Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε τι να σου πω ρε ελένη...η συνείδηση εχει γίνει υποκειμενικό καθεστώς...

τώρα πια για μένα..συνείδηση καθαρή είναι να είμαι καλά εγω κ η οικογένειά μου κ να κοιμάμαι το βράδυ χωρίς άγχος, κ χωρίς να το μεταφέρω στο σπίτι μου όλο αυτό..ας μένει έξω..

τώρα το να μπω μπροστά κ να υπερασπιστώ το άδικο...ενώ όπως λες ξέρω πια που βαδίζω δεν οδεύω στα τυφλά..είναι κ ολίγον χαζό να το πω...μαζοχιστικό να το πω...

απλά τα βλέπω αλλιώς πια...

εγώ ακόμα αμφιταλαντεύομαι στα παραπάνω. Δεν έχω καταλήξει, το μόνο καλό πάντως είναι ότι μπορώ να κάνω υπομονή πλέον, δεν ανοίγω το στόμα από την αρχή, στο αρχικό συμπέρασμα καταλήγω και όντας ηρεμότερη, όμως του δίνω λίγο χρόνο κι όσο να 'ναι έχει ξεθυμάνει...

το άλλο που έβαλες στο κεφάλι σου ποιό είναι;

Δεν έχω καταλήξει κάπου, ακόμα το δουλεύω... Ξέρω μάλλον ποια θα είναι η κατάληξη αλλά είμαι στην φάση που κάνω υπομονή μπας και δεν το έχω πάρει καλά!!! Μήπως δηλαδή πάλι εγώ φταίω!!!

ηλέκτρα γιατί μόνη; ο χρήστος δεν είναι; κ εγώ μόνη είμαι τώρα..ο αντώνης πήγε γήπεδο με κάτι φίλους του να δεί λευκάδια-νάουσα (ας ελπίσουμε να μη μας γυρίσει με μαυρισμένο μάτι!!)

Μα τι σου είναι η τεχνολογία... Μία πόρτα σας χωρίζει αλλά εσείς τα λέτε μέσω φόρουμ!

Την επόμενη φορά που θα κατέβεις και θα βγούμε, να φέρουμε και λαπτοπια μαζί...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι σε άλλο πήγα εγώ μέσα στην πόλη αλλά εχει κι εκει πάπιες και τσουλήθρες είδες η Ναουσα???Εντωμεταξυ το σκέφτηκα και για Αγιο Νικόλαο αλλά φοβήθηκα μην εχει πολύ κρύο...

Κοίτα να δεις!!! Δικής σας παραγωγής οι πάπιες???:tongue::tongue::tongue:

Είναι στην Εκθεση το βράδυ θα γυρίσει κατα τις 11.00....αντε τελευταία μερα σήμερα...ουφφφφφφφφφ!!!!Ειναι το 3 σκ που το περναμε τα δυο μας....Δεν σε πήρα για να μην σε ενοχλήσω και εσυ θες να μείνεις λίγο μόνη με την οικογενεια σου κορίτσι μου

ωωωωωω το ξέχασα αυτό...:confused::confused: ναι σιγά τα λάχανα... πολύ ενόχληση!!! ασε μας ρε...ουφο!!

Μα τι σου είναι η τεχνολογία... Μία πόρτα σας χωρίζει αλλά εσείς τα λέτε μέσω φόρουμ!

Την επόμενη φορά που θα κατέβεις και θα βγούμε, να φέρουμε και λαπτοπια μαζί...

αφού έχουμε εβελίνι κ στέργιο να κοιμούνται...κ είμαστε μόνες ρε...τι θες να κάνουμε να βγούμε στο μπαλκόνι να φωνάζουμε!!!!!! ούφο κ εσύ!!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Κοίτα να δεις!!! Δικής σας παραγωγής οι πάπιες???:tongue::tongue::tongue:

όχι τις κάναμε εισαγωγή από κίνα κ μετά το παιχνίδι τις μαγειρεύουμε τραγανιστές σε γλυκόξινη σάλτσα!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Μαρή, υπάρχουν και οι ενδοεπικοινωνίες... Τόσο δίπλα δεν είστε ή δεν το έχω με τίποτα?

Ρε Μαρινάκι, μην εμπιστεύεστε τα κινέζικα με τίποτα ρε!!!

Κοπελιά το δοκιμάσαμε αλλά ντεν πιάνει καρδιά μου είπαμε ξανθές αλλα μεχρι ενα σημείο κόβει!!!Μας χωρίζουν 3 σπίτια στην σειρά....Καλά αν έπιανε θα ηταν σουπερ!!!

ogl1p3?r=1291460418

ουφφφφφφφφφ θα μάναγκάσεις να βγω εξω να βγαλω φωτο τώρα...είναι μεγάλη απόσταση δεν πιάνει ενδοεπικοινωνία..ασε το εχουμε δοκιμάσει το καλοκαίρι που θέλαμε να κάτσουμε το βράδυ για κανένα ποτάκι αλλά δεν έπιανε..

Διαφημίσεις

πωπω, είμαι μόνη μου με δύο Ναουσαίες!!! Τώρα Μαρινάκι ήρθα στην θέση σου όταν είσαι μόνη σου με δύο Αθηναίες - αν και το Ηλεκτράκι δεν έχει σχέση με την Αννούλα, το Ηλεκτράκι είναι βούτυρο ακόμα!!!

πωπω, είμαι μόνη μου με δύο Ναουσαίες!!! Τώρα Μαρινάκι ήρθα στην θέση σου όταν είσαι μόνη σου με δύο Αθηναίες - αν και το Ηλεκτράκι δεν έχει σχέση με την Αννούλα, το Ηλεκτράκι είναι βούτυρο ακόμα!!!

Πρώτον ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑΟΥΣΑΙΑ...ειμαι Βεροιώτισα!!!!Και δευτερον οταν λες βουτυρο τι εννοεις???Καλο ειναι αυτο τωρα??Ακου Βουτυρο ...βιταμ η μαργαρίνη???χαχαχαχαχαχα

ogl1p3?r=1291460418

οι άλλες μου την πέφτουν ηλέκτρα κ με κοροιδεύουν συσσωμες...δεν είναι σαν εσένα που είσαι διακριτικΙΑ κ καλή...αυτό θέλει να πεί...τουλάχιστον παραδέχεται οτι είναι σκατοχαρακτήρες ολες τους!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...