Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οκ λοιπόν αφού συμφωνείτε όλες εγώ θα σας το χαλάσω??? με ξέρετε άλλωστε τι διαλλακτικός, μετριοπαθής, συγκαταβατικός, πανέξυπνος, πανέμορφος άνθρωπος είμαι!!!!!!!!!

εύα η αδερφή μου είναι καλλιθέα.

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλη, ομορφη, εξυπνη και μετριοφρων μεγαλοδικηγορος εκ Ναουσας!!!

με κουκλα κορη!!

κι ο αντρας μου ειναι δημ. αστυνομικος αλλα στο δημο της Αθηνας.

τελικα για τεταρτη παιδοτοπο μπορεις;

ααααα αυτό ξέχασα να σας πω...

δεν ξέρω για τετάρτη αλλά θα είναι πααααρα πολύ δύσκολο αν τελικά τα καταφέρω..

εξηγούμαι:

τελικά δεν θα φύγω δευτέρα από νάουσα (επειδή τρίτη πρωί θα περάσει η επιτροπή iso από το μαγαζί κ πρέπει οπωσδήποτε να είμαι εδώ...-αφού κανείς άλλος δεν ξέρει τπτ για την ανανέωση της πιστοποίησης) οπερ σημαίνει ότι θα φύγουμε μετά εβελινίου τρίτη απόγευμα..μόλις έκλεισα αεροπορικό στις 5κ30 από εδώ...(θεσ δλδ εδώ αεροδρομιο δεν εχουμε!!!)

η μαμά μου θα έρθει κανονικά δευτέρα με το αυτοκίνητο όπως τα είχαμε κανονίσει...

αυτά όλα λοιπόν σημαίνουν 2 μέρες λιγότερο... δλδ παρα πολύ δύσκολα θα φύγω 2 μέρες..βεβαια δεν το αποκλείω...θα δουμε...

κανονίστε εσείς εφόσον μπορείτε όλες κ εγώ θα το δω τελευταία στιγμή (τώρα θα με πρήξει βέβαια η ελένη...- θα έρθει να με πάρει σηκωτη...αν μπορεί να με σηκώσει!!!) αλλά θα δούμε θα δούμε...

:tongue::tongue:

καλη, ομορφη, εξυπνη και μετριοφρων μεγαλοδικηγορος εκ Ναουσας!!!

με κουκλα κορη!!

κι ο αντρας μου ειναι δημ. αστυνομικος αλλα στο δημο της Αθηνας.

τελικα για τεταρτη παιδοτοπο μπορεις;

η μετριοφρoσύνη για τους μέτριους φιλενάς!!!!!!!1:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ναι ναι μεσα και για τεταρτη...

iso Μπλιαααααααααααααααααααααααααχ....και εμενα κανεις δενξερει τπτ, ευτυχως που το κοψαμε κ καπως ησυχασα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

ευτυχως μου ηρθε εμπνευση το πρωι κ πηρα το δικο μου αμαξι κ οχι του Χρηστου

αυτες τις μερες που λειπει επαιρνα πιο πολυ το δικο του (ειναι κ αυτοματο κ πιο ξεκουραστο) αλλα τα λαστιχα θελουν αλλαγμα...δεν ειναι για βροχη εχουν χαλασει

το πρωι ημουν αναμεσα στα δυο αμαξια, με τα κλειδια στο χερι κ τελικα πηρα το δικο μου....παλι καλα

Διαφημίσεις

κ εγω....οταν χρειαστει να παρω για καποιο λογο συγκοινωνια τρελαινομαι

εδικα τωρα ετσι που μας εκατσε κ εχουμε 2 την εχουμε καταβρει κ οι δυο (μας μεταβιβαζει ο πεθερος μου αυτοκινητο 5 ετων με 17.000 χλμ - τιποτα - αυτοματο, ειναι μικρουλι (mitsubishi colt) αλλα ειναι μιααααααααααααααα χαρα - κ φυσικα χωρις να πληρωσουμε μια ισως μονο την μεταβιβαση...) κουτι μας ηρθε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...