Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να ακριβολογείτε την επόμενη φορά λοιπόν κυρίες μου... Σκέτη παραπληροφόρηση είστε, αυτό δεν είναι "δίπλα"!!! (χαχαχα έλα πάλι η ηχώ...)

Α Ελένη μου εμείς ποτε δεν είπαμε διπλά..ε Μαρίνα ειπαμε δεν ειπαμε !!

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και έλεος εσύ με τις φώτος, ούτε να κλ@σουμε δεν μπορούμε πρέπει να το βγάλουμε φώτο! Εσύ και οι Γιαπωνέζοι τουρίστες!!!

ναι το παπάκι σε μάρανε!!! έτσι κ σου ξαναστείλω φώτο να με χέσεις!!!!!!!!!!! εγώ φταίω που βγήκα έξω να σου δείξω...εγώωωωωωωωωω...

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

οι άλλες μου την πέφτουν ηλέκτρα κ με κοροιδεύουν συσσωμες...δεν είναι σαν εσένα που είσαι διακριτικΙΑ κ καλή...αυτό θέλει να πεί...τουλάχιστον παραδέχεται οτι είναι σκατοχαρακτήρες ολες τους!!!!!!!!!!!!

Το διακριτικια το σχολίασες το καλή πεθερα δεν....?? τιποτα??? επεσε και δεν ακουμπησε????

ogl1p3?r=1291460418

οι άλλες μου την πέφτουν ηλέκτρα κ με κοροιδεύουν συσσωμες...δεν είναι σαν εσένα που είσαι διακριτικΙΑ κ καλή...αυτό θέλει να πεί...τουλάχιστον παραδέχεται οτι είναι σκατοχαρακτήρες ολες τους!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα εγώ μίλησα καλά μόνο για την Ηλέκτρα, εσύ από που κι ως που τοποθετείς τον εαυτό σου ακριβώς δίπλα στην Ηλέκτρα και τον βγάζεις από τον χαρακτηρισμό "σκατοχαρακτήρες" που συ είπας? χαχαχααχαχα, δεν είσαι καν δίπλα, σας χωρίζουν τρια σπίτια και τοπογραφικά!!! :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ναι το παπάκι σε μάρανε!!! έτσι κ σου ξαναστείλω φώτο να με χέσεις!!!!!!!!!!! εγώ φταίω που βγήκα έξω να σου δείξω...εγώωωωωωωωωω...

Αν μιλούσα με την Αννούλα μου δεν θα έβαζα παπάκια (κινέζικα και μη)... Η Αννούλα με καταλαβαίνει, δεν ήθελα όμως να θίξω το επίπεδό σου με εντερικές λειτουργίες!!!

πεθερά κ καλή δεν υπάρχει!!! θα μας βγάλεις κ εσύ τις ξινίλες σου στανταρακι αυτό!! αλλά θα σε κανονίσουμε!! το εβελίνι είναι ζόρικο!!χαχαχα!!!

χαχαχαχαχα η μαμά εβελινίου να δεις!!!

χαχαχαχα εγώ μίλησα καλά μόνο για την Ηλέκτρα, εσύ από που κι ως που τοποθετείς τον εαυτό σου ακριβώς δίπλα στην Ηλέκτρα και τον βγάζεις από τον χαρακτηρισμό "σκατοχαρακτήρες" που συ είπας? χαχαχααχαχα, δεν είσαι καν δίπλα, σας χωρίζουν τρια σπίτια και τοπογραφικά!!! :tongue::tongue::tongue:

δεν ξες την παροιμία που λέει κοντά στο χλωρό ποτίζεται κ το ξερό;; ε είπα μήπως γυρίσει το ποτιστικό κ πάρω λίγο...:) !!!χαχαχα!!! αλλά θα με παρακαλάς...στείλε φώτο στείλε...θα σου πω εγώ τι θα πάρεις τότε!@!@! (1000 παπάκια θα βάλεις)!!!

Και για να τελειώνουμε ακόμα δεν σας εχω πολύ θάρρος οποτε ναι ειμαι βουτυρο αλλα αν ποτε αποκτήσουμε....χεχεχε....

Καλέ δεν σε φοβάμαι, έχεις καλό δάσκαλο τρεις πόρτες δίπλα σου (αυτό είναι ακρίβεια)...

"Και για να τελειώνουμε"??? Είδες που μαθαίνεις εύκολα και θέλεις να έχεις την τελευταία λέξη??? Ε, όχι λοιπόν, δεν τελειώνουμε!!!!:tongue:

πεθερά κ καλή δεν υπάρχει!!! θα μας βγάλεις κ εσύ τις ξινίλες σου στανταρακι αυτό!! αλλά θα σε κανονίσουμε!! το εβελίνι είναι ζόρικο!!χαχαχα!!!

Α ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?Μπράβο Μαρινακι πεθερα κ καλή???Εγω θα ειμαι η εξαίρεση στον κανονα σε πληροφορω που απο τωρα τον εκπαιδευω πως να φερεται στις γυναίκες και πως να τις φροντίζει παραδειγμα πεθερας!!!!

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Αν μιλούσα με την Αννούλα μου δεν θα έβαζα παπάκια (κινέζικα και μη)... Η Αννούλα με καταλαβαίνει, δεν ήθελα όμως να θίξω το επίπεδό σου με εντερικές λειτουργίες!!!!

αλοίμονο εσείς καταλαβαίνεστε!!! από το τσιγάρο στα σκατά κ τούμπαλιν το πάτε!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

δεν ξες την παροιμία που λέει κοντά στο χλωρό ποτίζεται κ το ξερό;; ε είπα μήπως γυρίσει το ποτιστικό κ πάρω λίγο...:) !!!χαχαχα!!! αλλά θα με παρακαλάς...στείλε φώτο στείλε...θα σου πω εγώ τι θα πάρεις τότε!@!@! (1000 παπάκια θα βάλεις)!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαα θα πάρω παπάκια κινέζικα που εισάγει η Νάουσα... Έτσι, να κινηθεί λίγο η αγορά!!!!!!!!

οχι μην μου το κάνεις αυτό Μαρίνα μου, στέλνε μου τουλάχιστον 10 φώτος την ημέρα!!! Λυπήσου με την αμαρτωλή!!!

Καλέ δεν σε φοβάμαι, έχεις καλό δάσκαλο τρεις πόρτες δίπλα σου (αυτό είναι ακρίβεια)...

"Και για να τελειώνουμε"??? Είδες που μαθαίνεις εύκολα και θέλεις να έχεις την τελευταία λέξη??? Ε, όχι λοιπόν, δεν τελειώνουμε!!!!:tongue:

Οχι μόνο δασκαλο αλλα και παρα πολλα κοινα στοιχεία....οποτε καταλαβαίνεις!!!Και για τελος εχω να πω:....τι ωραια μερα σημερα!!!!

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...