Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τα περιμενω και λεω να προλαβω να κανω καμια πλυση πριν τις επισκεψεις

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόοοοοοο.....αχ να 'στε καλα τι γελιο κι αυτο....

ogl1p3?r=1291460418

Σκαστε ρε κ δεν εχω αντρα...λυπηθειτε με...

Αννουλα μπιφτεκουπολη στην Γλυφαδα, την ξερει κ η Ελενη νομιζω...ορι πρεπει για να λυσσαξουμε ελευθερα.....

α κ να μην ξεχασουμε τ αλμπουμ απο τις βαφτισεις των αντρων μας....εσεσα Ευακι το ειδαμε, για τα δικα μας λεω....χχαχαχαα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Δλδ τα ρπυχα τι τα κανετε? τα πλυντηριαζετε? γιατι εμεις τα σιδερωνουμε.....

Χαχαχαα!!! Μπραβο ρε Μυρτω, με εκανες και γελασα!!!!!!!!!!!

Βρε καλό μου, επλυνες τα ρουχα (στο πλυντηριο ΑΡΑ εβαλες πλυντηριο) μετα στεγνωσαν...μετα?

δεν τα σιδερωνεται? τσαλακωμενα τα φορατε????

καλα να εξηγουμε τι ειναι το σοβατεπι....αλλα κ το σιδερο???????

Χαχαχα!!!!! Σκιζεις σημερα λεμε!!!!!!!!!!!!

Χα χαχαχαχαχαχαχα ωρε γελιαααααααααααααααααααα.....χαχαχαχαχαχα....Κουκλα μου να εισαι καλά...Οταν μιλούσα για το σιδερο και το πλυντήριο μιλούσα με υπονοούμενο....καταλαβες???Γιατι εγω και ο Χρηστος το σ..ξ το λεμε παω να βαλω πληντύριο....χαχαχαχαχαχα

Ωραιο συνθηματικο!!

Σκαστε ρε κ δεν εχω αντρα...λυπηθειτε με...

Αννουλα μπιφτεκουπολη στην Γλυφαδα, την ξερει κ η Ελενη νομιζω...ορι πρεπει για να λυσσαξουμε ελευθερα.....

α κ να μην ξεχασουμε τ αλμπουμ απο τις βαφτισεις των αντρων μας....εσεσα Ευακι το ειδαμε, για τα δικα μας λεω....χχαχαχαα

κι εγω την ξερω ρε κοπελιαααα!!

ειδες κουκλι ο αντρας μου στη βαφτιση του χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!

Διαφημίσεις

Μη βαρατε καλε ολες μαζι. Στην πλακα το ελεγα οτι ειμαι κακια μανα. Ετσι θα σκεφτοταν η "μαμα" αν μαθαινε οτι κοιμαμαι και δεν κοιταω το παιδι.

Μιας και πιασατε πλυντηριοσυζητηση, εμεις καναμε μμια πλυση την περασμενη Πεμπτη. Φανταστητε ποσο συχνα γινεται που θυμαμαι και τις ημερες. Δεν μπορει λεει στην κατασταση που ειμαι να με "κουραζει". Δεν του βγαινει οποτε κι εγω κανω υπομονη και περιμενω. Να φανταστητε οτι στη Νικη 9 μηνες εγκυμοσυνη και 2 μηνες λοχεια τιποτα.

1211708.png

1219295.png

Μη βαρατε καλε ολες μαζι. Στην πλακα το ελεγα οτι ειμαι κακια μανα. Ετσι θα σκεφτοταν η "μαμα" αν μαθαινε οτι κοιμαμαι και δεν κοιταω το παιδι.

Μιας και πιασατε πλυντηριοσυζητηση, εμεις καναμε μμια πλυση την περασμενη Πεμπτη. Φανταστητε ποσο συχνα γινεται που θυμαμαι και τις ημερες. Δεν μπορει λεει στην κατασταση που ειμαι να με "κουραζει". Δεν του βγαινει οποτε κι εγω κανω υπομονη και περιμενω. Να φανταστητε οτι στη Νικη 9 μηνες εγκυμοσυνη και 2 μηνες λοχεια τιποτα.

Κλασσικές μαναδες και εμενα ετσι ακριβως θα ελεγε......

Εμείς στην εγκυμοσύνη καθε μερα πληντυριο μεχρι και τον 8 μήνα οπου μας εβαλε χερι η γυναικολόγος και το κόψαμε....χιχιχι

ogl1p3?r=1291460418

αααα οσο ημουν εγγυος κ τους 3-4 πρωτους μηνες βαζαμε κανονικα πλυντηρια

μετα εφυγε ταξιδι 4 μηνο κ οταν γυρισε (αρχες απριλη κ ειχε φυγει μεσα γεναρη) με βρηκε φουσκιτσα κ ελεγε οτι δεν μπορει....τελικα τον επεισα προς το τελος κ βαλαμε κ μια τελευταια ΚΑΛΗ πλυση το βραδυ πριν γεννησω.....

ωραια βρηκαμε το μερος για το επομενο φαγοποτι....τωρα να βρουμε κ την μερα χαχαχα

ακομα δεν γυρισαμε να βρουμε μερος ΤΟΣΟ ευκολα απλα δεν υπαρχει

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

αααα οσο ημουν εγγυος κ τους 3-4 πρωτους μηνες βαζαμε κανονικα πλυντηρια

μετα εφυγε ταξιδι 4 μηνο κ οταν γυρισε (αρχες απριλη κ ειχε φυγει μεσα γεναρη) με βρηκε φουσκιτσα κ ελεγε οτι δεν μπορει....τελικα τον επεισα προς το τελος κ βαλαμε κ μια τελευταια ΚΑΛΗ πλυση το βραδυ πριν γεννησω.....

Sexy mama μου εσυ......:cool:

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...