Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μυρτω ευχαριστω για το μειλ. Θα τα τσεκαρω αυριο ολα γιατι τωρα παω στην κορακλα μου. (Δεν εχουμε ακομα ιντερνετ σπιτι. Αν ειμαστε τυχεροι ο πολιτισμος θα μας επισκευτει απο βδομαδα.)

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

τα αθλητικα απο εδω http://fashion-onsale.com/nike-c-202.html?zenid=edfa9f7efc52f6046338fafa534bd772

τωρα μου την εδωσε....

το days4u εχει την οδηγηση ferrari 30 λεπτα με dvd 200Ε κ μου πεφτουν πολλαααααααααα

το baladeur.gr την εχει 112-148 αναλογα το πακετο αλλα θελει διπλωμα 2 χρονια κ ο Χρηστος εχει 1,5(ναι αργησε πολυ για διαφορους λογους) γμτ.....

μαλλον θα το πασαρω στον πεθερο που ελεγε να του το κανει κ ηθελα να συννενοηθω μην το κανουμε κ οι δυο....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

απο το goldendeals εχω παρει ενα σπα χεριων ποδιων κ μανικιουρ πεντικιουρ το οποιο λεω να παω να κανω πριν τις γιορτες....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Χέι γκέρλς!

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο, επιτέλους κάναμε το αντιγριππικό και την 4η δόση Infanrix Hexa (να σημειώσω ότι είναι η τρίτη φορά που έκανε ο μαλλιάς το infanrix hexa, την δεύτερη φορά έκανε Infanrix απλο - 5πλο είναι - και hiberix ταυτόχρονα κι αυτό γιατί το ΙΚΑ δεν δικαιολογεί το infanrix hexa - 6πλο - αλλά το απλό infanrix + το ένα που δεν εμπεριέχεται στο απλό -αιμοφίλου κάτι)... Δηλαδή ουσιαστικά έχει κάνει 4 φορές το Infanrix Hexa, από ότι είδα εσείς το έχετε κάνει λιγότερες... 5η δόση για το πολυδύναμο έχουμε το Tetravac τον 11/2013!!!

Τον επόμενο μήνα έχουμε β δόση αντιγριππικού και 4η δόση Prevenar. Δεν ξέρω αν το μάθατε, το Prevenar έχει αντικατασταθεί από το νέο εμβόλιο Prevenar 13... Είναι τούρμπο από ότι διάβασα, ρώτησα λοιπόν την γιατρό αν θα μπορούσαμε να κάνουμε το απλό γνωστό Prevenar. Μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, είναι πιο ενισχυμένο το νέο εμβόλιο, έχουν προστεθεί νέα στελέχη και προστατεύει κι από ωτίτιδες και κάποιες νέες μορφές βρογχικών, αν κάποιο βρέφος 3 μηνών κάνει prevenar θα κάνει αυτό, και σιγά μην βρω πλέον το παλιό στο φαρμακείο, όλοι αυτό παίρνουν... Μου είπε επίσης, ότι συστήνεται σε παιδιά κάτω των 2 ετών να κάνουν 2 δόσεις του νέου αυτού εμβολίου, άσχετα που κανονικά το prevenar είναι 4 δόσεις... Δηλαδή τα παιδιά μας που είναι πάνω στην αλλαγή (έχουν κάνει ήδη 3 δόσεις πρεβενάρ απλού και μετά εμφανίστηκε το νέο), καλό θα είναι να κάνουν 2 δόσεις με διαφορά δύο μηνών του νέου prevenar 13... Κορίτσια, επειδή κι εσείς θα έχετε σίγουρα να κάνετε την 4η δόση πρεβενάρ, μπορείτε να το ρωτήσετε αυτό? Αν όντως ενισχύει τον οργανισμό καλύτερα να κάνω και την 5η δόση τον Φλεβάρη... Please, θυμηθείτε να ρωτήσετε τον παιδίατρο σας σχετικά!

Και μετά λέω γιατί προβληματίζομαι συνέχεια!!! Μα τώρα βρήκε να βγει κι αυτό το παλιοεμβόλιο??? Για να προβληματιστώ εγώ???

Κατα τ' άλλα, τον μαλλιά δεν τον μέτρησε/ζύγισε επειδή τον είχε μετρήσει 01/11. Μέτρησε όμως την Μυρτώ, σήμερα είναι ακριβώς 4μιση χρόνων, 16,5 κιλά (όσα ήταν και τον Μάρτιο, είχε χάσει ένα κιλό κατά την μέτρηση στις 01/11 από την γαστρεντερίτιδα είπαμε τότε, αλλά τουλάχιστον το πήρε) και 106,50 πόντοι... Στο ύψος είναι μεταξύ 50 και 75 στην καμπύλη, στα κιλά όμως..... κάτω του 50.... Ποτέ δεν ήταν εκεί, πρέπει να αρχίσω την πίεση τελικά... Τρώει μωρέ το μαναράκι μου αλλά όλο διαιτητικά της αρέσουν, τα απογεύματα τρώει μόνο σαλάτα! Πρέπει να αρχίσω πάλι τραχανά κτλ, θέλω ιδέες για υγιεινά φαγητά με τρελλές θερμίδες... Και δεν θέλω να της ξεκινήσω βραδυνό, ρε γμτ είναι μια συνήθεια κακή που ολα τα χρόνια προσπαθούμε να την κόψουμε... Για αρχή, ένα καλό απογευματινό νομίζω αρκεί...

Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω, σαν την τρελλή τρέχω αυτές τις μέρες... Χτες, έφυγα σφαίρα από την δουλειά, είχε λίγο κίνηση πήγα παρά 10 να πάρω την Μυρτώ+΄μαλλιά+ μαμά, στην πόλη να γίνεται χαμός, 18:02 έξω από την λογοθεραπεύτρια να αφήνω Μυρτώ, να πάω την μαμά στην οδοντίατρο, να συνεχίσω με μαλλιά να ψάχνω πάρκινγκ να παρατήσω αυτοκίνητο για να πάω να ψωνίσω δώρο για την δασκάλα της Μυρτώς που γιορτάζει αύριο, ο μαλλιάς να πηγαινοέρχεται στο μαγαζί και να μην με αφήνει να συγκεντρωθώ, τελικά κάποια στιγμή μέχρι να πληρώσω βγήκε κι έξω (!!!), αφού τελικά δεν χάθηκε κανείς έτρεχα στο πάρκινγκ με τον μαλλιά στα χέρια (μου έκοψε τα χέρια το αγοράκι μου) να τρέξω να πάρω Μυρτώ που ότι τελείωνε, να πάω τράπεζα να βγάλω λεφτά στο ΑΤΜ, ψώνια στον χασάπη με τα δύο μαζί (ήθελα να ψωνίσω στο μισάωρο που θα είχα την Μυρτώ στην λογοθεραπεία, αμ δε) και επιτέλους φτάσαμε σπίτι στις 8 παρά αφού έτρεμα από την πίεση... Σήμερα είχα παιδίατρο στις 7, χαλαρά νόμιζα ότι θα ήμουν... Ναι καλά, πάλι με την ψυχή στο στόμα, δεν πρόλαβα καν να έρθω σπίτι, τηλεφώνησα στον Τάκη και με περίμενε στην είσοδο με βιβλιάρια κτλ παιδιών... Ευτυχώς που δεν είχα να πάω φαρμακείο, μου έφερε τα εμβόλια και τα ψώνια της εβδομάδος του φαρμακείου μια συνάδελφος στην δουλειά που είναι η αδερφή της φαρμακοποιός... (100 ευρουλάκια εκεί τώρα που το θυμήθηκα)...

Όταν ήρθαμε έπεισα επιτέλους την Μυρτώ να ζωγραφίσει κάτι για την δασκάλα της, να της το δώσουμε αύριο μαζί με το δώρο! Και φυσικά να βάλω παιδιά για μπάνιο, δεν τα έλουσα αν κι έπρεπε σήμερα, δεν άντεχα το στέγνωμα μαλλιών...

Αδιαθέτησα κιόλας σήμερα, νιώθω μια πίεση φοβερή, ρε γμτ, το Σάββατο δεν σιδέρωσα, μία φορά τα άφησα κι όλα έχουν πάει πίσω... Το ένα στεγνώνει το άλλο απλώνω, βαρέθηκα να ακούω το πλυντήριο να δουλεύει συνέχεια, ΒΑΡΕΘΗΚΑ... Μια φορά να βγω εκτός προγράμματος κι όλα μου φαίνονται βουνό, τρέχω σαν την τρελλή όλη μέρα και τίποτα δεν κάνω... Αει σιχτήρ πια...

Κι έχω και τον Τάκη, λεχώνα πάλι, πήγε για μπάσκετ το μωρό την Δευτέρα και σκοτώθηκε!!! Ήρθε κουτσαίνοντας (καλά εγώ κοιμόμουν, την Τρίτη τον είδα) και ο αστράγαλος του πρησμένος...

Μέχρι κι από την εταιρεία που έχω δώσει τα χαλιά για πλύσιμο με πήραν τηλέφωνο, με το ζόρι να τα πάρω... Και φυσικά θα πρέπει να στρώσω και μετά να στολίσουμε... Δεν θέλω....

χαχαχαχα!! μόνο που τα διάβασα ξεθεώθηκα!!!

όσο για τα εμβόλια ακολουθούμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με τη διαφορά ότι εμείς κάναμε ινφανριξ χεξα 6απλό όλες τις φορές (το αγόρασα για να μην την τσιμπίσουν 2 φορές..το ίδιο θα κάνω κ με την τελική δόση που είναι τον ιανουάριο)

για το πρεβεναρ έχουμε επακριβώς την ίδια πληροφόρηση, το εμβόλιο το κάναμε ήδη στις 5 νοεμβρίου, αυτό της καινούριας μορφής (απλά περιέχει κ κάτι συστατικά για ωτίτιδες που δεν είχε το παλιό) - παρενέργειες=1 μέρα 37,5-37,8 2 φορές ντεπόν γκρίνια κ τέρμα. (βέβαια την ίδια μέρα κάναμε κ την 1η δόση της γρίππης οπότε δεν ξέρω από ποιο είναι οι παρενέργειες)

όσο αναφορά για τη 2η δόση του πρεβεναρ..ο δικός μου γιατρός μου είπε ότι αφου η εβελιν δεν έκανε ωτίτιδες κ γενικά δεν φαίνεται να εμφανίζει κάποια ευαισθησία ίσως είναι υπερβολή να το κάνουμε σε 2 δόσεις..κ μια αρκεί.. το άφησε βέβαια σε μας.. προσανατολίζομαι εάν μέχρι τον ιανουάριο δεν έχει κάνει ωτίτιδα ή κάτι παρεμφερές να μην της κάνουμε 2η δόση..

για τα υπόλοιπα να πω...ο καημένος ο τακούλης....πόσο θα πονάει ο δόλιος....

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

εμεις τον αλλο μηνα θα κανουμε το εμβολιο της ηπατιτιδας β - το pentavac

μετα το μαιο του 2011 θα κανουμε μηνιγγιτιδοκοκου & πνευμονιοκοκου.

ρε γμτ ποιο ειναι το Prevenar; τα εχω μπλεξει λιγο! πωπω...παω να το γκουγκλαρω

Διαφημίσεις

Ευάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνεις κοριτσάκι μου? Πως πάει ο Νικόλας???

Καλέ, ξεχάστηκα, περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια του καφέ!!!

ειμαι καλα, ειχα αρχισει να ανησυχω για σενα

ηθελα να σε παρω τηλ κατα τις 10 να δω τι απεγινες αλλα διστασα γιατι ξερω οτι τετοια ωρα τα παιδια κοιμουνται και δεν ηθελα να ενοχλησω

χαχαχαχα!! μόνο που τα διάβασα ξεθεώθηκα!!!

όσο για τα εμβόλια ακολουθούμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με τη διαφορά ότι εμείς κάναμε ινφανριξ χεξα 6απλό όλες τις φορές (το αγόρασα για να μην την τσιμπίσουν 2 φορές..το ίδιο θα κάνω κ με την τελική δόση που είναι τον ιανουάριο)

Ε, ναι, δεν ξέρω γιατί έχω στραβώσει τόσο με τα εμβόλια στον μαλλιά και θέλω να εκμεταλλευτώ το ΙΚΑ αλλά τελικά δεν έπαιζε να τον τσιμπήσω πάλι δύο φορές (τρεις με της γρίππης) για να γλυτώσω 56 ευρώ... Έλεος δηλαδή με το κωλοΙΚΑ... Μια φορά είδα τι χαζομάρα κάνουν και τέλος...

για το πρεβεναρ έχουμε επακριβώς την ίδια πληροφόρηση, το εμβόλιο το κάναμε ήδη στις 5 νοεμβρίου, αυτό της καινούριας μορφής (απλά περιέχει κ κάτι συστατικά για ωτίτιδες που δεν είχε το παλιό) - παρενέργειες=1 μέρα 37,5-37,8 2 φορές ντεπόν γκρίνια κ τέρμα. (βέβαια την ίδια μέρα κάναμε κ την 1η δόση της γρίππης οπότε δεν ξέρω από ποιο είναι οι παρενέργειες)

εμείς αυτό το εργάκι θα το ζήσουμε τον άλλον μήνα... Σου είπε ο παιδίατρος να κάνετε και 5η δόση με το νέο πρεβενάρ?

για τα υπόλοιπα να πω...ο καημένος ο τακούλης....πόσο θα πονάει ο δόλιος....

είσαι απίστευτη όμως!!! :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...