίπτωση...

εντωμεταξύ έχουμε καλέσει κ ένα τσούρμο κόσμο...τι θα τους κάνω..;

να τους πώ να μην έρθουν..; να έρθουν κ αν γίνει τπτ να φύγουμε κ να αφήσουμε το σπίτι ανοιχτό..; κ άν πεθάνει αύριο ας πούμε..; πωπωπω...πώς τα έχω κάνει έτσι;

Αυτό σκέφτηκα μετά την πρώτη κρυάδα όταν διάβασα το προηγούμενο ποστ σου... Βρε Μαρινάκι, πως μπορούσες να το ξέρεις, πλάνα για γιορτή έκανες... Δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση σου, καταλαβαίνω ότι άσχετα με το πως θα πάει ο παππούς η διάθεσή σου έχει πέσει... Το σπίτι που θα τους φιλοξενήσεις έτσι κι αλλιώς δεν είναι ανεξάρτητο? Αν είναι έτσι, δεν έχεις θέμα, στην χειρότερη των περιπτώσεων μένουν εκεί και δεν αφήνεις το δικό σου σπίτι ορθάνοιχτο...

Διαφημίσεις

ΤΕΛΕΙΑ I'll be there baby!!!!Το Φανταζεσαι???

:P:p:p και έτσι δεν θα φαινόμαστε μίζερες που τρώμε μόνο με τον άντρα μας και το μεγαλύτερο παιδί όσες έχουν... Εγώ θα λέω ότι είχα κόσμο στο σπίτι!!!:P:p:p

Πάντως, εμείς οι δύο μπορούμε να πάμε για φαγητό άνετα, ταιριαζουμε στις γεύσεις μάλλον... Ααα και δεν θα μαλώσουμε ποτέ για γλυκό...

τι εννοείς ανεξάρτητο ρε?

ο κάτω όροφος του σπιτιού μου είναι..απλά έχει εσωτερική πόρτα κ το καθιστά ανεξάρτητο...ε δεν θα μπορώ να φύγω κ κλειδώσω την εσωτερική πόρτα...δεν είναι αγένεια..;

απο την άλλη τι φταίνει τόσοι άνθρωποι που κανονίζουν τις γιορτές τους να έρθουν σε ΄σπίτι κηδείας ή τελος πάντων που περιμένει κηδεία...κ άν γίνει ας πούμε παρασκευή...τι κάνουμε;

ο άντώνης λέει να παρουμε τλφ....ναπούμε πώς έχει η κατάσταση...την αλήθεια...κ να ματαιώσουμε όσο είναι νωρίς...κ να προσφέρουμε το σπίτι μας για φιλοξενεία...ή κάτι τέτοιο..αλλά χωρίς γλέντια σε όποιον το θέλει..δλδ να τους δώσουμε το χρόνο να κλείσουν κάτι άλλο αν το θέλουν....

αλλά τελευταία στιγμή είναι σωστό...; δεν ξέρω ρε γμτ...

να μου πεις εδώ ο άνθρωπος πεθαίνει εμείς τα γλέντια σκεφτόμαστε...τελος πάντων...

:P:p:p και έτσι δεν θα φαινόμαστε μίζερες που τρώμε μόνο με τον άντρα μας και το μεγαλύτερο παιδί όσες έχουν... Εγώ θα λέω ότι είχα κόσμο στο σπίτι!!!:P:p:p

Πάντως, εμείς οι δύο μπορούμε να πάμε για φαγητό άνετα, ταιριαζουμε στις γεύσεις μάλλον... Ααα και δεν θα μαλώσουμε ποτέ για γλυκό...

Γιατι μίζερες???Δεν το καταλαβα???Δοξα το θεό όλα τα προηγούμενα χρόνια κι αν δεν γλέντησα Πρωτοχρονιές ε φέτος θα δοκιμάσω και κατι άλλο πιο ρομαντικό!!!

Οσο για τις γεύσεις standar άνετα το έχουμε...απ' ολοκληρη την αργυρώ διαλεξαμε τα ιδια τυχαίο???Δεν νομίζω!!!!

ogl1p3?r=1291460418

ο άντώνης λέει να παρουμε τλφ....ναπούμε πώς έχει η κατάσταση...την αλήθεια...κ να ματαιώσουμε όσο είναι νωρίς...κ να προσφέρουμε το σπίτι μας για φιλοξενεία...ή κάτι τέτοιο..αλλά χωρίς γλέντια σε όποιον το θέλει..δλδ να τους δώσουμε το χρόνο να κλείσουν κάτι άλλο αν το θέλουν....

...

Θα συμφωνήσω με Αντώνη νομίζω οτι ειναι το καλύτερο....

ogl1p3?r=1291460418

Κοίτα, τελευταία στιγμή η αλήθεια είναι ότι το πιθανότερο είναι ότι από ευγένεια και μόνο θα σου πουν ότι δεν έρχονται... Αλλά δεν είναι κάτι που δημιούργησες εσύ, πριν μία εβδομάδα δεν ήξερες καν ότι θα είχες να αντιμετωπίσεις τέτοια κατάσταση... Ναι, μάλλον θα πρέπει να το πείτε στους ανθρώπους, έτσι ακριβώς όπως το είπε ο Αντώνης, αν θέλουν να έρθουν για να μείνουν στο σπίτι σας έχει καλώς, εσείς μπορεί να μην είστε καν εκεί...

Πωπω κοίτα να δεις τώρα...

Διαφημίσεις

για να μη μας πει η ηλέκτρα ότι ακόμα αναρρώνει από την έξοδο των χριστουγέννων που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της το πτώμα!!!! μας τα λέει κ καλά ρομαντικά!!!!

φσσσσττ!!!! είμαι κ εγώ εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (γριάαααααααααα)

Γιατι μίζερες???Δεν το καταλαβα???Δοξα το θεό όλα τα προηγούμενα χρόνια κι αν δεν γλέντησα Πρωτοχρονιές ε φέτος θα δοκιμάσω και κατι άλλο πιο ρομαντικό!!!

Οσο για τις γεύσεις standar άνετα το έχουμε...απ' ολοκληρη την αργυρώ διαλεξαμε τα ιδια τυχαίο???Δεν νομίζω!!!!

Καλέ μαζί σου!!! Αφού πρέπει και θέλουμε να μείνουμε σπίτι λόγω παιδιών γιατί να μην το χαρούμε? Για να είμαι ειλικρινής ανυπομονώ!!! Απλά η Μυρτούλα με έκανε να πιστέψω ότι θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει αλλιώς, ότι και καλά το βλέπει ψιλομίζερο Παραμονή Πρωτοχρονιάς μία οικογένεια μόνο στο σπίτι (για τον εαυτό της μιλούσε η κοπέλα)...

για να μη μας πει η ηλέκτρα ότι ακόμα αναρρώνει από την έξοδο των χριστουγέννων που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της το πτώμα!!!! μας τα λέει κ καλά ρομαντικά!!!!

φσσσσττ!!!! είμαι κ εγώ εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (γριάαααααααααα)

¨Α ετσι στεγνα με δίνεις άπονη???Και είπαμε τα κιλά φταίνε...χιχιχιχι ακου γριά!!!!!(εριξα όμως ενα χορο μα ένα χορο...κόλαση:tongue::tongue::tongue: !!)

ogl1p3?r=1291460418

Καλέ μαζί σου!!! Αφού πρέπει και θέλουμε να μείνουμε σπίτι λόγω παιδιών γιατί να μην το χαρούμε? Για να είμαι ειλικρινής ανυπομονώ!!! Απλά η Μυρτούλα με έκανε να πιστέψω ότι θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει αλλιώς, ότι και καλά το βλέπει ψιλομίζερο Παραμονή Πρωτοχρονιάς μία οικογένεια μόνο στο σπίτι (για τον εαυτό της μιλούσε η κοπέλα)...

Δεν σου κρύβω πως και εγω ανυπομονώ να δώ πως θα είναι άραγε...

Δλδ θέλει να μας πει η κ.Μυρτω πως αν εμενα με βρει ο χρονος να "βαζω πλυντήριο" (πιστευω οτι δεν χρειαζεστε πλεον εξηγησεις) θα είναι μίζερο???Χαχαχαχαχα ε οχι με τπτ χαχαχα

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...