Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε συ Μάρω, γιατί να προκάλεσε διάρροια στη Νίκη το δαμάσκηνο? Μήπως βγάζει δοντάκι ή περνάει καμμία ίωση?

Δεν μιλάω για πεθερά και κουνιάδα, έλεος πια... Μήπως πρέπει να πατήσεις πόδι?

Δεν έχω λόγια για την υπομονή σου στην κατάστασή σου να κάνεις τραπεζώματα... Τουλάχιστον γονείς κι αδέρφια είναι εύκολη κατάσταση, δεν θα αγχωθείς πολύ...

Μυρτώ, δεν προχώρησα τόσο πολύ στο άμαζον για να δω αν στέλνουν Ελλάδα ή όχι, έπαθα πλάκα με τις τιμές και σταμάτησα... Μα είναι δυνατόν? 86 λίρες μια συσκευασία jumbo (επαναλαμβάνω ότι δεν πολυκατάλαβα πόσες πάνες έχει μέσα), δηλαδή 100και ευρώ?

Μαρινάκι, δεν είμαι αχάριστη, δυστυχώς η δική μου εμπειρία από αγαπημένα μου πρόσωπα δεν ήταν τόσο απλή, μακάρι να νόμιζαν ότι έπασχαν... Με κάποιους μετράμε μέρες, να περάσει ο καιρός να ξεφύγουν εντελώς του κινδύνου (όσο αυτό είναι δυνατόν), κάποιοι μας άφησαν και κάποιοι το έχουν αφήσει πίσω τους... Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παίρνω ως δεδομένο την υγεία, δοξολογώ τον Θεό για ότι έχω και δεν μιζεριάζω για τίποτα σχεδόν... Αυτός είναι άλλωστε ένας λόγος που με ρίχνουν πάντα οι γιορτές, πάντα σκέφτομαι πως θα πάει ο επόμενος χρόνος, τι θα φέρει... Και ποιοι θα είναι στο τέλος του...

Απλά βλέπω μπροστά μου ένα βουνό τώρα, το αγνοούσα ηθελημένα όλο αυτό το διάστημα, δεν μιλάμε για 10 κιλά δυστυχώς, κι όσον αφορά το θέμα "πρόγραμμα" το ακολουθώ κατά γράμμα μόνο όταν αφορά τους άλλους! Στον εαυτό μου δυσκολεύομαι... Κι όλο αυτό από όταν γέννησα τον μικρό και μετά, έχω χάσει εντελώς τον εαυτό μου... Τεσπα, θα την βρω την άκρη, απλά έχω πελαγώσει λίγο...

Κι έχεις απόλυτο δίκιο, η μαμά φέρνει την καλή ή την κακή διάθεση στο σπίτι... Για αυτό πρέπει να συνέλθω άμεσα!

Σήμερα κάναμε τις κατασκευές στον παιδικό σταθμό. Το καλό είναι ότι παίξαμε και γελάσαμε πολύ με την Μυρτώ, κατά τ' άλλα επιβεβαίωσα ότι τα χέρια μου είναι κουλά, όσο είχαμε σαφείς οδηγίες για το τι να κάνουμε δεν είχα θέμα, όταν έπρεπε να αυτοσχεδιάσω.... Μην τα συζητάω καλύτερα, εμείς θα αγοράσουμε τις βλακείες που έφτιαξα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη κατι ειδες λαθος 1000%

οι 132 πανες (2 Jumbo συσκευασιες των 66 τμχ) εβγαιναν καπου 22Ε.....για αυτο ειχαμε λυσσαξει να παρουμε αλλα εκανε ντα η προκτερ το αμαζον κ το εκοψαν.....κατι ξερω κ κανω μποικοταζ στην βλαμμενη προκτερ....αι σιχτιρ συγχιστικα παλι, ειχα μπει στο τριπακι να παρω παμπρες λογω τιμης κ μονο....κατα αλλα δεν τις θελω καθολου ειδικα απο ελληνικα σμ

σου εστειλα στο μειλ σου σαιτ για φακους....δεν θυμομουν οτι δεν θα εισαι γραφειο κ ειπα οτι στο μειλ θα το δεις....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

θα πρεπει να ειναι πωλητης το αμαζον κ οχι καποιος αλλος....εδω ειναι αλλος ο πωλητης κ αν δεις εχει κ μεταφορικα

αν ειναι πωλητης το αμαζον δεν εχει μεταφορικα απο 25 λιρες κ πανω....ΑΛΛΑ ολα αυτα οσο εστελνε Ελλαδα....τωρα πια γιοκ

Επίσης, δες αυτό το σάιτ για φακούς... Αυτούς που έψαξα τουλάχιστον τους έχει φθηνότερα 10 ευρώ από το σάιτ που ψωνίζεις... (δεν το έχω ψάξει, δεν ξέρω αν έχει μεταφορικά...)

http://www.opticalinstitute.com/index.php/vmchk/Toric-lenses/Soflens-Toric-Soflens-66-Toric-6/Detailed-product-flyer.html

Διαφημίσεις

αααα, τώρα κατάλαβα τι παίζει με το άμαζον... Μιλάμε ότι αυτή η τιμή είναι σαν να αγοράζεις χρυσό! Εκτός αν πωλήτρια είναι η Αννούλα κι έχει πιάσει η ευχή που της δίνω συχνά πυκνά... Μας πουλάει το σκατό για χρυσό!

Εσύ Μυρτώ ψωνίζεις φακούς από το ίντερνετ? Εγώ που έχω και μυωπία και αστιγματισμό να το δοκιμάσω ή θα γκαβωθώ εντελώς?

δεν εχω παρει για ενα κ μονο λογο....η κολλητη μας δουλευει σε καταστημα οπτικων κ ντρεπομαι λιγο

αλλα σκεφτομαι οταν θα ξαναχρειαστω να παρω απο ιντερνετ κ να σταματησω να ντρεπομαι

αν εχεις κατασταλαξει σε μια μαρκα γιατι να μην τους παρεις? δεν λεω να παρεις αλλη μαρκα κ να κανεις πειραματα εννοειται

αλλα σκεφτομαι να το καθιερωσω

εγω παιρνω 30Ε/κουτι κ το alfalens τους εχει 23

κ το υγρο το παιρνω 13 κ το εχει 9,90, αν τα βαλεις κατω συνολικα εχει διαφορα (κ απο 50Ε κ πανω δεν εχει μεταφορικα)

Οι τελευταίοι που είχα (πρέπει να τους αλλάξω άμεσα) ήταν Bausch & Lomb. Μηνιαίοι, μαλακοί και μυωπίας κι αστιγματισμού μαζί. Επειδή όμως ο αστιγματισμός μου είναι κουλός (0,50 στο ένα μάτι και 1 στο άλλο), έπαιζαν με τους βαθμούς της μυωπίας μου για να τα φέρουν στα ίσα. Έλα όμως που έχει αλλάξει κατά 0,25 βαθμούς η μυωπία μου κι έτσι τώρα που θέλω να παραγγείλω νέους θα πρέπει να βασιστώ στη νέα συνταγή... Μάλλον θα πρέπει να τους αγοράσω σε οπτικό για αρχή και μετά να παραγγέλνω μόνη μου... Πάλι γύρω στο 150αρι δηλαδή για έξι μήνες...

Αυτό με το υγρό κι εμένα μου την έδωσε, εγώ αναλόγως το κατάστημα οπτικών που θα με βολέψει, το έχω πληρώσει έως 15?...

Σιγά βρε κοριτσάκι που θα ντραπείς την φίλη σου... Εκείνη ντρέπεται που σε βλέπει σαν πελάτη?

Διαφημίσεις

α ειναι πολλα εσενα....εμενα ηταν 35/κουτι αρα ηθελα 70Ε για το εξαμηνο μια κ εχω διαφορετικη μυωπια

τελευταια φορα κατεβασε τιμες το μαγαζι κ τους πηγε 30/κουτι αρα μου ηρθε 60

στα γυαλια κλπ παντα μας κανει πολυ καλες τιμες η φιλη μας, αλλα σε φακους, υγρα κλπ δεν μπορει γιατι δεν εχουν κερδος (κ ως λιγο αφελης την πιστευω γιατι παντου τοσο εχουν)

σκεφτομουν σοαβρα το ενδεχομενο λειζερ αλλα μπιπ την κριση μας μεσα κ το εχω ξεχασει.....κ το ηθελα τοσο πολυ, κοντευα να το παρω αποφαση αλλα πλεον δεν περισσευει για αυτο με τπτ

η φιλη μου ειναι υπαλληλος...δεν ειναι δικο της το μαγαζι οποτε κανει οτι μπορει στο μετρο του δυνατου

το υγρο το επαιενα 10 κ απο το φαρμακειο (φιλη μου κ εκει) επειδη ηξερε οτι το παιρνω τοσο απο τα οπτικα μου το αφηνε 10 (απο 12) προκειμενου να με εξυπηρετησει - αλλα οταν τελευταια φορα το πηρα 13 απο τα οπτικα κ ξαναπηγα στο φαρμακειο της το ειπα γιατιδεν ηθελα να την εκμεταλλευτω....ειμαι κ δικαιη τρομαρα μου....

χαχαχα ακριβοδίκαιη δεν μπορώ να πω...

Ναι ρε συ, οι δικοί μου επειδή είναι μυωπίας/αστιγματισμού και μαλακοί (αυτό μου το τονίζουν, μάλλον αυτό είναι το δύσκολο) είναι ακριβοί. 150 ευρώ είχα πληρώσει την τελευταία φορά που είχα πάρει, λίγο πριν μείνω έγκυος... Μετά άλλαξε η ζωή μου και μιζέριασα, όλο με γυαλιά κυκλοφορώ κι έτσι τώρα τελείωσα το τελευταίο ζευγάρι... Καλά, δεν τους αντικαθιστώ μόλις περάσει ο μήνας, αναλόγως τη χρήση τους αλλάζω (κακώς βέβαια)...

κ εγω σπανιως τους αλλαζω στο μηνα....οποτε αρχισουν να με ενοχλουν τους αλλαζω (εννοειται κακως κακιστα)

κ εμενα μαλακοι ειναι αλλα ειναι απο τους "στανταρ" δεν ειναι παραγγελια - απλα επειδοι ειναι πολλοι οι βαθμοι δεν τους εχουν σε στοκ κ παραγγελνω κ τους εχω την αλλη μερα....

μεχρι πριν 1.5 χρονο δεν πηγαινα στο μαγαζι καν (η κολλητη μας ειναι τα παιδια που εμεναν απο πανω μας κ μετακομισαν Σαρωνιδα οταν εκαναν 2ο παιδακι) ελεγα στην κοπελια θελω φακους κ μου τους εφερνε σπιτι....κιουρια η Μυρτω....τωρα παραγγελνω τηλεφωνιακ κ πρεπει να παω να τους παρω...δεν εχω δωρεαν παραδοση στο χωρο μου χαχααχαχα

Κοίτα να δεις τώρα... Σε όλους αυτούς τους μυωπικούς/αστιγματικούς η μυωπία παίζει κανονικά ανά 0,25 βαθμούς. Ο αστιγματισμός όμως παίζει ως εξής: 0,75 - 1,25 - 1,75 κτλ... Εγώ έχω αστιγματισμό 0,50 και 1,00... Για αυτό παίζουν με την μυωπία μου κάθε φορά... Μα τίποτα φυσιολογικό να μην έχω πάνω μου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...