Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααα!!

Ελα να βλεπω συμμετοχες, δεν πιστευω να κοιμαστε ακομα;

Εγω υπολογιζα να παρω μια διωρη αδειαουλα σημερα και να κοιμηθω λιγο παραπανω αλλα δεν εκατσε οποτε ξυπνια απο τις 6 η Ευα :shock:

ηταν πολυ ωραια χτες, ειναι καταπληκτικο το ποσο καλα περνας με ανθρωπους που γνωριζονται οπως εμεις, μεσω φορουμ και οταν βρισκομαστε απο κοντα ειναι λες και γνωριζομαστε απο παντα!

το επομενο ραντεβου στη Ναουσα (Μαρινα για σενα δουλευω!!! ;))

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεριζω τις ομορφες.

Ελπιζω λιγο λοξυγγα να τον ειχατε χθες ολες γιατι σας μελετουσα με τη μητερα μου. Τις ελεγα οτι οι φιλεναδες μου (ετσι σας αισθανομαι κι ας γνωριζομαστε μονο μεσω φορουμ) πανε ολες μαζι για φαγητο ανευ παιδιων και ζηλευω, ηθελα να ειμαι κι εγω εκει.

Η Νικη ειναι χαλια. Τρεχει η μυτη (ευτυχως αν δεν τις ριξω ορο βλεπει ολη την υπολοιπη διαδικασια σαν παιχνιδι κι ετσι ρουφαμε τη μυτη χωρις κλαματα) και η φωνουλα της ειναι χαλια. Αρχισαμε και εισπνοες κι ας ελπισουμε να συνελθει συντομα. Παντως σημερα το πρωι καταλαβα οτι ειμαι απαραδεκτη μανα. Ξυπνησα και τη βρηκα ξεσκεπαστη και παγωμενη. Μαλλον τη νυχτα παλευει με τα ρουχα, τα διωχνει κι ετσι κρυωσε. Αλλα εγω............. 9 εχει ο μηνας. Κοιμαμαι του καλου καιρου και δεν σηκωνομαι ουτε μια φορα να κοιταξω το παιδι μου.

Χριστινακι ευχαριστω πολυ για τις ευχες και χαρηκα αφανταστα που σε ειδα εδω. Ελπιζω να σε βλεπουμε καθημερινα απο εδω και περα.

1211708.png

1219295.png

Και πάω που λέτε σπιτι κατα τις 1 και βλεπω μαμα μαζι με Μελινα στον καναπε....τι γινεται εδω λεω??? να λεει εκλαιγε, κοιμοταν, εκλαιγε, κοιμοταν κ μετα δεν ηρεμουσε....ηταν ανησυχη, το οτι την σηκωσε απο το κρεβατι το αφησα ασχολιαστο γιατι δεν ηθελα να τσακωθω εκεινη την ωρα...την παιρνω αγκαλιτσα, αλλαζω με συνοπτικες διαδικασιες κ ξαπλωνουμε μαζι (η μαμα εξορια στον καναπε) την βλεπει παιδοτοπος κ ποτε ηρεμει ποτε κανει ταρζανιες οποτε κατα τις 2.15 (κ αφου την εχω προειδοποιησει δεκαδες φορες κοιμησου αλλιως θα σε παω στο κρεβατι σου) την παω στο κρεβατι της, εκλαψε 1-2 λεπτα κ ξεραθηκε....

Τωρα....όντως ηταν ανησυχη τοοοοοσο που να επρεπε να την σηκωσει? την σηκωσε με το πρωτο ουα (που δεν το πιστευω αλλα δεν το αποκλειω κιολας)? εκλαιγε πηγε η μαμα μου κ αυτη τρομαξε κ σου λεει που πηγε η μαμα μου? δεν θα μαθω ποτε....

Κατα τα άλλα να πω οτι περασα τελεια, να το καθιερωσουμε ρε σεις...κριμα να βλεπομαστε 3 φορες το χρονο αφου περναμε καλα...

Μάρω μου ήρθαν τα κουπόνια, σε ευχάριστω πολύ και πάλι!!!

Καλημερες!!! Επιτελους Παρασκευη!!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Μάρω μου μην νιώθεις άσχημα....κ εγω απαξ κ κοιμηθω δεν ξαναξυπναω, μονο αν ξυπνησει η Μελινα κ κλαψει θα ξυπνησω κ εγω....

Απλα αν παλευει μηπως να της φορας κατι πιο ζεστο? εγω της φοραω βελουτε φορμακι και εσωρουχακι κ καλτσακια (τα οποια πολλες φορες τα βγαζει)

Εναλλακτικα αν σε βολευει μπορεις να της παρεις υπνοσακο, εμενα δεν με βολεψε αλλα πολλες μαμαδες εχουν καταβολευτει, αν θες ξερω σαιτ με πολυ ωραια σχεδια και καλες τιμες....

Μυρτω μου κανει τιποτα για τα κουπονια. Εγω δεν παιρνω λιμπερο γιατι δεν μου αρεσαν οταν τις δοκιμασα. Θα τα στελνω σε σενα οτι μου ερχετε. Εκτος αν θελει και καποια αλλη.

Της φοαραω ζιπουνακι, πιτζαμες και καλτσες αλλα το πρωι της ειχε σηκωθει το παντελονι ψηλα και τα ποδια της ηταν παγωμενα.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

Μαρω ολα τα μωρακια μας το ιδιο κανουν.

κι ο Νικολας παντα ξεσκεπαστος ειναι. αυτο που κανω τελευταια ειναι να του φοραω καλτσακια στον υπνο και ζεστες πυτζαμες. σκεφτομαι να παω να του παρω μαλλον απο το mothrcare κατι σαν φορμακι-υπνοσακο να του το φοραω οταν πιασει το κρυο.

Μυρτουλα ειχες ανησυχιες χτες με το μελι εε; μωρε μπορει οντως να ηταν ανησυχη, τοσα δοντια μαζεμενα βγαζει, ε οι γιαγιαδες ειναι και λιγο υπερπροστατευτικες...μη στεναχωριεσαι, θα ξαναμπει σε προγραμμα απο αποψε!

Ναι μωρε δεν αγχωνομαι για το οτι βγηκε απο το προγραμμα, κ δεν θεωρω απιθανο να τρομαξε

την εβαλα εγω για υπνο κ μετα οταν ξυπνησε πηγε η μαμα μου κ οχι εγω....μπορει να τρομαξε που δεν ειδε εμενα, κ σιγουρα "μαμα ειναι μονο μια" χαχαχαχα

ΑΚαλημέρα κορίτσια!!!

Πως περάσατε χθες το βράδυ??Τι ρωτάω σίγουρα ΤΕΛΕΙΑ και μπράβο σας!!!Δεν πιστευω να μας κουτσομπολέψατε πολύ εμάς τις απούσες???εεεεεεεεεεεεεεεε?Μαρίνα μου?ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

Μάρω μου μην φορτώνεις με τύψεις την ψυχούλα σου..και εγώ πολύ σπάνια σηκώνομαι άμα δεν κλάψει ο Στεργιούλης γι αυτο όπως είπε και η Μυρτώ τον έχω ντυμένο καλά και τώρα που το λέμε σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω και υπνοσακο....

Μυρτώ για ρίξε το site με τους υπνοσακους please!!!!

Αν θέλετε κουπόνια και εγώ έχω και τόσο καιρό τα πετάω να φανταστείς οπότε πείτε μου να σας τα στείλω

ogl1p3?r=1291460418

Ξεχασα να απαντησω και στη Μυρτω οτι της εχω παρει υπνοσακο αλλα δεν την βολευει καθολου. Νιωθει εγκλωβισμενη και ξυπναει. Αφου της πηρα απο τα jumbo και κατι ασφαλειες για να πιανουμε την κουβερτα και δεν τις αφηνει. Με 2-3 βολτες εχουν ανοιξει κι αν οχι βγαινει η ιδια εξω απο τις κουβερτες.

1211708.png

1219295.png

Εμενα δεν ξερω αν βολεψε την Μελινα ο υπνοσακος αλλα δεν βολεψε εμενα, πρωτα απο ολα τα χερια της ηταν παγωμενα (εννοειται οτι φοραγε φορμακι κανονικα απο μεσα) αλλα κ εκεινη δεν την εβλεπα να ειναι η καλυτερη της

Ηλεκτρα το site ειναι αυτο http://www.thedreambag.co.uk/

Διαφημίσεις

Ξεχασα να απαντησω και στη Μυρτω οτι της εχω παρει υπνοσακο αλλα δεν την βολευει καθολου. Νιωθει εγκλωβισμενη και ξυπναει. Αφου της πηρα απο τα jumbo και κατι ασφαλειες για να πιανουμε την κουβερτα και δεν τις αφηνει. Με 2-3 βολτες εχουν ανοιξει κι αν οχι βγαινει η ιδια εξω απο τις κουβερτες.

Νομίζω οτι υπάρχουν υπνοσακοι τύπου ολόσωμης φόρμας με ποδαράκια πως σου φαινεται??Κι εγώ μπερδεμένη είμαι΄....

ogl1p3?r=1291460418

Εμενα δεν ξερω αν βολεψε την Μελινα ο υπνοσακος αλλα δεν βολεψε εμενα, πρωτα απο ολα τα χερια της ηταν παγωμενα (εννοειται οτι φοραγε φορμακι κανονικα απο μεσα) αλλα κ εκεινη δεν την εβλεπα να ειναι η καλυτερη της

Ηλεκτρα το site ειναι αυτο http://www.thedreambag.co.uk/

εισαι πολυ ψαγμενη με τα site κοπελια!!! :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...