Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ εγώ θέλω να βγώ αννούλα...να βγω κ να γυρίσω πρωί!! κ να μη με νοιάζει τι ώρα θα φάει η μικρή κ τι θα φάει..κ πόση αγκαλιά θα θέλει..κ γενικά τπτ....αλλά με το όνειρο θα μείνω...:(

Μαρινα κι εγω το θελω, να κανει ενα μπλακ αουτ το μυαλο, να κολλησει και να μην σκεφτομαι τπτ!!!!!!

Να βγω, να πιω, να διασκεδασω!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε ουφο!!! το φούλη βγαίνει απτο σοφία!!! κ σας έχω ξαναπει γι αυτην...ειναι αυτη με το παιδί..στόμα έχει κ μιλιά δεν έχει; αυτή!!! που μου δημιουργει ψυχολογικά που εγώ έκανα ταρζαν!!!

κ αυτή η ηλέκτρα δεν εμφανίζεται να με υπερασπιστεί!!!

τέρμα..ανεπαρκής κρίνεσαι φιλενάδα!! θα φέρω κ άλλη στο καφέ γιατί με τις αθηναίες δεν τα βγάζω πέρα!!!!!!!!!!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

εγώ ψήνομαι να έρθω κ να το κανουμε αυτό..αλλωστε εγώ θα είμαι εκτός έδρας...εσείς με τους άντρηδες οκ;

εντάξει την ελενη δεν την φοβάμαι..θα τον τουμπάρει τον τακη..εσύ αννα..θα μπορέσεις; ο θανασης θα ειναι κουλ; μην δημιουργήσουμε θέμα..κ λεει η ξεσηκώστρα η ναουσαία μετά!!!!!!!!!!!!!

οι υπόλοιπες; μυρτώ..; εύα...;

9 το πρωί??? Ρε συ τι μου θύμισες!!!! Στο Market στην Καστέλλα πήγαινες? Την πρώτη φορά που είχα πάει (μετά από Καρπούζι, ερε γλέντια) στις 4 το πρωί, όλοι φορούσαν γυαλιά ηλίου στο κεφάλι και αναρωτιόμουν αν ήταν νέα μόδα... Εεεε ΟΚ, στις 8 το πρωί βγήκαμε από εκεί! Τι τέλειο μαγαζί, τι φοβερή μουσική!

Και μετά γνώρισα τον Τάκη και τέλος όλα αυτά!

|Τι μου θυμισες κοπελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3ημερο ξενυχτι, τα γυαλια ηλιου δεν εβγαιναν απο την τσαντα μου.........

Κατευθειαν δουλεια το πρωι!!!!!!!! Το απογευμα για καφε πηγαιναμε, με μπυρες καταληγαμε.. Τι μου εκανες!!!!!!!!!!!!

Τι ηθελες και μου τα θυμισες!!!!!!!!!

Μετα απο αυτο, σαπισα μια μερα στο κρεββατι!!!!!!!!!!!!

Μαρή Αννούλα, εσύ το ξεκίνησες... έτσι μου έρχεται να πάω να σκοτωθώ με τον Τάκη του τα έχω μαζεμένα τον τελευταίο καιρό! Σταματάω να είμαι ενοχική! Αυτός φταίει για όλα... Ακόμα και για την γιουροβίζιον!

Μαρίνα, μας βλέπω τις δυο μας να ξενυχτάμε και θα βαρεθούμε η μία την άλλην...

Διαφημίσεις

βρε ουφο!!! το φούλη βγαίνει απτο σοφία!!! κ σας έχω ξαναπει γι αυτην...ειναι αυτη με το παιδί..στόμα έχει κ μιλιά δεν έχει; αυτή!!! που μου δημιουργει ψυχολογικά που εγώ έκανα ταρζαν!!!

Συγνωμη, απο το Σοφια?????????????????????

Αυτο πρωτη φορα το ακουω!!!!!!!!!!!!!!!

κ αυτή η ηλέκτρα δεν εμφανίζεται να με υπερασπιστεί!!!

τέρμα..ανεπαρκής κρίνεσαι φιλενάδα!! θα φέρω κ άλλη στο καφέ γιατί με τις αθηναίες δεν τα βγάζω πέρα!!!!!!!!!!!!

Εφτιαξες καφε για τις Ναουσαιες, δεν θα μας τις μαζεψεις ολες εδω!!!

Αν και εδω που το σκεφτομαι, εχουμε τον ανθρωποδιωκτη, οποτε και να της φωναξεις , θα τζασουνε μια μια............

εγώ ψήνομαι να έρθω κ να το κανουμε αυτό..αλλωστε εγώ θα είμαι εκτός έδρας...εσείς με τους άντρηδες οκ;

εντάξει την ελενη δεν την φοβάμαι..θα τον τουμπάρει τον τακη..εσύ αννα..θα μπορέσεις; ο θανασης θα ειναι κουλ; μην δημιουργήσουμε θέμα..κ λεει η ξεσηκώστρα η ναουσαία μετά!!!!!!!!!!!!!

οι υπόλοιπες; μυρτώ..; εύα...;

Κοπελια, για βραδυ, no problem.

Τις αλλες ωρες της ημερας εχω το προβλημα, αφου με τη δουλεια που κανει ο Θανασης δεν ξερω τι ωρα θα τελειωσει!!!!!!!!!

Αχ, αχ, αχ, ελααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρή Αννούλα, (χαχαχαχαχαχαχαχ)εσύ το ξεκίνησες... έτσι μου έρχεται να πάω να σκοτωθώ με τον Τάκη του τα έχω μαζεμένα τον τελευταίο καιρό! Σταματάω να είμαι ενοχική! Αυτός φταίει για όλα... Ακόμα και για την γιουροβίζιον!

Μαρίνα, μας βλέπω τις δυο μας να ξενυχτάμε και θα βαρεθούμε η μία την άλλην...

Ειπα θα ερθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εννοείται ότι όλες σε σένα θα το ρίξουμε το φταίξιμο!!! "Τι να κάνω μωρέ, έρχεται το Μαρινάκι, να μην την βγάλουμε έξω???"

Θέλω να φύγω... Να πάρω τα βουνά... Να ξυπνήσω αδύνατη, φρέσκια, να μην ακούω κανέναν και να εξαφανιστώ... Πολλά ζητάω?

θα έρθω θα έρθω αυτό το μήνα σίγουρα!!

μές στην εβδομάδα θα σας πώ σίγουρα ημερομηνία..μακάρι να έρθει κ η ηλέκτρα...(αυτή είναι πιο τρελλή από εμένα..μην την βλέπετε που το παίζει ευγενής στο καφέ!!!)

νομίζω κατά τις 20 θα μιλήσω με τη μαμά κ θα σας πω!!

κανονίστε μετά να λακίσετε μια μια..κ να μαφήσετε το βράδυ μονη μου με την ελενη!!!!!!!!!!!!!!!!\

οχι τιποτα αυτη δεν ξερει κ τους δρομους!! κ θα τη βγαλουμε με τον τακη να κανει το gps!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εφτιαξες καφε για τις Ναουσαιες, δεν θα μας τις μαζεψεις ολες εδω!!!

Αν και εδω που το σκεφτομαι, εχουμε τον ανθρωποδιωκτη, οποτε και να της φωναξεις , θα τζασουνε μια μια............

χαχαχαχα πέστα βρε Αννούλα, θα φέρει όλες τις φίλες της και θα μιλάνε μεταξύ τους! Αλλά έτσι κι αλλιώς, για πόσο καιρό θα μείνουν??? χαχαχαχα Φούλη, Τούλη, Κούλη κτλ πλάκα κάνουμε, είμαστε λίγο χοντράνθρωποι (κάποιοι στην κυριολεξία!)

Κοπελια, για βραδυ, no problem.

Τις αλλες ωρες της ημερας εχω το προβλημα, αφου με τη δουλεια που κανει ο Θανασης δεν ξερω τι ωρα θα τελειωσει!!!!!!!!!

Αχ, αχ, αχ, ελααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Μας έχει χτικιάσει όμως!!!

ακουστηκε το ταρζανάκι μου!!! "μαμά μαμά έλαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!"

πάω για γαλατάκι

μακια φιλενάδες!! είδατε τι καλά; ήπιαμε κ καφεδάκι..εγώ τουλάχιστον τον τελείωσα!!

Φιλακια κοριτσακι, αντε πατε καμια τατα!!!!!!!!!!

Ελενακι, τωρα που το σκεφτομαι, το μαρκετ λες να υπαρχει ακομα?

(ασε που εν βραδυ απο την σουρα που ειχα το ελεγα μακρο!!!!!)

Που λες να βγαλουμε την Ναουσαια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...