Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευάκι μου γιατί ακεφιές; μη μου πεις για το πληντύριο; ο μπαμπας μου ξέρεις τι λεει ε; δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για πράγματα που φτιάχνονται, κ για αυτά που δεν φτιάχνονται...

οχι βρε κοριτσακι, αλλωστε το πλυντηριο μαλλον εφτιαξε

αααα κ ήθελα να σας πω κ για το θέμα τιμωρία..

επειδή λέγαμε την προηγούμενη φορά για το που μπορούμε να βάλουμε τιμωρία τα παιδιά..κ προτάθηκε το καρεκλάκι φαγητού...διάβασα εχθές κ το συζήτησα κ με μια κοπέλα (πολύ ψαγμένη στα μπεμπο-θεματα..έχει 2 παιδάκια 6 κ 7 ετών υπόδειγματα παιδιών για εμένα) ότι είναι λάθος το καρεκλάκι φαγητού...επειδή

α) συνδέεται το φαγητό με τιμωρία (υποσυνείδητα)κ

β) το παιδί μπορεί να αντιδράσει σε ενδεχόμενη διαπαιδαγώγηση με όπλο το φαγητό..

το συνιστώμενο μέρος τιμωρίας είναι .. ένα καρεκλάκι ειδικό γι αυτό το σκοπό ή ένα σκαλάκι πάντως ένα μέρος που δεν θα πηγαίνει καμμία άλλη ώρα της ημέρας.

1 λεπτό για κάθε έτος της ηλικίας..κ κάθε φορά που σηκώνεται από εκεί ξαναρχίζεις το λεπτό από την αρχή μέχρι να καθίσει...βέβαια αυτό συνίσταται από τα 2 κ μετά...για τώρα..το έλεγε το βιβλίο μου ταιμ ουτ...ίσα να αποσυμφορηθεί η κατάσταση..

;

πολυ σωστο αυτο, δεν το ειχα σκεφτει!

οποτε το απορριπτω και σταματω, αλλωστε σε αυτη την ηλικια να κατσει σε ενα σημειο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ!!!

απο του χρονου βλεπουμε!

τωρα εχουμε βρει καινουργιο παιχνιδι, την καταψυξη.

να δω τι αλλο θα ανακαλυψει!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το φιλεναδα εχουμε νέο για μενα είναι???Αν ναι οχι τπτ ακόμα είναι ούτε στην μέση της καταμετρησης.....περιμένουμε εχω λίγο αγωνία για την νύφη μου....αντε να δούμε!!!

Οσο για την τιμωρία εσυ μπορείς να την βάζεις στο κόκκινο το καρεκλάκι που δεν το χρησιμοποιείς εεεε?ε?ε?ε?ε?

Ασε που αυτή που στα είπε αν και εγώ ήμουν ξεαγχωνένη και απροβλημάτιστη από όλα και με συνεχη βοήθεια τοτε και εγώ ξέρω να σου διαπαιδαγωγήσω τα τελεια παιδιά όλη μερα τραλαλα!!!

Αρχισε να ξημερώνει καλε το πρόσεξες?

ogl1p3?r=1291460418

ναι ναι σε καταλαβαίνω...! κ εγώ πόσες κ πόσες φορές...παρακαλάω πότε θα γυρίσει ο αντώνης να με ξεκουράσει λίγο...αλλιώς μουρχεται να φουντάρω...:) (πολύ κακιά μάνα πρέπει να είμαι χαχχααχ)

...

βρε ολες ετσι ειμαστε!!!

δεν εχεις καθε μερα την ιδια διαθεση και νομιζω πως ολα - οσο και να τα αγαπαμε - καποια στιγμη μας κουραζουνε.

Ασε που αυτή που στα είπε αν και εγώ ήμουν ξεαγχωνένη και απροβλημάτιστη από όλα και με συνεχη βοήθεια τοτε και εγώ ξέρω να σου διαπαιδαγωγήσω τα τελεια παιδιά όλη μερα τραλαλα!!!

QUOTE]

ενα δικιο το εχεις ...:rolleyes:

Διαφημίσεις

ναι βρε εσένα ρώτησα!! άντε αν μάθεις τπτ να με ενημερώσεις παρακαλώ άμεσα!!!

αυτή που μου τα είπε φιλενάς...μπορεί από άλλα θέματα να μην είναι αγχωμένη..αλλά τα παιδιά τα μεγάλωσε εντελώς μόνη της...χωρίς ούτε μια βοήθεια από μαμά-πεθερά (η μαμά της είναι 84 ετών!!) κ ούτε μια φορά νταντά ή κάτι...κ γι αυτό την έχω σε εκτίμηση...αν δεν είχε κάνει τπτ κ τα είχε βρει έτοιμα κ εγώ το ίδιο θα πίστευα..

κ στο κόκκινο καρεκλάκι τρώει ρε κανονικά... όταν καθόμαστε τραπέζι όλοι μαζί..απλά το άλλο είναι πιο βολικό όταν την ταίζω μόνη της...

θα της πάρω ένα καρεκλάκι πλαστικό μικρό τώρα κ θα το κάω τιμωρία...έτσι σκέφτομαι..

εκεί ξημέρωσε? γιατί εδώ βράδυ ακόμα...

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

θα της πάρω ένα καρεκλάκι πλαστικό μικρό τώρα κ θα το κάω τιμωρία...έτσι σκέφτομαι..

QUOTE]

νομιζω πως στη φαση που ειναι τα παιδια μας δεν θα κατσουν.

αλλα αν το δοκιμασεις θελω να μου πεις αποτελεσματα μηπως παρει και ο Νικολας σειρα μετα το Εβελινι!

ναι αρχισε να ξημερώνει επιτελους!!!!

Και πάλι και μόνο που είναι ξεαγχωμένη απο το οικονομικό είναι μεγάλη υπόθεση...άλλη ψυχολογία άλλη άνεση είναι το ίδιο με το όταν δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει ιδίως τώρα με την κρίση??

ogl1p3?r=1291460418

ναι ευάκι σίγουρα δε θα κάτσει...απλά τώρα θα το χρησιμοποιήσω σαν τάιμ άουτ 5 δευτερολέπτων...όταν κάνει κάτι τρελλό!! κ να συνηθίζει την ιδέα..έτσι το σκέφτομαι..τώρα τι θα γίνει τελικά θα δούμε!

αααααααα άννα ξέχασα να σε πω!!!!

εγώ αν τολμήσω να πλησιάσω άλλο παιδί όχι να το πάρω αγκαλιά...το εβελίνι τσιροκοπάει ανελέητα!!! επομένως...μάλλον δεν έφταιγε το φαγητό η έλεν το πήρε καλά...είσαι έτοιμη για το επόμενο!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ναι ευάκι σίγουρα δε θα κάτσει...απλά τώρα θα το χρησιμοποιήσω σαν τάιμ άουτ 5 δευτερολέπτων...όταν κάνει κάτι τρελλό!! κ να συνηθίζει την ιδέα..έτσι το σκέφτομαι..τώρα τι θα γίνει τελικά θα δούμε!

Μαρίνα εμπρός στον δρόμο της τιμωρίας και εμεις μαζί σου!!!!

ogl1p3?r=1291460418

αααααααα άννα ξέχασα να σε πω!!!!

εγώ αν τολμήσω να πλησιάσω άλλο παιδί όχι να το πάρω αγκαλιά...το εβελίνι τσιροκοπάει ανελέητα!!! επομένως...μάλλον δεν έφταιγε το φαγητό η έλεν το πήρε καλά...είσαι έτοιμη για το επόμενο!!!!!!!!!!!!

ο Νικολας οταν παιρνω εγω παιδακι δεν τον νοιαζει.

εχει τσινισει κανα 2 φορες στον πατερα του - ειναι μπαμπακιας - αλλα οχι τραγικα πραγματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...