Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επειδή η ηλέκτρα προφανώς ακόοοοοοοομα κοιμάται...απαντάω εγώ αντ'αυτής..

δεν είναι απτη Δράμα, απτη Βέροια είναι.. αλλά ήθελε να πάει το μωρό στην ονειρούπολη...

Κ εσύ από εκεί;;; έβρος έβρος;

εμείς ξέρεις από τας καβάλας!!!

κ εμείς ζωγραφίζουμε κύκλο με "μωία" (κιμωλία) τον οποίο ενίοτε αποκαλούμε "νινί" κ ενίοτε "ήλιο"!!!χαχαχα!!!

καλά εεεεεεεε; πολύ ζουζούνια τα μωρά;;; τι έχουμε να ακούσουμε ακόμααααααααααα

Μαγδα Κυριακή σύσσωμη η ναουσαίικη παρεούλα θα είμαστε θεσ/νίκη για δώρα στα μπεμπέδια!!

ψήνεσαι για καφεδάκι με γιαννάκη???????/ κ το σύζυγο αν θες...θα ειναι κ οι δικοί μας!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαγδα πολυ μπροστα ο Νανης!!

Μαρινακι βουαλα το λινκ της Αργυρως:

http://www.argiro.gr

βαλε στην αναζητηση πανω δεξια "μελομακαρονα" και θα σου φερει τη συνταγη για τα γεμιστα. παραλειπεις τη γεμιση και κανεις ολα τα υπολοιπα!

στν αρχικη σελιδα εχει μια φανταστικη κοτοσαλατα με ροδι γιαμ γιαμ!!

α ρε βορειες, "χιοχια" στο καμπαναριο εεεε;;; ζηλευω!!

Ευάκι μου, σιγά το μπροστά!!!απλά μιλάει πολύυυυ0...αλλά π.χ. για φαίιι...άστα!Αν και πλέον πίνουμε γάλα κτλ σε καλές σχετικά νομίζω ποσότητες. 4-50-500ml τη μέρα. Σήμερα έχουμε εμβόλιο!

πωπω...μπήκα και είδα φωτό...καλά...δεν παίζονται τα παιδιά μας!!!!!!!!Φτου-φτου!Μελίνα κούκλα με τουτού και τέεεελειο δέντρο από τη μαμά Μυρτώ και 2 κούκλες μαμάδες από Βέροια με επίσης όμορφα μωρά!Τί ωραίες στιγμές!!!

Αχ, δεν έχω πάρει ακόμα καινούριο σετ γαντοσκουφάκια κτλ γιατί δεν πάμε και πουθενά!Ηλέκτρα, από που τα δικά σας;;Μαρινάκι, εννοείται να μου πείτε πού θα είστε και αν τα κταφέρω θα έρθω μετά τέκνου και συζύγου έστω για να σας δούμε για λίγο!Εμένα ο σύζυξ δεν ξεκουνιέται εύκολα!!!Βρε κουνήσουυυυ...τίποτα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ασε μη λες για γαλα. ο νικολης εδω και καμια 10αρια μερες πινει 200 ml το πολυ ημερησιως!!

ενω απο φαγητο τρωει τα παντα ευτυχως! μονο ωμα λαχανικα -σαλατα πχ- δεν τρωει. αλλα οτι φαγητο και να εχουμε τρωει. σημερα εχει ρεβυθια!

Μαρινακι μολις δοκιμασε μελομακαρονα και η μανουλα μου και ενθουσιαστηκε. με βλεπω να κανω κι αλλα!!

ρε κορες ο Νικολας δεν φοραει τιποτα στο κεφαλι του, τα βγαζει ολα. ουτε σκουφο, ουτε κουκουλα, νευριαζει και ψαχνει να τα βγαλει! καμια φορα κοιτιεται στον καθρεφτη του ασανσερ και μολις βλεπει την κουκουλα του μπουφαν την σπρωχνει.

η εβ. για ποοοολύ καιρό έπινε τόσο γάλα...200 - 250 το πολύ την ημέρα...

από τότε που κόψαμε το μπιμπερό κ πίνουμε με το καλαμάκι, πίνει τλχ 600-700 την ημέρα.. κάθεται στο καρεκλάκι του φαγητού κ της βάζω τραγουδάκια στο λαπτοπ κ τραγουδάει κ πίνει συγχρόνως...

μάγδα θα σε πάρω τλφ την Κυριακή όταν ξέρω που ακριβώς θα είμαστε.

μμμμμμμμμμμμ ζηλεύω μελομακάρονααααααααααααα....τσάκιζα 4-5 τώρα άααααααν είχα....

η δικιά μου εύα δεν ήθελε με τπτ τα γάντια...

αλλά την "απείλησα", αν δεν βάλεις γάντια δεν έχει τάτα...ούτε χιόχια...

κοίτα η μαμά...φοράει...

κ τα έβαλε για να βγει έξω..!!!

είναι αυτηηηηηηηη μια σεργιατζού!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

OK Μαρινάκι, που σιγά μην βρεθούμε δηλαδή με τέτοιο χαμό που θα γίνεται εκείνη τη μέρα, αλλά ας προσπαθήσουμε!Και εγώ θέλω μελομακάρονα!!!!!!Πάω στο φούρνοοοο!!!!

λες ρε Μαρινακι να δοκιμασω με καλαμακι και τραγουδακια; δεν εχω να χασω τιποτα! γιατι ρε γμτ πινει το μισο γαλα αποτι επινε!

ουφφφφ!!

θελω το τζακι μου, το δεντρακι μου και τα μελομακαρονα μου!! (μην τρως χοντρηηηηηηηη!!)

ενταξει, θα αρχισω και τις "απειλες" για γαντια και σκουφους!! για να δουμε.

λεμε το σαββατο να παμε με κουμπαρους και βαφτιστηρα στο playmobil fun park στην κηφισια. θα λυσαξουνε παλι τα αγορια μου! χιχιχι

δοκίμασε ευάκι, έτσι το γάλα..αλλά να ξερεις...της εβ. της πήρε περίπου 1 εβδ. να προσαρμοστεί...

δλδ μια ήθελε μια δεν ήθελε..απλά δεν ξανάβγαλα το μπιμπερό κ συνήθισε... κ σταδιακά αυξήθηκε η ποσότητα...

είναι κ μεγαλύτερη η τρύπα από το καλαμάκι κ αναγκαστικά ρουφάει περισσότερο..

μαγδα εμβόλιοοοοοοοοοοο???????// ωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ τώρα το διάβασα!!!!

υπομονή...στη μανούλα....κ στον νανάκη!!!!

μα μα μα μα!!!

κλείνω να κάνω ένα ντουζάκι πριν ξυπνήσει η εβ. γιατί όταν ξύπνησα βαρέθηκα κ δεν έκανα...τώρα ήρθε η ώρα μου!!!

σι γιου λειτερ φιλενάδεεεεεες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...