Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα ναι δεν ειναι η πρωτη φορα που το βλεπω κ εγω....αλλα αυτο ρε συ ηταν πολυ μικρο το παιδακι, βαρια 2 ετων....ουτε την αισθηση να κρατηθει δεν εχει....ελεος δλδ

εκει ναι να τα παρει η προνοια, ο γονιος φταιει 100%

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποιον υπερηχο? εγω τωρα κατι εχασα...

ααααααααα τη γράφεις τώρα τη λίτσα εεεε?

δεν είχε αιματάκι κ πόνο κ θα πήγαινε γυναικολόγο;;;;

τα πανηγύρια μόνο θυμάσαι!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

ρε το θυμαμαι αυτο που περασε αλλα δεν ηξερα οτι πρεπει να κανει υπερηχο κ το ειχε κανονισει κιολας....νομιζα εξετασεις αιματος, καλλιεργεια κλπ

Διαφημίσεις

Ναι βρε αφου οταν το εκανε αυτο ειπα...δεν μου μοιαζει αλλα πηρε κατι απο εμενα!!! χααχααχαχαχαχα

Ελενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εμφανισου καλε!!!!!!!!!!!!!!

Αρα εχουμε κ λεμε

Η Μελινα καηκε με το σιδερο

Η Λαμπουσιτσα το επαιζε ο τρελλος μαχαιροβγαλτης

Η Εβελιν μετεφερε την παιδικη χαρα στο μπανιο κ εκανε τσουληθρα στην μπανιερα

Ο Μαλλιας εχει φαει τσιγαρο

καλα ειμαστε....

Εκοψα τόσο βαθιά τα νύχια του μικρού (που βρώμαγαν πόσες εβδομάδες και δεν με άφηνε να τα κόψω) τη μέρα που ήρθα στον παιδότοπο, που μάτωσαν :cool:

Πέρασα για καλησπέρα!

WN6Op3.png

Ελεν, αν εχεις κατι καλυτερο, πες το οσο προλαβαινεις!!

καλέ, εγώ είμαι ήδη στην λίστα!!! Αν και ο μαλλιάς δεν έχει φάει μόνο τσιγάρο, έχει φάει και μυρμήγκια εξοχής (αυτά τα 4Χ4), άμμο, γκαζόν, γενικότερα το καλοκαίρι ξεσάλωσε...

Αααα, όταν είχα την Μυρτώ μωρό και προσπαθώντας να ανακαλύψω πως λειτουργεί το otrisalin, της έβαλα ορό κανονικά βάζω το otrisalin στο ένα ρουθούνι, κλείνω με το χέρι μου το άλλο κι αρχίζω να ρουφάω!!!! Φυσικά της έβγαλα όλο το γάλα από την μύτη!!! Sorry Μυρτούλα μου, κάπου έπρεπε να μάθει η μανούλα!!! Ψυχούλα μου μωρέ! Δεν θυμάμαι άλλα, όταν θυμηθώ θα επανέλθω!

ααααααααα τη γράφεις τώρα τη λίτσα εεεε?

δεν είχε αιματάκι κ πόνο κ θα πήγαινε γυναικολόγο;;;;

τα πανηγύρια μόνο θυμάσαι!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα, είσαι απίστευτη! Τίποτα δεν πέφτει κάτω!!!

Και τώρα οι αφιερώσεις!!!! ένα δύο, ένα δύο, η ελένη αφιερώνει με πολύ πολύ αγάπη στην αχ-Αννούλα-του-χιονιά....

Κάποιος γιορτάζει που να ξέρω

που να θυμάμαι τι να πω

κάποιος γιορτάζει κι ησυχάζει, δε με νοιάζει

κάποιος γιορτάζει μα το βρήκα είμαι ΕΓΩ!!

Αννούλα μας Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, ότι επιθυμείς λατρεμένη μου να σου συμβεί!!! Να χαίρεσαι την Λαμπουσίτσα και τον βάρβαρο και αν επιθυμείς κι άλλο μωράκι με το καλό να έρθει! Να πιάνεις στα χέρια σου αγαπημένη μου ... περιττώματα (ούτε να ευχηθούμε όπως θέμε δεν μπορούμε, έχουμε την λογοκρισία) και να γίνονται χρυσός!!! Όλου του κόσμου τα καλά κοριτσάκι σου εύχομαι ολόψυχα!

Λιτσάκι, να χαίρεσαι το Μαριαννάκι, πάντα γερή γερή γερή και τυχερή να είναι! Να την καμαρώνετε πάντα και να την καλομεγαλώσετε... Μόνο χαρές να έχει η μικρούλα...

Χριστινάκι, θες να πεις ότι αυτό που έκανες στον Μπράντη ήταν το ατόπημά σου ως μάνα? Μαρή εγώ σε αντιγράφω πλέον, βαρέθηκα το κόψιμο των νυχιών κάθε δεύτερη μέρα :tongue::tongue::tongue:...

Στην δουλειά έχουμε πανηγύρια... Και μέχρι το τέλος του χρόνου από το τμήμα μου δύο απολύσεις... 50-50 είναι για μένα... Σήμερα έγινε και χαμός με κωλοτούμπα! Τεσπα, άντε να δούμε τι θα γίνει!

Διαφημίσεις

μην κοιτάτε την ώρα και μην σκεφτείτε ότι αύριο δουλεύω. και επίσης μην μου πείτε ότι είναι αργά για να κάτσω να σκεφτώ τι βαθμούς θα περάσω αύριο και να διαβάσω. α!και μην υποθέσετε ότι δεν σας διάβαζα...απλά κά;τι γινόταν και το ανἐβαλλα!Μήπως, μήπως λέω έχω αποσυντονιστεί μετά την..15ήμερη παραμονή της mother in law εντός της οικίας μου;;;;Μεθαύριο αποχαιρετιόμαστε!

Αννούλα, χρόνια πολλά και να χαίρεσαι την κούκλα σου!!!!!!!!!!

Λιτσάκι, να χαίρεσαι τη Μαριαννούλα!Δεν ήξερα ότι γιορτάζει!Φιλιά...τα λέμε!(Μαρινάκι, έχω στεναχωρηθεί για την κατάσταση. Δεν διάβασα τα σημερινά νέα. Ελπίζω να είστε καλύτερα. Δεν το κατλαβαίνω όλο αυτό. ΣΙΓΟΥΡΑ η λύση θα δοθεί σύντομα και θα είσαι πάλι daddy's sweetheart!Φιλιά από μένα και το Γιαννάκη!Λίτσα, ελπίζω όλα καλά. Να μας πεις. Ελενάκι, μόλις φύγει...msn!)

Οσο από παρατράγουδα...σήμερα π.χ. έχωσε ένα τσόχινο ρακούν στο φούρνο χωρίς να το δω, την ώρα που τον άνοιξα για προθέρμανση και΄μετά γκρίνιαζε (ΕΥΤΥΧΩΣ!) κακούν!κακούν!κακούυυυυυν!!!και μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω...αλλά το πρόλαβα πριν γίνει ψητό!

καλά, έριξα γέλιο..περνάει ο παλιατζής και αυτός άρχισε να φωνάζει με την ίδια -γνωστή μουσικότητα..."ο αλιεντής!!!ο αλιεντής!!!"Επίσης κάνει προσπάθειές να τραγουδήσει και λέει 2-3 νότες π.χ. στον μπάρμπα Γιάννη τον κανατά και πλέον λέει φρασούλες μαμά μπαμπά νάνι! που πας μαμά;;όλα νάνι!(το τελευταίο το λέει όταν τον μαλώνω που ρίχνει κάτω τα παιχνίδια του και μετά παριστάνει ότι τα βάζει να κάνουν νάνι!)Τα κάλαντα δεν τα μαθαίνει με τίποτα!Μόνο το Έι λέει από το τρίγωνα κάλαντα!\

Λιτσάκι, να χαίρεσαι τη Μαριαννούλα!Δεν ήξερα ότι γιορτάζει!Φιλιά...τα λέμε!

Το τα λέμε ήταν κι καλά ο επίλογος..αλλά μετά παρασύρθηκα και έγραψα κι άλλα!Φιλιά λοιπόν...τα λέμε!!!

καλημέρα!!

σήμερα...μουντίλα, καταχνιά, στο βουνό χιονίζει (έστω κ τεχνητά:tongue:) η θερμοκρασία έπεσε αισθητά - ήρθε χειμώνας!!! επιτέλους!!

λετε να δούμε κ καμμιά νιφάδα..εβλεπα φώτο της μικρής από πέρισυ κ τέτοια μέρα την είχα βγάλει έξω για φώτο στο πρώτο της χιόνι (ηλέκτρα θυμάσαι; - τότε ερχόσουν σπίτι σου..) είχε χεστεί πάνω της η μικρή απτο φόβο!!!

Εκοψα τόσο βαθιά τα νύχια του μικρού (που

βρώμαγαν πόσες εβδομάδες και δεν με άφηνε να τα κόψω) τη μέρα που ήρθα στον παιδότοπο, που μάτωσαν :cool:

Πέρασα για καλησπέρα!

αααααχχχχ δεν περνάς κάθε μέρα, και για καλημέρα κ για καληνύχτα ?...αφού μου φτιάχνεις το κέφι!!! - εκτός του ότι εχθές όλη μέρα σε έψαχνα να σε πω κάτι...κ ανακάλυψα ότι για ένα περίεργο λόγο που δεν τον ξευρω δεν υπήρχες σαν φίλη μου στο μσν κ ήσουν στους αποκλεισμένους και σε εβαλα ξανά πισω.....και αναρωτιόμουν..που ήσουν τόσες μέρες κ δε σεβλεπα πράσινη...τι σκ@τά γίνεται;

και α προπό...κ εγώ κατά λάθος έχω ματώσει νυχάκι...:oops: αλλά δεν το θεώρησα δα κ τόσο μέγα ατόπημα...:oops::oops::oops:

Αααα, όταν είχα την Μυρτώ μωρό και προσπαθώντας να ανακαλύψω πως λειτουργεί το otrisalin, της έβαλα ορό κανονικά βάζω το otrisalin στο ένα ρουθούνι, κλείνω με το χέρι μου το άλλο κι αρχίζω να ρουφάω!!!! Φυσικά της έβγαλα όλο το γάλα από την μύτη!!! Sorry Μυρτούλα μου, κάπου έπρεπε να μάθει η μανούλα!!! Ψυχούλα μου μωρέ! Δεν θυμάμαι άλλα, όταν θυμηθώ θα επανέλθω!

και αναρωτιόμουν ποια θα πάρει το βραβείο!!! αννούλα σορυ..αλλά τον βρίσκω σιγά σιγά τον νικητή!!

[/color][/b]Αννούλα μας Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, ότι επιθυμείς λατρεμένη μου να σου συμβεί!!! Να χαίρεσαι την Λαμπουσίτσα και τον βάρβαρο και αν επιθυμείς κι άλλο μωράκι με το καλό να έρθει! Να πιάνεις στα χέρια σου αγαπημένη μου ... περιττώματα (ούτε να ευχηθούμε όπως θέμε δεν μπορούμε, έχουμε την λογοκρισία) και να γίνονται χρυσός!!! Όλου του κόσμου τα καλά κοριτσάκι σου εύχομαι ολόψυχα!

δλδ ευχή χωρίς σκ@τά δεν ξες να δίνεις!! οκ το εμπεδώσαμε!! μην ψάχνεις άλλη λέξη για τα σκ@τά...έτσι λέγονται...πες τα άνετα...σε μάθαμε πια!!!

Στην δουλειά έχουμε πανηγύρια... Και μέχρι το τέλος του χρόνου από το τμήμα μου δύο απολύσεις... 50-50 είναι για μένα... Σήμερα έγινε και χαμός με κωλοτούμπα! Τεσπα, άντε να δούμε τι θα γίνει!

:cool::cool: Κουλ..θα έρθει κ θα κάτσει κ μπορεί να είναι για καλύτερα..επειδή πολλές εκεί μέσα..ξύνονται για να κάνουν άλλες τις δουλειές τους...ντοντ γουόρι...

!Μήπως, μήπως λέω έχω αποσυντονιστεί μετά την..15ήμερη παραμονή της mother in law εντός της οικίας μου;;;;Μεθαύριο αποχαιρετιόμαστε!

κ ύστερα έλεγα ότι εγώ έχω προβλήματα!!! ακόμα εκεί είναι;;;;;;;; ω ρε Μάγδα...

!(Μαρινάκι, έχω στεναχωρηθεί για την κατάσταση. Δεν διάβασα τα σημερινά νέα. Ελπίζω να είστε καλύτερα. Δεν το κατλαβαίνω όλο αυτό. ΣΙΓΟΥΡΑ η λύση θα δοθεί σύντομα και θα είσαι πάλι daddy's sweetheart!Φιλιά από μένα και το Γιαννάκη!Λίτσα, ελπίζω όλα καλά. Να μας πεις.

δεν έχω να πω τίποτα Μαγδούλα μου..ούτε έγινε κάτι συνταρακτικό..απλά προσπαθώ να το ξεπεράσω επειδή να το ξεχάσω δεν γίνεται..κ να προχωρήσω μ'αυτη τη σκιά..θα έρθει ο καιρός που θα "γιάνει" - όπως λέει κ η γιαγιά μου-

καλά, έριξα γέλιο..περνάει ο παλιατζής και αυτός άρχισε να φωνάζει με την ίδια -γνωστή μουσικότητα..."ο αλιεντής!!!ο αλιεντής!!!"Επίσης κάνει προσπάθειές να τραγουδήσει και λέει 2-3 νότες π.χ. στον μπάρμπα Γιάννη τον κανατά και πλέον λέει φρασούλες μαμά μπαμπά νάνι! που πας μαμά;;όλα νάνι!(το τελευταίο το λέει όταν τον μαλώνω που ρίχνει κάτω τα παιχνίδια του και μετά παριστάνει ότι τα βάζει να κάνουν νάνι!)Τα κάλαντα δεν τα μαθαίνει με τίποτα!Μόνο το Έι λέει από το τρίγωνα κάλαντα!\

χαχαχαχαχα!!!! κ η εβελιν το ει λέει απ'τα κάλαντα!! κ επίσης λέει το "κουνελάκι"

δλδ...

αχ...ακι...που πάς.. (αχ κουνελάκι πες μου προς τα που πας)

τσενο...άκι...τιπες..τιπας...(μεσα σε ξενο περιβολάκι..τρυπες γιατι τρυπας)

τουλα...ατια!!(μη μου σουφρώνεις τη μυτούλα, μη μου κουνάς τάυτια)

τακι...ωφαγια!!!!(μη μου κλείνει το ματακι, εισαι μια ζωγραφιά)

εγώ λέω τα πλαγιαστά...κ αυτή τα συμπληρώνει κ κάνει κ τις κινήσεις!! εχει΄πολύ γέλιο...

επίσης εχθές κάθεται φαρδιά πλατιά στον καναπέ, παίρνει ένα νετμπουκ που το θεωρεί το δικό της κομπιούτερ κ μου δείχνει με το χέρι της και λέει "εδω!!!! τακια"!!! δλδ εδώ τραγουδάκια!!! λυθήκαμε στα γέλια!!

ηθελε να κάτσω δίπλα της κ να ακουμε τραγουδια.!!

ευάκι..έχεις πολύ δουλεία;

άντε να δουλεύουν οι δημόσιοι - σωστά αννούλα;!!!!!!!!!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Thank God it's Friday!!

Καλημεραααααα!!

λοιπον, ο Νικολας εχει φαει τα παντα - καλη ωρα οπως ο μαλλιας. χτες ειμουνα σε ενα μαγαζι και δοκιμαζα μποτες και ετρωγε το χαρτι απο τα κουτια!! εχει φαει φυλλα, πετρες, αμμο, σκουπιδια κλπ κλπ ειναι μεγαλη η λιστα.

το καλυτερο το εχει παθει με το σιδερο, ειχε μπει κατω απο τη σιδερωστρα, τραβηξε το καλωδιο και του ηρθε το σιδερο στο κεφαλι - ευτυχως δεν ηταν ανοιχτο!

οταν ειχε πρωτοεκινησει να στεκεται ηταν στην κουζινα, πηγε πισω απο την καρεκλα για να κρατηθει, η καρεκλα εφυγε και ο νικολας χτυπησε το πισω μερος του κεφαλιου του στο ντουλαπι και το μπροστινο στην καρεκλα που του ηρθα καπελο! ηταν απο τα πρωτα γερα πεσιματα που ειχε κανει!!

μαχαιρια κουζινας εχει επιχειρησει να παρει απειρες φορες, καποιες τα εχει καταφερει αλλα τον εχω προλαβει σε κοντινη αποσταση.

ε αυτα, τωρα τα καθημερινα δεν τα αναφερω, πεφτει ανα 5 λεπτα για την ππλακα του.

λοιπον την τεταρτη το πρωι ηταν στην τραπεζαρια και θελοντας να παρει τα κλειδια μου τραβαγε το runner που ειχα στρωμενο για να τα φερει κοντα του, τον βλέπω και του λεω "Νικολα τι κανεις;" με κοιταει και γελαει και μου απανταει "καλα!"

ντοιγκ ντοιγκ - που το εμαθε τωρα αυτο, εντυπωσιαστηκα!

επισης του λεω συνεχεια "σ'αγαπω πολυ" και οταν τον ρωταω "ποσο σάγαπαει η μανουλα" μου λεει "πολυ"!

κουκουβααααααα

(παντως Μαγδα δεν σε φτανουμε με τιποτα!)

Λιτσα περιμενουμε νεα απο τον υπερηχο!

ευάκι..έχεις πολύ δουλεία;

άντε να δουλεύουν οι δημόσιοι - σωστά αννούλα;!!!!!!!!!!!

μμμμμμ με την καλη κουβεντα μαρη πρωι πρωι!!

ακομα δεν πλακωσανε οι βαρβαροι αλλα ειναι νωρις. κατα τις 10 ξεκιναει η κοσμοσυρροη για τις ανανεωσεις.

χτες δεν προλαβαινα να φαω τα φρουτακια μου :( και γουργουριζε το στομαχακι μου!!

αααααα for the record κατεβηκε κι αλλο η ζυγαρια μου!!

χαλαλι η πεινα! καθε βραδυ ρουφαω σουπες κνορ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...