Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για το χαμομηλόλαδο..παλιά κ εγώ έτσι το έκανα..ζέσταινα το λάδι με χαμομήλι σε τηγανάκι αλλά η γιαγιά μου είπε ότι το ίδιο είναι αν κάνεις χαμομήλι κ προσθέσεις ελαιόλαδο, οπότε επειδή μου φάνηκε ευκολότερο υιοθέτησα αυτή τη μέθοδο:)!!

μυρτούλα μου...είσαι έτσι επειδή έφυγε ο χρήστος κ είσαι μόνη... το περίμενα ότι κάποια στιγμή αυτά θα έλεγες...

είχες γεμίσει με πολλές δραστηριότητες τις προηγούμενες μέρες..κ τώρα που ήταν κυριακή κ χαλάρωνες μόνη τώρα σου βγήκε η "απελπισία"... είναι απολύτως φυσιολογικό...κ εγώ έτσι είμαι όταν μένω μόνη.. επειδή όσους κ να έχεις γύρω σου, ουσιαστικά ο άνθρωπός σου, σου λείπει...

οπότε...αφού καταλάβεις το πρόβλημα απλά μετράς αντίστροφα τις μέρες...πέρνεις το μελί κ έστω κ για μια ωρίτσα..ή ας πούμε να πας κάπου κοντά δεν χρειάζεται να πέρνεις μετρό κλπ που σε κουράζει..πιείτε ένα "καφέ¨" οι 2 σας..πάτε παιδ.χαρά κοντά στο σπίτι σας..μην μένεις μέσα όσο μπορείς...κ μελαγχολείς...

κ άν μελαγχολήσεις...εδώ είμαστε εμείς!! θα αρχίσω εγώ τις μλκ...θα ρίξω κ ένα τσακωμό με την Ελένη..(σιγά το δύσκολο να βρούμε αιτία) κ θα περάσει κ αυτός ο μήνας!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Την Ελένη να την αφήσεις ήσυχη... Αν θέλω να πλακωθώ, δόξα τω Θεώ, ούτε ένας ούτε δύο, ουουουουουου!!!! Οπότε θα πρέπει να αυτοσχεδιάσεις για να διασκεδάσεις τον κόσμο!

Καλά εννοείται ότι απλά θα παρακολουθώ! Ξέρεις όμως τι γίνεται? Αν όντως πάρει τα πάντα μόνο ένα άτομο κι όλες οι άλλες ξύνονται (δεν παίζει άλλη δουλειά ούτε για αστείο, κάτι χαζές μετακομίσεις και κλεισίματα καταστημάτων) θα φανεί ότι τελικά η διπρόσωπη κωλοτούμπα έχει κάνει πολύ δουλειά από πίσω... Μέχρι τώρα το έχω χειριστεί καλά το θέμα μαζί της, αν όμως ξεσπάσει πόλεμος (που θα ξεσπάσει) πολύ φοβάμαι ότι θα πάρω θέση, την αδικία δεν την μπορώ...

ένα δίκιο τό'χεις ότι θα χρειαστεί να πάρεις θέση..από την άλλη εμπειρικά κ μόνο..τις περισσότερες φορές που έχω πάρει θέση σε παρόμοιες καταστάσεις την έχω πατήσει:

αφ'ενός επειδή όταν έρθει η κατάσταση στην κόψη του ξυραφιού-όλοι κάνουν τις πάπιες κ μένεις εσύ εκτεθειμένη ενώ ουσιαστικά δε σε αφορούσε προσωπικά το θέμα, και,

αφ΄ετέρου είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που κάποια άλλη θα υποστήριζε ανοιχτά αδικία εις βάρος σου...

οπότε...εάν μπορείς κ δε σε τρώει η ψυχή σου...βούλιαξε στο καββούκι σου κ βγες όταν εμπλέκεσαι προσωπικά κ τότε βγες δυναμικά...

Κοίτα να δεις, ολόκληρες γυναίκες ρε γμτ να κάνουν σαν 15χρονα... Και στην τελική για να δουλεύουν πληρώνονται, αν είναι να έρχονται μόνο για να εκνευρίζουν τον κόσμο ας κάτσουν σπίτι τους... Έχω όμως εντυπωσιαστεί με την προϊσταμένη, εντελώς αλλού για αλλούτερα!!!

τελικά η παρεξήγηση είναι γένους θηλυκού!!! άντρες δεν έχετε στο τμήμα σας; τι στάση κρατάνε;

Εχω να δηλώσω ότι μια χαρά ήταν στο γάμο.

άιντεεεεεεεεεεε!!! έχουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές ε;;;;;!!! με το καλό να πιείς κ καφέ καθιστή σου εύχομαι λιτσάκι!! κ σε όλες τις υπόλοιπες βεβαίως!!!:tongue:

Την Ελένη να την αφήσεις ήσυχη... Αν θέλω να πλακωθώ, δόξα τω Θεώ, ούτε ένας ούτε δύο, ουουουουουου!!!! Οπότε θα πρέπει να αυτοσχεδιάσεις για να διασκεδάσεις τον κόσμο!

για τη μυρτούλα ρε γαμώτο!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ααααα ξέχασα να σας πω..

είμασταν όλο το πρωί στον άγιο νικόλα (ένα άλσος δίπλα στο σπίτι μας)..εεε η μικρή έπαιζε στις κούνιες, κυνηγούσε τις πάπιες, τα περιστέρια τα άλλα παιδιά...όλα καλά κ ωραία....... σε κάποια στιγμή την ακούω ουρλιάζει!!

τι έπαθε λέω το παιδί..πάω κοντά τίποτα...φεύγω ουρλιαχτά ξανά...πάω κοντά...τι επαθες εβελινάκι; νινί νινί!! μου λέει...ψάχνω νινί εγώ τίποτα...φέύγω...ξανά ουρλιαχτά..ώσπου τι ήταν; έβλεπε τη σκιά της κ φοβόταν!!!!

λυθήκαμε στα γέλια μιλάμε!!! μετά προσπαθούσε να την πιάσει, έτρεχε κ κοιτούσε πίσω να δει αν την ακολουθεί, κανά μισάωρο με τη σκιά της έπαιζε..!! χιχιι!! πολύ γέλιο η μικρή

!

Διαφημίσεις

Μαρίνα ακριβώς όπως τα λες!!! Μα ακριβώς! Δεν είναι η πρώτη φορά που υπερασπίζομαι κάποιον ή που θα μπω στην φωτιά χωρίς να υπάρχει προσωπικός λόγος, έχω όμως μια διεστραμμένη άποψη για την ειλικρίνεια... Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ξέρω που βαδίζω... Το θέμα όμως είναι να τα έχεις καλά με την συνείδησή σου... Είναι? Τώρα τελευταία το σκέφτομαι κι αλλιώς. Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που νιώθω διπρόσωπη, δηλαδή στην κωλοτούμπα στο γραφείο και της γελάω, και της μιλάω και φυσικά την έχω και στον πάγο (μην με ρωτάς πως, το κάνω)... Αναρωτιέμαι λοιπόν, μήπως έτσι πρέπει να φέρεσαι στον κόσμο? Σε αυτούς που δεν μπορείς να αποφύγεις τουλάχιστον... Είναι εποχές για ηρωισμούς? Δεν ξέρω, έχω καταμπερδευτεί... Κι άλλο ένα θέμα έχω ανοίξει στο κεφάλι μου τώρα τελευταία, το διαχειρίζομαι τώρα και δεν έχω καταλήξει κάπου...

Το μονο σίγουρο είναι πάντως ότι 1) μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι και 2) δυστυχώς η έννοια "κοινός νους" είναι απλά μια έννοια... Δεν υπάρχει...

Ναι, μόνο κλώσσες είμαστε στο γραφείο. Είχαμε κι έναν άντρα παλιότερα που παίζαμε μαζί του (δεν έχεις ιδέα όμως, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ) αλλά έφυγε ο σκασμένος... Αυτός βέβαια ήταν περισσότερο κατιναριό από όλες μαζί!

Μυρτούλα κι εγω σε νιώθω στο 100% ξερεις ποσες φορές εχω βρεθει στην θέση σου!!!Αλλά κάνω αυτό που σου είπε η Μαρίνα ντύνω τον Στεργιούλη κι οπου φύγει φύγει...όπως σήμερα για παραδειγμα ήμουν μόνη μου όλοι εξαφανισμένοι και πριν με πάρει απο κάτω πήρα τον μικρό και έφυγα χωρίς να εχω προορισμό μόνο έφυγα...τελικα καταλήξαμε στο πάρκο να ταιζουμε τις πάπιες και μετα στην παιδική χαρά και όλα ξεπεράστηκαν και γέλασα πολύ με τον μικρό!!!

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Ε τι να σου πω ρε ελένη...η συνείδηση εχει γίνει υποκειμενικό καθεστώς...

τώρα πια για μένα..συνείδηση καθαρή είναι να είμαι καλά εγω κ η οικογένειά μου κ να κοιμάμαι το βράδυ χωρίς άγχος, κ χωρίς να το μεταφέρω στο σπίτι μου όλο αυτό..ας μένει έξω..

τώρα το να μπω μπροστά κ να υπερασπιστώ το άδικο...ενώ όπως λες ξέρω πια που βαδίζω δεν οδεύω στα τυφλά..είναι κ ολίγον χαζό να το πω...μαζοχιστικό να το πω...

απλά τα βλέπω αλλιώς πια...

το άλλο που έβαλες στο κεφάλι σου ποιό είναι;

ηλέκτρα γιατί μόνη; ο χρήστος δεν είναι; κ εγώ μόνη είμαι τώρα..ο αντώνης πήγε γήπεδο με κάτι φίλους του να δεί λευκάδια-νάουσα (ας ελπίσουμε να μη μας γυρίσει με μαυρισμένο μάτι!!)

Συγγνώμη, στο ίδιο πάρκο πήγατε και δεν βρεθήκατε?

είπαμε είμαστε ξανθιές όχι κ τόσο!!!

έχουμε πάρκα εδώ να φαν κ οι κότες..σε άλλο είμασταν...!!!

αλλά αν ήξερα ότι ήσουν μόνη ρε χαζό θα πηγαίναμε μαζί..πάρε κ ένα τηλέφωνο!!! που ξες μπορεί κ να το σηκωνα!!!:):):):tongue::tongue:

Συγγνώμη, στο ίδιο πάρκο πήγατε και δεν βρεθήκατε?

Οχι σε άλλο πήγα εγώ μέσα στην πόλη αλλά εχει κι εκει πάπιες και τσουλήθρες είδες η Ναουσα???Εντωμεταξυ το σκέφτηκα και για Αγιο Νικόλαο αλλά φοβήθηκα μην εχει πολύ κρύο...

ogl1p3?r=1291460418

ποιό είναι;

ηλέκτρα γιατί μόνη; ο χρήστος δεν είναι; κ εγώ μόνη είμαι τώρα..ο αντώνης πήγε γήπεδο με κάτι φίλους του να δεί λευκάδια-νάουσα (ας ελπίσουμε να μη μας γυρίσει με μαυρισμένο μάτι!!)

Είναι στην Εκθεση το βράδυ θα γυρίσει κατα τις 11.00....αντε τελευταία μερα σήμερα...ουφφφφφφφφφ!!!!Ειναι το 3 σκ που το περναμε τα δυο μας....Δεν σε πήρα για να μην σε ενοχλήσω και εσυ θες να μείνεις λίγο μόνη με την οικογενεια σου κορίτσι μου

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...