Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κλασσικές μαναδες και εμενα ετσι ακριβως θα ελεγε......

Εμείς στην εγκυμοσύνη καθε μερα πληντυριο μεχρι και τον 8 μήνα οπου μας εβαλε χερι η γυναικολόγος και το κόψαμε....χιχιχι

Το "μαμα" ειναι ειρωνικο. Στην πεθερα αναφερομαι η οποια εμεσως πλην σαφως πολλες φορες αφηνει να εννοηθει οτι δεν ειμαι σωστη με το παιδι.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το "μαμα" ειναι ειρωνικο. Στην πεθερα αναφερομαι η οποια εμεσως πλην σαφως πολλες φορες αφηνει να εννοηθει οτι δεν ειμαι σωστη με το παιδι.

Το καταλαβα μετα που το ξαναειδα....εμένα ομως η μαμα μου πολλές φορες μου την λέει!!!!

ogl1p3?r=1291460418

Καλα, εγω το εχω ξαναπει, στην εγκυμοσυνη, αν εγινε 3 - 4 φορες....

Δεν μπορουσε, επρεπε να ειναι και χαλαρα τα πραγματα, οποτε δεν μας αρεσε, τα λοχεια κρατησαν 45 μερες, μετα ειχα την καταθλιψη, μπηκαμε στους ρυθμους μας οταν η Ελενα ηταν 5 μηνων!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλα, ενταξει, δεν τρεχει τιποτα....]

Αφου το ξεπερασα, χωρις να εχω σκοτωσει κανεναν, καλα ειμαστε!!!!!!!!

Αληθεια, δεν το ειχατε δει? Το ειχα αναφερει αρκετες φορες!!!

Καλα, ενταξει, δεν τρεχει τιποτα....]

Αφου το ξεπερασα, χωρις να εχω σκοτωσει κανεναν, καλα ειμαστε!!!!!!!!

Αληθεια, δεν το ειχατε δει? Το ειχα αναφερει αρκετες φορες!!!

Μπράβο ρε Αννούλα που το ξεπερασες μόνη σου....

ogl1p3?r=1291460418

οχι βρε κοριτσακι, δεν ειχα δει κατι. δεν ηξερα οπως ειδες και την περιπετεια του μωρου μετα τη γεννα.

αλλα οπως ειπες κι εσυ το ξεπερασες και ειμαστε καλα!

αλλα κι εγω μετα τη γεννα, δεν ειμουνα στα καλα μου. δεν τις θυμαμαι πολυ ευχαριστα εκεινες τις μερες.

Καλα και ποιος ήταν....εγώ εκλαιγα για μια εβδομάδα χωρίς λόγο και αιτία...με ειχα βαρεθει να κλαίω φαντάζομαι οι γύρω μου και κυρίως ο Χρήστος μου....Βασικά το όλο θέμα χάλασε όταν ο μικρούλης μου ειχε ίκτερο και τον είχαν για 4 μερες στις λάμπες και δεν τον έβλεπα σχεδόν καθόλου απο εκεί και μετα έπεσα ψυχολογικά ..κλάμα άστα περασμένα ξεχασμένα...

ogl1p3?r=1291460418

Εγω σε γενικες γραμμες καλα ημουν....οκ ειχα κατι ξεσπασματα αλλα λιγα.

Μονο ο θηλασμος δεν ηταν η καλυτερη μου κ ποτε δεν εγινε τελικα....αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Ετσι οπως τα λετε.

Μετα την γεννα, ειναι πολυ φυσιολογικο να παθεις μια καταθλιψη.

Ηλεκτρα, εγω ειχα την Ελενα 23 μερες στην μενν, προσπαθουσα οσο ηταν μεσα να ειμαι δυνατη, μην με βλεπουν οι γιατροι χαλια, να μου λενε την εξελιξη.

Οταν την πηρα, επιτελους σπιτι, κατερρευσα!!

Να σας πω την αληθεια, δεν συγχωρω καθολου τον αντρα μου, για εκεινη την περιοδο την ζωης μας. Δεν μου σταθηκε καθολου. Οπως και κανενας αλλος, μονο η μανα μου.

Και εκεινη, λογω των υποχρεωσων που εχει, δεν μπορουσε να ειναι συνεχεια μαζι μου.

Ενταξει, τελος.

Με λενε Αννα και ειμαι καλα!!!!!!!!!!

Αννα εγω θεωρω τραγικο να μην σου σταθει ο αντρας σου σε τετοια φαση, σορρυ κιολας αλλα ειναι η αποψη μου...εννοειται οτιθ δεν θα του το συγχωρουσα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Ετσι οπως τα λετε.

Μετα την γεννα, ειναι πολυ φυσιολογικο να παθεις μια καταθλιψη.

Ηλεκτρα, εγω ειχα την Ελενα 23 μερες στην μενν, προσπαθουσα οσο ηταν μεσα να ειμαι δυνατη, μην με βλεπουν οι γιατροι χαλια, να μου λενε την εξελιξη.

Οταν την πηρα, επιτελους σπιτι, κατερρευσα!!

Να σας πω την αληθεια, δεν συγχωρω καθολου τον αντρα μου, για εκεινη την περιοδο την ζωης μας. Δεν μου σταθηκε καθολου. Οπως και κανενας αλλος, μονο η μανα μου.

Και εκεινη, λογω των υποχρεωσων που εχει, δεν μπορουσε να ειναι συνεχεια μαζι μου.

Ενταξει, τελος.

Με λενε Αννα και ειμαι καλα!!!!!!!!!!

Εμένα Αννούλα ουτε η μάνα μου,λόγο υποχρεώσεων και ξέρεις τι μου έλεγε...και εγώ τα πέρασα αυτα ετσι είναι οι μάνες....και ο Χρήστος μου έλεγε σφίξου Ηλέκτρα είσαι δυνατός άνθρωπος....και όλα μόνη μου τα έμαθα δεν μου έδειξε κανείς τπτ μόνο οι μαίες στην κλινική....

Με λένε Ηλέκτρα και ειμαι καλα΄...

ΥΓ: Μπράβο ρε κορίτσι που τα καταφερες τόσες μέρες και κρατήθηκες πω πω πολύ δύσκολο πράγμα....23 μέρες εγώ θα ειχα πεθάνει....

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...