Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευάκι, το πρεβενάρ είναι του πνευμονιόκοκκου... εσύ έχεις εντελώς άλλο πρόγραμμα, το πρεβενάρ το έκανε έτσι κι η Μυρτώ (πρωτοποριακή τότε η πρώην - φράου - παιδίατρος, όλοι τότε το έκαναν μία φορά εμείς 4) το είχα ψάξει από τότε...

Ο μαλλιάς έχει τον άλλον μήνα και μετά για κανα χρόνο τέλος τα εμβόλια... Αααα σας έχω πει ότι από το Μάνας και Παιδιού του έχουν σημειώσει να κάνει το εμβόλιο κατά του καρκίνου της μήτρας όταν θα είναι 12-15 χρόνων??? Και είχαν ρωτήσει 300 φορές αν είναι αγόρι ή κορίτσι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

είχα κανει εντιτ στην προηγουμενη απαντηση κ σου γραφω για την 5η δόση..δεν σε πρόλαβα:)

Μαρή, γιατί δεν έριξες ενημέρωση να πάω προετοιμασμένη? Εγώ τώρα γιατί προσανατολίζομαι στο να του κάνω και την 5η δόση?

εχουμε κανει ηδη 3 δοσεις...εεεε;;;

Θεωρητικά (όταν το είχα ψάξει στην Μυρτώ, η τότε παιδίατρος πήγαινε ενάντια στο ρεύμα αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ σωστά και εγκαιρα ενημερωμένη) το πρεβεναρ το κάνεις 3 φορές μέχρι τον πρώτο χρόνο και μία πριν τα 2...

Διαφημίσεις

Ευάκι, το πρεβενάρ είναι του πνευμονιόκοκκου... εσύ έχεις εντελώς άλλο πρόγραμμα, το πρεβενάρ το έκανε έτσι κι η Μυρτώ (πρωτοποριακή τότε η πρώην - φράου - παιδίατρος, όλοι τότε το έκαναν μία φορά εμείς 4) το είχα ψάξει από τότε...

ναι εχουμε κανει ηδη 3 δοσεις και η 4η ειναι το Μαιο

Ο μαλλιάς έχει τον άλλον μήνα και μετά για κανα χρόνο τέλος τα εμβόλια... Αααα σας έχω πει ότι από το Μάνας και Παιδιού του έχουν σημειώσει να κάνει το εμβόλιο κατά του καρκίνου της μήτρας όταν θα είναι 12-15 χρόνων??? Και είχαν ρωτήσει 300 φορές αν είναι αγόρι ή κορίτσι!!!

κατεβασε το παντελονι του παιδιου και δειξε τα...προσοντα του!!

αντε τωρα!! οι βλαμμενες!!

αφου κάνεις το πενταβακ ρε εύα..τι να ανησυχήσεις..απλά δεν περιλαμβάνει της ηπατίτιδας κ το κάνεις ξεχωριστά δλδ 2 τσιμπήματα.. ε το ινφανριξ είναι το πενταβακ +ηπατίτιδας οπότε 1 τσίμπημα. Αυτή είναι η διαφορά.

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

ρε γμτ δεν μου εχει γραψει τιποτα για infanrix. τωρα ανησυχω! ολα τα ιδια δεν κανουν;

έχει ένα σκασμό διαφορετικά "σχήματα", μην σε προβληματίζει αυτό. Αντί για infanrix μπορεί να έχεις κάνει tetravac ή pentavac, το hexa είναι εξαδύναμο τα άλλα είναι τετραδύναμα ή πενταδύναμα και κάνεις ξεχωριστά το hiberix που είναι της αιμοφίλου κάτι (πάντα το ξεχνάω)... Είπαμε ο κάθε παιδίατρος και μία διαφορετική κοσμοθεωρία...

Μαρή, γιατί δεν έριξες ενημέρωση να πάω προετοιμασμένη? Εγώ τώρα γιατί προσανατολίζομαι στο να του κάνω και την 5η δόση?

...

έλα ντε...δεν είπα τίποτα..επειδή θεώρησα ότι όλοι τα ίδια κάνουν πάνω κάτω.. βέβαια να σου πω έχω αστέρι παιδίατρο που πριν κυκλοφορήσει το νέο εμβόλιο κ γνωρίζοντας τι περίεργη είμαι, με είχε πάρει τλφ κ μου λέει..

"μαρινάκι..να ξέρεις μετά από 2 μήνες που θα κάνουμε εμβόλιο δεν θα είναι το ίδιο...κλπ κλπ στο λέω από τώρα να αρχίσεις να διαβάζεις τις βλακείες που διαβάζεις στο ιντερνετ για να μην αγχωθείς τελευταία στιγμή!!!":tongue::tongue:

τι να σου πω κεγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα..αν αποφασίσεις πες να πάρουμε κοινή απόφαση!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

αφου κάνεις το πενταβακ ρε εύα..τι να ανησυχήσεις..απλά δεν περιλαμβάνει της ηπατίτιδας κ το κάνεις ξεχωριστά δλδ 2 τσιμπήματα.. ε το ινφανριξ είναι το πενταβακ +ηπατίτιδας οπότε 1 τσίμπημα. Αυτή είναι η διαφορά.

μισο γιατι μπλεχτηκα.....ειμαι και ξανθια!

εμας το πενταβακ μας το εχει βαλει διπλα στην ηπατιτιδα μονο. (μου σημειωνει με μολυβι διπλα σε καθε εμβολιο ποτε θα γινει)

τα υπολοιπα 5; διφθεριτιδα κλπ;

ρε αγαπες αλλα νταλα οι εμβολιασμοι μας!

εμεις εμβολιο γριπης δεν καναμε, δεν μου ειπε τιποτα.

Εύα, στην Μυρτώ φέτος το έκανα πρώτη φορά... Όσο ήταν σπίτι με την γιαγιά δεν της το είχα κάνει. Κι εξαιτίας της Μυρτώς έκανα και στον μαλλιά. Κι εμείς θα έπρεπε να το κάνουμε αλλά εγώ δεν κάνω εμβόλιο με τίποτα...

Όταν πας το Νικόλα στον παιδικό θα στο πει ο παιδίατρος...

Εύα, στην Μυρτώ φέτος το έκανα πρώτη φορά... Όσο ήταν σπίτι με την γιαγιά δεν της το είχα κάνει. Κι εξαιτίας της Μυρτώς έκανα και στον μαλλιά. Κι εμείς θα έπρεπε να το κάνουμε αλλά εγώ δεν κάνω εμβόλιο με τίποτα...

Όταν πας το Νικόλα στον παιδικό θα στο πει ο παιδίατρος...

εχεις δικιο, αλλωστε με εχει ρωτησει αν τον παω παιδικο.

ρε συ Μαρίνα, εγώ περίμενα να δω αν το λέει και κανένας άλλος εκτός της δικής μου... Τώρα που το λες κι εσύ, το σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω... Εκτός κι αν μας δουλεύουν οι παιδίατροι και έχουν πάρει αυτή την γραμμή από την φαρμακευτική εταιρεία που εισάγει το πρεβενάρ...

Εχει λογική όμως αυτό που λένε, δηλ. χρειάζονται τουλάχιστον δύο δόσεις για να ενισχύσεις την άμυνα απέναντι σε κάτι... Θα ρωτήσω την φαρμακοποιό αδερφή της συναδέλφου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...