Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ε-Σ!!!Και πάνω που έψαχνα τραγούδια για τη 17η Νοέμβρη που -ω ναι!!!-ακόμα να ετοιμάσω!!!Ακούω προτάσεις!!!Να κλείσω τη γιορτή με imagine all the people...;;;;;;;;;θέλω να βγει τέλεια...αλλά μάλλον άργησα γμτ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενίτσα μου.....το άκουσα πρώτη φορά όταν η αδερφή μου μου το έφερε δώρο 2 ώρες μετά που γέννησα, μαζί με ένα cd player και με έβαλε να το ακούσω...τί συγκίνησηηη...Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Ρεεε...θα βγείτε χωρίς εμέναααα;;;;;;;;;;;;

έλεος....μεσα σε ενα ρωινο γραψατε οτι γραψουμε σε 2 μερες....παναθεμα σας

ενα ενα...

Μαρινα ελα εσυ κ θα αφησουμε τους αντρες...αν κ εγω ολο τον νοεμβρη αρχης γενομενης απο την Τριτη θα ειμαι ανευ ανδρος οποτε δεν εχω θεμα αδειας - θεμα babysitting εχω αλλα πιστευω θα το βολεψω

κ κανονιστε να παμε καπου κεντρικα να μοιρασουμε αποστασεις εεεε

ελενη εγω το 93-94-95 ημουν 11-12-13, σε πέθανα?????

το κοριτσακι μου σημερα πολυ μας αγαπαει....ξυπνησε μεν 8 παρα, αλλα κατα τις 8.30 ξανακοιμηθηκε μεχρι 10.30, τσακισε ενα μπωλ φρουτοκρεμα, βαλαμε οικογενειακως τις φρμιτσες μας (μαμα κ κορη ιδιες φορμες, οχι παιζουμε) κ πηγαμε βολτα Γλυφαδα παραλια με ποδηλατο, ποδια εριχνε τρεχαλες κλπ, γυρισαμε κατα τις 2.30 τις εφτιαξα τραχανα (αχρηστη μανα δεν ειχα μαγειρεψει στο παιδι μου) τον ξεσκισε κ απο τις 3 κοιμαται ακομα.....

εγω εφτιαξα ενα ζυμαρι για πιτσα να μασαμπουκωσουμε το βραδυ κ μετα χαζευω...

Μαρινα αν σου κανει στυλ βαφτιστικο σου διω κ την Μελινας αν θες, βεβαια δεν ξερω αν θα κανει στο Εβελινι...καλοκαιρινο ειναι αλλα μπορεις αν θες να βαλεις κατι απο μεσα, βεβαια δεν θα ειναι μαξι....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Ελενίτσα μου.....το άκουσα πρώτη φορά όταν η αδερφή μου μου το έφερε δώρο 2 ώρες μετά που γέννησα, μαζί με ένα cd player και με έβαλε να το ακούσω...τί συγκίνησηηη...Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Ρεεε...θα βγείτε χωρίς εμέναααα;;;;;;;;;;;;

Καλε το ξέρω!!! Το είχες αναφέρει στην γεννοϊστορία του φουρφουριού, τι νομίζεις τυχαία το πόσταρα? Εγώ το είχα ακούσει πρώτη φορά τότε, στον Ζυγό, γενικότερα δεν μου άρεσε ο Ζουγανέλης μέχρι που τον είδα εκείνη την χρονιά! Κι από την στιγμή που το διάβασα στο τότε πόστ σου, το έχω συνδυάσει με το φουρφούρι!!!

Γιατί όντως, "ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ"!!!

Να έρθεις Μαγδούλα, να βγούμε όλες μαζί! Και δεν το συζητώ, μένεις σπίτι μου!!!

Για την 17 Νοέμβρη τι σκέφτεσαι Μάγδα? Εγώ πέρα από τα κλασσικά (Θα σημάνουν οι καμπάνες, Πότε θα κάνει ξαστεριά, Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ, Το γελαστό παιδί, Ακορντεόν, Πάλης ξεκίνημα, ο Δρόμος, Ένα το χελιδόνι, Όταν σφίγγουν το χέρι, Είμαστε δυο, Ποιος την ζωή μου, Το μεγάλο μας τσίρκο (φοβερό) και το "Ενα παιδί στα 17" που νομίζω ότι είναι λίγο άσχετο αλλά λατρεύω Ξυλούρη και ταιριάζει για μένα) ότι άλλο σκέφτομαι είναι να πάρουμε το σφυροδρέπανο και να βγούμε στους δρόμους... Γενικότερα είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ επαναστατικού και κομμουνιστικού και δεν νομίζω ότι θέλεις ειδικά σε αυτόν τον χώρο να εκτεθείς!

Το imagine φοβερό, να το βάλεις...

Διαφημίσεις

Επίσης, πιτσιρικες μου γλυκές, ας έρθει πίσω το 93-95 κι ας φοράτε εσείς πάνες! (μα τι δουλειά έχω μαζί σας? Μου αρέσει Αννούλα μου που προσπαθώ να βρω κοινά βιώματα με σένα!!!)

Κόρες έχω τρελά νεύρα... Μου έρχεται να τα σπάσω όλα εδώ, χωρίς εμφανή λόγο...

Την πλήρωσαν μέχρι ώρας:

1) Η Μυρτώ που ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή να πίνει το γάλα της σε ποτήρι... Μέχρι την προηγούμενη Κυριακή όλα καλά, το πήραμε απόφαση... Εεεε άρχισαν οι εμετοί, κόψαμε το γάλα, χτες που της έδωσα το ήθελε στο μπιμπερό. Τώρα της το έδωσα στο ποτήρι, της είπα ότι αν πιει κι όσο πιει αυτό είναι ΤΕΛΟΣ, το έχυσε στον καναπέ και έγινε χαμός...

2) Ο μαλλιάς που επειδή ένα βράδυ τον κοίμισα χωρίς γάλα, τον έβαλα στο κρεβάτι της Μυρτώς και ξάπλωσα κι εγώ μαζί του για κανένα πεντάλεπτο, μετά ξύπνιος κανονικά στην κούνια του, έμαθε λοιπόν και τώρα θέλει να κάτσουμε στο κρεβάτι της Μυρτώς μαζί για όσο γουστάρει... Σήμερα λοιπόν με τα νεύρα που έχω τον έβαλα κατευθείαν στην κούνια του και σταμάτησε το κλάμα πριν από λίγο.

Περιμένω τώρα να σκοτωθώ και με τον Τάκη μπας και ηρεμήσω... Θέλω να φύγω, πνίγομαι...

Heloooooooo!!!

Ελενη σε προλαβα;;;

εγω θελω πισω το 95-96-97 :D

ο γιοκας μου ξυπνησε πριν λιγο κλαιγοντας και με βηχα:( πηγα τον πηρα αγκαλιτσα και ψιλοηρεμησε!!

αν ερθει η Ναουσαια η μαλλον οι Ναουσαιες πλεον (μην ξεχναμε την Ηλεκτρα) θα κανονισουμε για φαγητο & ποτο σε μερη κοντινα μεταξυ τους, δεν θα ειμαστε και για πολλες μετακινησεις.

και επισης: τι ζυγο, αγαμους θυταις κλπ;;;

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ θα τα παμε τα κοριτσια. αναλαμβανω εγω :wink:

και η δικια μου σε σκατομερα εξελιχθηκε!

σε νιωθω!

ειμαι και μονη αποψε, δουλευει βραδινος ο αντρας μου, σαν καθημερινη μου φαινεται σημερα.

απο τα νευρα μου εχω στειλει τη διαιτα περιπατο απο το απογευμα και μετα, εχω φαει 5 τουλουμπακια & 1 πακετο δρακουλινια.

και ηπια και ενα ποτακι μολις τωρα!!

ρε Ελεν να μην ειμαστε κοντα να πεταχτεις να τα πιουμε παρεα!

τι μπουζούκια μαρή??? Εννοείς, λουλουδούδες, ξανθιές να χορεύουν στα τραπέζια με το μίνι μέχρι την ζώνη και τύπους με πούρα? Όχι ρε κοπελιά, μην μου το κάνεις αυτό!

Λοιπόν έλα να πέφτουν οι προτάσεις!!!

Ευτυχώς εσύ είσαι κοντά μου Ευάκι, όλο το πρωί με τα πιτσιρίκια ήμουν!

Ο Νικόλας βήχει πολυ? Όλη την ημέρα?

Ναι βρε Ευάκι, χάθηκε να μέναμε κοντά?

Κι εγώ θα ήθελα να ήμουν μόνη σήμερα, τώρα που τα παιδιά είναι στο κρεβάτι τους ο Τάκης θα θέλει να κουβεντιάσουμε για την κακή μου διάθεση κι εγώ δεν έχω καμία όρεξη για κουβέντα... Ειδικά μαζί του... Θέλω να φύγω λέμε!

Διαφημίσεις

μαλιστα, δε θετε μπουζουκια! ειστε και της κουλτουρας! αντε, παμε σε ρεμπεταδικο τοτε!

ο Νικολας βηχει αρκετα, το μεσημερι του εδωσα σταγονες που μου ειπε ο γιατρος. θα τον ξαναπαρω αυριο να του πω αν πρεπει να του δωσω κι αλλες - με ανησυχει που βηχει και πνιγεται στον υπνο του, και χτες τετοια ωρα το ιδιο επαθε. ηρεμησε μετα βεβαια οπως και τωρα. αντε να δουμε κι αποψε.

γενικα σημερα ειχε γκρινια και κρατουσε λιγο το μαγουλο του σαν να ποναγε το δοντι του. δεν ξερω αν ετοιμαζεται να βγει κι αλλο και ποναει ο καημενος!

Καλέ δεν είμαστε της κουλτούρας, αλλά ρε συ Εύα προσωπικά δεν έχω χειρότερο από μπουζούκια... Αν βέβαια συμφωνήσουν οι υπόλοιπες θα ακολουθήσω τι θα κάνω? Αλλά θα σας πρήξω!!!

Γνώμη μου, να τον πας την Δευτέρα στον γιατρό, είναι πολύ ύπουλος ο παλιοβήχας... μακάρι να του περάσει αύριο κιόλας, μην ταλαιπωρείται το μαναράκι!

εγω παω 1-2 φορες το χρονο, κι αμα τυχει ανεβαινω και σε τραπεζι χαχαχαχαχαχαχα :tongue:

μου φαινεται πως θα τον ξαναπαω στο γιατρο, δεν τη γλυτωνει.

βαριεμαι ρε γμτ αποψε!

χαχαχαχα το τραπεζοχορεύειν το έχω πάρα πολύ πίσω ρε συ!!! ΟΚ, το 93-94-95 που τα μωρά του καφέ πήγαιναν δημοτικό (χαχαχα) το είχα κάνει στο τσακίρ κέφι, αλλά όχι σε μπουζούκια!!! (Βασική σημείωση: Ρε σεις, δεν ήμουν χοντρή πάντα, μη νομίζετε ότι ανέβαινα έτσι σε μπάρες ή τραπέζια, θα γέλαγε το παρδαλό κατσίκι!)

Κι εγώ βαριέμαι, πάω να κάνω μπάνιο μπας κι αποφύγω τον Τάκη... Τα νεύρα, νεύρα όπως καταλαβαίνεις... Είμαι κι εγώ απαράδεκτη αυτές τις μέρες, αλλά τι να κάνω ρε γμτ, δεν έχω διάθεση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...