Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ρε Μαμαλάκη!!!!

Πάντως Ηλέκτρα πάτα στο google συνταγές της παρέας και εκεί σίγουρα θα βρείς κάτι.Εγώ πάντα εκεί ψάχνω.

Παντως αυτό που έχω ακούσει είναι ότι το ψωμί γίνεται πολύ σκληρό.

Απο εκεί βρηκα Λιτσάκι μια τελεια συνταγή που εχει και ρύζι για να βγεί πιο μαλακό....γενικά ρωτα την γνωστή σου τι άλλο δίνει σε αντικατασταση ζυμαρικών και ψωμιών thanks!!!

ogl1p3?r=1291460418

Καλησπερα κορες και Happy birthday to me!!

εχω γενεθλια σημερα αααααααααααααααααχχχχχχχχχ κλεινω τα 33!!

βρε τι καλα που κρατιεμαι για την ηλικια μου χαχαχαχαχαχα!!!

εκανα το μασαζακι μου το μεσημερι, τωρα βεβαια ποναω λιγο σε ωμους και αυχενα αλλα μου το ειπε η κοπελα πως οι προβληματικες περιοχες μετα πονανε λιγο.

γυρισα σπιτι μετα, βρηκα το δωρακι απο τον αντρα μου πανω στο τραπεζι να με περιμενει, αχ κατι τετοια μου κανει και δε μπορω!!!!!!

ολο το απογευμα ξεποδαριαστηκαμε για ψωνια του Νικολα, του πηραμε παπουτσια, μπουφαν, υπνοσακο και ποτηρακια με ενσωματομενο καλαμακι για νερο - εχει καταφερει να σπασει 2!!

πηγαμε και τζαμπο και ριξαμε μια ματια σε παιχνιδια για το μικρο και δεν ξερω τι να του παρουμε ρε γμτ, τι θα του κεντρισει το ενδιαφερον.

κοιταγαμε και επιτραπεζια για μας.

επισης ειδα στολιδια για το δεντρο μαλακα (σαν πανινα) σε διαφορα σχεδια και ειπαμε μηπως παρουμε μερικα εξτρα τετοια για φετος και δεν βαλουμε καθολου τις μπαλες που ηδη εχουμε γιατι ειναι γεματες χρυσοσκονη και ο μικρος σιγουρα θα τις πιανει και θα γινεταια χαλια!

και ηθελα αποψε να κατσω να τα πιω με τον αντρα μου αλλα ειμαι σε μερα αποτοξινωσης τρομαρα μου, και τωρα που το σκεφτομαι εχω φαει 1 μπανανα και μιση σαλατα απο το πρωι και πειναω!! οποτε θα παω να ξαναφαω αλλη μια σαλατα και αυριο το πρωι ζυγισμα να δω πως παω και αυριο το απογευμα διαιτολογο για μετρησεις!!

Περαστικα στο Ελενακι μας το μικρο και καλη επιτυχια στο Στεργιψωμο Ηλεκτρα. Και να τον χαιρεσαι προκαταβολικα για αυριο!! Γιορτη εχει υποθετω ε; να ειναι πολυχρονο το αστερακι σας και ευτυχισμενο!!

αυταααααα :tongue:

Καλησπερα κορες και Happy birthday to me!!

εχω γενεθλια σημερα αααααααααααααααααχχχχχχχχχ κλεινω τα 33!!

βρε τι καλα που κρατιεμαι για την ηλικια μου χαχαχαχαχαχα!!!

εκανα το μασαζακι μου το μεσημερι, τωρα βεβαια ποναω λιγο σε ωμους και αυχενα αλλα μου το ειπε η κοπελα πως οι προβληματικες περιοχες μετα πονανε λιγο.

γυρισα σπιτι μετα, βρηκα το δωρακι απο τον αντρα μου πανω στο τραπεζι να με περιμενει, αχ κατι τετοια μου κανει και δε μπορω!!!!!!

ολο το απογευμα ξεποδαριαστηκαμε για ψωνια του Νικολα, του πηραμε παπουτσια, μπουφαν, υπνοσακο και ποτηρακια με ενσωματομενο καλαμακι για νερο - εχει καταφερει να σπασει 2!!

πηγαμε και τζαμπο και ριξαμε μια ματια σε παιχνιδια για το μικρο και δεν ξερω τι να του παρουμε ρε γμτ, τι θα του κεντρισει το ενδιαφερον.

κοιταγαμε και επιτραπεζια για μας.

επισης ειδα στολιδια για το δεντρο μαλακα (σαν πανινα) σε διαφορα σχεδια και ειπαμε μηπως παρουμε μερικα εξτρα τετοια για φετος και δεν βαλουμε καθολου τις μπαλες που ηδη εχουμε γιατι ειναι γεματες χρυσοσκονη και ο μικρος σιγουρα θα τις πιανει και θα γινεταια χαλια!

και ηθελα αποψε να κατσω να τα πιω με τον αντρα μου αλλα ειμαι σε μερα αποτοξινωσης τρομαρα μου, και τωρα που το σκεφτομαι εχω φαει 1 μπανανα και μιση σαλατα απο το πρωι και πειναω!! οποτε θα παω να ξαναφαω αλλη μια σαλατα και αυριο το πρωι ζυγισμα να δω πως παω και αυριο το απογευμα διαιτολογο για μετρησεις!!

Περαστικα στο Ελενακι μας το μικρο και καλη επιτυχια στο Στεργιψωμο Ηλεκτρα. Και να τον χαιρεσαι προκαταβολικα για αυριο!! Γιορτη εχει υποθετω ε; να ειναι πολυχρονο το αστερακι σας και ευτυχισμενο!!

αυταααααα :tongue:

Να ζήσεις Ευάκι και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με ασπρα μαλια ...παντού να σκορπισεις της γνώσης (νιότης) το φώς και όλοι να λένε να μια σοφός....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΙΟΥΙΟΥΙΟΥΙΟΥ(ήχος απο καραμούζα)

πολύχρονη και οτι επιθυμείς, υγεία και ευτυχία σε σενα και την οικογενεια σου!!!!!

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Και σε ευχαριστώ για τα προκαταβολικά χρόνια πολλά!!!Ναι γιορτούλα εχει το αντράκι μου!!!Όσο για το Στεργιόψωμο ακυρο για σήμερα δεν είχα λαδόκολλα και βαριόμουν να ντυθώ κι εγω κι ο μπέμπης για μια λαδόκολλα...αυριο με το καλο όμως θα το κάνω...

ogl1p3?r=1291460418

Ευάκι χρόνια πολλά, χρόνια καλά, να είσαι πάντα γερή και να τους χαίρεσαι όλους... Και σύντομα να αυξήσεις την οικογένειά σου... Με ένα βαζελάκι!!!

Της Αγίας Αικατερίνης είσαι γεννημένο πουλάκι μου? Μάλλον δεν θα σε ξεχάσω ούτε εσένα...

Ο μαλλιάς-Βαγγέλης (πρέπει να αρχίσω να το λέω κι εδώ) έκανε πυρετό... Μάλλον είναι από το εμβόλιο (θεωρώ της γρίππης) αλλά δεν ήταν στα καλά του αυτές τις μέρες και φοβάμαι μήπως του γύρισε...

Αααα, το φοβερό δεν σας το είπα, το πουλάκι του έχει κλείσει λίγο και θα χρειαστεί να ξαναπάμε για τράβηγμα... Ήθελε να το κάνει χτες η γιατρός και μόνο που δεν όρμησα πάνω της... Μου αρέσει που φοβόμουν να το κάνω μόνη μου και το είχα αναθέσει στον Τάκη...

Αααα, το φοβερό δεν σας το είπα, το πουλάκι του έχει κλείσει λίγο και θα χρειαστεί να ξαναπάμε για τράβηγμα... Ήθελε να το κάνει χτες η γιατρός και μόνο που δεν όρμησα πάνω της... Μου αρέσει που φοβόμουν να το κάνω μόνη μου και το είχα αναθέσει στον Τάκη...

αμαν αμαν!!

εμεις θα "τραβηχτουμε" μαλλον τον αλλο μηνα...

ωχ ωχ ωχ απο τωρα το σκεφτομαι!!

Ο μαλλιάς-Βαγγέλης (πρέπει να αρχίσω να το λέω κι εδώ) έκανε πυρετό... Μάλλον είναι από το εμβόλιο (θεωρώ της γρίππης) αλλά δεν ήταν στα καλά του αυτές τις μέρες και φοβάμαι μήπως του γύρισε...

Ρε εσυ αυτό το εμβόλιο της γρίπης τι σ....ά έχει μέσα του γιατί και εμάς δεν αποκλείεται ο πυρετος και οι μυξες να ειναι απο το εμβόλιο!!!!Πω πω.....

Το πουλάκι του Στεργιούλη το είχε αναλάβει ο Χρήστος απο 2 μηνών του το κατέβαζε σιγά σιγά και 10 μηνών το άνοιξε εντελώς χωρίς πόνο!!!!

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Αααα, το φοβερό δεν σας το είπα, το πουλάκι του έχει κλείσει λίγο και θα χρειαστεί να ξαναπάμε για τράβηγμα... ...

Απορία: Πως ξανακλέινει το πουλάκι???Δλδ υπάρχει περιπτωση να μας κλείσει και εμάς???

ogl1p3?r=1291460418

Το πουλάκι του Στεργιούλη το είχε αναλάβει ο Χρήστος απο 2 μηνών του το κατέβαζε σιγά σιγά και 10 μηνών το άνοιξε εντελώς χωρίς πόνο!!!!

Καταλήγω ότι μάλλον αυτό είναι το σωστό, λύσσαξε η γιατρός ότι δεν το πειράζουμε μέχρι 2 χρόνων... Το είχα ψάξει τότε κι έλεγε ότι όντως δεν το πειράζουμε, να όμως που έρχεται η στιγμή που το πειράζουμε!!!

Δεν έχεις ιδέα τι πέρασε ο μαλλιάς-Βαγγέλης την πρώτη φορά, δεν μπορούσε να κατουρήσει καν... Ψυχούλα μου...

Καταλήγω ότι μάλλον αυτό είναι το σωστό, λύσσαξε η γιατρός ότι δεν το πειράζουμε μέχρι 2 χρόνων... Το είχα ψάξει τότε κι έλεγε ότι όντως δεν το πειράζουμε, να όμως που έρχεται η στιγμή που το πειράζουμε!!!

Δεν έχεις ιδέα τι πέρασε ο μαλλιάς-Βαγγέλης την πρώτη φορά, δεν μπορούσε να κατουρήσει καν... Ψυχούλα μου...

κι ο δικος μας γιατρος ετσι μας εχει πει, δεν το εχουμε πειραξει καθολου.

mission impossible!! :tongue:

χαχαχαχαχα never say never!!!

Απορία: Πως ξανακλέινει το πουλάκι???Δλδ υπάρχει περιπτωση να μας κλείσει και εμάς???

Δε νομίζω βρε Ηλεκτράκι, εμείς δεν το πειράζαμε μέχρι πριν κανα δίμηνο που το κατέβασε απότομα η γιατρός. Έπρεπε να το κατεβάζουμε μέχρι κάτω (δεν έχεις ιδέα πόσο κάτω όμως, εγώ δεν μπορούσα να το κάνω) καθε βράδυ στο μπάνιο, εεεε ο Τάκης δεν το έκανε κάθε βράδυ... Όσες φορές το έκανα εγώ, δεν το πήγαινα μέχρι τέρμα, δεν μπορούσα... Και τώρα κρατάει πάλι λίγο το πετσάκι... Αλλά δεν έχει σχέση με την πρώτη φορά, είναι καλύτερα τα πράγματα... Εννοείται όμως ότι πάλι θα πονέσει το μαναράκι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...