Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Και παιδοτοπο και εξοδο για φαγητο;;;;

Ρε τι μεγαλες στιγμες ζουμε!!

Ειδες τι κανουμε για μεγαλοδικηγορους;;; :tongue:

Λοιπον εγω την πεμπτη μπορω οτι ωρα θελετε.

Αννα θες να κανονισουμε να παμε μαζι;

Απλα αποτι φαινεται θα βρεθουμε κατα τις 9.30 το νωριτερο οποτε να δω τι ωρα θα ξεμπλεξουμε!!

Με βλεπω να χτυπαω διωρη αδεια το επομενο πρωι ;)

Αρκει βρε νουμερα να καταληξουμε σε μαγαζι!

Ρε Ελεν αν ερχομασταν προς Χαιδαρι;

Η Στρ. Καραισκακη ειναι φουλ στα μεζεδοπωλεια.

Βεβαια το παρκινγκ εκει ειναι.......αστα να πανε!

Τι λετε;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

good morning!!

πώς είστε;

η μικρή εχθές είχε πριν κοιμηθεί ένα 37,5, αν κ ο ντοκτορ μου είπε πάνω από 38 να της δώσω ντεπόν, εγώ της έδωσα για να κοιμηθεί ήρεμα...(βλακεία δεν ξέρω..αλλά είχε πολύ γκρίνια κ έδειχνε να υποφέρει..κ δεν το άντεχα...) ακόμα κοιμάται..οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται..θα δούμε...ελπίζω να τελειώσει σήμερα..

η ψυχούλα μου εχθές...ήθελε συνέχει αγκαλίτσα..αλλά λυπόταν κ το 'νινί" της κ ερχόταν στην αγκαλιά μου..έφευγε να φέρει κ το νινί..το έφερνε κ αυτό το έκανε αγκαλιά..κ του λέγε.."νάνι-νάνι" του χωνε κ το πανάκι της στο πρόσωπο...μετά της λέω άντε πάμε να κάνουμε μπάνιο..κ τρέχει μπαίνει στο δωμάτιό της..

εεε μέχρι να ετοιμάσω εγώ το μπάνιο της-να βάλω τα ρούχα της στο καλοριφέρ να είναι ζεστά να απλώσω τις κρέμες της...πάω στο δωμάτιο της..κ δεν την βλέπω πουθενά..εβελίνα - εβελίνα πουθενά...(μου'κοπηκε προς στιγμήν το αίμα) ώσπου ακούω ένα γελάκι..μέσα από την ντουλάπα..ανοίγω κ την βλέπω μέσα στην ντουλάπα με κλειστή την πόρτα (πώς την έκλεισε;) πάνω σε μια κουβέρτα που την είχα μέσα να έχει κουλουριαστεί να έχει σκεπάσει κ τα πόδια της κ της λέω τί κάνεις εδώ; κ μου λέει "νάνι μαμά..νάνι"...έλιωσα κορίτσια...

ευάκι η μικρή ακούει αυτό:

κ επειδή της είπα ότι το παιδάκι θέλει τη μαμά του να το πάρει αγκαλιά κ να του δώσει γάλα.. όταν θέλει αυτό το τραγούδι μου λέει "μαμααα (παίρνει συνοφρυομένο ύφος)..γάααααα.....γκαλιάαααααααα"

ακόμα για την τετάρτη δεν ξέρω..θα σας απαντήσω μέχρι το απόγευμα..κάτι παίζεται με την αδερφή μου..

η χριστίνα εύα είναι παλιό και (ιδρυτικό?-γι αυτό δεν είμαι σίγουρη ή αυτή ή η έλενα το άνοιξαν) μέλος του καφέ, φιλεναδίτσα μου καλή...μας εγκατέλειψε όταν η ..... είπε μια άχημη λέξη για το παιδάκι της κ δεν ζητούσε συγνώμη...κ έκτοτε ένιωσε άσχημα... εμείς πάντως έχουμε καθημερινή επαφή (έχουμε μοιραστεί κ αν έχουμε μοιραστεί!!!:):):):):) τέλος πάντων...εγώ της είπα αν θέλει να έρθει μαζί μας..σίγουρα νιώθει άσχημα κ είναι λίγο δύσκολο μετά από τόσο καιρό να έρθει..αλλά μου είπε θα το σκεφτεί.. θα το έλεγα κ στην έλενα..αλλά είναι ακατόρθωτο να τη βρει κανείς:) πάντως αν οριστικοποιήσουμε το μέρος θα στείλω κ στις 2 μνμ αν δεν έχετε αντίρρηση...(με την υπόσχεση οτι τα παλιά είναι παλιά -ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑ - κοιτάμε μπροστάααα!!!)

αυτααααα

(πάλι έγραφα μια ώρα.........)

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

ελα ρε κοπελια τωρα καταλαβα ποια Χριστινα εννοεις!!

και εγω την εχω γνωρισει απο κοντα περυσι στον πρωτο καφε που ηπιαμε με Ελενη & Ελενα!

εννοειται πως δεν εχω προβλημα να ερθει, να της πεις να μη νιωθει καθολου ασχημα και αν εχει διαθεση να ερθει ειναι ευπροσδεκτη!

Διαφημίσεις

ευάκι η μικρή ακούει αυτό:

κ επειδή της είπα ότι το παιδάκι θέλει τη μαμά του να το πάρει αγκαλιά κ να του δώσει γάλα.. όταν θέλει αυτό το τραγούδι μου λέει "μαμααα (παίρνει συνοφρυομένο ύφος)..γάααααα.....γκαλιάαααααααα"

)

το ειδα πριν λιγο και αυτο στο youtube!

σε κοψοχολιασε η μικρη εε;

εμας μας κρυφτηκε χτες το απογευμα στο μπανιο - η μαμα μου μεχρι να καταλαβει που ειναι επαθε εγκεφαλικο, εχασε το χρωμα της!

βρηκε ανοιχτη πορτα και τρυπωσε ο κυριος, με το φως σβηστο και ψαχουλευε τα ντουλαπια!!

καλημερα!

ακριβως οπως είπες Μαρινακι η Χριστινα αποχωρησε μετα απο την πατατα που πεταξε η ....

δεν προκαλεσε εκεινη κατι

δεν εφταιξε εκεινη σε κατι

ενιωσε ασχημα κ αποσωρησε....δεκτο κ κατανοητο

καμια απο εμας δεν είχε πρόβλημα με την Χριστινα κ νομιζω οτι όλες την θέλουμε και μαζι μας να ερθει κ στο καφε να ξαναμπει

δεν εχει κανενα λόγο να νιωθει ασχημα

κ εννοειται οτι δεν υπαρχει λογος να αναμασαμε τα παλια, εγιναν τελειωσαν, παμε για αλλα ευχαριστα!!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

εντάξει ευάκι αν αναφέρεσαι στην λαμπρή μου καρίερα!!!!! κ στα ακόμα λαμπρότερα προσόντα μου!!!!!!!!! καταλαβαίνω τον χαρακτηρισμό σου!!!!!!!! άλλωστε λίγοι είναι πια οι προσοντούχοι δικηγόροι που κάνουν την χαμαλοδουλειά των κανονικών δικηγόρων!!!!!!!!χαχαχα!!!

μυρτούλα μου τι να σου πω..κ εγώ όπως τα λες τα βλέπω...θα δούμε...πάντως παααρα πολύ θα μου άρεσε να σας δώ όοοοοοοοολες!!!!

επίσης μυρτούλα είδα το θέμα στο άλλο φορουμ χθες το βράδυ για το μελινάκι!!! ένα έχω να σου πω..: δε θες να πας διακοπές καμμιά εβδομάδα πουθενά να μου την αφήσεις????????? σε θερμοπαρακαλώ δλδ!!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

Το θέμα που έχω ανοιξει για την Μελινα λες? το Μελι, Μελακι, Μελινάκι? ναι ειμαι πολυ κουκουβαααααααααα

ειδες οτι "μετακομισαμε" εεε? ειναι πολυ πιο ωραιο το καινουριο και με πιο πολλες δυνατοτητες! αν δεις ολα τα θεματα στο παλιο ειναι κλειδωμενα (καθομουν χτες 11-12 την νυχτα και κλειδωνα θεματα κ ανοιγα καινουρια) σου στελνω με πμ το λινκ κ οποια αλλη θελει ας μου το ζητησει, υπαρχει λογος που δεν θελω να το βαλω εδω....

Ναι θελει να γινεται κ μελη γιατι ειμαστε πριβε μετα απο τα σκηνικα που εγιναν στον ΤΓ

Μαρινακι δεν ειναι δυσκολο να μπεις σφηνα....ηδη μπηκαν καποιες κοπελες που ειναι φιλες μελων κ ενσωματωθηκαν.....

σας το στελνω....σορρυ για τηνα ργοπορια αλλα το φτιαξαμε χτες κ το χαζευω ακομα....

Καλημερα.

Δηλαδη Μυρτω πρεπει να κανουμε αιτηση για σειλεις το λινκ σε ολες? Μονο στη Μαρινα και την Ευα? Λιτσα, Ελενη Αννα που ειστε να με υποστηριξετε?

Εγω μπορει να μην εχω γνωρισει τη Χριστινα απο κοντα αλλα θα ηθελα να επιστρεψει. Βασικα θα ηθελα να επιστρεψουν ολες (εκτος μιας που εφερνε αναστατωση με καθε της ποστ)

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...